så som du är

sitter på ett x2000 tåget nånstanns i vårt avlånga land på väg mot skåne. vet inte om det är rödvinet eller tröttheten som gör att jag sitter och lyssnar på lökiga powerballader, sitter mittemot min käresta och förundras över att det är jag och han. Den jag älskar mest i världen. fuck it att jag är lökig eller klyschig. Vill aldrig att känslan tar slut.


Om ödet får bestämma??

fick veta nåt idag som fick mig att minnas en sommar för väldigt länge sen. Vi tre tjejer,hela sommarlovet hängde vi vid stranden med den stora ängen. han var killen som min kompis var hemligt förälskad i, men å andra sidan var vi nog det allihop, lite grann. ung och 14,dom tre killar med moppar och nånstanns lite onåbara, men vi hängde och kändes oss ganska coola.
tänk ändå, vad märkligt livet är, vart man hamnar och hur ens liv stakad ut och man vet inte vart det leder, ödet är för jävla skrämmande. Tänk om jag då visste vad jag vet idag, att den här killen inte finns idag längre, att han inte orka och inte fann nån annan utväg än att ta sitt liv? hur kan en människa må så dåligt att den inte lägre kännet varken kärlek eller hopp? Helt obegripligt. tänk vad man inte vet, och vad man kanske ändå ska vara fruktansvärt taksam över..

r.i.p


Tystnad

ikväll är lägenheten tyst, ljudet på telefonen och tvn på mute. ikväll behöver mina tankar vara det jag hör, det är mycket som snurrar igen. både jobb, familj och privat.


Sunday you can fall apart

helgen är redan över, men jag ska inte klaga. jag har spenderat den på bästa sett med mina kära och mycket soffhäng med min hjärtevän. varit en strålande dag med fika och bio i kungens kurva. såg sista harry potterfilmen, grät en skvätt och det slog mig när eftertexten gick att, shit, det har gått några år, fan vad gammal jag blivit! det var slutet på en era. låter veckan ta sin början nu och hoppas den går fort. På torsdag åker vi till lund och stannar över helgen hos michis och martin. äntligen, som vi har längtar!


Friday i'm inlove

Dags för vin, en skål chips och film med mitt livs kärlek. Bättre start på helgen? Knappast


Wednesday heart attack

piss vilken dag. på riktigt. motivationen i botten och sömningheten på topp. sol och regn om vartannat och där emellan inget folk,och alldeles för lång jobbdag. träningsvärk från senaste löprundan och till på köpet tappa jag en kartong djupfryst kött på min fot,vi snackar 10 kilo.puckad som man är. på ärmarna har jag fått nåt konstigt utslag och innan hemdags fastnade jag med jobbskjortan i en kyldisk och rev upp sidan på skjortan. fattar ni att det var tungt att gå hem !?

FUCK THIS FUCKING DAY

Tuesday's grey

 egentligen,men har det inte varit det mysigaste vädret idag? kan inte hjälpa att jag myste när jag gick hem i regnet idag,alla gula löven,blåsten,kylan och regnet,och tanken på att fixa en kanna thé och tända en massa ljus och kura upp i soffan,det finns ju ingen anledning att ha dåligt samvete för det när vädret är som det är?
 efter min korta arbetsdag idag gick jag hem till fia och min favoritkille,idag var han en glad men så trött filur. vi satt på lekfilten bland leksaker och drack thé framför kaminen som sprakade. mys.
  nu ska jag just krura upp mig i soffan,dricka lite thé och knapra på nåt gott medans jag vänstar på min andra favoritkille ♥



 

 


I don't care if Monday's blue

inledde morgonen med att sitta framför mtv och böla till Katy perrys firework. vet inte vad det är med mig och den låten,men varje gång jag hör den (förutsatt att jag är ensam) så börjar tårarna rullar. jag är en tönt.
igår hade jag fin middag med fina människor hemma. käkade god lax och glass och hallon till efterätt. blev prat om att boka in ännu en skidresa nästa år. längtar redan. långa fina backar,sol och fina vänner,och gulaschsoppa!
 verkar som det fina höstvädret är slut,och det är dags att pälsa på sig. men jag ser fram emot vintern nu,jag vill ha advent och julmys och julstök med vänner och ordna glöggkväll. har redan börjat skriva lite julklappslistor,det är fan ingen idé att förneka,snart är vi där!

idag är jag egentligen ledig,men jag har offrat ett par timmar på eftermiddagen,ska in iallafall och lägga årets julorder med chefen. kommer dra mig i håret,för det är så JÄVLA SVÅRT! tänk,att hela bygdens julfrid och glädje ligger i våra händer,att det ska finnas de rätta köttbullarna,prinskorven och jävla skinka. sjukt.
 jobbhelgen var lång,och jag ser redan fram emot kommande helgen. vi ska vara hundvakt,och på söndag åker jag in till sthlm och möter upp Maria för lite kvalitetstid!

