vem ska lyssna på mig

imorse ville jag bara strejka, gråta och lägga mig och sova igen,kände mig bara ful, äcklig och fast, fast i allt. älskling var hemma, gav mig en kram och lovar att allt ordnar sig, han är min klippa..
på jobbet är allt bara kaos just nu, har en oro som jag skulle vilja skrika ur men för vem? vem ska lyssna när allt man får höra är att man ska tänka positivt? jag är orolig för allt, och önskar att jag var en av dom, en av dom som ska vidare. men det är inte lätt! Jag kan bara inte släppa allt och kasta mig ut,det finns alldeles för mycket som spelar roll, pengar, kärlek, vänner, jobb, de växer inte på trän.

vem ska lyssna på mig? Vad ska jag ta mig till?


Bara Pannkaka

Hur kunde en så bra dag sluta så..illa! Vi är förvirrade, med all rätt. Hur blir det nu då? Fuck
Jomen dagen började med sovmorgon och långfrukost innan det blev handling och storstädning plus lite spontant kakbak,innan jag drog mig mot fia för bakning och lite tjejsnack i soffan medans vi mumsa kakor. hem och tvätta,fixa mat och sedan storrengöring av mig själv, tänk vad skönt det kan vara att få raka benen. nu ligger jag nedbäddad, med kvinnokrämpor och en migrän som smyger på, en bra dag på det stora hela, hoppas bara att vi kan få bättre besked på andra saker. fan också.


Finaste leendet

jobbhelg,jobblördag, vilket betyder att allt blir lite jobbigare. Jobbigt att gå upp, jobbit att klä på sig, jobbigt att vara på jobbet 9,5 timme, en lördag!? inte ok.
men idag mötte jag min fia och min favoritkille en stund vid delidisken och en glad liten kille spana på mug från vagnen och sa nåt på sitt lilla språk. Det gjorde hela min dag !
ni har den finaste pojken fia!!<3


När det är lite mindre bra

Saker o ting har hänt, har förändrats som gör att jag blir orolig. hur ska det bli nu? Fast varför ska jag vara den som oroar mig och den som känner osäkerhet, fan fan fan
känner mig ful och fel idag..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/862778/images/2012/pic_186507969.jpg" class="image">


när det är som bäst

haft den bästa och skönaste lediga dagen på länge. fick en lång sovmorgon och vaknade brevid min finaste, igår hade vi tapasafton hos fia och daniel, med ett fulldukat bord, bara massa delikata tilltugg, skulle kunna leva på tapas! Vi drack bubbel och efter ett glas var fia berusad ^^, " nu är mamma full! *blink* ..hamna tillslut i soffan med liam som inte ville somna innan vi drog hem och somna bums.
varit så himla slapp och myst hela dagen. Drog till mamma o pappa och mötte upp syster som färga mitt hår, fikade och myste med katterna innan jag tog en tupplur, drog mig till solariet senare och sen hemåt för att fixa det sista på byrån. Produktiv dag, eller hur!!? Till middag blev det istetbabd med dillstuvad potatis och nu ligger i sängen och beskådar min byrå. Lovely. Nu väntar jobbhelg!!!


när det är som bäst

haft den bästa och skönaste lediga dagen på länge. fick en lång sovmorgon och vaknade brevid min finaste, igår hade vi tapasafton hos fia och daniel, med ett fulldukat bord, bara massa delikata tilltugg, skulle kunna leva på tapas! Vi drack bubbel och efter ett glas var fia berusad ^^, " nu är mamma full! *blink* ..hamna tillslut i soffan med liam som inte ville somna innan vi drog hem och somna bums.
varit så himla slapp och myst hela dagen. Drog till mamma o pappa och mötte upp syster som färga mitt hår, fikade och myste med katterna innan jag tog en tupplur, drog mig till solariet senare och sen hemåt för att fixa det sista på byrån. Produktiv dag, eller hur!!? Till middag blev det istetbabd med dillstuvad potatis och nu ligger i sängen och beskådar min byrå. Lovely. Nu väntar jobbhelg!!!


Det blev mörkt!

Mörkt som sjutton! Men jag gillar't ^^,


Början på nåt nytt prt 2


Början på något nytt

jobb jobb jobb, och man undrar ju om man ska börja hålla käft och inte prata med någon där längre? folk verkar inte veta vad ett förtroende är längre.
Är folk verkligen så missunsamma? I sånt fall är det sorgligt..

