I´t´s all about power and taking controle


Is it real ?

 Vilken helg. Upp och ner. Hemma,Stockholm,hemma,ut på landet,hem,landet,hem och så var helgen slut. Är det tillåtet att man då är trött? Lyckats fånga upp en och annan bakterie tror jag. Ont i halsen och lungorna låter lite  alternativt? Ryggen värker,och ögonen också. Om jag låter gnällig? Det skiter jag fullständigt i !!!
Lördagens födelsedagsfest blev mycket lyckad,med årets första julbord,fullt av härligt folk och rödvin. Nattens utgång blev inte riktigt kanske som jag/vi hade tänkt oss,men när jag la bekymmrena bakom mig dansade vi natten lång till Aqua,S club 7 och the killers. Juldagen känns dock inte sååå pepp längre.
 Gårdagen bestod i att hinna ikapp i alla såpor på TV. Tror vi hann med alla som var sevärda (och inte) Kvällen avslutades med att två trötta,kalla själar gick och la sig,och somnade som två stockar. Upp alldeles för tidigt men lämnade en frukostalvedon till mine käresta innan det var dags för jobb.  TVättat hela kvällen nu,så jag ska tappa upp ett bad,vila ryggen och sen gå och lägga mig. Hoppas jag inte åller på att förvandlas til ett svin . . .



 


" Mycket att tänka på just nu . . ."


Helg

 Det blir inte alltid som man tänkt sig. Befinner mig på den lilla lilla ön mitt i Stockholm. Ett glas vin i handen och en sjukling brevid mig. Kan det vara svininfluensan tro?  Planerna var inställt på att göra stan,men i ärlighetens namn gör det inget. Efter en tidig,lång arbetsdag och sedan en timme på tåg och sedan busskaos inne i stan var man inte piggelin direkt när jag anlände,så jag fixade pizza och har gosat ner oss i soffan. Älsklingen är lite halvt medvetsalös men jag är den optimala sjuksköterskan. Plus. . . det är helg,så jag klagar inte .

I want,I need - GIVE ME!
















" Några julklappstips,från mig till er. . .*blink* . . ."
"


Fredagsrus ?

 Kollat min klädställning i V-rummet (Ja,det är min garderob,med de kläderna jag mest använder)
Min egna walk-in-closet i mitt egna vardagsrum. Packat kånken för morgondagens övernattning,måste sen hitta en klädsel för födelsedagsmiddag lördag,och sen för ev. utgången lördag. Kläder har jag,men några som fits my mood,det är frågan. . .




" Hoppas på Mojitos imorrn . . ."


I have a feeling

 Varför kan inte alla dagar vara som den här varit? Bara sådär lagom i landet lagom. Började inte allt för tidigt idag och slutade inte allt försent. Dagen gick tokfort och efter arbete blev det en lite minishoppingtur i stopphuset innan promenaden hem,och mina fynd blev SÅ BRA!  Förbi hemma och fixa innan det blev middag hos mapa och nu sitter jag hemma,lagom trött och ska kolla på "Mammas pojkar" snart. Sådär lagom underhållning en torsdag,före fredag. Fick ett kuvert idag av mamma med massa skolminnen,från 1;an - 6;an. Förskräckliga bilder. Seriöst,vad hade man för stil när man var liten? Eller ska,KAN man skylla på sina föräldrar? Usch,alldeles för taskig klädsmak (och hårsmak) ! Nepp,absolut ingen att visa allmänheten.
 Helgen blir fullagd som vanligt,ser det ut som. 1;a advent på söndag och lite julmarknad,både hemma och i Trosa? Får se om man kan svänga förbi båda...
Men imorrn blir det inget fredagsmys (hoppas jag) Jag hoppas på FREDAGSRUS!! Drinkar,mingel och dans! Jag drar till stan imorrn och får se hur natten slutar . . . 



