sista maj tjugohundraelva

 min balkong är gul,helt och hållet gul,G U L ! hatar pollen och frömjöl. den hinnan som lagt sig över alla möbler och golvet är heöt outhärdlig! jag måste städa,måste,borde,men när ska jag få tiden? och orken? innan fredag,måste innan fredag.


 åter igen kasta jag mig på cykeln efter jobbet idag,slängde av mig kläderna och på med min röda bikini och parkera en stund i solen. så skönt (trots min gula balkong ^^_ ) fixa och dona,och när hungern kom lyxade jag faktiskt till det med hämtpizza från vita villan. kanske inte lyx för andra,men det är så sällan jag äter hämtmat,så det blev lyx för mig,även om jag blev tjockismätt på 10 röda.typiskt. gick förbi mapa ikväll för att lämna pengar,har bett dem ordna med en sak imorgon,håller tummarna och visar imorrn vad jag menar.
 nu ska jag fixa inköpslista inför fredag,sen blir det nog banne mig sängen.


 har den finaste prinsen ♥




balkongen har blivit min oas,där kopplar jag bort allt 



 

 hade den här finaste lilla tjejen som sällskap igår ! ♥


ni underbara

fullt ös sen klockan 06.00 imorse,eller snarare fullt ös sen jag öppnade ögonen och masade mig upp ur sängen. känns som att det är värsta maratonveckan framför mig,med student och allt vad det innebär för oss på jobbet, är taggad till tusen,dock finns risk att det straffar sig till helgen,men vad fan,helgen ser ut att bli grym!

 
 fick skjuts hem idag i den röda sportbilen,alltid lika spännande känslan på nått vis,med finaste och snyggaste chauffören brevid mig. vi gled in på bolaget och fixa gottis till helgens festligheter,men fan vad dyrt det är med sprit,och jag som aldrig dricker det hemma! my god,känner mig ruinerad! men ska jag göra margeritas,då ska jag göra margeritas,det har jag bestämt,undrar dock om jag ska ta en avgift för varje drink ^^, lite återbärgning till mig. skämt osido.har fixat en inköpslista,för det här verkar kräva en hel del. men åååh,så jag ser fram emot det,mina underbara vänner kommer spendera kvällen hos mig,en kväll som jag kommer kalla Marias balkongpremiär,hahaha.

 hoppas på att kunna dance the night and all my troubles away på lördag . . .



åh du underbara sol . . .

 
 

min lycka är

 en spinnande katt i knät,sommarregn en tidig morgon och man får ligga kvar och krypa närmre,nyköpta blommor,nymålade naglar,sommarkvällar med fina vänner,veronica maggio,liljekonvaljer,vita converse,röda läppar,ett gott rödvin, en inplanerad resa, svalor på en blå himmel,en medalj runt halsen efter vårruset med fina vänner,sex and the city dvdbox,älsklingen,framtidsvisioner,doften av sockervadd,ett varmt bad efter en tuff arbetsdag,salem al fakir, sommarens bröllop,regnbågen,kattungar,långklänningar,sommarens planer,nyfunnen vänskap,good hairday,barcelona, kvällspromenader,svenska jordgubbar . . .



 













herregud,ser redan på bilderna hur solblekt mitt hår blivit !
 


blir blind när alla lampor lyser

 helgen är slut,och som vanligt gick den alldeles för fort,även om jag visst har tagit det lungt och fått vila ut. kände att jag behövde det. magen har krånglat och gissar att det är all stress och oregelbunden sömn. måste bli bättre..

 tog tåget till stockholm idag,dels för att fixa en sak till kärleken,men också för att ta en sväng till min nya favoritbutik,högst upp i PUB-huset finns en inredningsbutik som jag älskar! de har så mycket fint och jag vill köpa allt. kom där ifrån med ett kak/tårtfat och cupcakeformar,mycket nöjd,blev lite badkläder också,dock inte från den butiken ^^,  efteråt blev det middag och morsdagstårta hos mapa. ikväl blir det lill-jan och jag ensamma. martin agerar assistent ute på landet och blir nog kvar där hela veckan,eller iaf halva. ska se till och få lite gjort här hemma under den tiden. fixa inköpslista,städa,baka,och annats smått och gott. 4 veckor kvar att jobba,sen är semestern här.  ikväll år det bli en kopp thé och sex and the city. kommer antagligen bara se nått avsnitt,kommer antagligen somna i soffan ikväll också.


