kvällens sista bild

dsc00236 (MMS)

kvällens sista bild


sista augustikvällen

duschat,diskat,målat naglarna,bytt om,bäddat rent,stryckt(!) och lite till. nu är det nog dags att lägga ner för idag. inta soffan,tända lite ljus och fixa lite gott thé,tror jag har lite glass kvar i frysen också. känner mig,just nu,ganska pepp på att jobba imorgon,träffa mina kollegor igen,och prata strunt,och viktigheter,såklart. få folk omkring mig. varit,i stort sett,ensam sen finaste åkte hem(ok,det var igår morse) men ja,jag har ju blivit van med att ha folk omkring mig,och vovve. té var det ja. sluta blogga. hmmm.


 


hitta min härliga topp från monki idag,saknat


 



längtar tills jag får ta på mig dig !



if you don´t love it,change it.

har blivit helt beroende av bloggar just nu,allas bloggar,inga speciella,iof många modebloggar,men jag finner mig själv söka efter bloggar på google,massa,allas! hamna på carolina gynnings blogg,love her,vet inte vad det är som gör det,men jag gillar henne helt enkelt. hon är one of a kind plus att hom målar nåt så grymt att jag blir helt TOKAVVIS! fick genom bloggen reda på att hon kommer ha en utställning i november på PUB,ja måste gå,absolut. ännu nått att planera in under hösten.



 


 skulle gärna ha en gynning på väggen


middagen är serverad

 


godaste wrapen med tropisk salsa




jag tidigare idag,inte superfräsch,men jag ska ordna det ;)





blir film till middagen,unfaithful,grym film,min iphone är med

 


 


sista augusti

sommarens sista dag är här,och snart passerad. september imorgon och nu finns det ingen återvändo,hösten kommer,vare sig man vill eller inte. men jag vill. känner mig fortfarande inte helt hundra,men imorrn är det back to work.uppskattat uppenbarligen då det är fler folk borta,som vanligt. har efter en del nyttigt gjort idag,som vanligt placerat mig i soffan. blir jag och tv.n som vanligt. gav mig ut på en långpromenad på förmiddagen,skönt och solen sken och värmde lite i ansiktet,skönt med frisk luft i lungorna trots att lungorna värker lite. annars är hösten nästan min favorit tid,då man börjar om på nytt på nåt sätt. nya planer,livsval kanske. man rensar bort sommaren och tar in vardagen och kommer in i rutinerna igen. kanske tråkigt för somliga,men ganska tryggt ändå,tiden går och där emellan jobb och annat får man planera in guldkorn som gör att man har saker att se fram emot och står ut med kylan och mörkret. själv håller jag på att planera en heldag/helg i höst för min finaste. inte för nåt speciellt,men bara därför.hemligheter. han ska inget veta. sånt tycker jag är kul,bland det roligaste. planera trevligheter för andra. har hittat några förslag,även om det är lite svårt,jag är ju inte gjord av pengar men man vill ju ändå att det ska bli bra. en allt behöver inte kosta skjortan såklart. snart får det bli middagsdags. börjar bli gabska hungrig. tänkt göra en wrap idag,med kyckling,paprika,broccoli och rödlök med jättegod salsa till. sen blir det nog ett bad till kvällningen innan det blir soffhäng innan läggdags, vill känna mig någolunda fräsch till jobbet imorrn.


 




du vet vart jag finns,om du vill vara min vän

en del människor förstår man sig bara inte på.

Översvämmning

dsc00216 (MMS)

Översvämmning


Sjuklingens klagan

mår lite konstigt,förkylningen vill inte riktigt ge med sig och det har inte blivit mycket gjort idag.självklart är det ju själva meningen med att vara sjukskriven,men jag har aldrig riktigt gillat det här med att vara stilla,om det inte är nåt jag valt själv. blir ännu en dag hemma imorrn.om vädret tillåter blir det nog en lite promenad.Sverige är påväg att bli kallt igen,konstigt att det gick så fort.fast den här sommarenvar inte kort,den kändes alldeles lagom och alldeles underbar om jag får säga det själv. tankarna är annars ett virrvarr av tankar,men ännu känns det bra,jag har blivit inriktad på mitt mål,hoppas nu inget kommer i vägen. lyckades innan förkylningen tog sitt grepp om mig rota runt i mina garderober och kastat iväg endel,plockat ihop en kasse med skor och väskor som behövande kanske vill ha,vill bara bli av med all skit,skit som bara belastar och står i vägen. snart ska jag ringa min fina maria sen blir det nog en kväll i soffan.

