damn

skit också. försökt överföra bilder från mobiltelefonen i säkert en halvtimme nu och den vill inte. vad är problemet. varför är inte min tekninkexpert här när jag behöver honom ? dumma. hur som. rensningen över och jag fick ihop en hel del,en stor papperskasse.sen har jag en garderob där jag hängt in "kanske slänga" får se efter sommaren,har jag använt dem,då får de stanna,annars åker de ut. dock lättare sagt än gjort. hitta två stycken riktiga guldkorn. två jackor faktiskt. en väldigt ny,en som jag ska sy om lite själv,inte riktigt som jag vill ha den,så då får jag göra det själv. och sen en mocka jacka,vintage,som jag fick av mamma för ganska längesen. den är riktigt gammal med jättefint foder,ganska stor och tung,men tänkte att den kanske funkar till hösten ? 


 


 teknikens under. dumma. nu dags att sova och ladda batterierna för imorrn


a change of mind

jag ångra mig,har fått lite adhd,så det blir en garderobsrensning innan läggdags. har en s.k sovmorgon imorgon så kan vara uppe ett par timmar till. har ju blivit tant på äldre dar (alltid varit enligt somliga) så jag tar mig en tupplur då och då,men somnar alltid som en stock om kvällarna,oftast iallafall. nepp,på med lite musíca så får jag se om de blir mycket i slänga högen och hur många bortglömda guldkorn jag hittar i in garderob.


 den här klänningen,cheap monday,stannar definitivt ialllafall


balkonghäng

 inte så kreativ dag. sov länge,ut med vovven,och sen en runda nere på byn för diverse inköp och sen balkonghäng hela dagen lång med massa kaffe och nyinköpta modemagasin.inte fått nånting gjort,så det där med garderobsrensning,jo tjena...? blev fikadags vid trerycket med min fina,som precis nu åkt hem,så nu sitter jag ensam här och undrar vad jag ska ta mig för ikväll ? packa fjällräven blir det inför morgondagens vårrus,hitta ett riktigt bra linne från nike idag som ska med imorrn,och så har jag fixat en manlig hejjarklack också,tror jag. nu har jag fastnat framför "förkväll" på tv4. dom pratar om naglar,långa naglar. i hate långa äckelnaglar,seriöst,vilken vanlig människa kan funka med 4 cm långa naglar med en massa blingbling på ? 


 


 bland det bästa jag gjorde förra året var verkligen att flytta. fått större,mer valmöjligheter plus min underbara balkong. ska spendera hela sommaren lång där ute och ha drinkkvällar varje fredag,med start nu på fredag .


part II

helt såld på sex and the city. kan inte ens räkna ut hur många gånger jag kört igenom the shoebox. helt fåningt,men även om den står på,och jag inte tittar känns det som sällskap. (jag vet,jag är en tönt) så,när första filmen väl skulle komma var jag helt emot den!hur fan kunde man förstöra ett så bra slut på en så underbar serie? men nåja,jag köpte såklart dvd.n och ja,den var ju inte så dum ändå,så nu när andra filmen ska visas måste jag gå! herregud,jag är helt manisk. som upplagt att bli besviken? nä,jag tror faktiskt inte det. glitter,glamour,skor kläder - allt ! 

 
 


 någon som vill hänga med och bara njuta ?




allt har fått ett annat ljus

 dålig sömn,tidig morgon,sjuka kolleger,alldeles för mycket på jobbet,bortresta chefer,hällregn och åska.inte världens roligast jobblördag. men röda rosor,varmt bad,god middag,soffhäng framför tv.n räddade hela lördagkvällen. ännu en jobbhelg över,nu är det bara en till sådan innan min semester.ljuvligt. ledig hela dagen imorrn,ska förbereda lite inför stundande helgen,inköp av diverse produkter för lite härligt balkonghäng. sen är det projekt garderobsrensing som gäller. det behövs vill jag lova,a whole lot of crap in there. dock blir det nog inte mycket till att spara eller sälja. Eftersom jag är av storlek mindre är det oftast ingen jag kan ge dom till,lite synd faktiskt. nu ett besök på ica,sen joggrunda på det här och sen liten kvällsmiddag. imorgon får jag sova !
 ( stort lycka till till mina honey som har sin första jobbdag imorrn *blink* good luck gumman )



tack min fina ♥
 


run forrest,run !




 Att springa eller inte springa ?


små lätta moln

 Skulle nog kunna vänja mig vid att börja jobba kl 14.00,fredagar då man ska jobba helg. Hann göra 1000 bra saker innan det var jobbdags.Kvällen passerade med en rusande fart,sommargästerna har kommit nu.
Börjar smått inse att om 3 veckor,då jobbar jag helg igen och sen har jag semester. Jovars,det är tidigt,det vet jag,men de senaste 3 åren har jag haft sen,så sent som i Augusti,och det vill jag absolut inte ha igen,så det får bli tidigt. Och jag har ingenting planerat,bara blankt i kalender i hela 3 veckor. Helt ljuvligt. Hoppas att dethär blir en riktigt badsommar,på hemmaplan !


 


 " jag förra sommaren,i gamla lägenheten "


see your name in light just lika a hollywoodsign

Ledig dag med allt vad det innebar. Hundvakt dagen till ära,då husse är i Malmö och roar sig *blink*  Janne har parkerat vid mina fötter och snosar så gott,ska nog inte dröja länge innan jag också kryper ner i mina säng och somnar. Kommer nog absolut inte vara några problem efter min springtur på eftermiddagen. Hittat en perfekt runda på halvmilen som är min träningsrutt inför "Vårruset" nästa tisdag. Får se om jag sista minuten anmäler mig till marknadsloppet,men tjejmilen blir det till sensommarn också. Men nej,jag har ingen ålderskris eller så,bara jäkligt bra kondition ! Jobb hela helgen nu,jobbar dock bara halvdag imorrn så jag ska hinna med en del innan dess. Hämta ut ett paket på posten och sen betala min underbara väska jag köpt från nätet,längtar tills den kommer hem och jag får ta på den ! Nu blir det hundpromenad och sen beautysleep.




" Finaste hunden "




" Ångrar mig inte en sekund "


Annie Leibovitz




Alltid varit faschinerad av henne som fotograf och person.
Ett besök på fotografiska museet i Stockholm är ett måste. Någon som vill hänga på ?

 


in the summertime

väntar och längtar . . .



 " semestern närmar sig med stormsteg . . ."


bara mina älskade väntar . . .

 Hej igen,alla. Någon som är kvar?  Vilken pärs. 2010 har inte varit mitt år om jag säger så. Och mer än så säger jag inte. Men har lärt mig mycket om andra och om mig själv. Nu stundar sommaren och jag ska bara spendera den med alla jag älskar mest av allt. Rensa bort allt som ger negativ energi. Mina val och kval har bara börjat,den här resan är inte slut ännu,den har bara börjat. Hoppas på ett " gott slut "



små små steg


 " what would I do without you ? "


RSS 2.0