The ugly truth

 Stänger ner bloggen tills vidare,tills allt ordnat sig. När jag känner mig glad igen.
Ni som undrar,så finns jag på mobilen .



Död

 Helt hjärndöd efter årets första träningspass. Fick en rejäl uppvärmning genom att pulsa i snön,först till banken och sen upp för långa långa backen. Höll på rulla tillbaks ner igen som en liten snöboll . . .
Grymt skönt att vara igång igen,märks att man tappat en hel del,men nu är jag på bana och på torsdag väntar det roligaste - styrkan. Dock väntas täningsvärk imorgon .



 " Gammal bild - redo för träning . . ."


Where is this leading ?

 Säg det den som vet. Jag vet inte längre.
Stort behov och behöver lite positiva överraskningar,nu,genast!

Sleepless

 Verkar bli en sömnlös natt inatt med. Andra på raken. Alldeles för mycket som snurrar i huvet . . .

famlar omkring utan koll

 Sjuk,ledig,semester ? Vad blev den här veckan av? Knappt haft koll på vilken dag det varit eller vad jag har gjort. Fast mellan hostninga och mina smålurar har jag hunnit endel,i slutet av veckan iallafall.
 * Hela vardagsrummet är om-målat !
 * Mitt nya v-rumsbord är på plats och det är också om-målat
 * Mina köksmöbler är målade (mycket målande har det blivit,svart,svart,svart)
 * Jag har blivit brunett
 * Hade tapaskväll/natt hos Fia. Övervåningen full av tjejer och vin,källaren full av killarna :)
 * Unnat mig en shoppingdag och lyckades fynda en del
 * Fått upp hyllor i köket/hallen
 
 Jovars,det börjar arta sig,inte riktigt nöjd -än. Men kommer jag nånsin bli det? Och vad ska jag göra när jag är nöjd?Flytta? ^^,  Helgen har bestått av mycket rödvin,och skidor.Suttit och häckat hela dagen framför TVn och kollat skidor och somnat om vartannat. Bjöd sen över lite folk på midag bestående av min paradrätt-Wok!  Det blev en succé såklart ^^,
Känner just nu stor behov av förnyelse. Hemma,borta,mig själv. Är 100 på att jag ska ta tag i mitt nyårslöfte iallafall under våren nu. När pappa och jag åkte hem från Södertälje i fredags blev jag ännu mera taggad !
 Imorgon är det tillbaka till jobbet iallafall. Känns bra,slippa uggla hemma och göra nada. Imorgon blir det träning på kvällen,årspremiär. GUD VAD JAG LÄNGTAT!



" Numera brunett,suits my mood . . ."




" Michis!!! Jag behöver en jävla danskväll/natt med dig snart!! . . ."





 

She was already gone long ago . . .

 Hemma efter en lång men trevlig dag. Första halvan av dagen spenderades med min man bland damphundarna(sorry,men de är underbara också) som väckte oss vid 8 men vi sov gott till tio iallafall. Fixade godaste brunchen med äggröra och bacon och ÄNNU mera vitlök. Jag tog sedan tåg upp till Estocholmo för att möta upp Maria och sen käkade vi god kinamat - lyckling och lis. Och sen brakade vi på stort med banansplit till efterrätt ! Kände stort sug att spendera lite pengar så vi tog tuben in till city och drog runt i butikerna och blev nöjda med resultatet båda två,även om jag behöver ett besök till snart,finns mycket bra nu. Såg även till mina stora lycka att lönen denna månad blev MYCKET bättre än jag hade trott,thank God!
 Ännu en glad överrasking när jag kom hem nu är att avin till mitt bord har kommit!! Imorrn blir en buzzy day. Ska hinna förbi banken,ner på byn och inhandla lite diverse saker,tvätta ett helt lass tvätt,sola plus skapa nån form av organisering i lyan,looks like crap ! 
 Nu blir det måla av !

Black is the new black !

 Hemma idag också,något bättre men jag sover som en gammal pensionär !
Älskar iallafall min nya hårfärg,den överensstämmer mer med mitt nuvarande mood. Fattas bara att uppdatera garderoben lite,och kasta ut det som inte används lägre. Har mitt i alla hosta fortsatt måla i v-rummet idag iallafall. Blir såå bra,och på fredag kommer pappa hit och ska hjälpa mig sätta upp alla hyllor runt om i lägenheten. D.v.s jag pekar och han borrar. Imorgon blir det Stockholm hela dagen. Ska upp och möta upp min honey Maria och käka gott och ta igen för svunnen tid. Yeay!
 Sitter och väntar tills klockan blir fem nu,Martin kommer och hämtar mig så blir det middag och film ikväll. Har fått nog av att umgås med mig själv...

 


 " Åååh,sommarfräscha. Ge mig ! . . ."


