STHLM

 spenderat två hela dagar i stockholm. åkt hem och sovit emellan typ. kan ju verkligen TACKA sl för att de alltid ska förstöra allt. man kan fan inte planera mycket här inte,iallafall inte komma fram i tid. och så bygger de om i hamn för att bli mer punktliga? det tror jag så mycket jag vill på...
hursomhelst. gårdagens visit var helt i undersökningssyfte. det gick sisådär iof. men lite kött på benen fick jag och en lite inblick i vad som görs. får ta tag i saker och skicka iväg lite flera mejl. det får tiden utge.
 
 idag var det helt i nöjessyfte jag begav mig upp. för brunch med maria på clarion hotel på söder. efter 1 1/2 timmes buss/tågfärd kom jag äntligen fram,jättehungrig! men vad gjorde det när det fanns hur mycket som helst att välja emellan. allt från hamburgare till ceasarsallad. lax och coleslaw. pannkaka med nutella och banan. bagels med creamcheese. och deras mumsiga dessertbord till sist! att man orkade!
 efteråt drog vi oss in till city för lite shopping,men det blev inte så mycket faktiskt. jag slog äntligen till på ett par koppar från rörstrand,ska börja samla. och efter några timmar blev det en stor kopp thé uppe i kulturhuset med utsikt över hela city. en riktigt trevlig dag med finaste maria !




 


åka pendeltåg . . .



härlig vinterdag





maria leker min sin ipone








sista tallriken på clarion. lagom med dessert ^^,

 

 








i goda vänners lag

 en riktigt trevlig kväll igår,som säkerligen hade kunnat fortgå hela natten,in på morgonkvisten.
jag har fastnat,är nästan t.o.m villig att slå slag i saken och införskaffa mig ett själv ; Wii
så jäkla roligt och svårt och vääääldigt beroendeframkallande.
 vi började med att käka gott och dricka gott,johan och jossan hade fixat allt,så gulliga.
och mellan pauserna i spelet högg vi alla in på jossans goda cheesecake.helt mjölkfri och god.
det här får fasiken bli en tradition och en vana. innan jag införskaffar ett själv såklart, måste nog bara få prova på andras ett tag till,först ^^,


 


 martin och johan snackar bandy och klubbor



supermusig





gjorde nya gubbar i Wii,visst blev det likt mig ^^,






martin var en hejjare på golf!



så mycket starkare än ord

 att det är dags för helg känns så rätt,så underbart och det är jag så värd! 
 
 varit en tuff och lång vecka med dålig sömn,bergodalbana känslomässigt. en svävan av hopp och förtvivlan vissa stunder. träning fyllt med endorfiner. både älskat och hatat mitt jobb vissa stunder. fixat största beställningen på länge,på jobbet ihop med angelica. vi fick enormt med beröm. handlat alldeles för mycket,men ordnat parmiddag med godaste spagettin och köttfärsåsen. gjort mitt livs första fläskpannkaka. handlat på barnavdelningen på intersport. funderat på livets största mirakel. sett ett stjärnfall, somnat i soffan hos mamma och pappa med en kopp thé i handen,som jag av ren reflex,när jag vakna till,kasta ut allt thé över mig och soffan (tur att de har skinnsoffa) önskat att jag varit lite längre. lyssnat på alla viktproblem och bantningstips damerna på jobbet pratar om. drömt massa konstiga drömmar,ätit 1 1/2 semla . köpt massa tulpaner. drömt mig tillbaka till paris. önskat att jag var lite mera slösa än jag är. bestämt mig för att våga,att våga ta första steget,mot vad som kanske är början på nåt nytt.

 imorrn lördag. ska ta tidigt tåg upp till stockholm på upptäcktsfärd. kolla runt lite medans jag ädå är där för att sedan åka hem till min käreste,och sen blir det middag hemma hos johan och jossan. ska bli riktigt jävla trevligt!


