Bad day

Riktig tung dag på jobbet. Så fort klockan slog tre kasta jag mig på stämpelklockan för att komma ifrån,och för att hinna ned tåget. Fick tom byta om på tåget,men ingen fara,inget naket här inte^^, lyckades somna mellan hamn och Tumba,såg nog riktigt fräsch ut med huvet på sned.
Blev mys i soffan ikväll med sambo. Gjorde pastasås fast utan pasta,vi käka broccoli istället och sen blev det såklart Dallas på tv. Strax dags för sängen,ska jag upp tidigare än tidigast! Och imorrn blir det middag med finaste systrarna.


Tiden flyger

Så trött,lång tisdag men ändå gick dagen så fort. Hade min första dag som handledare idag,och ska vara det resten av veckan. Det är bra,för tiden flyger iväg. Längtar hem men samtidigt längtar jag efter mina vänner! På torsdag har jag äntligen en dejt med Jenny och Fia och i höst verkar det som det blir en tur till skåneland med Maria för att återse fina vänner från förr. Nu blir det sova för klockan ringer 05.00 ^^_


Höst?

Mitt öra värker fortfarande men jag biter ihop,inga sjukdagar tack.
Tog mig hela förmiddagen innan jag tog mig för att göra nåt.först var det höst när jag åkte in till city en stund och sen handling och lagom till jag kom hem var det sensommar. Tog janne på promenad och nu ligger jag i soffan och kollar sex and the city. Väldigt produktiv dag?


I do!

Gick upp samtidigt som sambo och åt lite frukost och tog sen ett morgonbad,så himla skönt. Tror jag fått en släng av öroninflammation,så det blir en lugn dag.
Helgens bröllop var helt fantastiskt,rörande,hur kul och fint som helst. Helt galet att johan och jossan är gifta nu! Så fina <3
Dansade natten lång och igår hade jag ont i hela kroppen mer eller mindre. Vakna tidigt och kunde omöjligt somna om,gick upp och åt frukost vid 11 och efter det tänkte jag mest vila lite,sluta med att jag somna,sov så gott som jag aldrig gjort,och vakna när klockan var 16.00!!!??
Blev såklart pizza till middag och bara massa tv-serier innan vi begav oss hemåt. Är så himla glad att jag är ledig idag,känner av helgen fortfarande så jag ska nog försöka sova en stund till.



Bröllopsdags!

Fick äntligen sova ut,intagit frukost och börjat packa för resa mot landet och bröllop! Men först blir det en tur runt ön i det vackra vädret!

Väck mig inte ur min dröm!!


Äntligen helg

Äntligen gjort mitt för den här veckan på jobbet. Nu blir det tåget upp med lite batursnax till middag :-P,känns skönt med lite egentid,ska hem där min man väntar med ett glas vin till mig <3


Upp som en sol,ned som en pannkaka

Mår så himla konstigt just nu. Sov uselt i natt. Precis ätit middag,min goda tonfiskröra med avokado och ägg,och det smaka inte ens:-/ huvet bultar och jag är så fruktansvärt trött. Typiskt.
Trots det har det varit en riktigt bra dag. Tvättat alla fönstren,städat i skåp och fixat. Martin kom hem på lunchen så vi hann förbi Rosa Drömmar för varsin räksallad. Sen drog jag in till city för bröllopsshopping. Hitta present och nödväbdigheter till mug själv. Var inne på nya hmbutiken på hambgatan,så himla fin butik! Jag ville köpa allt där.
Hann dock inte hem innan regnet kom vilket resulterat i att mina kära converse droppar i badrummet.

Imorrn blir det tågresa för en dags jobb,eller snarare kväll. Enda till 20.00 och sen hem igen. På lördag är det bröllopsdags!


Smygtitt

Efter lite omboning av lägenheten sen jag kom in i bilden börjar vi hitta en bra balans och det börjat kännas som hemma på riktigt.


Home is where ever i am with you

Äntligen hemma,äntligen lite ledig,äntligen hos min sambo!
Hunnit jobba ett pass idag,lyssnat på två härliga timmar av Krister i p3,städat badrum,handlat och nu blir det Dallas och mys i soffan med hjärtat.
Älskar <3


Holy moley!

