Simpley the best


 " Så jävla corny,men ändå helt underbart bra . . ."


Retro

 Varit hos MaPa hela dagen och plockat och slängt massor,vilket resulterade i 4 proppfulla banankartonger fulla med barnböcker,skolsaker och diverse prydnadssaker,jag får ha egen rensning i framtiden. Har även på allvar börjat planera lägenheten,mitt första projekt blir hallen,målning står överst på listan,sen lite inköp.De får bli bra.
Nu dags för middag. Sen kommer Fia och hämtar mig så blir det först lite fynd förhoppningsvis,och sen träning!



" Fått finaste retrokopparna av mamma,passar perfekt till mitt retrokök ! "



 " Hitta morfars gamla telefon,trådlösa åker ut. Hans gamla telefonnummer står på . . ."


uppsnärjd i det blå

 Dags och krascha i säng. Har längtat sen jag klev upp i ottan. Blir en full dag imorrn också. Ska hinna stöka,och jag och Fia ska på utflykt,och imorrn blir det premiär för step upen,finally. Nu ska det inte bli några undanflykter,men det är nog gammla ligan som åter är på plats så det är bara att vi peppar varann. Ska hinna med lite lägenhetsplanering också,nu blir det seriöst på allvar.  Annars glad i hjärtat.


 " Given succé ?? . . ."


Bakverk,underverk och huvudvärk

 Äntligen är min 6-dagars arbestvecka över. Varit en ganska lugn sådan men är ändå helt slut i kroppen och huvet. Helgen blev bra trots arbete som väntade,haft inneboende hela helgen,lovely.  Blev middag hemma hos MaPa idag,passade på att stöka bland mina minnen och saker jag har kvar i deras lght,hittat hur mycket gamla saker som helst,min första läsebok,min första alldeles egna klocka,och en vit liten mössa jag hade som bebis,ska rensas och kastas hela dagen imorrn. Nu väntar jag på morotskakan som står i ugnen. Senare ikväll kommer världens bästa systrar på kvällsmys och thé och tror min man skulle titta in en snabbis också. Imorrn ledig,jag ska sova ut!



 
" Hoppas på lyckat resultat ! . . ."






" Jag och M hade kräftskiva för 2 igår kväll,very nice and lovely ♥ . . ."


Lördag 29 Augusti

 Hemma från jobbet,något senare dock. Blev en visit hos coolaste lilltjejen i stán,Stina o hennes föräldrar,inte setts sen 50-års festen. Trevligt,så nu sitter jag ensam hemma och min man är ute med grabbarna och åker båt. Det blir jag och min påse Polly i soffan,Annie inspirerade till godiset,jäklar vad gott.
Fruktansvärt lugn dag på jobbet,vet inte om jag tycker det är skönt,eller bara jobbigt? Jag och Jenny pratar om att planera hösten framöver.så imorrn blir det fika på balkongen och framtidsplaner. Nu soffan i väntan på att karln kommer hem till middagen.

 Till Jenny! BABY! Upp med hakan,det ordnar sig,vi hjälper till,och sen see vi fram emot allt vi planerar in till hösten/vintern  ♥




 " Favorit i repris . . ."


Skäggig vegan

 Haft en långdag/kväll med Fia,en mycket trevlig sådan. Blev först brunch hemma hos henne och sedan tog vi bilen mot ikea och fyndade en hel del,jättenöjd med mina inköp,men alltid lika konstigt,man fyller kasse efter kasse och sen när man väl kommit hem och packat upp var det helt plötsligt inte så mycket? Har kommit på att det är planerat så,så man snart måste dit igen och handla ÄNNU mera! *frustrerande*  Blev sen ett besök i SKHLM pch vi tog en vända in på "Myrorna" Underskatta aldrig dom. Jag fynda en väska (som Fia egentligen hade första tjing på) och hon fynda en thékanna,som vi sedan åkte hem för att inviga. Blev lite spel i soffan och jag hade gosigate katten i knät. 
 
 Har senaste veckorna funderat på vad jag kanske vill bli när jag "blir stor". Har funderat och funderat och fastnat och haft en idé i bakhuvet en tid nu,ska kolla upp lite runt i kring det,så får jag se . . .


