Provar igen- kom och köööööp!

Fått mycket sålt men fortfarande mycket kvar,helt ok grejjer och jag lovar,det är billigt! Vara nån hundralapp! Kom och köp!!!!


Ghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

idag har jag vrålat ut mitt vårskrik. nånstanns mellan dammsugningen och med iphone-lurarna i öronen med first aid kit,så kände jag hur det bulta i bröstet av lycka. varit en mycket fin helg. tapas och rödvin i fredags med min man och hela lördagsförmiddagen och eftermiddagen spendera vi med att promenera vid vattnen,storstäda köket,förbereda balkongen och bara hänga. igår kvällen blev det älgkalvsfärsbiffar och amarone hemma hos johan och mikaela,fint sällskap och en fin kväll. och idag har vi beställt möbler!!
 imorgon är det valborgsmässoafton och det lutar åt att det blir grilluppe på terassen innan utgång.





 före






efter - men inte riktigt klart





pure beauty ! snart vår!

 


Balkonghäng

Verkligen invigt och bott hela lördagen på vår balkong. liten men alldeles lagom för två,och tillräckligt med plats för att mysa till det med filtar och växter. ska fixa med trallen nästa helg,och så har vi köpt möbler över nätet som också ska monteras nästa helg! Bilder kommer. Nu fortsätter min h

 

 


Lördag!

Börjar man morgonen/dagen såhär kan det inte bli fel <3


Blir galen!

hur jag än försöker så blir det ingen struktur på nått,vad jag än gör så ringer den där jävla telefonen och det är fler saker som blir fler måsten. planerar jag nåt så kommer alltid något annat emellan,och mitt i allt detta dyker roligheter upp,som jag inte kan följa med på,eller som krockar med annat. vill egentligen bara att det ska flyta på,men överallt är det en bump in the road. mår lite konstigt,och drömmer nätterna igenom och vaknar upp helt genomsvettig. inte bra.

 allt jag önskar mig just nu är en lugn helg,för att få komma iordning,strukturera upp och planera,men självklart är det en massa som kommer emellan,saker som är planerad sen länge,och sen sånt oförutsägbart,sånt som bara biljävlar kan ställa till med. imorrn önskar jag mig verkligen en fin kväll,en lugn fin kväll i lägenheten i stan. min man och jag,en god bit mat,och en flaska vitt att dela på. är det för mycket att begära?
 Nu ska jag kasta in handduken och lägga mig. utmattad.


 


Garderobsfynd!

Fortsätter min kamp i min garderob,kastar om vartannat och fyndat,det kan ni ge er fan på att jag gjort. i sommar behöver jag inte köpa ; kavaj,chinos,bikini!!! Fatta,jag slipper jaga bikini,stora fasan. Hitta min turkosa,längst in i garderoben. tror den är från min allra första utlandsresa,typ 2005 el så och den sitter bättre nu än då,värsta bra. hitta massa annat skoj också men samtidigt väldigt glad att jag kastat minst två ica-kassar fyllda till brädden.

Idag har vi firat min käre pappas födelsedag. biff och rödvin till middag och frukttårta till efterrätt,jag som älskar frukttårta,men så är jag ju också tant ^^,
Blev en mycket fin kväll med glada miner och goda skratt,kändes som vi var väl värda en fin kväll allihop tillsammans.
Tar en tidig kväll ikväll,känner att sömnen ligger lite efter,det snurrar mycket i huvet fortfarande. så jag tar all sömn jag kan få. imorrn torsdag,sen fredag <3






I surrender!

Kunde inte motså ta en bild ^^,


Våga hög midja!

idag var en riktig sån där piss dag då allt jag gjorde och hur jag såg ut bara var fel fel fel. tog en repa i några butiker när jag ändå va ute och hittar inget alls. möter alla dessa kvinnor/tjejer som är såå fina o så kommer jag där som en tönt! Varför? istället borde man gå med huvet högt och tycka om dig själv,men det är svårt,för jämför?det gör man alltid,eller iaf jag,oftast.
Men så fan! Tänkte jag,och när jag kom hem ikväll(mitt första hem,inte stan) drog jag fram alla möjliga byxor och toppar och kläder och jackor och insåg att jag har faaan fina kläder,det får räcka nu! Bara man kombinerar kläder a på andra sett och bär upp dom med nåt snyggt skärp finns det mycket och välja bland. här med får jag,maria,inte köoa mer kläder förrens det närmar sig sommar och då ska det köpas nåt jag verkligen behöver och då ska nåt annat ut ur garderoben. Detta är min egna pakt. Ska sikta på väskan jag vill ha istället! Och i vår och sommar ska jag våga hög midja,jag älskart!