höstlängtan

Är faktiskt riktigt kallt ute nu,satte upp håret i en slarvig knut,leggings och skjorta på och jacka över det,tog en tur till ica. förkylningen sitter i som en redig parasit,så jobb blir det inget av imorrn.meddelade chefen i god tid idag så jag slipper gå upp i ottan imorrn och ringa.inte orkat något idag,slötittat på tv mest men ska ordna ett bad nu,lite doftljus och sen gotta mig i det varma.köpte ännu ett modemagasin idag,så nu har jag två olästa.älskar dehär första höstnumrerna som kommer,då man kan planera sina inköp för kylan och mörkret.knappa hem en fin tröja på nätet idag som blir perfekt. annars blir kvällen lungn,i väntan på en jobbande sambo blir det soffan och min gosfilt som gäller.janne är också med på ett hörn.

Stilla morgon

vet inte hur många timmar jag sovit,men känns som ett halv dygn.klockan är snart nio och jag sitter ensam i soffan medans finaste och vovven fortfarande sover. alldeles tyst och stilla,ute skiner solen och det känns ganska kallt. näsan rinner fortfarande och snart tror jag att lungorna kommer sprängas.kanske borde lägga mig en stund igen,men jag ska njuta av min stilla lördagsmogon en stund till

långa tunga serier som vi säger i branchen

har typ ätit snor i tre dagar nu!!nä,usch vad äcklig jag är,men jag är helt igenblockad i bihålorna och näsan,kroppen värker och hatar denna förbenade förkylning.tur att jag är sambo hela denna helg,orkar inte göra nått men vill samtidigt inte spendera den helt själv. arbetesdagen gick trots allt bra,trots kort om folk så var vi ett glatt gäng i charken och alla fina kollegor runt i butiken kom med bra förslag för att bli av med snor och slem,själv gick jag till systemet efter jobb och införskaffade en liten flaska cognac,snart blir det lobomba med finaste i soffan.imorgon blir det inget alarm ställt.vi är båda lediga och jag har alla planer att ta en lång sovmorgon.

hello new iphone,im in love

 förkyld och förkyld. precis vad jag inte behövde just nu. har varken tid eller ork,och stana hemma finns inte ens på kartan,redan kort om folk. bara att härda ut en dag till,imorgon fredag och det ska bli underbart med ledig helg. hoppas på en hyfsat lung sådan,har nog ingen ork för nåt rajraj,men ett glas rött vin skulle inte sitta helt fel.
 varit på banken efter jobbet idag,fixat lite viktigt och bokat in mig på ett möte. kanske dasg att ta tag i livet,framtiden,och ska passa på att ställa lite frågor och undringar jag har. det skriker vuxenpoäng va?
 nu ska jag krascha i soffan,dra filten över mig och vila en stund,sen ett bad innan mat. ska leka med min nya fina underbara iphone4 också....

hello africa !

fia och jag drog på oss träningskläder och tog cyklarna till vad vi trodde var motionsjumpa. men så var icke fallet.we did the afro insted! ner i vatten,upp i himlen,paddla,upp för berget,mata djuren,kasta sig i vågorna. sjukt roligt,var helt blöt efteråt. hello africa,jag tror vi ses igen..

det känns bra

ja,nu har jag efter en natts sömn hunnit smälta det lite,en aning iallafall,och det känns fortfarande bra. känns som att det är den här vägen jag ska gå,och det känns på nått sett tillfredställande i hjärta och själ. hur det går får den närmsta tiden utvisa. sitter nu ute på balkongen som blivit höststädad och fin. kan på nått sett känna,för det är mest en känsla,att hösten är på gång. det är nått i luften,kyligt,men ändå inte. lite märkligt,men ja,så tycker jag.
 fått rena städnojjan idag,eller,den infann sig redan igår,men jag har gett mig fan på att kasta allt jag inte använder,och sånt som är för fint att kasta,det får jag ge bort,om det är nån som vill ha. två av mina förråd jag har i lägenheten har mer eller mindre aldrig blivit städade sen jag flytta in,och det är nu ungefär ett år sedan. kanske på tiden? plus att det skulle kännas mycket bättre att veta att man inte har en massa skit liggandes runt omkring. det jobbiga är ju att det kommer ta lite tid,så det ser ut som ett bombnedslag lite här och var.