 längtar till barcelona ♥






vardagslyx,färska,krispiga rosor på bordet är mitt . .




trodde aldrig det,men jag älskar min jumpsuit,med ett svart sidenband i midjan blir den extra fin


 


det blir inte alltid som man har tänkt sig

 ute är det grått värre och med balkongdörrn öppen hör man hur jippot nere på byn håller igång. själv har jag stannat hemma hela dagen,förutom fika hemma hos mapa. fick en bukett med liljekonvaljer av mamma,min absoluta favorit. luktar verkligen skolavslutning och genast blir man liten i sinnet igen och minns tillbaka...


 har varit en ganska krävande vecka,varje dag på jobbet har jag blivit lite tröttare och sett fram emot helgen,även om inget spec har varit inplanerat så dyker det alltid upp nått,och det gjorde det såklart,har bara inte bestämt mig än ... igår var en lång dag,längsta på länge och när jag slutligen fick sätta mig på cykeln hem trodde jag att jag skulle storkna.la mig på soffan,somna en stund i martins knä och runt 19 tiden var jag mig själv igen. vi fixade grillad fläskfilé och finaste hade köpt en flaska rött som vi delade på. kollade på film och somnade gott sen. en bra fredag. imorrn blir det lite egentid uppe i stockolm. har bestämt mig för en riktig strosardag,plus att jag har ett ärende som jag ska fixa. plus,det är mors dag imorrn ♥



märkligt hur saker och ting blir. händer saker hela tiden som man inte har kontroll över,som bara sker. eller så händer saker man är medveten om,det bara blir så,och även om man tänker tanken och vill eller borde göra nåt åt det så rinner det ut i sanden,men det kan vara skönt ibland också.få lite distans till saker...


 

gjort fint i vardagsrumsfönstret för att pigga upp !


vårruset 2011

 En hel del regn,massa regn,till och med hagel. växlande hela tiden och kallt,som tusan! vädret har ju alla gånger kunnat vara bättre,men vi var ett glatt gäng som höll modet uppe hela tiden,och den långa väntan på starten. trots ångestattaker,både en och tre gånger,är det,i slutänden alltid lika roligt med vårruset. hur mycket glada tjejer som helst på en och samma plats,men det bästa är ju ändå målgången,och sen picnicen som man njuter av efteråt. hell yeah vi springer nästa år igen ^^, 


 


påväg mot t-banan,regnet hängde i luften,strax efter bilden togs öste regnet ner . . .




det sprack upp och vi kolla in alla jippon ...



 
jossan ville rocka,maritha vågade prova ...





johan var jossans coach och allas vår packåsna






innan !














uppvärmning med friskis och svettis






mål och alla var vinnare!






picnic,så gott !
















 


monday off

 försöker stanna upp och hitta lugnet,men det funkar inte,för tiden tar tag i mig och drar mig med med en faslig fart. vårruset hägrar imorrn,till helgen är det mors dag,nästa vecka är det gnestadagen och midsommar är bara veckor bort. semestern är farligt nära,och nånstanns börjar jag ändå se framåt och hoppas på förändringar till vintern. konstigt.


 igår hade jag en riktigt härlig ledig dag. började med en riktigt lång sovmorgon,tassade upp vid nio och gick till ica för att inhandla frukost innan ett sms trilla in och en lunchdejt med fia och liam blev bokad. hann ändå tvätta fönstrerna i köket innan dess och plocka undan massa annat trams. mötte upp fia och grodan och gick till blomstergården och sedan vidare till kaffebaren. blev en fika ute i solen/blåsten,är det sommar så är det sommar!  när martin gick hemåt och sen åkte hem tog vi en promenad hem till fia,satt ute på deras altan,pratta,amma,kolla på sötaste lillkillen,planera en planeringsdag,åt rabarberpaj och prata annat strunt. en riktigt härlig dag ute,innan det bar hemåt,tvätta lite fönster i vardagsrummet innan det blev fika hemma hos mapa. inte undra på att dagarna bara rusar iväg när ens dagar ser ut såhär.
 
 imorrn är det vårrus med bästa tjejerna. blir bilresa direkt efter jobbet upp mot liljehokmen och sedan ut mot universitete. ska bli så hmla roligt! blir alltid lika peppa,faschinerad,lycklig,nervös,trött,sprudlande när jag befinner mig mitt i detta jytter av folk,musik och galenskap. ser redan så mycket fram emot tills vi sitter där,glada och nöjda med loppet och äter våran matsäck. ska försöka ta lite bilder,för dokumentation.
 just nu känner jag stor lycka. sommarn kommer och runt mig finns fina människor...