En dag

Frukost,städning,försök till nån form av ordning,en tur på stan letande efter födelsedagspresent till pappa ledde till ett köp av en tröja till mig själv,hem och slumra på soffan och sen till city för kvalitetstid med fina maria. Nu snart tillbaka hemma för tre dagars jobb. saknar redan min man så hårt.


Borta bra,hemma bäst

vill inte lämna ön. älskar redan,för länge sen mitt nya hem.


det lilla extra ♥

 lång dag,men på det stora hela bra dag,och ännu bättre kväll.
jobbat från 7-16.30. känns alltid lite tung,nästan lite orättvist,de mornar,lördagarna,man vaknar och alla andra får ligga kvar och snusa,medan man själv spenderar tiden på jobbet. men det lilla väger upp och när dagen gått inser man att man haft ganska,eller riktigt fin dag. samtalen med kollegerna,hur dagen flyger iväg,kunden som gav det där extra leendet,eller att en av ens bästa och finaste vänner kommer in och handlar och man hinner prata en liten stund ♥ 
 nu ligger jag nedbäddad. nyduschad,nyklippt och väskan är packad inför min "helg" imorgon efter jobbet åker jag och möter upp min man och sen ska vi göra något som jag drömt om,som jag alltid haft som en fåning liten dröm. skittöntigt,men är man kär så är man. ni får se...




 


From a bed-perspective

Så konstig dag. jag har känt mig konstig,vädret har varit konstigt,allt är bara konstigt. har,helt ärligt,inte gjort nåt idag. varit trött konstant,lite konstig huvudvärk och har pendlat mellan soffan och sängen. klart man måste få ha sånna dagar,men helst inte. fick i mig lunch hos mapa och när jag slutligen kom hem så hamna jag här igen,i sängen!? uselt.
tur jag har iphonen. försökt på några vis att vara social och styrt upp lite träffar med vänner och nästa vecka fyller pappa år. Ska rycka upp mig,dammsuga,beställa hämtmat och förhoppningsvis snart ha karln hemma.


Sunday i am in love

plötsligt blev min hall jättestor och tom! ännu fler möbler hämtade och mer blir nedpackat och just precis nyss fixat en semesterdag för att förlänga nästa veckas ledighet. mån-tis,det blir flytt och fixdagar,och kanske en o annan vända på stan ^^,
Dagen är helt blank. efter doktorbesök och ärenden hamnade jag i soffan och ingen aning om vad jag ska hitta på eller vem jag ska umgås med idag.
imorgon börjar jobbhelgen och jag ser redan fram emot när jag slutar på söndag,då har jag en dejt med min fina man uppe i stan.


Flyttfeber

Ingen jag vet tycker väl om att flytta,och även om jag ser fram emot ny adress och stad,så känns det väldigt jobbigt just nu.har lite separationångest. dels från lägenheten men också från mina saker. lägenheten är min i drygt 2 månader till och tills dess kommer jag väl bo kvar åtminstone i 1 månad till,men ju mindre grejer och saker som blir kvar desto jobbigare känns det.märkligt.


Tjejkväll

Gjort mig en skål marängsviss och satt igång dvd med sex and the city. blir tjejkväll solo,skönt och sen ska jag sova,blir nog ganska snart ;-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/862778/images/2012/pic_198745948.jpg" class="image">


nu ska leva loppan!

om jag var kär innan helgen så är jag ännu mer kär i min man efter den här helgen. haft den finaste på länge som innefattat upp-packning av de första banankartongerna i lägenheten i Stockholm. rödvin och biff för att fira. dop för fina frank i lördags och återse fina vänner,drog runt i city och planerade inredning innan det blev middag och rödvin ute. hem och sen utgång med Johan då vi drog till grand central först för lite drinkar innan vi drog till olssons för mer förfriskning och dans!
söndagen blev stilla och fin. vi promenera in till stan och handla inredning och innan kvällen blev det i vanlig ordning söndagsstek på jensens innan jag,med sorg i hjärtat lämnade lägenheten och min älskade för tidig jobbmåndag.
vi har planerat fina inköp framöver och kommet unna oss det mesta,medan det bara är vi,och vi kan!
idag älskar jag livet!


