Börjar om

Vill lämna all skit bakom mig,Ny blogg. Om nu någon vill veta adressen lämna en kommentar,annars tack för den här tiden.

Control alt delete

kommer inte komma hit igen på ett tag. Bägaren har runnit över. känns som att allt faller och rasar från alla håll och kanter och jag står kvar på den där punkten i mitten,nära att falla närsomhelst.

idag kom döden på besök. Jag har gråtit som ett barn hela förmiddagen. En 13-årig kärlek är borta och kommer aldrig mer tillbaka.
Hur mycket ska en människa,en familj behöva utstå? Jag vet att det är livets gång,men varför nu? När jag redan är trasig? Behöver bli hel igen,hur det går får jag se. Vi ses någonstans,kanske här igen.<3 <3 <3


Inte en gång till

Varför vi,varför nu,varför igen?
Hur mycket ska vi behöva utstå?
Bli hel igen <3


Trött trött trött

Efter nästan 11 timmar jobb med 40 min rast allt som allt under hela dagen,så är jag rätt mör. Vi bygger om hela charken på jobbet,så det har varit fullt upp sen tidigt imorse. Blir riktigt snyggt och fint,många bollar i luften och alltid något nytt. Pappa kom och hämta mig och sen gjorde mamma och jag renskavsgryta med klyftpotatis,underbart efter en sånn här dag. Tog en lång varm dusch och nu blir det kanske lite tv,ögonen är halv öppna så det lutar åt att jag däckar snart. Äntligen fredag imorgon. Saknar min sambo massor!


Var är viljan?

Har alltid varit ambitiös,energisk och full av vilja. Vart tog allt vägen? ^^_


Måndag 15 oktober

Helgen satte sina spår. Varit sådär eftertrött och jätteont i magen efter allt gott vi ätit och druckit. Blir en lugnare vecka,kan jag bara hoppas iallafall.
Tog en lång promenad längs norr mälarstrand in till stan. Käkade en lunch och sen tillbaka hem och lite mathandling där emellan. Regnet har öst ner resten av dagen så nu är massa ljus tända och en spenat/chevrélasange står redo i ugnen. Blir lugn kväll i soffan med sambo.


Absolute Kristianstad

Tre dagar gick alldeles för fort ?!
Men så himla trevligt att vara samlade allihop igen. Hunnit med allt och lite till,lite för mycket rödvin och massa god mat och fika,fika,fika.


Vilken dag!

Har så mycket att berätta,men vill njuta av varje sekund med mina fina vänner. Återkommer med resumé efter helgen <3


Mitt största steg hittills?

Idag gjorde jag det. Tog det där första steget,gick på min magkänsla och gjorde som jag vill. Ska jag vara ärlig,så var det bland det jobbigaste jag gjort,men nu vågade jag,och jag är stolt över mig själv! Det här är inte klart,på långa,men bara att ha kommit hit är en stor vinst. Nu är det bara att fortsätta.


Put me first

Rädd,nervös,pirrigt,ångest,förväntansfull,fysiskt och psykiskt trött,men det känns rätt,ändå känns det som jag kommer göra väldigt många besvikna.


day off

varit hela långa dagen. Sov till 8 och sen upp och gjort inget. eller,egentligen,om jag ska vara ärlig har jag ägnat hela morgonen/förmiddagen till att kolla på Glamourama 2,men jag städade faktiskt under tiden. Drog in till city för att införskaffa nya lurar till Iphonen och nya handskar,eftersom jag glömt mina på en parkbänk i vecka (så osmart) kom hem och slängde mig på soffan och tittade på några avsnitt av Veronica Mars. Gjorde godaste korv stroganoff med matvete till middag och under tiden har vi tvättat. Såå,så rolig och intressant var min dag. Blir ett varv runt ön innan läggdags. 3 dagars jobb den här veckan,helt i min smak.


Tillit?

det är verkligen på gott och ont jag har en blogg. På ett sett för att ventilera mina inre tankar och samtidigt för att dokumentera min vardag,och självklart älskar jag att det finns många som läser. Fast ibland önskar jag verkligen att den var mer anonym så jag kunde SKRIKA ut min vrede och mina innersta tankar,men jag vågar inte,för jag är rädd att fel personer ska få komma mig för nära,dom som inte står mig nära. Men när allt klarnar och bitarna har fallit på plats,då ska jag berätta allt.

Allt är upp och ner just nu,men jag börjar så sakteligen förstå vad jag måste göra.
Varit och kommer bli tunga dagar och veckor,är därför så oerhört glad att jag reser bort med min finaste Maria nästa fredag. Ska hälsa på några av de finaste,inte setts på 2 år och ändå känns det som det var igår vi sågs. Älskar sånna vänskaper där tid och händelser inte spelar någon roll,där vardagen fortsätter men vänskapen aldrig ifrågasätts,den bara finns där ändå.

Bilden är SJUKT gammal,my God!


Utan henne är jag halv

Endast 4 grader utanför fönstret och det är iskallt i rummet jag ligger nedbäddad i. Mamma som varit bortrest hela veckan är äntligen hemma! Utan henne är jag halv. Äntligen har jag fått prata av mig,fått ur mig allt som jag behövt hela veckan. Längtat hela långa arbetsdagen till att få komma hem och bara få prata.
Vad gör man utan familjen ändå?
Vet inte vad som har hänt med mig,men helt plötsligt känns det som jag kommit på att jag måste vårda min familj,se till så vi umgås. Såå,nu har jag bjudit upp min syster till nästa gång jag är ledig innan jobbhelg,och ni som känner mig vet att det är big deal! På gott och ont. Men om jag försöker så har jag i alla fall försökt,typ. Ibland måste man vara " the bigger person"
Tror jag har bestämt mig nu iallafall. Ska bara ställa in mitt psyke på det bara. Andas in,andas ut.

Pratat med en gammal fin vän över sms. Kändes fint ^^,


Rikokolöst?

Trött tung torsdag. Mitt huvud är på högspinn. Rätt,fel,hit och dit.
Försökte rycka upp mig. Blev inspirerad av Helene och lockade håret. Drog på mig höstkläder och min LV och drog in till city,men jag orkade inte. Ingen energi. Hitta en fin topp dock som blir fin under hösten. Legat i soffan hela eftermiddagen,men nu är middagen lagad och lägenheten dammsugen. Åker ner ikväll för jobbhelg,känns tyngre än någonsin.


Frivolt

Mitt hjärta slog precis en frivolt av lycka!
Nu jävlar ska jag inte tveka,utan bara ta den här jävla chansen. Nu eller aldrig? Jag ska fan inte vara samma gamla jävla mes.


Black october

Det där med att Oktober skulle bli fabulous,det gick ju käpprätt åt helvete på 2 dagar bara.


Val och kval

Undrar om saker hade känts och varit annorlunda om jag bara var några år yngre.Hade det varit lättare då?
Spelar ju ingen roll egentligen. Kan inte dra tillbaka tiden direkt.


Skör

Fan vad jag vill kasta in handduken. Fan också.


RSS 2.0