 


 " En betydligt gladare Maria känner jag mig som idag . . ."


couldn´t live without it

 Min Ipod hängde sig för en stund sen. PANIK!!! What to do? Google såklart!
Där fanns alla direktiv. Nu vet jag hur man återståller. Tack och godnatt! :)

upp med hakan

Jag får nog se att allt ordnar sig. Men efter en kväll i Trosa spa så känns det betydligt lättare i hjärtat,och i huvet. Tog en middag på greken med mina fina flickor också,en mycket lung och skön kväll. Snart dags för sängen.




"Ska och måste gasta upp mig! . . ."



Bubbel i Trosa

 Hemma idag också. Kände att jag behövde en vilodag efter gårdagens helvetiska pärs.
En lång grå dag utanför fönstret antar jag,men till eftermiddagen ska jag möta upp Jenny för att ta en tur med bilen till Trosa och besöka Fia. Vi ska bubbla i spat igen. Precis vad jag behöver. Längtar redan efter de vita sköna badrockarna. Blir en kort arbetsvecka. 2 dagar,men det är vad jag pallar med just nu känns det som. Men helgen blir nog bra. Födelsedagsfest och sen dans lördagen lång (förhoppningsvis) Söndagen betyder 1:a advent och julmarknad och i helgen är det hemkomst för allas vår Michis igen,dock bara över helgen. Men man får vara glad för det lilla *blink*



 

Fröken förvirrad

 Ska man följa sitt hjärta eller lyssna på vad andra anser sig veta och tro?
Fuck
,varför kan ingenting bara vara. . .lätt?




 

Jobbhelg = trött Maria


" Vi käkade tapas i fredags som inledning på jobbhelgen,Martin hade fixat rödvin . . ."


 
" På lördagen blev det tacokväll och norgereunion hemma hos Jenny . . ."




" Davis fick riva osten . . ."



" det tog ett tag med tanke på rivjärnets stolek . . ."




" Jenny fixa köttfärsen,eller gjorde hon det . . .? "




" Färdigstädat i gamla lägenheten nu,besiktning imorgon . . ."




" Julpyntat idag . . ."


" Längesen jag åt banan,friterad alltså . . ."

 En mycket lång dag har det varit,men en helt ok sådan. SOv fruktansvärt dåligt i natt men pallade mig upp strax före 8 imorse och mötte upp mamma i gamla lägenheten för mera städning och en hel del tvätt. Blev kvar där tills klockan var halv 12 och fick rusa hem för att hinna byta om,sätta på mig ett ansikte och sedan dra mig ner till tåget och åkte pp till Stockholm. Strosa runt i några timmar ensam innan jag mötte upp Maria vid American express (hon gör praktik där) och sen gick vi mot söder och käkade thai och slog på stort,med både huvudrätt och efterrätt. Fyndade idag,ett par jeans och en skön tunika.
 Har hunnit ta ett lång varmt bad och ska nu parkera i soffan och plöja några avsnitt av "Sex and the city" innan det är dag för sängen. Hela helgen framför är jobb,jobb,jobb. Ganska opepp men jag överlever alltid. Imorrn kommer min käresta och vi ska ha myskväll med vin ! Är det fredagsmys så är det . . .


 


 " Har levt i leggings hela hösten,men jag hitta finfina jeans idag på weekday . . .
Hitta även en tuika på Monki,en röd som omväxling. . ."



" Risnudlar och friterade räkor - mums ! . . ."




" Lustigt,att man FRIVILLIGT äter sirap till dessert. Det är nått visst med friterad banan . . ."




" Min söta Maria njöt av god middag . . ."




" Red nails . . ."




I AM a surviver

 Överlevde min första golvkväll ensam idag. Yes,och det gick hyfsat ok. Fick den stora äran att bygga ett torg av julsenapen. Gick sisådär,men jag ger mig själv godkännt,får se vad chefen tycker. Pratat med Maria ikväll på telefon.Min psykolog. Imorrn ska vi äntligen ses uppe i Sthlm över en middag. Ska bli skönt och ses och prata massa,massa. Det är bara FÖR mycket just nu.Orkar inte snart med mig själv och allt runt omkring ger mig bara huvudvärk. Vill bara att 2009 ska ta slut. Hoppas på vissa förändringar under 2010. Till det bättre såklart.
 Just nu vill jag bara bort från allt . . .
 



