i need to find myself, you know ?

varit och är för mycket just nu. det finns ingen tid att andas och ingen tid att bara vara.hit och dit,gör det där,har du jort det där? tänk på det här? och det är klart,det här är livet. men jag behöver en pause.

är så trött så igår när jag kom hem gick jag och la mig och sov nästan 4 timmar i streck,vakna,och somna sen på kvällen utan problem. känner att det varit turbo i flera veckor.så nu blir det pause. lägger ner för en stund,återkommer när kropp och själ tillåter. ♥

 

 


jag är en blomnörd

 skatteåterbärgning! idag trilla den in,och det firade jag med att åka till ica och köpa nya blommor till vardagsrummet,blomnörd som jag är. slutade tidigt idag,även om jag jobba helg och det kändes underbart. cykla hem,slängde av mig kläderna och la mig i min bade baden. en glass och en kopp kaffe och sol i en timma,bara för att landa efter den här hektiska dagen.


 hunnit avverka två härliga telefonsamtal,det andra med min fina fia. det första var mycket givande,det kändes mycket bra,en sten från hjärtat faktiskt. kanske det är nu det är nu? 
 igår var jag min lediga dag,fick massor gjort,men framförallt hann jag med en visit til södertälje för att inhandla den sista födelsedagspresenten på ett tag. var så sjukt många födelsedagar,inte undar på att lönen sinar? ^^,
 kvällen spenderades i trosa med min man. vi tog caben och till vår förvåning var det veteranbilskväll nere i hamnen,så vi strosa runt och kika,hitta en sjukt snygg,mossgrön bil(ja,jag vet inte vad det var för märke) men liten och fin. njöt a en god och stor middag på kolgrillen innan vi drog hem igen,härligt och spontant. så så kan vi göra nu när vi har bil (och jag som tyckte det var onödigt att skaffa bil,men ack så fel jag hade) bra initiativ martin! ♥

 ikväll blir det ett glas rött för att fira skatten. prisa gud!

plus...tänker på dig vännen...
nedcabbat i helgen
är han inte fin?

sommarkväll i trosa igår

 
precis utanför uteserveringen blev det lite cruising på första parkett

min belöning idag . . .
 


the right thing to do?

 så var jag där igen. känner mig väldigt osäker och skeptisk,vet inte riktigt vad eller om jag vill. vet ur det blir och vad riskerna är,men ändå utsätter jag mig för det? har inte bestämmt mig ännu,behöver inte bestämma mig,inte riktigt än . . .

davids bartenderskola

 drinktajm! vi drog fram bunkar,flaskor,och socker och rent ut sagt stöka ner hela fias och daniels kök. david kan det här med blanda drinkar,och under tiden drog han roliga(sanna) historier om stängda tågstationer och metrotidningar ...


 


blanda allt först,mixa sen ...

mixa lite mera
spänn musklerna,mixa lite mera


jossan var mycket intreserad och ville lära sig allt david kunde om att mixa

sltresultat : en röd tjock sörja - strawberry daiquiri !

 


i goda(bästa) vänners lag

med misshandlade fötter,fulla av skrapsår,myggbett,blåmärken och solbränna är det väl bara att kontatera att det blev en lyckad helg? efter mycket vin,drinkar och cocktails har alkoholkonsumtionen varit enorm,men trevlig ^^,  gnestahelgen brukar vara sommarens startskott,och vi kan väl fan inte fått det bättre? Hell no!

 
fredag; det storma i en massa glada vänner,fyllde kylskåpet med diverse drycker och mat och sedan bar det ut mot marknadsloppet. martin var duktig,grym som vanligt,och trots det hemska som hände under loppet,blev det sen en fin kväll på min balkong,men vin och grillat. sedan,framåt midnatt blev det margeritas och musikquiz innan det var dags att sova.

lördag; vakna 06 v att klockan ringde och trodde det var ett skämt,men jo,det var martin som skulle upp och jobba,själv hade jag en ovälkommen huvudvärk,men jag rangla upp vid niotiden,bakade cupcakes och spanande in marknaden från lägenheten,och spenderade dagen på balkongen istället innan vi möttes upp ett helt gäng på gnestastrand och käka och drack rosé. hem och bytte om,hela gänget kom hit och sen promenerade vi bort till fia och daniel där resten av folket satt och grilla. det blev rundpingis och drinkskola innan det var av mot matildas bar över gatan innan ishallen. dansa loss i nån timme innan det blev en promenad hem,tror jag somna på en gång när jag kom hem.

 idag har vi verkligen inte gjort nånting,nada. lämnade lägenheten för att köpa pizza,och där befanns sig nästa alla andra från igår,sedan har vi avverkat program efter program på tv,dåliga dokumentärer och filmer,men hur skönt som helst. imorrn väntar sommarfest ute ute hos ansa,och sen ska vi hämta upp martins cab och cruisa såklart ^^,pepptalk och fördricka!


upp-pumpad innan

13.e plats. duktiga du ♥

hur fina är dom inte,alla 3 ♥sommarens första hemma-margeritas

gnesta strand
lördagens sköna sommaroutfit

david var stekare . . .

och martin lekfarbror

sommarens första besök på matildas bar

 


 

RSS 2.0