 


nya kaffebaren - så bra! ser ut som jag var helt ensam,men det var jag inte ^^,





lycka är en spinnande katt i knät






träningen har varit usel,men i sändags blev et halvmilen






laddar med kiwi/banansmoothie






 


superwoman?

kaotisk dag på jobbet,och helt slut,så jag tänker inte ens nämna vad som hänt och inte hänt eller hur dagen artade sig,jag tror ni fattar ändå,det var M Y C K E T !

 har tagit ett bad och det kändes som ett helt lager tvättades bort från mig. alltid lika härligt att stig upp,torka håret och hoppa i en mysig långklänning och sedan mysa runt i lägenheten. har möblerat om,till min stora lycka,i vardasrummet. katastrof tyckte andra,men det är ju lite jag som bestämmer här hemma.så så får det bli,just nu.
 i tordags hade vi fia och liam över på grillning och lite senare kom även pappa daniel,satt ute hela kvällen och lilla liam var så snäll och duktig i sin sitter,kan titta på honom i evighet,det händer alltid nåt i det lilla ansiktet,men inte utan att man längtar tills han är liiite större ^^,  ute har det varot sommar och såklart är det jobb hela helgen då,ser så fram emot semestern,som faktiskt inte ligger så långt bort nu. på måndag är det 4 ynka veckor kvar att arbeta. sen är det dags för åtehämtning och äventyr.

 nästa vecka blir en lite mer lung än denna. har dock årets första löparlopp i sikte på onsdag. vårruset i stockholm,mitt tredje år jag springer. dock ha vi värsta tjejgänget med i år,så det kan inte annat än bli bra,håller dock en tumme eller två att vädergudarna är på vår sida i år också. dock är jag sämst på att träna inför onsdagen. men imorrn,då ska jag ut. det kommer mitt huvud behöva efter den här helgen,och den här veckan. har egetligen varit alldeles för mycket av en berg och dalbana. både sysselmässig och känslomässigt. vaför kan inte varje vecka innehålla nåt lte roligt att se fram emot,istället för att allt görs samma vecka? det där slår aldrig fel det där.. nu känner jag att jag bara svävar iväg i nått helt oväsentligt. tror jag ska återgå till min lilla städmani. har regjort i skafferiet,nu får det nog bli klädgarderobens tur,bara för att om jag inte sysselsätter mig kommer jag antingen däcka i soffan,eller i sängen ! 


 


 

snyggaste personalen!







herregud,kolla på den här ligan ...Myyy Goooood!





korv,korv,korv




i långa banor . . .







 

 

med dig kan jag vara naken

 som jag har längtat att få resa med dig.äntligen kommer vi komma iväg.
hotellet är så fräsch och superfint. ligger alldeles i smeten vid ramblas och bara ett stenkast från hamnen.
är verkligen,på riktigt,världens gladaste. efter mycket om och men,scheman hit och dit. är sommarens resa bokad. en liten weekend på 3 dagar,i Barcelona,med den finaste jag vet ♥

stanna världen en stund

går verkligen trögt med bloggandet just nu. även om det finns massor att berätta har jag knappt haft varken tid eller ork att dra igång datorn. varje dag är inprincip bokad till hundra,antigen är jag på jobbet,eller ute och far eller i tvättstugan och härjar. inte konstigt att min lediga dag idag började med huvudvärk,som fortfarande inte riktigt vill ge sig.


 måndagen bjöd på roadtrip med fia,david och liam. vi tog en rajd till mio innan det blev köttbullemiddag på ikea och sedan drog david fram sin lista i sin iphone och vi sprang fram och tillbaka och på barnavdelningen fick fia ett mammautbrott och ville köpa allt ^^, jag och david hade nog aldrig spenderat så mycket tid på den avdelningen.
 själv kom jag hem med finaste mattan,en vit såklart.
 