 

" det tar sig,men jag är inte nöjd,på långa vägar . . ."
(svar Ja: Jag samlar på ryska dockor . . ."

 

glömmer aldrig bort nån tonårssynd . . .

  Blir en promenad i solen hem till Fia innan bilfärden. Har skrivit en liten lista (Jag och mina sabla listor,men yes,I am a "listperson" *s*  Kommer ändå antagligen komma hem med alldeles för mycket saker och med grymt mycket mindre pengar på visakortet. Men men,shoppa bör man,annars dör man (eller iallafall jag) Det här blir en bra dag, I have a good feeling about this. Snart helg,då är min man tillbaka i byn.



 " ego . . ."

a day off

 Redan torsdag! Sovit gott som en "prinsessa" och nu blir det frukost i soffan. Mitt ständiga beroende av apelsinjuice blir bara värre och värre,snart räcker inte en kanna längre!  Idag blir det IKEA med Fia. Vi har fått inredningsdille,åkte till en butik här hemma går och fell in love i allt i butiken,lite dyrt dock. Ska svira om till lite bekväma kläder sen,frågan är dock är det sommar eller höst idag?



 " STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTASTE GUMMAN ! "

Precis knappat hem

Mina golv här hemma är kalla,därför blir dom här perfekta !










         

" Brandos.se . . ."




Senil !?

 Absolut inte varit mig själv idag. Har haft mitt huvud nån helt annanstanns,uppenbarligen. Lyckades slarva bort min mobil,innan jag ens hade stämplat in på jobbet imorse,fick 3 personer att hjälpa till,jag t.o.m ringer till mobilen,fast jag kommer på att jag stängt av den. Blir smått hysterisk i 5 minuter tills jag hittar den i min JACKFICKA!? Hallå,seriöst gaggig. Var tvungen imorse att skicka iväg ett sms,hjärtat i halsgropen,anledning att oroa sig?men så var icke fallet,som tur var. Dagen fortsatte med att jag tappat en hel del på golvet,samt att jag spolade ner Carina med slangen när oasens skulle göras ren. Fast,Jenny och jag har suttit hela lunchen och pratat framtida resor!! Bra dag med andra ord.
 Nu tajm för käk,sen promenad med Jenny hem till Fia så blir det fika,fika,fika !



 " Förvirrad,mot min egen vilja dock . . ."

Spontant är bäst !

 Utflykten jag,Jenny och Fia gjorde gick från att vara en "pratstund" till en långfika,till en lång hundpromenad hemma hos familjen Eriksson. Aft jättetrevligt. Så det blidde ingen step-up för Fia och mig. Men det blev istället en promenad på ca halvmilen med Kerstin och 2 galna hundar i fören. Gick över gårdarna bland hästar och kossor,bregott-kossor,inte biffkossor *blink*  Nepp,nästan vecka,måndag,DÅ börjar mitt sundare liv (jo,vi får väl se hur det blir med den saken . . .)

Redo !

 Yes indeed,I can cook ! Snart tajm för träning,men först kommer Jenny och Fia och hämtar mig,vi ska på utflykt !


" Wok med räkor,kokosmjölk,cashewnötter och krispiga grönsaker "



" Hittade egenbakade naanbröd i frysen . . ."



" Ursäkta posen,men nu är jag redo för att köra igång ! . . ."
(Kolla in girafferna på mina strumpor *s* . . .)

Seriöst ?

 Ska precis förbereda maten. Hur i hela friden är det meningen att jag ska kunna använda min skärbräda? Min SNEDA skärbräda? Är det en karl som har designat köksbänken eller?


 

 " idiotiskt . . ."

en sundare och friskare männska´

EFTER semestern. Det är mitt mål iallafall. Börjar som sagt med Step-upen imorrn och sen är det matlagningen som ska komma igång igen. Kan seriöst räkna på en hand hur många gånger jag tilllagat middag,hemma,från scratch,och antalet matlådor under sommaren var näst intill noll. Inte bra. Fram med kokboken och leta recept på nätet,nu ska jag bli riktig husmor *blink*
 Avsluta precis samtal med Jenny,sista streckan på hennes resa upp genom Sverige,skönt att det gick bra honey,fartdåre där *blink*  Snart dags att inta sängen,jag är såå trött.