 


 ett lyckorus i sanden på kap verde


petît

 tack gode gud(ibland) för att man är lite mindre än alla andra. Fast ändå,varför det? VARFÖR är det meningen att vi med korta ben inte ska kunna köpa vanliga byxor? varför ska vi alltid behöva sy upp och fixa och trixa? finns det ens byxor för oss med korta ben? nä,man ska vara modell och ha 2 meter långa ben. hursomhelst.
 jag har varit på jakt efter skidbyxor men alla är just 2 meter i längden,och jag har varit och kikat i alla prisklasser. nu fick jag nog. tog mig en titt på intersport efter jobbet och sneglade på barnavdelningen. japp. där hitta jag ett par helt snygga svarat,enkla. i stlk 160. dom prova jag och dom satt som en smeck! tack för att man kan köpa och fynda vissa kläder på barnavdelningen. vad ska man göra liksom?


 







blir perfekt !



 


ENDORFINER!!!! äntligen kom jag iväg ikväl...

img_9693 (MMS)

ENDORFINER!!!! äntligen kom jag iväg ikväll. Martin och jag tog en runda på 40 min och det kändes förvånansvärt bra och ännu mera bra efteråt!  trots att jag knappt rört på mig de senaste 2 månaderna. skam!  blev godaste fläskpannkakan till middag ikväll också. matlagningen börjar ta sig i det hör hushållet^^,  imorrn kommer Fia och Daniel på middag, ska bli så trevligt!


man väcker en ångest när man släcker en annan.

 fortfarande usel sömn. jag somnar,absolut. inga problem. men vaknar,2,3,4 gånger. kollar på klockan varje gång,tänker att jag får sova lite till. men somnar oftast för hårt,drömmer konstiga drömmar,vrider och vänder mig,och kan vakna och vara helt plaskblöt. vet inte vad som händer,men mycket rör sig i mitt huvud. om framtida saker,och saker som hänt nyligen. orkar inte med insomnian jag fått. vad ska jag ta mig till?

 träffade min fina fia idag efter jobbet över en fika. hon har sånn fin rund mage,en lite pojke som just nu är 1 kilo tung. helt otroligt och jättehäftigt. vi prata gravidprat och andra krempor. det är så spännande. snart är det april! 
inte utan att jag blir lite sugen. det är så fint med gravidmage,och väntan på en liten människa.
 men nej,jag har som sagt tänkt få sova ett par år till ^^,
 
 min mamma är iallafall bäst. hon håller koll och utkik efter saker åt mig,fast jag inte ens har bett om dom. gick över ikväll och hon tog fram en tidning och genast,så kändes allt så självklart! lite läskigt också,men nu vet ja vad jag måste göra,och det ska jag! jag har inget att förlora.


 


min chans...? 


det är bara så det är

 det gjorde ont,och gör det fortfarande.ganska mycket. glömmer nog inte i första taget.
som att bli klubbad och nedtryckt till golvet,och ingen finns som vill ta min hand.
 men jag är ingen man sätter sig på. då får man minsann en känga tillbaka.



 



 



du kan inte välja ditt öde

 helgen är över,den blev kort,märkligt nog,men jag har gjort mycket,nästan hela lördagen spenderades i stockholm. åkte upp väldigt tidigt,var där innan alla butiker öppnade,men jag nöt av att bara strosa omkring,fyndade fina boots/kängor på zara. nedsatta från 799 till 199,superfina som blir perfekta till våren. kollade skidkläder och köpte mig en reflexväst. nu ska börjas springas! va inte hemma förens klockan var halv fem,men det berodde mest på jävla sl,som alltid strular. seriöst? lägg ner hela skiten! gick och prata med mamma i telefon och svor så in i helvete åt sl,så säkerligen 5-6 personer vände sig om efter mig. men jag bjuder på den och öser gärna galla över den mest usla tågtrafiken i sverige. tack sl för kalla timmar man spenderat på era perronger.  kom hem,stelfusen och tog en varm dusch innan David kom över på middag! han fick berätta allt om usa och jag fick mina skor ♥ och mitt i alltihop prata vi med jenny på skype!!!!! ♥

 idag har jag bakat,ätit amerikanska pannkakor,städat och varit på middag,somnat i soffan och pratat med finaste maria,och vi har planerat helsöndag i stan nästa helg,och bestämmt att ta kryssning och bara umgås och spa:a och äta god mat. 
 


tog en långfika i stan.själv. tycker verkligen om att gå på stan,fika,titta på folk,gå i butiker,alldeles själv.
det gör mig ingenting. bara jag och mina egna tankar. det är precis så jag vill ha det.




har äntligen investerat i en reflexväst. nu ska jag äntligen ta tag i springningen.
vi är redan ett färdigt gäng som ska springa vårruset,och kanske tjejmilen?? ^^,




hitta nya mysbyxor igår i stan. idag har jag bott i dom,och kommer antagligen göra det varje dag,efter jobbet.
idag somna jag i soffan hemma hos mamma och pappa. det gör jag alltid.








