som ett paket på posten


 mina efterlängtade handdukar från missioni


den bästa sommaren?

 åååååh,äntligen,som jag har väntat,hela livet kanske? en liten dröm sådär,även om det inte är mitt eget,så är det äntligen dags,maria ska få gå på bröllop/vigsel!

 någon sa till mig igår att det är 13 veckor kvar till midsommar (kom igen tänker ni!) men nä! tänk att det redan gått 13 veckor på det här året,det har gått ganska fort. på fredag är det den första april,sen kommer det bara svicha på och sen är vi där. har lovat mig själv att vara extra jävla försiktig på fredag när det är 1 april,har ju en arbetskamrat som kan det där med att luras,herregud,det finns inga gränser! men jag vet,jag kommer åka dit så in i skogen.
 Nu kliar det i mina pysselfingrar,vill fixa och trixa och förbereda inför vår/sommar. som sagt,jag blir helt manisk så fort jag ser blommor.överallt,jag vill ha dom alla. kom till och med på mig själv idag på jobbet,jag bara råstirra ner i en kundvagn som ett par gick med,där i låg det en hortensia,tulpaner och lite andra lökar,give me!
 jag väntar så,och väntar så på sommaren. plus,att nu har gamla bettan kommit fram så nu har cykelsäsongen börjar!



   förra sommaren











 



think before you speak!

dåså,efter 4 dagar skulle jag vilja säga att jag åter igen känner mig som mig själv igen,det tar tid att återhämta sig från en kräksjuka,matlusten har varit lika med noll,men nu serru,nu är småätandet tillbaka,kanske inte ska ropa hurra för det,men skönt att min mage är sig själv igen. även om jag idag fick höra på jobbet; herregud vad mager du är! och ; ja,du är sannerligen den sista som behöver bli av med några kilo. blir lite fundersam,ser jag såå SMAL ut,det hoppas jag inte,och jag hatar sånna kommentarer.


 hela mitt liv (jo det är sant!) har jag fått höra att jag är så himla smal,liten,på alla sätt och vis,och fått sagt till mig att jag kan minsann äta vad jag vill,när jag vill,hur jag vill,det spelar ju ingen roll,du behöver inte tänka på din vikt. inte? kan säga att jag har mått minst lika dåligt av att vara smal som att nån kanske mår dåligt av att vara lite större? bara saken att folk poängterar ens vikt,vad är grejen? jag har kämpat för varje kilo upp,medans nån annan kämpat för att gå ner samma kilo. vi sitter i precis samma båt,fast tvärtom,och kanske nån tycker att det inte synd om mig som kämpar för att gå upp i vikt,men det är svårt att köpa kläder även när man är liten,kort och smal. tänk er för för faaan!




sjukligt smal? det tycker inte jag . . .

 
 

tankspridd

ett öga rött men mätt i magen och Sverige vann matchen mot Moldavien. prata med finaste Maria och vi planerar en helg i vår med shopping,fika,promenader och sånt som hör våren till. själv drömmer jag om nya handdukar från missioni, goda nya theér från NK,goda tryfflar från marsipangården.tjejkväll i Trosa. konst från Carolina Gynning.flyga luftballong,doftljus från velouspa,ben and jerryglass,vita krispiga tulpaner,promenader på Djurgården,premiärgrillnigen på balkongen,Malmö/danmarkweekend,rosévin i kungsträdgården med älsklingen,väska från mullberry,kuddar från indiska,tidiga frukostmornar på balkongen i sommar,en riktigt bra och tjock bok,första sommardoppet, Fia och daniels bebis, dansa natten lång,semester.

äkta kärlek

kalla mig tönt . . .

men den här killen kommer alltid vara min lilla bebis,ren och äkta kärlek. ja,jag är blödig och töntig. 



nu kan det bara bli bättre

 har ännu inte vant mig vid den nya tiden,och hur pass ljust det faktiskt är ute trots att tiden går mot kvällning. det är bara så underbart. själv har jag äntligen tagit mig från botten och är påväg uppåt,en kräksjuka eller vad jag ska kalla det,slog till i lördags och jag har varit klubbad sen dess. 

 några av mina nära och kära måste ha trott att jag skämta när jag,efter att från morgonen pratat om födelsedagspresenter och fest,till att fullständigt banga och trodde jag halvt skulle dö. jättetråkigt och jag känner mig så himla blåst på konfekten och helgens festligenheter. jag hade hellre,på riktigt,varit bakis efter 30-års festen än att vara kräksjuk pga gud vet vad! ååååh,varför just jag?  nu måste jag bara ha ett kalas själv nästa helg,jobbhelg eller ej. hoppas bara folk kan komma,det börjar ju dra ihop sig till bl.a bebisfödande ^^,
 

  


nya och gamla













titta vad jag återsåg för liten vän!