 













lättlagad mat,ensam som man är just nu...


jag tror jag har en plan

efter ett mycket givande telefonsamtal med bästaste,har en plan i huvet dykt upp. inte helt omöjlig,tvärtom. nackdelen,som alltid med mig,är att jag vill att saker ska ske omgående,men låter jag detta ta sin lilla tid och planering,kan det komma att gå vägen. ska köpa mig en ram/tavla och göra en peppboard,nåt jag ska kolla på varje dag för att känna mig motiverad,och spara,spara pengar!ska skicka iväg ett mejl för lite mera info.får inte ge upp nu,ju mer glöd och inspiration folk ger mig,desto mer känner jag att det här är rätt! gav upp filmen på 5an. maria och jag planerar långhelg i september och jag och finaste satsar på spahelg i november. i oktober är det mamma mia med jobbet,så en hel del ska planeras för överlevnad i vinter. och imorgon börjar skolorna. på tiden och rätt åt dom,kanske kan bli lungt om nätterna igen?

end of weekend

 äntligen tog jobbhelgen slut. utan sambo i hemmet blev det en ganska lång helg,med mycket sömn och korta kvällar,inte direkt någon filmkväll. men det blir det ikväll. 5an ska börja visa en svensk polisserie(ännu en!) och ja,jag tänkte allt kolla om det är nått att ha. idag efter jobbet blev det ett spontant besök i skogen,drog på oss stövlar och tog varsin hink och gick ut för att leta skogens guld,men det blev ingen vidare plocklycka. några stycken,som jag lovat ska bli varm macka på tisdag. dock fick jag myggett över hela kroppen! och i ansiktet,dumma dumma mygg. skönt att det blir kallt snart så de kan DÖ! hursomhelst,även om det inte blev någon vidare svamp,så var det himla skönt att strosa omkring bland kärr och stigar och blåbärsris. så harmoniskt i skogen och jag skulle kunna gå i timmtal utan att tröttna. imorssn är det äntligen dag att dra på sig träningskläderna igen. fia och jag har lovat och bestämmt att gå på annas pass kl 19 imorrn,så det ska bli härligt! jag är peppadredan nu,hoppas det håller i sig.                    






snaaaart har jag den i mina händer !

  


will i ever get there?

vad svårt det är när man vet precis vad man vill,och det absolut inte är omöjligt,men att vägen dit är krånglig,inte helt lätt,utan svår,känslomässigt svår framför allt. önskar jag kunde anställa någon,som kunde göra research på allt jag vill vet. hur jag än försöker själv blir jag fundersam,euforisk,rädd,förvirrad,arg och helt till mig. vart ska jag börja?för redan innan jag börjar ger jag nästan upp,eller iallafall skjuter det på framtiden.fick svar som jag väntat på en tid,mycket uppskattat och klart jag blir mer pepp.sen finns det andra saker,önskningar så det nästan ont i mig. tänk om man hade en spåkula så man visste hur livet såg ut,om 5 år te.x. jag vet att jag måste få nåt gjort,men å andra sidan har jag aldrig känt såhär förut,motiverad och ändå med en känsla att det kommer gå vägen. frågan är bara hur och när. inatt blir nog sömnlös med allt detta i huvet. . .

varför?

 aldrig får man vara riktigt glad och nöjd med tillvaron. är det meningen att mattan bara ska ryckas bort under folks fötter,för hallå,hörrudu,nu var du ju faktiskt lycklig där ett tag men du ska fan inte tro att du är nåt. vakna,så är inte livet. om det nu,OM det nu verkligen finns nån där uppe,då är han fan inte klok...