tisdagen var det dags att sätta sig i skolbänken igen,vi blev återigen tre tappra kolleger som lyssnade på historier och värt att veta om försäkringarm,själv tyckte jag att det blev så rörigt att innan eftermiddagsfika höll jag,på riktigt,på att somna. pinsamt. på kvällen blev det vårkonsert i finaste kyrkan med familjen,en timmesskönsång och utanför blev himlen bara svartare och svartare. och precis när jag hann in innaför dörren öppna sig himlen och regnet och haglet forssa ner. helt makalöst!
 gårdagen var inte heller den som den brukar. infann mig på jobbet kl 07 och redan vid halv elva var vi fem glada charkanställda som packa in oss i bilen och styrde kosan mot eskilstuna och mälarchark. där blev vi bjudna på god luch och fika innan vi åkte tillbaka till fabriken,fick på oss fulaste utstyrsel och fick sedan guidad tur genom produktionen och såklart fick vi med oss massa korv hem,kommer räcka hela sommaren vill jag lova!
 

vi är oslagbara ♥

  redan är helgen över. herregud. tiden bara försvinner,rakt framför fötterna på mig och jag hinner inte med! stanna upp maj nu,så det hinns med att njutas och finns tid att bara var. får panik. folk börjar redan prata och planera inför midsommarafton och nu hägrar semester!


 
gårdagen spenderades med min andra hälft. vi tog en lång promenad från fridhemsplan,över och genom kungsholmen,genom ciy och ner mot gamla stan och sen via slussen till söder och hamnade på medis på medborgarplatsen och njöt av god mat och vin. när kylan blev allt för påtaglig begav vi oss mot scandic malmen och lilla hotellbaren och beställde in drink efter drink och invigde där med drinksommaren med mojitos,margeritas och ett och annat glas rött. njöt av varandras sällskap innan vi drog hem i natten och vaknade i morse till sommarregnet. jag tassade upp vid tio-tiden och smet till ica för att handla lite gottis och fixade sedan en brunch till oss båda. blev mera soffhäng innan vi frampt eftermiddagen gled in till city,kollade skor och mötte upp johan och sen for jag hem. åter igen gjorde stockholm mig inte besviken,you never do.
 imorrn blir det back to work. sen på eftermiddagen blir det ikea med David!

 


på medis med älskling





lilla hotellbaren med sommarens första margerita





godaste brunchen imorse

 


homebuy on tour

en mycket bra arbestvecka,har verkligen tyckt om jobbet och mina arbetskamrater lite extra sådär den här veckan. men så blir det alltid när det är saker på gång,roliga saker. nästan varje arbetsdag har slutat med grillming på balkongen med sambon och onsdagen bjöd på casino cosmopol och en utsökt 3-rättersmeny.


 
sommaren är här,och det beviset fick vi i torsdagsmorse då åskan dånade tidigt på morgonen. själv blev jag otroligt skakig.,men jag kröp närmre och fick 1 timme sömn innan klockan ringde. på jobbet möttes man av trötta men glada kolleger,några som t.o.m blivit några svenska kronor rikare.  igår levde dock upp till fredagens datum. allt gick mer eller mindre åt helvete,trött och slut och en aning ofokuserad gled jag hem på cykeln vid 15-tiden,somnade en stund på mammas och pappas soffa innan det bar hemåt och sen ut på landet fö att äta grillmiddag med fina männsikor i solen och sedan somnade jag gott,även där i soffan. den här helgen är mer än välkommen,och nu med betalade räkningar och goda utsikter styr vi snart kosan mot stockholm och hoppas på en trevlig kväll ute i stockholms vimmel. bra helg,och nästa vecka kan inte bli annat än bra den heller ^^,



 


14 meter högt o tak,jo jag tackar . . .





fina kolleger









martin satt som tuppen i hönsgården,damerna älskar honom ^^,











heta diskussioner !









 











efter lite vin var alla lite fnissiga,dax för spel!
där var dock inte kameran välkommen,då det blev inga bilder där efter


inte så pepp-helg

 har precis tvättat klart och har aldrig njutigt så mycket av att tvätta. har tvättat nästan allt jag äger och till det blev det godaste soppan och det sista ur rödvinsboxen. på jobbet var det intressant möte idag och efter jobb väntade en het sambo och en solig balkong på mig. har äntligen börjat titta lite på resor i sommar.varit en mycket bra start på den här veckan ♥

 helgen blev väldigt märklig,konstig rent utsagt,men stundtals riktigt trevlig. lördagen avslutades på olssons skor i stockholm där min finaste och hans partners in crime spelade live,och johan firade födelsedag. var längesen jag träffa dem och det var super och ses igen. blev ganska tidigt avslut och efter en god natts sömn blev det brunch på scandic park,ute i solen på söndagen. dock var det skönt att komma hem,men längtar redan tillbaka till stockholm.