" Sundare och friskare människa under hösten 2009 ? Återstår att se . . ."

Hej vardag hej då semester

 Endast några få timmar kvar av min semester,känner mig splittrad. Med när jag tänker efter har det varit en mycket effektiv och trevlig semester,jag har gjort MASSOR juh! Flyttat,varit på konsert,varit i Afrika en vecka,plus att jag hunnit träffa alla mina älsklingar,och gisses vilka fester vi har fått till.
 Idag,sista semesterdagen tog jag tillfället i akt att bjuda familjen på en redig fika på Taxinge slott,och sen blev det ett stopp i Mariefred också.
 Imorrn är det back to work,om sagt,hej vardag,och imorrn är det sannerligen dags igen,och jag ser sååå framemot det! Jag och Fia inleder Step-up-hösten - hell yeah!




" Igår var det kräftskiva,frosseri på hög nivå . . ."





" I vår familj ÄLSKAR vi att fika,även idag frosseri på hög nivå . . ."




" Lite höst i luten under promenaden,den är faktiskt välkommen . . ."


Shopoholic ?

Mnjaa,men nästan. Fyndade idag också,var främst ute efter en jacka,och det hitta jag,sprang dock in i en supersnygg kavaj på JC,där jag förresten nästan aldrig handlar annars. Och vips var den mina ägor,sitter perfekt ! Plus att jag införskaffade höstens första tjocktröja. Blev en fika med syster och sedan middag hemma hos MaPa. Nu bäst att hålla i pengarna,även om det kommer gå endel till överraskningen imorrn,men man lever bara en gång! Om några timmar dags för kräftskiva!


" Letat kavaj hela sommaren lång,nu fick jag en lagom till hösten . . ."




" Blir perfekt som höstjacka . . . "



" Höstens första tjocktröja,blir extra fin med ett skjärp i midjan tror jag . . ."

Lilla storasyster

 En tidig morgon blev det idag,skönt faktiskt. Gjorde godaste smoothiesarna till frukosten. Snart kommer syster och hämtar upp mig,så blir det en vända på stan. Passar nog perfekt idag när regnet hänger i luften. Ikväll blir det kräftskiva och imorrn har jag en suprise till familjen,min sista semesterdag och allt.



 " Redo för regn och rusk ? Inte riktigt :P . . ."

Det är småsakerna som gör det

Just nu känns det sådär bra faktiskt . . .

Shop´till you drop

  Har varit fullt upp sen jag kom hem. Hade ju en lite " avskedsgrillning/fylleslag" för Michis i onsdags,men igår blev det middag hemma hos familjen Eriksson,med mormor och alla hundarna,och så var Jenny där också :) Var himla trevligt,jättegod mat och efterrätt och massa struntprat i mörkret och en lång hejdå kram till Michis. Du är oersättlig och hoppas du snart kommer hem,och jag och Jenny(Fia?) kommer ner och hälsar på!
 Idag unnade jag mig en en heldag på stan.Tog sällskap med min man upp till Sthlm,och efter hejdå blev det egentid för mig själv med härlig shopping. Hitta en hel del trevligt. Weekday helt klart bästa butiken just nu.Fortsättning imorrn,då jag idag lovade Systeryster att jag hänger med till Stälje och sen blir det tydligen en lite spontan kräftskiva imorrn kväll.



 " Mina fynd . . . "




" Dagens middag bestod av denna delikatess,MUMS! . . ."