åh,stockholm,stockholm

i'm inlove. alltid varit,kommer alltid vara. underbara stockholm.vill inte åka hem,jag vill stanna. en heldag på stan igår innan jag möttes upp av min kära. gick mest omkring och kika på allt och inget.inne på zara hitta jag jättefina,mörkblå chinos med tillhörande skärp.på urban outfitters fynda jag underkläder. käresta köpte fina skjortan. blev middag ute o lite öl och vin på east innan hemgång och promenad. sen dags att dra på sig fashionoutfiten för att göra stan. skoja att vi gjorde stan sen!;-) inatt har jag sovit som en gris och nu påväg hem för jobb hela helgen. längtar efter nästa vecka,min finaste. plus,gårdagen kanske bästa; JAG HAR BLIVIT MED IPHONE 4!

jag reste mot min längtan,och jag reser än idag

 vakna tidigt imorse av regnet,men jag somna om och vaknade utvilad och glad i själ och hjärta. mycket  som blev sagt,och gjort igår,igår var en bra dag i min värld. har så mycket inom mig jag vill säga,och saker som jag vill få gjort,måste,måste och måste se till att nåt händer.
 väskan är packad och nu blir det en stund i soffan innan det blir tåget upp mot stockholm. ska ta en veva på stan,innan jag ska möta upp finaste,ta en fika och uträtta ett och annat. ikväll blir det lite stockholm faschionweek-fest på söder. imorgon börjar jag inte förrens två som sagt,så jag har hela kvällen och morgonen att spendera uppe i stan.  helgen är det jobba som gäller,men det känns ganska bra det också. det är jag och fia i charken. min fina fia. tjejligan i charken,det är aldrig dumt. 



 


 redo för stockholm


vilken härlig dag. tralalalalalalala

 hubbe är tillbaka hemma hos david,efter sin rymmarstråt,knubbis har äntligen fött tre små underbara miniknubbisar och dagen till ära har min familjen annorlunda haft en rikitgt trevlig surströmmingspremiär,för omväxlings skull. det är väl ungefär två gånger om året som det oftast går bra att ha familjemiddag med min familj och det är: julafton,eller vid surströmmingspremiären. verkligen jättekonstigt,men jag njuter av att vi vid en unik stund kan kännas som en någolunda vanlig familj,om det nu finns nåt som är vanligt? hursomhelst,potatis,lök,hårt tunnbröd och strömming. middagen var serverad och vi har ätit som tokar. nackdelen är dock att man är ständigt törstig nästan ett halvt dygn efteråt,tror jag druckit en liter vatten de senaste två timmarna. till efterrätt blev det pannacotta med färska hallon och björnbär som jag handlade med mig hem.
 detta blev trots allt en bra dag. imorrn ledig,då blir det stockholm med med min finaste.


 


redo för jobb,06.30 . . .







pappa propsa på att det ska vara kallax!
 

 


mood-swingsframkallande

 det är en mörk,förfärlig,moodswingsframkallande plats,ikea.tom i hela huvet efter en intensiv eftermiddag/kväll.varit igång sen 05.00 imorse,och visst,det är inget speciellt wow för det,men nonstop har man varit på gång,påväg eller på språng,inte en stunds vila,men trevligt såklart !
fia kom och hämta upp mig på jobbet och hade lite proviant med sig bestående av kexchoklad och ramlösa,strålande eftermiddagsfika i bilen. åkte mot skärholmen där det blev lite diverse shopping,men bara till det nyttiga hållet,vi var så duktig,gick in i nån klädbutik,men köpte inget onödigt,köpte inget alls inte. jag kom därifrån med precis det jag ville ha,en yoga/pilatesmatta,turkos och jättefin. fia hitta pingisrack och darttavla. mötte upp min fina och styrde kosan mot ikea och upp till dinningen på engång där jag bjöd laget runt på köttbullstallrik och kaffe,riktig brakmiddag för tre för bara 50 spänn. sen började eländet,att gå runt i varuhuset,och egentligen var jag inte ute efter nått speciellt,utan plocka på mig lite galjar,värmeljus och gardiner,det enda onödiga,eller mera spontana köpet blev en svart pall och en jättefin dyna till den,som blev perfekt till hallen. martin,som fynda en matta,skjutsade vi hem till stan innan vi drog oss hemåt igen. pallen hopmonterad och jag är omklädd och redo för sängen. jättetrött och börjar tidigt imorgon.
 egentligen så är ikea ett ställe som jag borde hålla mig borta ifrån,blir alltid tröt,tröttare,tröttast av att gå där,men klart man lockas dit alltid ändå. eller så är det nåt med årgången har fia och jag kommit fram till. födda samma år,och samma månad. båda blir lika griniga utan mat i kroppen,kastar i oss så in i bomben,men får alltid rum med snacks och snask. men åttifyra är en bra årgång,the very best.
 