Fantastisk helg

är allt jag orkar skriva nu,för jag så sjukt trött efter den sena tågresan. en oslagbar helg. <3


Tönt-snygg

Kanske är det rödvinet,från flaskan jag och min kära har delat,eller så är det min innersta röst,som efter ikväll kommit fram till att jag,Maria,jag kommer aldrig att vara piffigt snygg,sådär kvinnligt snygg,så där Carrie,sex and the city-snygg,så där nonchalant och okonstlat snygg. Jag kommer alltid vara en av dom som behöver anstränga mig,som kommer få piffa,puffa och streta för att ens känna mig någorlunda snygg och verkligen nöjd med mig själv. jag får helt enkelt nöja mig med att vara tönt-snygg. mina stora glasögon är vad som räddar mig,jag gömmer mig bakom dom,och bakom dom känner jag mig ganska cool,fast på ett töntigt sätt. Eller fattar ni hur jag menar?
Alltid varit,och kommer alltid vara tönt-snygg. Hm...


Stor svart elefant!!!

Tror presenten gick hem iallafall kartong och snöret ^^,


Förvirrad/förtjust

Vilken oerhört rörig dag!? telefonen har ringt hela dagen angående lägenheten,det har packats banankartonger,städats,tvättats,sålts bord,tappats saker,slagits in presenter! Stress??
ska lägga mig och läsa boken jag fick av David i present!^^, och imorgon avslöjar jag vad som gömmer sig i det stora blå paketet ^^,


move it!

i helgen går första flyttlasset har vi bestämt! blir mest inredning,det där lilla som kommer att göra att lägenheten får lite mer av "mig " men samtidigt är det såå svårt att hejda sig,för jag kan ju omöjligt ta med mig saker jag behöver ha kvar hemma,men samtidigt är jag så exalterad över att de hur det kommer se ut med en det ena,en det andra. men det kommer ju dröja ett bra tag innan jag bor där uppe. får som sagt hejda mig. återkommer med bilder efter helgen!^^,


Flygande jacob,och flygande liam ^^,

Äntligen fick jag träffa min favoritmamma och finaste pojken idag!! Hallå? Det här är inte ok,ni får inte bli sjuka sååååå länge igen. jag dör ju av abstinens. och så fick jag såklart träffa de finaste små kattungarna idag. så fina och små och den stoltaste kattmamman nånsin. blev bjuden på mumsig middag och fina presenter!jag och fia hann gå igenom det mesta tror jag medans yrvädret for runt och skrattade. på fredag blir det 1-års dag och presenter! hoppas min present blir godkänd av mor och far och barn.
Tog ett varmt bad när jag kom hem och nu blir det thé i soffan,och choklad kvar från påsken. Imorrn torsdag,sen är det fredag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/862778/images/2012/pic_197999943.jpg" class="image">


28 bast

Finaste födelsedagen med fskönspbg och frukost på sängen,lång morgonpromena,fin utflykt till kakslottet med martins familj och sen middag med min familj och fina presenter,även om det är det minst viktiga.
Nu blir det en god nattssömn efter en
Långhelg med MYCKET mat. Back to work men helgen som kommer,den kommer bli fin <3


Lycka i en ask

Fick så fina presenter igår,så fina askar ned massa lukta gott,kommer bli en tjusig hylla i nya bostaden uppe i stan!


Mat och godiskoma!

Varför utsätter man sig för detta elände? Påskbuffé med dricka och sen fika på det OCH massa godis där emellan. Jag mår psykiskt dåligt.


Glad påsk!

Gårdagen grillning blev perfekt,så gitt och så trevligt,med fina vänner och härliga samtal till in på natten.
tog lång sovmorgon och kaffe på sängen och nu blir det promenad i vårsolen innan påskmiddag hos mamma och pappa.
Glad påsk alla fina!


Sing hallelulja!

äntligen är jag påskledig i tre dagar. Bu kan gästerna snart ramla in!


True love

min fina föräldrar tog hand om mig ikväll. utan mat i magen,ingen ork och noll motivation.kändes det så mycket bättre när jag gick hem ikväll. min fina pappa erbjöd sig att skjutsa mig till jobbet imorgon bitti och hämta mig när jag slutar,sånt kan man inte tacka nej till. ska lägga mig nu,finns ingen energi kvar nu.

v-rummet blev fint när det andra bordet försvinner . .


Dumma allt

Dumma tunga jobb,dumma bil,dumma väder,dumma förkylningar,dumma att inte få sova,dumma alla räkningar,dumma att jag är ensam ikväll,dumma allt!


Damn

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Man får veta att man lever när man tror man kan slappna av,varför allt detta nu? Vill inte,orkar inte.


Strut-onsdag!