 


att ha kalas eller inte ha kalas?

får börja med att välkomna nya läsare,alltid trevligt,om min otroligt och onödigt vanliga vardag kan vara roande eller givande för andra ^^,


 känns just nu som att jag jobbar,jobbar och jobbar,där emellan så sover och äter o.s.v ja,men jobba,det gör jag hela tiden. känns som att jag knappt landat sen fjällenresan,pang på att jobba helg,ledig en dag och sen jobba ännu mera. men tiden går fort och utanför är våren på väg med stormsteg.
 min stora fundering just nu är om jag ska hålla i mitt egna födelsedagskalas eller ej,om jag ska ha något eller om jag ska strunta i det? det är ju alltid trevligt med folk omkring sig,men jag jobbar hela den helgen,jag fyller inte jämt och frågan är om någon kan. men det skulle vara trevligt som sagt. får fundera på´t och sen ta tag i det isåfall,snart är det den 9:e


 



 hinner inte med!!!!!!


har de finaste vännerna

idag har jag; köpt sommarens solglasögon. spenderat hela eftermiddagen med min fina,gravida Fia. ätit skräpmat. fått langat,till mig,en stor marabouchokladkaka i korsningen,i mörkret,från en bil,av daniel. (fråga inte,its complicated) nästan bjudigt in mig själv till helgens födelsedagskalas. nu ska jag skriva ett mejl till min fina usavän. äntligen torsdag imorrn!

jordens små fina

 tänk så underbart och glädjespridande blomkor kan vara. älskar dom alla och kan inte vänta längre tills jag får börja påta och planetar på balkongen,lavendel,klematis,örter och kyddor. blir alldeles uppspelt.

 igår hade jag en liten genomgång av mina blommor hemma,och blev lycklig då jag till min förvåning såg att en av mina tokdöda orkidéer fått nyttblad och nya rötter! inte så konstigt då att jag drömmer om att jobba med dessa underbara ting...

 

 













 


just in my head

konstig dag,känslor som en berg och dalbana,av olika anledningar. blev en riktigt mysig frukost med kärleken,vi kan det där med frukostar,det blir alltid bra.förmiddagen blev konstig,grå och tung,var lite tankspridd när jag kom hem,hade lite det där,jag var här,men ändå inte här,sen kom solen,och humöret vände upp . . .


 
blev en promenad i vårsolen med käresta bort till jobbet,kollade rean på intersport och jag slog till på en skidjacka,halva reapriset,rena fyndet. gick in och handlade årets första glassnyhet,dock möttes vi av en grå himmel på hemvägen,men ändå,vi invigde glassommaren ^^, själv har jag funderingar kring min födelsedag,fira eller inte fira,det är frågan?

 


jättefin,jättebra och jättebillig,perfekt till nästa säsong

 



i guess i just like the way it burns ?

 ledig,ledig,ledig. gick och la mig tidigt igår och vakna tidigt imorse,pigg som en lärka. upp,frukost,rasta vovve,locka lite hår och sen på med conversen och ta tåget upp mot stockholm .


 
som vanligt,jag tjatar,men jag älskar att gå på stan själv. hitta inspiration och fynda,stressa runt för att sedan varva ner på ett mysigt café,eller varför inte möta upp sin käreste för en lunch i hötorgets saluhall? blev dock lite nedsynkad av min käre som skulle byta en tröja på mq,blev sittande och väntande ett tag där,men har hittat den mest underbaraste skinnjacka ever! dock blev den inte min,två tusen..usch. mycket pengar,absolut affordable,men kanske inte,eller? ska fundera till måndag,fast jag vet redan att jag kommer köpa den ^^, 



 


vänta,vänta och vänta,och tråna lite efter skinnjackan






umgick undertiden med den här trevliga,men lite tystlåtna duden,plastic fantastic




två nya till samligen






ny blus från zara,och guldring i håret,tips från frida farhman




 


en helt ny värld

 aldrig har jag tagt ut mig så mycket,både kroppsligt och mentalt,men ändå var det så längesen jag mådde så himla bra. spederat fyra underbara dagar i hundfjället med underbara och fina människor,och det mest fantastiska är nog att jag nu kan lägga till skidåkare till mina meriter.


 
tre galna hundar och sex galna vuxna (!?) skidåkning,vin,god mat,spel,massa prat,afterski och massa mer skidåkning. jag är helt förälskad och frälst. det är som en helt annan värld när man befinner sig i backarna och bara har sig själv och snölandskapet att fokusera på,alla krafter man använder och hur kroppen smärtar efter en hel dag i backarna. en underbar trötthet som smyger sig på för att sedan krypa ner i soffan bland hundar och människor man tycker så fruktansvärt mycket om,ett glas rött eller två. det är livet.