 en dag till,sen ledig en och en halv dag. imorrn,då är det dagen det !! äntligen har ett år gått och det är dags igen,vad jag pratar om får se se i bloggen imorgon. men det ska bli fab !



tom i huvet var ordet,behöver god sömn i natt

 



 

perfect day,glad i spend it with you

 aaaaajj! mina ben värker så in i bomben. och jag har inte gjort något annorlunda,jobbat som vanligt,cyklat till och från jobbet och inget mer ansträngande än så. dock mådde jag überkonstigt imorse.
gårdagen blev konstig,bra,underbar och vemodig. blev en lunch med underbara gänget ute vid mollstaberg och crêpsvagnen. stämmningen var tryckt och inte så mycket sas. åkte vidare hem till fia och fikade och spela pingis tills vi svettades innan det bar ut mot landet där det väntades söndagsmiddag,plus att janne var färdig ,ed sitt sommarkollo och det var dags att hänga med husse hem. blev en riktigt trevlig middag ed efterrätt och massa trevligt prat innan det var dags att åka hem,sova och sen upp tidigt för jobb. sa hejdå till jenny. vilken skum känsla. säga hejdå till en person man näst intill träffat varje dag,eller hört de senaste året,krama om och veta att man inte kommer befinna sig på samma plats på de kommande 13 månaderna? jättekonstig känsla som sagt. nästan ogreppbar,surrealistisk.
 idag var det dags att säga hejdå till min inneboende. vet att han snart är tillbaka,men det kommer inte bli
riktigt samma sak,har varit sommarsambo hela sommaren nu,så nu har jag ju blivit van. kom tillbaka till mig! nu har jag kraschat i soffan,framför sex and the city,det är min tillflykt när jag är ensam hemma,med det i bakgrunden eller sittandes i soffan är dom och förblir det perfekta sällskapet,tycker jag. imorgon är det jobb tidigt igen och sen blir jag hämtad av fia och vi ska till skhlmen och sen blir det ikea. my oh my,vad jag har suktat,längtat,trånat efter ikea,hela jökla sommaren. jag måste vara bäng i huvet. inga kattbebisar än. kom igen nu knubbis,kläm fram dom,så både matte och jag kan lunga ner oss. 


 


 iphone,iphone,du tar upp hela min hjärnaktivitet just nu,och jag har dig inte ens !?


femtonde augusti

 jag börjar bli gammal,eller är det bara allmänt vett? att man kanske inte borde skrika,väsnas,tuta med bilar och cruisa runt utanför klockan tre-fyra på morgonen? samma visa i nästan tre veckor i streck,mer eller mindre varje dag? börjar tröttna rejällt av att vakna var och varannan natt,men antar att skolorna börjar snart? sommarlovet slut? som sagt. är jag gammal och grinig eller har jag bara allmänt rätt till min klagan?
 hursom,finaste skulle upp tidigt idag också,imorgon är det min tur. somnade om en stund och gick sedan upp för att nu i nån timma ha badat,peelat,rakat och fixat ansiktsmask och bara tagit hand om mig själv,härligt. fixat god frukost nu och sitter framför sex and the city. när jag blir ensambo nu vet jag att det kommer bli en hel del av den varan,samt andra filmer som jag faktiskt är ganska sugen på att se nu när hösten närmar sig.
 ska sitta kvar en stund och njuta av söndagmorgon,sen blir det en sista svep med dammsugare och mopp,städat och klart inför ny jobbvecka har alltid varit skönt tycker jag. ska sedan försöka se någolunda vardaglig och chic ut för lunch och sedan middag ikväll,ser ut att bli grå dag. 