 


 
 

a little less than before

vet inte om jag sov inatt eller om jag bara låg i en dvala. sömnen vill inte komma till mig längre, inte så som den gjorde förr. känns som mitt hjärta,mitt huvud, hela kroppen ska sprängas. inuti skriker jag och önskar inget hellre än att jag fick utagera alla jobbiga känslor som bubblar, nästan kokar över. tårarna tränger sig på, men jag kväver dom och det onda som kommer upp i halsen, jag låtsas vara stark. Men det är jag inte, inte det minsta, jag orkar inte vara stark längre. orkar inte vara den som ska bita ihop, le och vara nöjd, vara den som bli spottad på och skrattad bakom ryggen. vad är det du säger om mig? egentligen? nämns jag nånsin, när jag inte är där? betyder jag verkligen nånting för dig? på riktigt.

 vänner och kärleken är det bästa jag har.
 känner mig varm i hjärtat efter att ha pratat med fina vänner och nu är det klart. tors - sön v 10 blir det fjällen.
fina männsikor,snö,skidåkning och after ski. ska njuta varje sekund,och antagligen ha gräslig träningsvär när ja kommer hem . . .


gömmer mig för världen

kommer hem,stänger in mig,låter ingen komma in.bara jag och mina tankar. spmnar av utmattning och drömmer konstigt,vaknar tung i huvet och känner samma sak som innan jag somnade bort.
 men mamma var här och åt lite mat,hon gick nyss. jag ska kasta av mig alla tunga kläder och ta ett varmt bad och sen krypa ner och gömma mig under täcket. imorrn är det fredag och helgen välkomnar jag med öppna armar. 


 


giving up

opepp,omotiverad,oengagerad,osnygg,ofräsch,oorganiserad,orolig,otränad,onödig. Opepp,opepp.OPEPP!!!!!!! behöver en pause tror jag.

all i want is a white light moment

 vilken fab dag! frukost i soffan med älskling och sen vid tiorycket försvann jag iväg till nypan med pappa. hann prata en hel del strynt i bilen innan vi kom ner till hamnen och mio. strök runt och kolla lite,finns så mycket fint,men ändå vet jag inte riktigt vad jag behöver,så jag avstd alla övriga köp och höll mig till mitt matsalsmöbel-set. fick gå in på lagret,fick hjälp av en man,som lyckades rasa ner 5 stora tunga kartonger,jag rykte in och hjölpte till lite innan vi rg ut på lastkajen och lassa in alla saker i bilen. bjöd pappa på en välförtjänt lucnh innan vi drog hem till mamma och fika. hr meckat och skruvat hela kvällen och vips så har jag matsalsbord och fyra snygga stolar! i love it! vuxenpoäng upphöjt till tio och mitt vardagsrum känns genast mycket trevligare och fräschare. nu ska det bjudas på middagar här hemma. ska se till att få lite folk omkring mig,nu finns inga ursäkter. har redan börjat planera inför helgen i mitt huvud ^^,


 









det här med självporträtt är fan aldrig lätt, mes . . .












 

GRYM !


mio

  


    



just gonna stand there and watch me burn ?

 längtsta helgen på mycket länge,men även den kortaste arbetsveckan jag nånsin jobbat (!?) pga sjukdom isåfall menar jag. varit himmla trött och inte helt hundra. det är konstigt det där,man orkar inte vara hemma,men man orkar inte heller,till hundra,jobba fullt ut heller. är så trött på att vara trött. vill börja träna,men jag ska inte göra det misstaget att börja för tidigt,utan se till att bli frisk,helt och hållet. en vecka till uppehåll,sen hoppas jag kunna komma igång på riktigt. min kropp och mitt psyke skriker efter träning och stimulans!
blev en bra jobbhelg iallafall. riktig segt och lite folk,men jag och annie höll låda inne i charken. prata om karlar. herregud,can´t live with,can´t live without.  mycket givande där. idag däremot,öken,hela butiken eka typ. tror det ringde i klockan en gång,olus att jag hann med allt och lite till. stämpla ut en timme tidigare,har typ inte hänt det heller förr. 