Knock out

 Trodde jag skulle palla men icke så var fallet. Totaldeckad blev jag hemma idag,och imorgon också. Inte riktigt vad plånboken behöver just nu,plus att man ALLTID får dåligt samvete när man sjukanmäler sig. Känns alltid som man sätter folk i skiten. Tur dock att det är våran lugna period nu,men iallafall. . .Dumt att man tänker så dumt. Tog tag i vissa saker igår kväll iallafall och hörde av mig till några av mina kära,som jag saknat och inte hört av mig till på ett tag. Kändes bättre efteråt även om en förbättring krävs omedelbart. Jobbigt när ens nära inte mår bra ♥  
 Plus . . . Då var jag ÄNTLIGEN brunett. Har väntat sen december på att göra något åt mitt skatbo och färg så igår blev det färga av. Som Maria och jag instiftade för några år sedan; Nytt år,nytt hår.


Ursäkta,mina lungor sprängs snart !

Host,host,host. Håller på att hosta sönder mig och näsan är täppt Bådar inte gott för min stundande ledighet. Allt jag planerat. Ännu en gång bevis på att man BORDE inte planera. Denna förkylning innebar såklart att första träningen uteblev. Får köra på nästa vecka istället. Jäkla surt! Nu blir det slötittade på TV sen prata med Maria. Sen kanske tajm att sova,orka jobba imorrn...

Fuck you !

 Seriöst ? Bra början på året ? Knappast. Tack så JÄVLA mycket .  
Trodde fan inte min öron. Där gick kanske en av årets planer i kras . . .

Creative

 Precis målat klart köksön i köket. Svart,svart,svart. Det är min färg.Faktiskt !
Kan verkligen ibland sakna gymnasiettiden då man fick vara kreatv och verkligenmåla. Med akrylfärg. Bara vräka på och låta det komma. Kanske jag skulle styra upp nått och köpa hem ett stafli,lite färg och fixa ramar ? Lite målarstudio på ballen i sommar kanske vore nått? Har parkerat i soffan med en cider och lite choklad,fortfarande oklart om jag spenderar natten hemma eller med mannen och alla hundarna? Imorgon är jag ledig,och hoppas på att komma igång hemma ordentligt,starta förberedelserna för målerier av vardagsrummet. .

Tröttmössa

 Så vad har jag gjort idag? Absolut inget vettigt (förutom varit på banken och tvättat)  Där emellan har jag, som den sanna pensionären jag känner mig som,tagit små tupplurar i soffan,hemma och i soffan hos MaPa. Inte bra. Men trött det är jag och antar att sömn är vad jag behöver. I huvet snurrar och snurrar det med allt jag vill göra här hemma i lägenheten. Har massa idéer och tankar,men blir lite osäker i mitt val ibland. Men jag gör som jag brukar göra - I´ll makea list ! ^^, Ikväll blir det hundkaos igen och imorrn jobb för en dag och sen ledig en dag innan de två återstående denna vecka ska avverkas. Inredningskaoset fortsätter mna vänner vill jag lova . . .



ÄNTLIGEN!

Yes! Jag tror jag har hittat mitt vardagsrumsbord nu !!!






" Med lite slipning och färg kan det bli bra . . ."


2009 - Nothing special about it ?

 Hur skulle jag egentligen summera 2009 ? Bra.Men inte mer. Fast. . .egentligen inget så att klaga på. Har blivit en hel del Snurrsnurr runt om i orten,regionen,länet,landet.Europa och t.o.m Afrika! 
Början av året innebar en hel del clubing,hemmafester och födelsedagar. Jag fyllde te.x 25 år och blev officiellt gammal. Första utlandsresan styrdes mot Frankfurt med tjejligan. En 24-timmars resa. All about shopping och en stilla middag på kvällen slutade i en källare i slumkvartren där vi clubbade natten lång på " Unity" och sen tog bussen direkt till flygplatsen och sen va vi hemma - Galet ! Efter en lång och envis sommar på jobbet kom en belöning bestående av en Tunisienresa med Maria. En resa i trötthetens tecken. Vi var konstant trötta,käka pizza,pasta,pommes hela veckan. Drack virre på ballen och svettades bort i solen och fick skåda ett av de häftigaste åskväder jag varit med om. Årets sista resa bar mot Norge,ännu en 24-timmars resa med oss galna människor som kommit snett här i livet. Med pengakrångel,passkrångel och ja,massa annat krångel blev det en hellyckad resa.  
 2009 blev året då alla flyttade. Jag flytta till en 2:a. Mamma och pappa flyttade till en 3:a. Jenny flytta ut på landet,Michis till Skåneland och Pillan till L.A. Undrar vem som kommer flytta i år ? Det positiva med flyttar är att man kan hälsa på såklart! Besöket i Skåne med Michis blev fartfyllt och underbart som väntat,med ett avslut i Ullared. Får då se om 2010 bjuder på ett bsök hos Pillan i USA ? 
 På jobbet bajsades det av urkonstiga damer,småglin hotade med chipsbränder och scheman skrevs hit och dit. Folk slutade och nya folk kom,Jenny bråkade med Stefan,och Stefan bråkade med Jenny ^^, vi hade fotbollsderby mot andra butiken,vi loosade med vad gör man när andra spelar fult!? Det har byggts om och allt har varit sig likt, i vanlig ordning på alla plan.
 Sommaren var en lång och tröttsam historia. Men med alla fester,balkonghäng och fylleresor så räddades den upp med allt vad det innebar. Vi såg till att röra om i grytan både i Sthlm,Nypan,Trosa och på Jennys balkong ^^, Så hela byn hörde vill jag lova. Kvällen på Tellus i Nypan går till historien som den blötaste kvällen 2009. Den kvällen fick ALLA veta och höra om. En del konserter blev det också. Salem al Fakir och Britney med Fia i Globen!
 Hela hösten har inneburit en del träning,mycket soffhäng,thédrickade och TV-tittade. Skulle även kalla att min lilla ålderskris innefann sig under hösten/vintern. Konstant trött,omotiverad och smågrinig. It´s still going strong.
 Men jag harlyckats hålla humöret uppe med en hel del shopping. 2009 blir det året jag fick dille på skor,reebok och converse - jag är beroende ! Martin måste ha smittat mig ^^,  
 