 


english breakfast,dock utan bacon and eggs . . .





svenska kräftorna från igår,jättegoda !




stike a pose,i min finfina hakklapp . . .





martin skulle se svår ut,dock lite svårt i det blommiga mönstret ? ;)

 


sov gott.

trots en trött och tidig kväll blev det en bra lördag.hunnit med hur mycket som helst. mötte upp mamma vid tio och gick mot tåget.där stötte jag,dessvärre,på den person jag hatar mest?fick nog,bad han dra åt helvete och vi gick där ifrån.polisanmälan? fika och shopping ett par timmar,hitta dock ingen pilatesmatta,det får bli på hemmaplan.väl hemma blev det storstädning och den har pågått hela kvällen,och fortfarande inte klar!fick telefonsamtal av finaste och kräftskiva för två var bokad,tack vare ett litet gratisbidrag blev det svenska kräftor,mumsigt och gott.tidig kväll och imorrn blir det lunch med fina fia,förhoppningsvis den blivande amerikanskan också. sen på kvällen är vi bortbjudna på middag,vovven ska hem också!

lovely saturday

klockan ringde fem imorse,finaste skulle upp,och jag gjorde mitt bästa för att vakna,och för att hålla honom vaken så han kom iväg. kunde dock inte sova så mycket längre,nån timme eller så.men det känns som det här blir en bra dag. har bokat in min mamma,så längesen vi träffades,och gjorde något,ensamna. vi ska ta en tur till södertälje. fika och jag ska leta födelsedagspresent. ska fixa lite frukost nu och sen stök runt innan jag ka möta upp mamma.









fick rosor av min finaste igår ♥

 


välkommen helg

 segare dag får man leta efter. kom till jobbet åtta imorse och känns som jag varit där fööör länge. kom hem med en härlig överraskning,så det blir kalas i helgen. öppnat en flaska vin och förberett middagen lite grann. blir grilad lax ikväll med god sallad,som vanligt. idag sa jag hejdå till jenny. hon var inne på jobbet för att lämna en tårta,som jag inte ens fick en bit utav. men usch,i hate goodbyes...känns väldigt vemodigt,men jag vet att det kommer helt plötsligt vara den dagen hon står hemma hos oss igen. kommer sakna dig massa,massa,massor!
äntligen helg,har sett fram emot den hela veckan . . .



 


 jenny,jag. . .och popcorn!


drömmer mig bort . . .


 new york


because i´m worth it

 idag fick jag min belöning. ja,för det är precis så jag ser på det. belöningen för möda,värk och hårt arbete.jag har krävt det,och jag förtjänar det. även om det satt långt inne(!)så är jag värd dom,varenda liten krona. varenda öre ska in på sparkontot. jag har bestämmt mig för att spara,spara men såklart ska jag leva också.så dum är jag inte att jag har tillräkligt sparat för att kunna leva livet och unna mig också,men nu ska jag anstränga mig extra mycket.
 igår kväll blev det bio med jenny,davd och martin på heron. inception med leonardo di caprio. fruktansvärt lång,och bra,mycket bättre än jag hade trott och väldigt fängslande. lämnade biosalongen med massa funderingar,en aning fundersam och en aning förvirrad.vad är dröm och vd är verklighet. drömmer vi nu,eller är vi i verkligheten,och vad är verkligheten? ja vet,im weird . . .
 fredag imorgon och helgen blir lugn. ska njuta av att spendera de sista dagarna med min sambo innan han far upp till stockholm igen. han har inprincip bott hos mig hela långa sommaren,och nu ska han hem igen? hur sjutton ska jag klara mig utan honom,sova ensam,äta middag ensam,och inget sopranos i soffan om kvällarna?  men fia har lova (!?) att ta hand om mig. vi börjar måndagen med pilates,och på tisdag blir det ikea. men nu ska jag först se till att fixa middag,sen att det blir fredag så helgen kan komma,den är mycket välkommen.



min sköna långklänning från lindex,senaste kapet . . .




en annan långklänning,blir perfekt för vinterns kommande resa . . .




älskar blusa av olika slag,mitt fynd från zara . . .