 


packa,packa,packa



mötet med backarna !





soffhäng,hundar,öl,raggsockor,underställ . . .







helt slut m,men en mycket lycklig flicka





snygg




fika i solen i tandådalen





fina fina







tok och toka ^^,





honey







njuter





njuter mera







snyggast




















 


vågar knappt

säga det ut högt,eller skriva,men tror jag PACKAT FÄRDIGT! nu får det bära eller brista,för jag har verkligen fått ner allt jag behöver plus lite till,har verkligen varit varsam också,inte tagit med något onödigt,men herregud,jag vill ju ta med allt jag äger och har!

 seriöst var det inte roligt att packa den här gången,för varje gång jag drog igen väskan och trodde jag var klar,då hade jag glömt något,och inga små grejer,utan stora,som handdukar,sängkläder och hårtork! (jossa sa att den skulle med) har förberett det sista inför morgondagens surprice,ingen märkvärdigt,men från hjärta...
 ska nu fixa lite middag,och reda ut mitt hår som just nu ser ut som ett risigt fågelbo,haft "lilla my-knut" hela dagen,så jag kan inte annat än skylla mig själv. ska raka benen och checka packningen en sista gång. imorrn blir det full fart,morgon till kväll. jobba,kalas,sova och sen drar vi.hoppas det blir the time of my life



bara en tredjedel . . .

 



 

can you keep a secret ?

 


 överraskningar på gång to my special someone ♥


det är mycket nu

illa,fastnar alltid framför datorn när jag kommer hem,fast jag har hundra saker att göra,och det har jag verkligen nu! här måste det tvättas och packas innan torsdagens fjällenresa. undrar bara vart jag ska börja ?


fjällen,födelsedagar,jobba och så lite träning och tvättning där emellan. herregud,kommer jag bli trött,eller bli trött efter den här helgen. en skräckblandad förtjusning börjar infinna sig i mitt inre. slalom,ska det vara nåt? kanske skulle hållt mig till längdskidor? mest är jag förvirrad över vad jag ska ha med mig för kläder. party och slappakläder. men hur mycket party kommer jag orka med? Men hallå,skit samma! har ju inte ens kommit iväg ännu och det ska ju bli så fruktansvärt härligt att komma till fjällen,never ever vart där förut,en annan värld?
 jo,fan,nu taggar vi !


 



lekt lite i photoshop . . .

 


this is me

 Sova,sova,sova,sova,sova,SOVA,SOVA,sova,SOVA,SOVA,sova . . .

tror,på riktigt,att vaccinationssprutan mot svininfluensan påverkade mig så att jag blir trött,och kan sova VART somhelst och NÄR som helst,jag överdriver inte. fråga alla jag känner? nått fel är det på mig






redo,eller?

 sista utrustningen fixad,kanske den viktigaste? ^^, tror att det här blir bra,av nån konstig anledning har jag bra självförtroende fast jag aldrig stått på ett par skidor? har nog tittat för mycket på skidor på tv. idag hamna jag i nån sorts skidkoma.vasaloppet,5-milen,skidskytte.


 


 
ställde klockan på 07,fixade blåbärssoppa och sen blev det soffhäng framför vasaloppet

 

 


vilken,VILKEN jacka ska jag ha...^^_

 

 
presenter till födelsedagsbarnen fixade


 


skidutrustning fixad,tack finaste jossan  


this weekend

upp tidigt,tung väska,soligt stockholm och bästa vännen redo för kryssning. gulligaste kollegan till maria fixa oss förbi värsta kön och jag åt godaste soppan i manna minne,en liten bit av himmlen!

 
god mat,och det är ingen underdrift,maria och jag kan det här med god mat,vi är riktiga gourmander. några drinkar i baren och en godnattssömn och sen blev det härligaste massagen innan vi bubblade,brunchade och shoppade lite. även om kryssningar är lite jobbiga så var det skönt att komma hemifrån och få lite miljöombyte.


 


 ♥




underbar oxfilé,men soppan,oh my god!





min nya underbart doftande investering








meningen med livet?

vem är det som styr och bestämmer? varför ska alla tas ifrån oss? nu får det vara nog, allt för unga går och dör för tidigt. jävla skit! vila i frid. . .

packed my bag and leave this town far behinde

 packat för kryssning,24-timmar med god mat,rödvin,trevligt folk,alkohol,SPA,massage, nytt folk,ny miljö,rus..


  och med den finaste vännen



bryta upp?

 


 har kallats lilla my hela dagen på jobbet . . .


ge mig styrka

 nästan en halv mil med stavar idag efter jobbet,i solen. precis vad min kropp och sargade själ behövde idag,massa endorfiner. är i en svacka just nu,tar mig inte upp,hur jag än gör. förändring krävs. men varför är jag så feg,eller är bekväm ordet jag söker? 

 behöver en boost,en spark i röven av nån som vet,nån som kan ge mig ett bra råd. men mest av allt drömmer jag mig bort,om bara för ett slag,bort från svensk mark och ut i världen. behöver se nytt och suga åt mig massa energi,och kanske äntligen inse vad eller hur jag ska göra. tur att det finns en jag kan prata med,som vet precis hur jag känner,när panikångesten tränger fram och mörka tankar tar över.det är guld värt,annars hade jag aldrig pallat,vi sitter i ungefär samma båt...


 


RSS 2.0