Dagen har rusat iväg,för lite sömn inatt och upp tidigt för att pendla ner till jobbet,så opepp på jobbkväll så jag hade önskedrömmar om att slippa! Men dagen gick hur bra och fort som helst! Jag har känt mig extra glad och trevlig idag,på alla sett och vis.
Är sjukt pepp inför kommande ledigheten. jobbar ynka 6 timmar imorrn och sen ska jag äntligen tillbaka hem och ta tag i hushållet och hinna med bröllopspresent-handling och fixa det sista till bröllopet på lördag.
Det bästa är att jag kommer få umgås min sambo <3


Gillar kontrasterna

Idag kändes det lättare. Får jag inte vara social och bland folk blir jag knäpp.
Jobbet gick bra,chefen tillbaka,och ganska tomt på kunder,med andra ord är hösten i antågande.
Har bästa pappa!Spontant dök han upp och erbjöd skjuts till tåget,men då tågen strula så blev det bilfärd ända till Rönninge. Guld värt som förtjänar en flaska fint vin <3
fixade mysmiddag/picknick till mig och sambo nere vid vattnet,lax med pesto och keso,och matvete,lax som Fia tipsat om!<3

Ikväll har vi tom hamnat i soffan och kollat nya Dallas. Skönt och komma hem,gillar kontrasterna ändå.
Imorrn blir det tillbaka till gamla hem,men ons/tors blir det här hemma,då ska jag hemmafru-fixa! ^^,


För privat?

Är och kommer alltid vara en grubblade person,som analyserar och tänker alldeles för mycket. Hela tiden ifrågasätter jag mig själv och mitt sett att vara. Och jämt tror jag att jag måste bli bättre,coolare,lite charmigare för då kommer jag passa in. För passa in har jag nog aldrig gjort,eller jag har nog aldrig tyckt att jag förtjänar att passa in.
Har alltid sett mig själv som en aning.. Töntig. Det är nog boxen jag passar in i,fast jag vet,jag vet att jag är en snäll, omtänksam person,som förtjänar kärlek och vänskap,och ändå ifrågasätter jag mig själv nästan dagligen. Så himla uselt och jag undrar verkligen vad det grundar sig i,men gissar och antar att det är från skolåren som inte var dom bästa.
När jag får för mycket fritid,som nu när jag legat sjuk hela helgen får min hjärna tokspinn och blir nästan överhettad. Det känns som jag missar för mycket som händer i min omgivning och än en gång står jag bredvid,utanför gemenskapen. Det känns så orättvis fast jag vet att det är inget som kan hjälpas,sjuk blir man.
Samtidigt är veckodagarna fulla med jobb och helgerna bokade framöver och det känns som jag missar och går om mina fina vänner,som betyder allt. Vilket pussel,som är så svårt att lägga och få ihop med de andras pussel, och till på köpet är det snart en vecka sen jag fick pussa på min sambo. Tror allt skulle bli så mycket enklare om jag sänkte min gard,lät mig själv tycka om mig som jag är och på så sett släppa in folk,men det är lättare sagt än gjort. Av den skara vänner jag har idag är jag lyckligt lottad och vet att jag kan vara mig själv fast det händer då och då att jag tvivlar på mig själv. Och hjärnspökena tar över. Så dumt,så onödigt.


Fields of gold

Sovit bort hela helgen känns det som,men det var välbehövligt. Tog mig upp ur sängen vid nio i morse och gav mig ut på en lång härlig promenad,5 km lyckades det bli. Kroppen behövde det,skrek efter att få röra på sig!


Pannkaka också

Sovit säker 12 timmar med en mage som tydligen vill förstöra hela helgen. Vet att jag borde stressa ner och äta rätt,men hur lätt är det? Samtidigt är det nog vad jag behöver. En helg med lugn och ro,ska försöka ta mig ut lite iaf och röra på mig.


När det är som bäst

Efter jobbet idag blev det middagslagning hemma hos Fia och Daniel,gjorde min paradrätt - köttfärssås och spagetti,mammas recept.

Älskar känslan när man sitter till bords med fina vänner omkring sig och pratar strunt om fisar,fönsterputsning,borttappade telefoner,eller vadsomhelst och man bara får skratta rakt ut.Den känslan är nåt av det bästa. När man känner hur otroligt mycket man tycker om dom och man får tillhöra gemenskapen.oslagbart.
Tog en promenad hem strax efter åtta med ett leende på läpparna. Jag har de finaste vännerna <3


Norrlands guld

Klockan är fasiken 21,15 och jag ligger redan nedbäddad i sängen,dödstrött!
Bra dag på jobbet och raka vägen hem för att kalasa surströmming med familjen! Årets festmåltid! Då sitter vi länge till bords,längre än på julafton,njuter av varje tugga tills alla burkar är slut. Sen ser vi till att ordna en söt och sliskig efterrätt och i år fick jag handla så det blev glass i stora lass med chokladsås och sticks,oooh!
Nu är vi alla törstiga och har säkert fått i oss flera liter vatten var. Same procedure as every year. Helt fantastiskt!