 Hursomhelst så hade 2009 blivit så mycket mindre värt om det inte vore för alla älsklingar och underbara vänner där ute och här hemma. Hoppas på ett 2010 då jag öntligen inser och kommer underfund med vad jag ska bli när jag blir stor,men en bit på vägen ska jag nog komma,med planeringen på gång. Lägenheten ska ompyssls och inredas. En spaweekend är inplanerad medälskling och en utlandsresa till sommarns början medtjejerna är också spikad. Med ett jädra annamma och med några beslut att fatta så går jag in med att tro att det här kan bli bra.





Härmapa

Jaja,jag gör som ALLA andra . . .


1. Gjorde du något 2009 som du aldrig gjort förut? Jag tatuerade mig !
2. Höll du några av dina nyårslöften? Att jag skulle flytta,och det gjorde jag!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2009? Inga nära vänner,men kollegor.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej,thank God !
5. Vilka länder besökte du? Tyskland med tjejerna,Tunisien med Maria och Norge med galningarna !
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Förändringar,positiva sådana.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Många,faktiskt.
8. Vad var din största framgång 2009? Kärleken och vänskap.
9. Största misstaget? Inget STORT,men antagligen några små ?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Räknas kronisk trötthet ? ^^,
11. Bästa köpet? Fjällräven från Jenny :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och skor !
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket och många!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? When love takes over - David Guetta skåneresan-my lord!)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 2009 va en känslomässig berg o dalbana. Upp och ner,men mest upp :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest och tagit tag i saker
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Grubblat och brytt mig om vad andra ska tycka
18. Hur tillbringade du julen? Först på jobbet och sen med familjen
19. Blev du kär i år? Var redan kär :)
20. Favoritprogram på TV? Inget spc. Men INTE kommissarien vid havet *asg*
21. Bästa boken du läste2009? Jenna Jameson - Hur man älskar som en porrstjärna
22. Största musikaliska upptäckten? MASSOR!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Converses av Martin och Fjällräven kånken av mamma
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej,faktisk inte.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Först jobbade och sen middag med familjen i Nypan.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja,men vad säger jag inte hära.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mycket leggings blev det. Men fan vad col jag har varit!
29. Vad fick dig att må bra? Mina underbara nära och kära.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Sugen och sugen,nej? Men Salem al Fakir regerar!
31. Vem saknade du? Många
32. De bästa nya människorna du träffade? Oj,en hel radda underbaringa. Inga nämnda,inga glömda !

tre små ord ♥

 TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!! Har varit vaken sen 04.00 i morse,ja,det är sant !
Nyårshelgen är förbi och det blev en succé vill jag tro,även om det blev lite svart där runt 03.00? 19 personer och 3 hundar trängdes i en villa bland kastruller,ölburkar,tallrikar,välkomstdrinkar,hummer och oxfilé. Underbar blandning folk,och lagom med upptåg och vi lyckades hålla kranen rinnande och alla hundar inne ^^, 
Nyårsdagen vaknade vi med ett ryck,sådär runt 12.00. Pallade oss upp sådäääär fräscha va. En efter en trilla in i köket som såg ut som FAAAAN och tv-rummet likaså,såg ut som det gått igenom en tromb,men vi tog det med ro och fixade brunsch bestående av ostbricka,rökt vildsvin,mackor och juice.  Samtliga hamnade sen i soffan och glodde på diverse bra och icke bra filmer innan Jenny fixa pizza och vi drog på en rulle med Shyffert,en riktigt härligt lagom slapp nyårsdag 2010.
 Imorse gick man som sagt upp 04.00. Inventering på jobbet,men jag började dock inte förrens 07.00 men vad hjälpte det när hundar ska matas och rastas? Tog en dusch och pallade mig sen till jobbet. Slapp dock räkna,i år igen ? Men någon måste hålla ställningana i charken,så det gjorde jag och Annie idag. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till,så jag inte förstör hela sömnen. Imorrn blir det jobb bara några timmar,sen är jag ledig måndag. Ska börja planera mina inredningsplaner i v-rummet. Bubblar av idéer just nu !

 Bra början på 2010,dock väldigt trött,ingen nyhet. 
 


" I stöket,i köket,bland alla underbara vänner . . ."

 

RSS 2.0