How to survive a week in Africa

 Det är inte det lättaste,särskilt inte om man är två tjejer som åker,men jag och min darling,vi vet hur man tar sig igenom det. Har varit en mycket händelserik vecka,en hel del sol och bad,sömn och läsning och disco på rummet. En hel del up´s and down´s men vi har mycket att se tillbaka på ;

* Första kvällen käka vi på en restaurang,där de helt plötsligt släckte ner hela restaurangen så det blev beckmörkt,ur högtalarna skrålar en " Happy birthday-låt" och en servitör kommer ut med en sprakande paraplydrink,och sen går han i igen,och sen är allt som vanligt igen - superskumt.
* Andra dagen REGNADE det för första gången sen i Mars,såklart var det när jag befann mig på plats . . .!!!!!!!!!
* Andra kvällen/natten satt jag och Maria på ballen för att skåda ett av de häftigaste åskväder jag varit med om
* Även om största delen av Tunisiens befolkning är muslimer,och på så sätt inte dricker alkohol,så fanns det en hel del goda ölsorter och viner att dricka,mycket uppskattat från vår sida :)
* Städningen var katastrof,och handdukarna luktade surt,d.v.s håret lukta surt,d.v.s kläderna lukta surt,etc . . .
* Maten var fruktansvärt enformig så till slut låg vi om dagarna på stranden och fantiserade om mat. Falukorv,tunnbrödrulle,wokgrytor,FLÄSK!!!
* Vi hade en jättetrevlig man som jobbade på hotellrestaurangen,han var rädd om oss och jättegullig,så vi kalla honom "Tunisien-pappa"
* Vi lyckades rymma/undkomma playboys och andra lurendrjerier ett flertal gånger tack vare våra norska alibin Lena och Sara och våran diviga attityd.
* Vi tog en hästdroska hem en sen kväll från en restaurang och lekte att vi var Silvia/Viktoria/Madeleine.
* Sängarna var hårda och obekväma,att tredje morgonen när jag vakna yppar jag orden; " Idag känner man sig sannerligen som en jävla kärring"
* Jag brände mig på någonting i havet en dag,så mitt armväck svullna upp och jag fick hemlängtan
* Vi gjorde ett modetest en dag på stranden och kom fram till att VEM FAN vill ha en bandauetop i mocka? Och vi gjorde ett egent modealfabet - H som i Hor-stövlar
* Jag brände mina läppar i solen. Saltvatten plus gassande sol - igen bra kombination,inga fina botoxläppar kvar  *sad*
* Sista dagen på strande kom en vågoch tog med sig min bikiniöverdel och hade sönder spännet,så Maria mecka tills hon fick kramp i fingrarna,men till sist fick vi till en tillfällig lösning. Topless på en strand i ett muslimsk land,inge bra kombination. . .
 
 Till sist; Vill man vara säker på att inte bli sjuk i utlandet har jag och M bästaste receptet:
En hel del handsprit och se till att VARJE kväll/natt ta en rejäll Wiskey innan läggdags,det håler alla bakterier borta,plus att du somnar som en baby *blink*



" Inte säskilt pigg kl 05.00 på Arlanda . . ."



" Anlänt till hotellet, havsutsikten var fab ! "
 



" Tunisiskt öl,mycket gott . . ."



" En katt dök upp och skrämde vettet ur oss . . ."




" Första regnet sen i MARS! "



" Var på beduinfest andra kvällen,mycket trevligt med mycket gott vin . . ."



" Nära Kamel-upplevelse . . .(men jag vet att det inte är en kamel) "



" Ego . . ."



" Posar vid stranden . . ."



" Ruskigt ryckig och svajig hemfärd från restaurangen i hästdroskan . . ."



" Min svullna arm . . . "




Hemma !

 Hemma från Afrika!! Haft himla bra med min bästa darling,men säga vad man vill. Hemma är bäst,och GUD vad jag älskar Sverige. En liten resumé kommer inom kort,med bilder. Igår var det rka vägen från flygplatsen hem till Gnesta och sen blev det grillafton hemma hos Jenny. Där fanns stor del av eliten från Stoppan.Det var; Tobbe,Vevve,Pillan,Michis,David,jag,Martin,och sen såklart Fia,David och Daniel trilla in en stund också. Hade hur trevligt som helst. Härligt och träffa alla igen. Har saknat dom,och jag har varit saknad. Kändes som sagt som att jag varit borta jättelänge! Blev lite mat och rödvin,en hel del för vissa,och stackars Jenny,som som vanligt skulle upp alldeles för tidigt för och jobba. Hann med både det ena och det andra igår. Det dansades,sjöngs Sing star och snackades en hel del dynga. Och blev det inte lite truth or dare?
 Själv blev jag inte såå långvarig och för dyngrak,imorse kallade tandläkarn,men jag har varit uktig,inga hål! *stolt*
Som sagt,hur skönt som helst att vara hemma. Maria och jag kom fram till att nu kan det får bli höst när det blir höst. Med en solsemester i ryggen känns det alltid så mycket lättare. Idag hade tanken varit att tvätta,men som vanligt blir det alltid ändrade planer,får se vad kvällen har att erbjuda. Jag har ju semester och jag tänker ta vara på de sista dagarna nu !!