Imorgon är det torsdag. Dagarna springer iväg. Imorgon blir det middag med familjen norrby/westerberg,och imorrn får jag äntligen leka med Liam igen! <3


Borta toppen,men hemma bäst <3

Lite konstigt. Men den här flytten har verkligen gjort att jag fått ny kraft och energi som jag aldrig känt. Trots långa dagar som börjar tidigt på pendeltåget,så ser jag fram emot att jobba och är lika enormt glad i hjärtat när jag får sätta mig på tåget och åka hem igen. Just nu tror jag stenhårt på den här grejjen att jobba och bo på olika orter. En bra blandning som passar mig perfekt just nu,och det är huvudsaken,om det var någon som undrade. Hur det här ska sluta? Jo tack bra. Punkt.


Hittat hem

Älskar den här del av stockholm,älskar vår ö ! <3


My preciuos

Hej du fina.


En sånn där Magisk kväll

Mötte upp ett härligt gäng människor igår kväll,både kända och okända,den bästa blandningen. Vid klipporna vid Kristineberg blev det grill och spotify. Sista kvällen i det fria för vissa som ska tillbaka till jobbet imorgon. Kändes som en sån kväll man bara ville stanna kvar ute på klipporna,hela natten. Allt hände. Nån ramla,en annan spillde ut ölen över sin granne,en and dök upp och åt upp allt korvbröd,polisen kom förbi,på jakt efter 20-åringar,några hånglade ute på klipporna och idgade nästan älskog,dock ingen av oss. När det blev för mörk drog vi ihop allt skräp och gjorde ett bål i grillen,samtliga med pyroman-anlag gick locco.
Bara en sånn kväll som kommer värma en kall dag i höst. <3


Starten har gått

Nu är jag igång igen.


Du och jag

Det slår mot bläcket,ligger i sängen,sängen jag själv hade i min första lägenhet,nu står den hos mamma och pappa. för ett år sedan hade jag stor livskris,visste inte alls vart mitt liv skulle ta vägen,om jag skulle planera och gå min egna väg,fast tillsammans med dig,eller om det skulle vara vi två,vår framtid och våra planer. det brann i mitt huvud och tårar var aldrig långt borta. Tuff höst blev tuff vinter,tills det började falla på plats. nytt jobb,gemensam bil,flyttplaner som snart blev samboplaner som snabbt blev uppsagd lägenhet som blev sambos,på riktigt! och till försommaren förlovning. Livet är bra märkligt. Hur klyschigt det än låter,i en handvändning vänds det upp och ner,helt och hållet. Är så tacksam och glad att jag får vara din <3


Började morgonen med att gå två varv runt ön,drog på mig mina easy tones och lät alla tankar och grubblerier rinna av mig. Bort med allt sånt nu. Nu,imorrn börjar min höst,tillbaka till jobb,tillbaka till rutiner och förhoppningsvis en nyttigare vardag. Känns skönt i hjärtat att mitt hem nu mera är uppe i stockholm,men känns mys att komma till mamma och pappa och laga mat ihop och ta igen det som varit. Jag tror starkt på den här lösningen. Pendla kommer funka för det har jag ställt in mig på och jobba kvar här blir också kanon. Nu ska vi tjäna och spara pengar,unna oss vardagslyx och annan lyx. Jag och vi tänker rida på den här vågen,för vem vet vad som kommer näst ^^,


Tjugotvå dagars ledighet

Känns som jag varit ledig en livstid. Åtminstone så har jag nog varit med om tillräckligt på så kort tid för att fylla en livstid. Är trött och slut i huvet men samtidigt glad över ledigheten,men tänk om jag bara fått några dagar till?


Sommarkort

regn,regn,regn,kantarellplockning,hundakuten/animalen i två dagar,bilstrul,rökta räkor och aioli i trosa,grillkvällar,stockholm,ny adress,flyttstädat,inrett nya hemmet,brunchat med finaste systrarna,kubb,mälarpaviljongen,gotland med johan och jossan,tofta beach i stekande sol,visby,tott bechclub,ösregn,sova i bilen,regna in i tältet,fästingar,galenpanna,bröllopsshopping,saffranspannkaka,sovmorgon,kärlek och hångel <3 sista helgen kvar nu,den spenderas i Skåne,Lund. Blir fest och häng med de finaste.


RSS 2.0