Inser mitt stora behov av att uppdatera - redan!

 Har hunnit städa lite, samt fixa iordning bland mina kläder och garderober. Och jag måste säga att jag tycker faktiskt att ett smart inredningstips (om man vill kalla det för det) är att hänga endel plagg utanpå garderobsdörrarna,ser så myctket mera bebott och trevligare än ett par kala dörrar,men det är vad jag tycker...:)

 Förresten,dimmiga som vi var på annandagsmorgonen (dagen efter Juldagen,och okej kl var 12.30)
så upptäckte jag på min vita topp att det var läppstiftfläckar på ena axeln.
M undra vem jag hade hånglat med,och ja...det undrar jag också ! *s*


Vem har hånglat med min axel ?

Hur SÖT får man vara !?

Precis hemkommen från mamma och pappa. Moster är på besök över nyår och med sig har hon sin bedårande söta hundvalp Vincent! Han är en Danska - svensk gårdshund och världens busigaste och roligaste! Han och jag har busat hela kvällen och nör väl jag ville vila framför "Bonde söker fru" blev det starka protester från hans håll,så vi busa lite till,tills han tillslut somnade brevid mig i vardagsrummet - ÅH,KAN JAG FÅ EN JA OCKSÅ!? 

 Idag har jag varit en snabbis till Södertälje. Vilket botten-napp. Hitta inget som skulle kunna vara dugligt till nyår,får gott nöja mig med det jag har sen förr. Sprang in i S o M istället en snabbis på Kringlan,trevligt,trevligt.
 Hittade dock en sjal på Indiska,en sån där svart,grovstickad dom kan vara mysig att ha när det börjar bli kallt ute nu.
 NU tajm för the och sen lite slötittande på TV.IMorrn är det åter till jobb,looking forward to,faktiskt,4 dar ledigt har kännts långt!? Vincent

                                                                                                  
                                                                                                                                                                                                                                     lite nervös och blyg i början 

 


Dagens fynd på Indiska

Varför man (nästan) aldrig ska slänga gamla kläder ;

Var hemma hos mamma och pappa igår,efter en mycket krävande natt/morgon/förmiddag(Juldagen). 
 Började av nån anledning rota i en av mina gamla garderober,som för övrigt fortfarande är överfulla med massa skit som ännu inte lyckats packas ihop och frakta över till min lägenhet
(tycker det ligger bra där hemma hos MaPa)
MEN iaf,rotade fram min gammla ullkappa,som säkert hängt där orörd i flera år,tror jag införskaffade den när jag gick på gymnasiet! Provade den,kan fortfarande ha den (stl 34) och hade den på idag när vi var och shoppande,kalas! TÄNK om jag hade slängt den? Sån jävla waist det hade varit!


Min nygamla ullkappa


Juldagen gick förövrigt förbi alldeles för fort kom jag och M fram till,vad hände egentligen?
Kvällen tog sin början hemma hos J och J,där bjöds det på Singstar och Rockband. Det var Singstar-debut för min del,skitskoj,men faan,det var svårt! Men med (ganska) mycket rödvin i kroppen gick det som en dans tillslut. Lägenheten var full av folk,J och syster S var där,Ms syster såklart och sen även nya ansikten som F,alltid trevligt med nytt folk!
Väl på Elektron var det rena personalfesten,men men,bor man i Gnesta kan man inte förvänta sig annat- Nice !
Min kamera beslöt sig för att strejka,så det blev bara EN endaste bild tagen,men men,håll tillgodo :)J och M framför Singstar !

Honungen

Såå,varför "Honungen" kanske endel undrar?  För att göra en lååång historia kort:
 En av mina nära vänner fick för några år sedan diabetes,det var slutet för allt vad godis är och heter!
Men,gullig som hon är,sa hon att det gjorde inget,för vi kunde vara hennes socker istället. Så på det vägen är det,och istället för att kalla mig för hennes "honey" försvenskade vi det och det blev "Honungen" och på den vägen är det,så sen dess har alltid (eller till och från) mina vänner kallat mig för "Honungen"  jag har vant mig,and I like it :)
Jag alias Honungen

Jag vet,jag är sååå efter !

MEN nu ska  jag(försöka) börja blogga jag med.

RSS 2.0