På riktigt

Igår fick jag en förfrågan, och ett förslag, allt i ett.Min första reaktion var ' nej, det går inte, det kommer aldrig gå' men jag lät det sjunka in och det gick verkligen upo för mig vad jag hade blivit frågad om. Smickrande, lyckorus,rädsla,kärlek, skeptisk,men nu har det planterats ett litet frö i mitt huvud,och om det går vägen är det, kanske inte bara, men ändå nånstanns dags att sätta bollen i rullning. Det kan bli så bra,bara att jag aldrig tänkt i dom banorna.ska verkligen inte ropa hej ännu, men första gången på länge spritter det i mig och jag känner mig hoppfull.

tack älskade


Fejk

Jag är en så jäkla arg på mig själv. varför får jag inget gjort, ordentligt. skjuter på det som är jobbigt. känner mig usel och som att jag ljuger för mig själv och bara är rädd hela tiden, för det okända, jag ger upp eftersom jag varken vet ut eller in. att jag ältar och ältar, för andra och mig själv, och ändå nöjer jag mig med det jag har, nöjer mig. känner mig som en riktig jävla fejk. Pinsam.


kärlek

 efter en krävade vecka,på många sett och vis,inte bara ur min synvinkel var det underbart att ta helg igår och invänta fina vänner för pizza/fotboll/filmkväll. minns inte särskilt mycket från fotbollen. jag såg hellre att Liam underhöll mig,han är så stor och fin den lilla killen,vill bara äta upp honom!!! jag och fia gosa ner oss bland kuddarna och spelade wordfeud med varann,töntar vi är! blev sedan två filmer,varav jag kan inte ens nämna någon vid namn (!?) men när halva den andra filmen gått somna jag gott i soffan och vakna precis innan slutet,varav martin redan hade somna och david var inte långt ifrån han heller ^^,  kröp till korgs,och kan nog säga att jag inte kännt mig så trött sen vi var i fjällen, helt lost i hela själen.
 idag,efter martin for upp till stan,så drog jag hem till mamma och pappa,och myste med min mamma. mamma har varit bortrest,så vi uppdatera varann och fika,och ÄNTLIGEN vet jag vad mamma ska få i födelsedagspresent. jag tar henne på orden och tänker att jag bjuder med henne på show,vad får ni veta se,när jag bokat,men jag hoppas,hoppas det finns platser kvar på önskat datum. bra val att ha en helg hemma,dock ensam,utan min fina. men jag saknar,älskar,och saknar lite till. Kärlek.





bakade min alldeles egna kanelbullar i veckan,första gången,nånsin,det var ju kanelbullens dag! och när man ser liam i sin lilla fina stjärndräkt blir jag fan sugen på att skaffa en one pice ! ris eller ros?^^,


ödets spel



 tänk er att dessa två kissarna hittades i skogen,med sina två syskon,och deras döda mamma,i en plastpåse!?
skulle jag få tag i den djävulen som gjorde detta vet jag inte vad jag skulle göra,däremot skulle ja nog ha en hel del att säga,massa fula,elaka,äckliga ord. här med har min syster blivit ägare till två jättefina katter,som är två tuffa små överlevare,sociala och tokiga små nissar. fortsättning följer imorgon...


Här är karusellen

Rörigt, det är som fyrverkerier i min hjärna, vet varken ut eller in, men det får ordna sig, på nått sett gör de det, men just nu är det värre än nånsin.

Gick hem i regnet idag efter jobbet, i vita tygdojjor,ingen jacka,bara min skinn. Men det gjorde mig inget, ett inre lugn över att hösten äntligen är här infann sig, alla löven på backen gjorde mig glad,nu kan kylan få komma snart, det gör mig inget alls.
Imorrn blir det fotboll och filmkväll med några av de finaste.


ett öga rött

har äntligen fått tagit på mig ett ansikte,tvättat håret och faktiskt så tog saxen nån centimeter,det behövdes.
har varit hemma två dagar,förkylning i kroppen som inte verkar bryta ut helt,har sovit,sovit ovh sovit och ryggen har värkt. ändå känner jag nu att två dagar får räcka,jag måste ut ur lägenheten och göra något. blir två jobbdagar,och det är ändå de roligaste dagarna att jobba,torsdag och fredag. 
 
förresten,idag brann min dammsugare upp,det var ju en upplevelse i sig. my god.

2:a oktober




 gjorde stan in helgen också. spenderade hela lördagen i kungsträdgården med fina människor och njöt av,faktiskt,högsommarvärme !? hur underbart som helst,och vi fatta inte att det var första oktober. blev bjudna på lunch och tog sedan en vända i stockholms butiker,jag fynda en fin skål jag varit på jakt efter.
igår kväll ble det en riktig utekväll. mötte upp johan och hans tjej på storstad och drog vidare till kåken,innan vi tillslut hamna på olssons och sedan hem,hamna innanför dörren strax efter tre. en alldeles perfekt lördag och natt. gick över bron till ön med min prins och ville inte att den skulle ta slut.
 idag har jag varit tant maria hemma hos fia,daniel och liam. snart kan han krypa den lilla rackaren. stans gulligaste kille. god damn.

 


RSS 2.0