 imorrn ska jag däremot ut på äventyr med pappa. vi ska till nyköping och hämta mina nya möbler! har bokat matsalsbord och fyra stolar. hoppas hoppas,hoppas det blir bra! vitt och fint,inte helt väntat från min sida,har lite,en aning svårt för vitt,men det här kändes rätt. hoppas kunna rota runt och hitta lite mera skoj. vill kasta ut en del saker känner jag. och sen har jag bestämmt att jag ska unnan mig en riktigt fin födelsedagspresent,även om jag fyller i april,men då har jag tid att spara. ska inhandla lite konst,riktigt fin konst. ingen skit från ikea,som jag är så less på att jag har !

 


 känner så för att klä upp mig och gå ut


home-made cooking och reafynd !

  som sagt,rean hade inte mycket att erbjuda,men jag kom hem med ett set underställ och en skjorta från MQ. tjejen som stod i kassan hade likadan och jag hitta en sista i min storlek,mycket skön och fin. nu ska jag springa igenom en dusch innan jag parkerar i soffan brevid min fina ch ser på handbollen. imorrn är det tillbaka til verkligheten och nya friska tag,det ser jag faktiskt riktigt fram emot. eller ?


 


mina absoluta favoriter,lägger otaliga pengar på tulpaner varje vinter/vår



50% på MQ



skönaste understället,blir perfekt i skidbacken och under mina löprundor




hemmagjorda köttbullar,eget mos,egna rårörda lingon (bara såsen och gurkan köpt)

 


usel kokerska

tänk er följande senarie;
  - maria ska göra köttbullar,maria ska grovhacka lök,som hon sedan lägger i en liten skål,och tar sedan fram sin stavmixer,startar stavmixern och tänker; " det här går fort" men icke.
 - löken bara halkar runt nere i skålen. maria tar fram en djup plastskål,som om det hjälpte? maria gröper ur löken ur burken,ner på skärbrädan och börjar hacka den slemmiga löken,det går sådääär,och maria börja gråta,löktårar,släpper allt,springer in på toa för att hejda tårarna,det går sådär.
 - detta resulterar i att maria rullar köttbullar med GANSKA STORA lökbitar i,men det blir supergoda,vi snackar toppklass,vi snackar,per morberg skulle ta med mig i mästerkockarna !

Bullshit REA !

jag lever, nästan iallafall. gjorde ett val igår om jag skulle fortsätta vara sjukling och ja,näst intill invalido. tog mig ut ur lägenheten för första gången på 5 dagar( förutom de gånger jag hasat mig till Ica för diverse inköp) ut till civilisationen och tog tåget upp till Södertälje idag. tänkte passa på att kolla rean,sååå efter alla andra,och som jag trodde,bara skit kvar,plus att butikerna börjar fyllas på med vårkläder,inte ok. drömde mig bort bland alla skidkläder istället och investerade i ett snyggt underställ istället,nu fattas bara termobyxor och skidglasögon. Frågan är bara; behöver jag en hjälm,ifall ett träd eller en gran hamnar i min väg? Sälen v 10. lovely

sjukstuga

 hemma idag,och imorgon plus att jag blivit beordrad av chefen att vara hemma onsdag,för att bli fullt frisk,så det är bara att gå med på det,även om det är 3 dagar utan full lön. men vad betyder det när man ändå bara vill bli frisk? då kan man såklart undra hur dålig jag är när jag ändå orkar blogga,men jag har ungefär sovit halva det här dygnet,så lite myror i kroppen har jag. jag både vill och inte kan sova. konstigt,men så brukar jag vara när jag är sjuk. även om jag är sjuk skulle jag kunna städa hela lägenheten,men skulle jag göra det skulle jag däcka på plats. så jag undviker det och håller mig till onödig tv och en hell of alot thé. 
 sympton; halsen värker (är typ i målbrottet)
 - näsan pedlar mellan att vara täppt till att rinna konstant
 - kroppen värker,framförallt ansiktet och ryggen
 - men nu till det märkliga : det kliar över hela kroppen!!! det slutar aldrig. 