 


god brunch i solen vid humlegården




 
essinge bas




TSLP springer stan









unnade mig en pepp-present på söndagen ^^,







winter´s back!

okej,jag vet att jag är lika bitter,tjatig och grinig som alla andra idag,men seriöst,varför skulle det behöva komma mer snö? skidjackan åkte på i morse,tur att jag slapp cykla till jobbet,idag var det kurs istället och lunch på stranden med godaste husmanskosten och trevliga kolleger.


 har nog aldrig haft en sånn rörig natt i mitt huvud som denna natt. det var inget som var som det skulle. drömde och vaknade om vartannat.det konstiga är att jag hade så tydliga bilder när jag vaknade precis,men nu är allt som bortsprunget,minns nåt vagt om att det var julafton mitt i sommaren. 
skulle verkligen behöva fortsätta städa lägenheten,men det tar liksom lite emot. har fått lite tvångstankar att allt ska vara vitt nu. jag som aldrig gillat vitt. vad är det fråga om? plus att jag vill ha nytt kök. blev så himla inspirerad av davids nya kök så jag inte kan släppa tanken! men det är inget jag kan göra nåt åt nu,tyvärr. men sen,snart,i framtiden! 
 


 





 

 
 mina underbara gäster skapade fin poesi i lördagskväll ^^,


2 maj

fryser mer än på länge. tempen är nere så pass att elementen gassar här hemma. själv satte jag mig i badet för att få upp temperaturen, det gick sådär.nu ligger jag nerbäddad i sängen och väntar på min andra hälft. varit en märklig dag, varit så himla trött men fått en del gjort och hann med en fika med Fia och David och söta Liam,vid nya kaffebaren. blir absolut fler besök och trevlig föreståndare! vi prata gnestadag och utanför slog regn och hagel ner. själv kastade jag idag mitt stora ikeaparaply i närmaste papperskorg då det blåste sönder och jag till mitt förtret gav några bilförare ett gott skratt. längtar bort just nu och drömmer om en ny lägenhet med vita väggar och trägolv, och blir jag rik eller får ett välbetalt jobb i framtiden ska jag fan överväga städhjälp! En gång i veckan iallafall^^,

manic monday

med en sjuk liten vovve och lite för mycket av det goda till middag, är det dags för sängen tror jag. vi dåsa bort i soffan en stund och all energi rann ur mig, allt jag ville göra idag får vänta och förhoppningsvis hinnas med imorrn. känner för en riktig rensardag, har en liten tanke,men måste fråga lite om expertishjälp först innan, för säkerhets skull. Annars har jag haft en riktig knäpp dag, har inte varit i mitt huvud, snarare nån annanstanns. det visat sig imorgon vad det blir för reaktioner, om man får en utskällning eller ett gott skratt? ^^, avslöjar imorrn vad jag gjort för hyss.. fick goda reaktioner av mina kolleger idag, dem har jag väl på min sida? Ser fram emot min lediga dag imorrn. Måndag är bästa dagen att vara ledig på.

du får passa dig som satan

 gårdagens valborgfirande kunde knappt bli bättre. hela lägenheten full av fina männskor. vi grillade,dukade långbord,käka chips och kollade hockey innan det fylldes på men ännu fler. utanför var det kaos och poliser men vi hade det bara trevligt,och janne blev överförtjust i liam ^^, 


 trots en smått kaoshelg på jobbet så gick den här jobbhelgen enormt fort,men nu är jag trött,och efter jobbet idag blev det en tupplur i soffan på 2 timmar. upp sen och fixa disken från igår,men det var inte så farligt faktiskt.
 men seriöst,vart tog sommaren vägen?! det är KALLT ute,som satan. tur att jag inte investerat i nån trädgård på bakongen ännu,de hade dött de små liven. hade seriösa planer på att städa hela kåken efter jobbet,men istället blir det grillade hamburgare ikväll med martin och veronica maggios nya på spotify. helt underbar,perfektion,jag kan inte sluta lyssna,om och om igen.

 just nu drömmer jag om vita långklänningar och barfota i grönt gräs och sena sommarkvällar i stockholm. rosa rosor och cykla i stan,och kvällskyssar och brunbrända kinder.



 


en bråkdel av ligan ^^,




tröttmössa . . .



 

 

RSS 2.0