Nya byrån börjar ta form, även om det krävdes ett litet gräl..^^,


Peepee och hulken <3

Underbara älskade helg. du har gjort mig så gott denna helg,efter en hektisk och lite jobbig vecka. hockey i södertälje i fredags, en liten skara på tre och kanske en av de bästa matcherna.somna bums när vi kom hem och sov enda till tio och styrde sen vår turkbil mot ikea där resten av stockholmarna spendera helgen. in och köpte byrå och sen hem till ön för lite rödvin innan det blev fisksoppa och bag in box med johan och mikaela. himla trevlig kväll som sluta runt midnatt med en lite för överförfriskad maria. stupa i soffan och sov gott innan vi fixade brunch och sen dess suttit fast i soffan. ska snart ta oss en välbehövlig promenad ute i snön och fixa lite middag. Stannar tills ikväll innan det blir hemresa och jobb hela veckan. blir nog en bra sådan. färga håret, middag med familjen norrby/westerberg och viktiga beslut ska tas..


Let there be light

Knappt så jag vågar skriva det, men känner ändå att jag behöver det. Att jag känner mig gladare än på mycket länge. som att jag kommit till ro själsligt, att det ordnar sig, det är bara något som säger mig att när det här året är slut kommer saker att ha fallit på plats. ska verkligen anstränga mig och omge mig med människor jag tycker om, skita i er andra missunsamma översittare!


inte det smartaste jag gjort

tvätta mellan 22-02 är verkligen inget jag rekommenderar någon, en vardag,det blev bara så, dumt nog. konsekvensen av detta blev endast 4 timmars sömn och en öppning av butiken på det= katastroftrött hela dagen. men min favoritkille och fia höll mig vaken resten av eftermiddagen och kvällen. tröttnar aldrig, och vill aldrig gå hem. vi planera tapaskväll och liam åt som en karl, med hela ansiktet.
ögonen går i kors och sambo vill promt läsa en bok. Men jag lär somna så fort det här inlägget är publicerat. imorrn lär bli en bajsdag, men det får väl gå ändå..


sakta vi går genom stan

inget blir som man tänker sig men det betyder inte att vad som händer istället är dåligt,tvärtom. istället för möbelinköp i helgen blev det en helg i stockholm. mötte upp kärleken och vi lunchade innan vi drog genom butiker och kolla skidkläder och drömde oss bort bland kaffemaskiner och gemensamt boende. bestämde oss för en spontanbio och kollade nya hamiltonfilmen, helt klart sevärd.tog sedan en lång promenad genom stan till den fina lilla ön där vi köpte choklad och hyrde film.
Kommande veckan lär bli kaos, men det får bli som det blir.


Stilla fredag

Stilla fredag som aldrig tycks ta slut. blev middag hos mamma och pappa,nånstanns mellan tjatiga katter och en stundande migrän. Halsen är fortfarande inte vad den borde och i veckan har jag lärt mig,att dela något med någon är bland det finaste. Igår tog vi vår bil och åkte spontant till heron för mat och senbio, inte alls många i salongen och jag kröp närmre i mörkret när vi kollade på the girl with the dragon tatoo. ute blåser det stormbyar låter det som och vänstra sidan av sängen är tom inatt då särbo är i stockholm. saknar trots att vi umgåtts med varann, mer eller mindre 24/7 sen i december, jag som är lite av en ensamvarg i
själen., egentligen.
och jag har de finaste vännerna. vänner som blir glada när man själv mår och är glad, som unnar en glädje och lycka, det gör mig varm <3


Vovve,volvo...

Villa?^^,
första tinget jag delar med nån,gemensamma, vuxenpoäng till mig, till oss!


framtidsdrömmar för 2

hur jag än anstränger mig så blir jag inte kvitt förkylningen, har nog inte varit sjuk såhär länge på säkert 10(!?) år. mamma och pappa tror jag gått in i väggen på nåt sett, jag vet inte..
sitter om dagarna och drömmer om allt jag vill göra när jag blir frisk.( har varit urform i 2 veckor) vill umgås, träna, gå utanför dörren.
men sambo och jag smider planer, stora planer, eller iaf nåt som kommer underlätta i vardagen. Jag är förväntansfull!Hard days work

Trotsade min förkylning och jobbade helgen ändå.Big mistake, huge! Nu har den börjat om och är värre än nånsin. ikväll har vi badat varmt och druckit wiskey. Nu blir det film innan jag troligtvis kommer somna som en liten bebis.
Igår var det middag hos bästa kohan och jossan. god mat, och fjällenprat. Vecka 11 bär det av,alla 17 av oss!<3


like honey and milk

 december bjöd på resa med finaste vännen. sol,bad,sangria,rosévin och egen takterass.this will be our year


Inledde nya året med ett äggat sovrumsfönster,inbakad pizza och kvinnliga krämpor.
Inga nyårslöften,bara massa förhoppningar och lämnar allt det jobbiga från 2011 bakom mig. spenderade eftermiddagen hos liam och hans föräldrar ♥
gårdagen blev fantastiskt på många olika sett,men fina vänner och kära.


redo för skottvång
förrätt !
fina vänner

bästa bandet!

istället för fyrverkerier,väldgt vackert
 


RSS 2.0