 

 



 HJÄLP MIG SNÄLLA ; ful eller grym? osäker . . .


h o c k e y - HOCKEY!

sådär lagom pigg blev det ändå en hellyckad dag igår uppe i södertälje,som sedan avslutades med en blöt kväll på stranden nere i byn. vi blev ungefär 15 pers som åkte till scaniarinken och kolla hockey,SSK-brynäs.. käkade godaste oxfilén till middag och beställde in massa bärs och vin,men jag,jag höll mig till whiskey,behövde det soo bad till min hals.  och herregud,det var helt otroligt,efter 2 minuter,stod det 3-0 till ssk,3-0!! jag fatta ingenting och satt som ett fån när alla bara skrek av glädje. försökte så gott jag kunde att följa med i matchen,och tillslut var jag riktigt duktig,det var till och med riktigt roligt! kommer garanterat bli flera matcher efter det här. glatt folk och trevlig stämmning. tog sedan bussen ner till stationen och det hans med lite mera dryck innan vi satte oss på tåget hem,hela vagnen bubblade av hockeyfantaster o nog skulle väl kvällen sluta nu? men icke. vi tog en vända på byn och till allas glädje var stranden öppen,så vi klev på,10 pers lite lagom glada i hatten och beställde in allt vad baren hade ? fatölen tog slut iaf,det säger en hel del. härligt prat och fina människor. blev kvar ganska många timmar tills rösten inte bar längre. johan,han var jättekalasig,han blev faktiskt chockad själv,undrar hur han mår idag tro? ^^,
 kan konstatera iallafall,tyvärr,att spendera en heldag i en kall ishall,var kanske det värsta jag kunde gjort för min förkylning. rösten är paj och näsan rinner konstant. men det var det värt,så värt.




jag tog på mig min bäver och drog på hockey

 





 


Brynäsklacken i bakgrunden,dom var skogstokiga!




 
matchen sluta 5-3,så brynäsarna var också lite glada,lite . . .








dags att gå hem från standen,finaste kusinerna säger adjö


åt helvete !

jag önskar att jag var mer bitchig.jag önskar verkligen det,att jag hade en sida som var mer bitchig som jag kunde plocka fram när jag ville och behövde. jag är alldeles för snäll och kommer alltid vara det. hatar att såra folk och sätta ner foten,det är svårt det där. risken finns att man blir utnyttjad när man inte är mer tydlig,men jag lyckas aldrig att visa den sidan. fan fan fan. jag hatar att jag är för snäll .


 idag har jag ingen röst,den är också åt helvete.
 fuck


converse,fjällen,ford mustang och förkyld...

 förkyld men blev värsta bästa smoothiesfrukosten.tjat om fyrhjulig,men vi bestämmde att det bli en gemensam ford mustang när tillfället ges. fjällenstudier,jag som inte har nån koll? pippitröjan kom på posten och sitter som en smäck! nya converse inhandlade,direktimport från staterna. 
 
 förkyld,halsen värker,som ett öppet sår och näsan är inte vad den har varit,men blutsaften är inhandlad så nu ska jag väl bli pigg och kry?  melissa horn på spotify ikväll. lägenheten är min och vovvens ikväll. sambon har flytt för stockholm och kompishäng,men själv ska jag upp innan tuppen imorrn och jobba. känns sisådär med förkylning i kroppen,men det är bara imorgon det är jobb och sen hela heögen ledig. jag ska nog överleva.
 har pratat med två fina vänner idag över nätet. alla flyger bort,en efter en. och jag saknar dom så himla mycket. även om den ena befnner sig i sverige,fast på annan ort,men det kan ju bli ett möte snart,matilda ♥ den andra,hon befinner sig i usa,och har idag inhandlat ettpar converse idag! snälla gulliga jenny ♥