 


iphone,come to mama

 nuså. ett steg närmre. har precis sagt upp min fasta telefon,det var ju faaan på tiden. använder den knappt längre och att var tredje månad ha en onödig räkning kommande,det är ju ganska onödigt när man hoppas kunna använda pengarna till betydligt roligare,och viktigare saker i framtiden. så nu får det bli en iphone istället med fast abonnemang där.maria har lovat att hjälpa mig. har även sett till att registrera mitt nummer på comviq så jag ska kunna ha det i fortsättningen sen också,vore så konstigt om jag bytte nummer. har haft samma kort,och nummer sen jag gick i 8-9:an???

börjar bli för gammal

tror att jag lite smått börja leva igen. tuff helg med liten livskris (jo,liten),fest och allt vad det innebar. tror ingen gick förbi oberörd. och så ska det ju fan vara. blev verkligen en fest att se tillbaka på. hällregn hela långa lördagen,men vad gör det när det är fest och man är omringad underbara härliga vänner ? yngsta var 2 månader och den äldsta 94. helt underbart.hela jennys hus fylldes till brädden med folk,kräftor och drycker av alla de slag. ute samlades grabbarna under partytältet. när kvällningen kom gick det bara utför. in drog grabbarna nintendo och det blev duckhunt och super mario. ute blev det prickskytte med luftgevär. sen blev det dansa av när martin styrde upp musiken och drog in sina stora högtalare. tacka vet jag spotify! alla fick lite av allt och mitt i detta jytter blev det tequilarace,fika,frågesport,vilket jag var USEL på,jag vet inget om jenny tydligen,men honey,i love you anyway. lite pinsamt dock. . .
 dansade natten lång,tills det nånstanns på vägen spåra ut totalt,jag däcka (tydligen) först i soffan med min man,innan jag slutligen vakna och tyckte att festen nog var slut. gick in till oss och klädde av mig,och sprang sedan av nån anledning omkring naken i huset? inne i huset var det förresten wiskeyprovning och cigarr på bjudning,tur att jag inte var med. någon hade nämligen hittat sin andra hälft i fosterställning på toaletten,med fötterna utanför toadörren tidigt på morgonen...själv var jag bakis tills idag,runt luchtid,kändes det som. rackarns vilken fest. finns bilder på martins kamera som jag inte ens har något minne av hur eller när de togs. hoppas dock och tror att jenny blev rktigt nöjd med sin hej-dåfest. gonna miss you honey! men innan du åker blir det bio.






 " båda bilderna lånade av malin - inwe.se "



  
 

back on track

 efter drygt två månaders torka,slapphet,trötthet och allmänt semesterhuvud,det vill säga alldeles för länge,drog jag äntligen på min träningskläderna och löpskorna och tog min första runda. hade svurit,lovat och tagit i hand på att jag skulle ut idag,onsdag inte bryter jag ett löfte inte. men jäklarns vad trögt det kändes på slutet,hallucinerade om duschen sista kilometern. känns dock mycket bra,visste väl att det bara vara att tvinga sig iväg så skulle det funka. jag orkar inte mera att jobba,komma hem,och inte orka nånting. laga mat på sin höjd,men inget annat utöver det. har på senaste,så fort jag sätter mig i soffan,somnat på störtt. det går inte längre. min kära kom hem med bludtsaft idag,kanske också skulle investera i lite ärn och vitaminer,prova kan man ju alltid. med hela hösten och vintern framför sig är det lika bra att ordna det för sig redan nu. prata med kollega på jobbet och vi har planerat att gå på pilates här om några veckor,prova på. nu ska jag dock parkera just i soffan. fick mig en svängom,rent utsagt,när jag kom hem,en tango i hallen så att säga,men nu blir det slappa i soffan tills sopranos börjar på svt. thé och choklad och sen är det tajm att sova.