" Bira i Afrika,inte så tokigt . . . "
 

Hej då Sverige

Tillbaka om drygt en vecka.
 Puss och kram !

Årets sjukaste bild

Ställ inga frågor,tro mig,vi vet nog inte heller riktigt vad som hände . . .



 " Sjuk,helt jävla sjukt kul ! . . ."


Soon I´m leaving the country

 Helt galen dröm i natt,seriöst drömde jag om solens förintelse eller nåt liknande,den slocknade helt enkelt!?  Ska jag ta det här seriöst nu och starta sekt så we all can kill our selves ? Jag kanske är värsta oraklet? Hursomhelst så blir jag lite fööör rädd för mig själv *skäms*  
 Igår var jag världens modigaste (tycker jag) Badade första gången på 5 år i Sverige. Blev en rajd till Klemmingen med tjejerna och så fick vi en badpojken med oss också,nice. Vid nio beställdes det pizza och Jenny haka på och vi moffade i oss allt på 20 min och hamna tillslut i soffan och kolla film. Så trevligt såå när tjejerna är på besök. Skratta gott åt helgens bravader och bilder. Helt sjukt!
 Idag har jag pissmycket som ska göras. Packa,och försöka städa i ordning hemma så det inte ser ut som hej kom och hjälp mig när man kliver in genom dörren om drygt en vecka igen. Hade starka plner på att ta en tupplur,men jag hinner verkligen inte. Varför ska man ha sånna svårigheter med att packa? Hur ska det gå när jag ska med till Kina? Jag kommer ta med halva hushållet då. Ska iallafall ta mig sjölv i kragen snart och fixa det sista,så hoppas jag på en ugn kväll på balkongen och i soffan. Sen är det hej då Sverige och hej Afrika.


Confused

 Fortfarande inget bredband,dock fungerar telefonen nu. Jävla telia.  Annars en mycket förvirrande tillvaro just nu. Borde packa och fixa hemma inför utlandsvistlsen,men jag har NOLL lust och energi,och känner lite såhär ; Jaha,och om jag glömmer nåt,jag klara mig ändå. Får skriva en sista minutenlista och hoppas på att allt viktigt kommer med. Pass,pasetas,p-piller och poletter (eller hur var det nu??)

Pure madness

 Nypan igår. Michis hade det på känn redan vid kvällsmiddagen (hon är synsk) att det här det skulle kunna bli nåt heeeelt uppåt väggarna. OM hon visste!  Träffade i princip halva Stoppanstyrkan ute och hade så fruktansvärt galet roligt. Mötte först Fadde i dörren,han har verkligen jobbat upp sig *not* och sen trillade en efter en in. David med sina härliga polare,sen haka Tobbe på med självaste butikschefen och sen gick det bara utför. Kan lova att 90% av samtalen i natt var allt annat än barntillåtna. Det har kastats öl åt alla håll och ben(!?) visats en hel del hud,kameran är full med en massa bilder som jag tror måste granskas först innan jag ens vågar publicera dom( Finns det risk att man får sparken...??)
Vi hade iallafall egen chaufför för natten i Michis " Whitney"  så vi kom iallafall slutligen hem till gnesta igen.
Jävlar. What happened in Nypan,stays in nypan . . . Love you hela högen ! ♥


 

" Vi precis när vi anlände till Tellus . . ."

Ursäkta röran - det är kaos

Flyttar,stökar och försöker njuta av semestern och vädret och vänner och ALLT som jag bara måste göra. Till på köpet funkar varken min telefon eller bredband så jag lever lite undangömd från omvärlden. Lugn bara lugn, I am Alive. Ikväll blir det utgång med mina underbara chicas i Nypan.

RSS 2.0