 berätta jag förresten att jag blev välsignad igår,påväg hem från jobbet? konstigt att jag gick och blev tokförkyl efter det...?
 en man hinner ifatt mig nere på byn:
han : god fortsättning,god fortsätning (pratar svenska med grov brytning)
jag : detsamma detsamma
han : oh,jag älskar sverige. ni är så härliga, underbara människor.
jag: eh,tackar,det var trevligt.
han: ja,oh,jag älskar sverige. välsigne er och ert land. fred och frihet. underbara människa.
jag: ja,men det kanske vi kan behöva. tackar
 här lyckas jag komma en bit före honom,men helt plötsligt...
han: du är en underbar människa,underbar underbar..
här känner jag att det börjar spåra,så jag svänger in på en väg och går,en ganska lång omväg, för att komma hem.
 men inte varje dag man blir välsignad? det här kanske blir ett bra år då? ^^, 

just nu stoppade jag precis ner handen i dippskålen istället för chipsskålen? dags att sova kanske?



fick min pippitröja på posten idag!





 


träffa min fina pojke idag. hundar är underbara,men jag kommer alltid vara en kattmänniska









nu börjar mitt friska liv!

 

 






 

 

jag önskar såå




 



 
 


 

kär

 vart tog dagen vägen,och kvällen? vad har jag gjort? inte ens städat klart hemma,jag orkar inte,och känner att det liksom inte spelar någon roll. har dock lyckas plocka bort endel som bara låg omkring,kläder och åter kläder. garderobsrensning? ja,det kanske skulle vara en bra grej såhär början på året? mest slösurfat hela dagen,var förbi mamma och pappa en stund,fick låna en väckarklocka,eller rättare sagt,min gamla,gamla. lika bra nu när iphone kanske inte riktigt är återställd? har förresten fått värsta idén. som jag verkligen hoppas kan gå igenom! ska ringa ett samtal imorrn och hoppas det kan ordnas den här veckan. det skulle bli så bra,så bra!  fortsättning följer . . .
 längtar efter min sambo. trots att vi bott på varann i över 2 veckor nu i streck ^^, ska fixa middag till min fina,blir dock sent,som vanligt. en varm dusch sen och sen bums i säng. blir en hyfsat kort vecka,ledigt torsdag! och sen till helgen blir det hockey för hela slanten. är ett helt gäng som ska iväg,käka innan och sen se match. herregud,har nog inte varit på hockey sen jag gick på tälgegymnasiet.



 
 kan inte tröttna,nej,jag kan verkligen INTE det


såld


just the way yu are

 troligtvis eller vanligtvis borde jag väl skriva min årskrönika hör,precis som alla andra? men,i ärlighetens namn var förra året fyllt av lika mycket underbart som lika mycket jobbigt. en riktigt bergochdalbana med lycka,sorg och död,nästan alldeles för mycket död.ska det vara så? snälla nån,hoppas att 2011 blir ett år av nya möjligheter. hade stora förhoppningar på förra,det kanske var mitt misstag? nä,jag ska nog istället försöka uppskatta varje dag,ta en sak i taget och leva istället för att hoppas på att saker ska hända,kanske agera och se till att de verkligen händer? hursomhelst. ta en dag i taget. som idag te.x
 vaknade redan 05.30 uppe i stockholm. Jag och martin stanna en dag längre och åkte hem idag istället,eftersom han skulle jobba. själv är jag helt ledig,vilket betyder städa,städa och städa. tycker alltid att det är trevligare att möta en ny arbetsvecka med ett städat hem än att komma hem till kaos varje dag?  mycket mer än så blir det inte idag. ikväll ska jag ställa klockan (om nu iphone vill väcka mig??) redan kl 04.00. kl 05.00 är det jobb och inventering som väntar. JAAAAAaaaaaaaa vad skoj ^^,
 surfar runt litet på nätet också,och planerar lite härliga inköp. första inköpet redan gjort,blir toppen till ev fjällenresan! 


 


amazing

- sista-minutebokning - champangejakt - buco nero - sex and the city trendigt - oxfilé med gåslever och tryffelsås-- massa rödvin - promenad genom gamla stan - skeppsbrokajen - bubbel - birka tuta - nk-klockan - hotell Reisen - inga drinkar i baren? - äcklig GT och rom och cola - säkert 10 gäng i tunnelbanan - skutta genom gamla stans gränder - älskling - jurassic park - fyra däcka i soffan - vält bil på trottoaren dagen efter - pizzafrukost -





 












 






































RSS 2.0