 


 nu är jag igång,bara att fortsätta . . .


höstplanering

 kors i taket,solen skiner. trodde hösten hade kommit alldeles för tidigt och tänkt stanna,men man kan väl inte kalla det här sommarväder? men hoppas att det blir varmt nån vecka till framöver. annars är hösten alltid en tid för mig för förändringar,som att året börjar,på nått vis. man betämmer sig för att ändra saker,inköp,planerar resor eller saker att göra. kanske för att man vet att man går mot kallare och mörkare tider,man behöver liksom saker att se fram emot för att palla vardagen. på sommaren är jag mycket mera en ta -dagen-som-den kommer och lever mer i nuet. men på hösten/vintern,omöligt. har iallafall fått klartecken om semester i nov/dec så då bär det av mot varmare breddgrader med maria! vi hoppas på en vecka på kap verde. det kallar jag att ha något att se fram emot. annars på min to-do-list;

* skaffa en iphone - kan inte stå emot längre
* färga håret brunt igen - och klippa lugg !?
* nya glajjor (helst flera par)
* spara,spara,spara pengar!!! vet vad jag vill,och det ska jag ha!
* resa till kap verde

en liten men ack så trevlig lista,den lär bli längre . . .

weird people

märkligt hur folk kan bete sig? man ska tydligen inte bry sig,jag menar bara väl.men fine,då ska jag låta bli,från och med nu...

2 augusti

 ruggit morgonpigg idag. har hunnit vakna,klä på mig,stöka i köket och fixat god frukost. frukostmackan är så stor att jag fan får ont i gommen! ser inte ut att bli något vidare väder idag,när ska solen komma tilbaka? all bränna man slitigt sig till sen i våras är som bortskrapad från kroppen. men jobbar man i en betongbunker så gör man. blir en tur med dammsugarn nu på morgonen och sen får jag se vad jag tar mig för. oavsätt blir det nog en dejt med fia iallafall. ska rota runt lite på spotify nu. ikväll blir det samboliv igen,med tre galna hundar ute på landet. längesen jag träffa tokarna nu. 


 


kanske dags att ta bort min nummerlapp från vårruset?




ny favorit ; rostat ciabatta med lemoncurd






det är så lätt att fantisera

trodde jag skulle vara riktigt trött vid dethär laget. ensam,vilket har varit väldigt ovanligt,så nu ligger jag här vaken och tänker på allt mellan himmel o jord. funderar på vänner från förr,vad ska man ha på sig imorgon,vilka stövlar ska jag köpa till hösten,vad gör jag om ett år och såna konstigheter. men det som ligger närmst är nånting som borde skett för länge sen,ett förslag som ska läggas fram,och förhoppningsvis få ett positivt svar. ledig imorrn.blir en kort vecka med fest på lördag,fixat en liten going away present. hoppas hinna med en bio,och imorrn var det visst minigolf? får se om löser världsfreden innan jag somnar nu..

hur gör man?

 blääääääääääääääääääääääääääääää. helgen är äntligen slut. fick världens sur*ittastart på fredagen. blir ibland ruskigt trött på endel folk,snälla,snälla,snälla. vad hände med att ta egna initiativ? men jag hade mina tjejer i charken hela helgen,vi jobbade på så bra så allt blev skinande rent och matilda och jag körde duett idag och det var lungnaste på mycket länge. återigen har mina tankegångar dragits igång på högvarrv,blir alltid så såhär års,men nu har de kommit oftare och oftare och det måste ju betyda att jag måste göra någonting åt saken? jag vet att jag har några mål som jag är mycket inriktad på,även om jag vet att det är en bit kvar,men vad jag har i åtankarna skulle kanske tillochmed kunna ta mig närmre mitt mål? fan vad man är rädd ibland,verkligen livrädd för vad som kan tänkas vänta. men ska man leva så? det är ju tjusningen med livet att göra saker som tar en till andra platser och andra människor,och klar man ska satsa och våga,men samtidigt måste man kunna ha ett skyddsnät. det är jätteviktigt. iallafall för mig. jag är som person,jag kan inte släppa allt,trygghet är viktigt för mig.
söndagkväll och ensam. det känns väldigt tilltalande just nu,som sagt,mycket att tänka på. har bytt gardiner i köket,svarta spetts,jag vet.lite konstigt,och det tar nog ett tag att vänja mig,men de får allt hänga kvar. provade nyss min nya klänning. en lång,svart axelbandslös skönhet. kanske sommaren är slut,men i vinter väntar en utlandsresa och då kommer den bli perfekt! nu ska jag sätta mig ner och skiva ett mejl,ett viktigt mejl,som jag hoppas ska ge mig de svaren jag hoppas på,en hjälp på vägen,en spark i rumpan !

RSS 2.0