Vilken dag! Undra vad jag inte gjorde på jobbet,idag var alla överallt! pensionärer,pensionärer,och pensionärer. H J Ä L P !
Gick och handlade på lunchen men va så himla lost att jag minns för sjutton inte vad jag behövde,eller ens vad som slutligen blev handlat.
svischade hem på cykeln och sprang sen över till bolaget för att fixa kalasdricka till fredagens festligheter. Det ska bli snö mina vänner! Så lämpligt att jag tänker grilla då,men vad sjutton,det funkar ändå. blir som sagt lite kalas/påsk/grillpremiär på fredag och sen räknar jag med att vara ledig i hela tre dagar. ska nog lägga rensning och allt sånt på hyllan,umgås med familj och vänner,och kära och hoppas att våren kommer.
Satte mig och käka sen lunch på balkongen när jag kom hem,somna en stund i solen och vakna av att kylan kom,men så skönt att äntligen kunna använda balkongen,som jag kommer sakna den!


Stressa ner!?

Helt omöjligt när jag hade tid hos tandhygienisten på förmiddagen,kom till jobbet en timme senare,och det var varor överallt,stressig lunch = dålig lunch för min mage,jobba,jobba och stänga charken,fort hem till mamma och pappa för att fira brorsans födelsedag,lite tårta = dåligt för min mage. (börjar låta som en viss bekant till mig..) kom hem till sambo som hade haft en turbulent kväll. Nu sitt/ligger vi i soffan båda två,smått apatiska. Är det inte påskledigt snart,som jag väntar. Men samtidigt så svävar jag på moln,för jag är så himla glad över livet just nu

 

 


Satan i gatan

lägenheten uppsagd,om 3 månader är jag stockholmsbo?!
så som jag har trånat,längtat,önskat,fantiserat och bara kunnat hoppas att det skulle bli vi,du och jag,Stockholm! Match made in heaven,plus att jag hittat en sju helsikes karl som jag starkt räknat med att spendera mitt liv med. det bubblar i mitt inre och kan just nu inte sluta längta,och det kanske låter fånigt,men jag är stolt över mig själv <3


turn my life around - galet!

har nyss,eller för ett tag, gjort den största förändringen i mitt liv,kanske det största i mitt liv,verkligt. nu finns ingen återvändo,bara framtiden

Slog in lite presenter till alla dessa aprilbarn,men nu har jag snörat på mig conversen och dragit på mig vårjackan,trotsar vintern!nu blir det stockholm ikväll!

 

 

 


Viktig dag

Startade dagen tidigt,upp och fräschera mig innan det blev dags för alla viktiga samtal,leta efter viktiga papper och rensa ännu mera och framförallt styra undan möblerna som ska bort. Har ett möte inbokat efter 13,och sen blir det tåget till Stockholm för presentshopping ,fixning och middag med fina Maria.
vet att jag borde stressa ner,men det ör ju smått omöjligt just nu.det är det enda stora FAN.


Fia min fina

det blir inte roligare än såhär tydligen. stupa i soffan när jag kom hem från jobbet vid kl 15,och efter lite onödig tv-tittande har jag sovit i 2 TIMMAR!? Vad är det för fel på mig? helt onödigt,men tydligen välbehövligt.Vakna dock av att solen skiner så det var ett stort plus.

har egentligen tusen saker att höra. Styra upp alla möbler som ska iväg,det mesta försvinner nästa vecka,kommer bli tomt,men det är väl meningen? " man vet inte vad man har förrens det är borta" är sant. nu ser jag allt som jag älskar med min lägenhet,mitt sovrum,hur den ser ut på kvällarna,balkongen och alla sommarkvällar jag spenderat där med alla fina vänner. köket..
som sagt,mycket kommer saknas men samtidigt har jag ett pirr i kroppen som på ett barn som vill att allt ska vara fördigt nu,nu,nu!!!


det här inlägget tillägnar jag min fina fia som gått minste om civilisationen de senaste dagarna,fått skicka sin groda till stan för att kurera och bli frisk. du har egentligen inte missat nånting. det är vinter igen,inte vår,fast solen skiner så är det iskallt ute. det var tydligen barnbasar igår,och loppis idag på byn,men barnkläder kan liam önska sig i födelsedagspresent och loppis,det har ju jag en pågående hemma ;-)
och sen så har jag jobbat hela helgen och mycket mer spännande än så har jag inte att berätta. Bli frisk nu,snart så jag får boka in en lekdag med dig och liam! Puss finaste!


RSS 2.0