Jag orkar inte mera snart

 Har ingen,inte en uns med energi kvar .
I just want to run away . . .

TILL SALU!!


" SÄLJES ! - Intresserad någon ? . . ."


Värmljus och nagellack

 Kände mig faktiskt utvilad imorse,tidigt i morse,runt 05.30. Usch,inte humant att vara uppe så tidigt.
Blev lite ändrade planer idag,blev ingen städning utan vi tar imorrn innan jobbet,börjar först 15.00 imorrn. Jobbar golvstängning,får se hur det går? Men JennyBenny är på plats! Har precis ätit och hamnat som vanligt i soffan. Ska traska till MaPa snart. Nu ska jag måla naglarna!

 


" Mer än vanligt som snurrar i huvet nu,inte kul . . ."




" It´s me and Marilyn . . ."
 


Börjat fundera

på det här med julklappar ?  Somliga är såå svåra,medans med andra ska jag nog göra det enkelt för mig. 
 VARFÖR är man inte bara 9 år,går i skolan och snickrar ihop en brevlåda eller syr en grytlapp och ger till sina nära och kära. Var så mycket enklare då,och billigare!
 Men EN person är jag helt och hållet på det klara med *blink* 





" Årets julklapp tydlgen,inte min kopp thé direkt . . ."








 


 

"Id´like to show him my lower Manhattan . . ."

 Lång dag,grå dag,trött dag. Lång,grå,trött dag. Bra sammanfattning.  Dagarna känns bara längre och längre och jag blir bara tröttare. Weird?  Har iallafall fått riktigt fint hemma,bara nåra smådetaljer kvar nu,en och en annan hylla ska upp på lite olika väggar. Ska prata med pappa,eller om det finns någon annan god själ där ute som är lite hemmahändig? Har gjort massa bra och göra-saker nuikväll. Gjorde ett stopp hos MaPa där det som vanligt var kaos,hann med fika. Begav oss till gamla lägenheten och jag samla på mig lite prylar som annars skulle kastas. En lyckta,några krukor och en cykelhjälm,och en massa leksaker. Håller på tvättar nu och har " sex and the city" på i bakgrunden. De håller i alla väder,och just nu kan jag behöva lite uppmuntran.
 Ser fram emot torsdag,då blir det Stockholm och middag med bästaste Maria !!



 


" Känner mig trött och grå . . ."


 
 " Börjar arta sig i köket . . ."


Så jävla ledsen

 Varför försöker jag ens,det funkar ju inte . 

Spontant är bäst !

 Kom precis innanför dörren,har haft en heldag och varit vaken sen 05.00 imorse,en aning trött,ja. Jobbade fram till 15.00 och på min lunch undra Jenny om inte jag skulle hänga med henne och Fia till Moraberg senare för lite shopping/planering. Absolut. Så det blev en långfika hemma hos Fia innan vi drg ner till centrum för att fixa diverse innan vi hämta upp Jenny på jobbet. Styrde kosan mot Moraberg och tog en sväng in på giganten och träffa Malin! Blev till sist reig och nödvändig handling på Willys och avsluta kvällen hos Fia med thé kakor och Grey´s på 5:an. Trevlig kväll och lite bra och ha - saker inhandlade. Måste spara mig till ikea nu på lördag dock. Undrar bara lite smått om Jenny kommer ge mig min påse jag glömde i bilen imorgon . . .*blink* 
 Nu dags för kudden,har längtat och imorgon har jag sovmorgon,börjar först 8 imorrn! Rena heaven!



 " jag och mina fina flickor i Frankfurt ! . . ."


Making dreams . . .

 Vilken konstig dag. Gick från jobbet men världens dunkande migränanfall (?) var tvungen att sätta mig ner på en bänk ute i friska luften för att inte få panik. Tog en evighet att ta mig hem och slängde mig på sängen och sov fram till kl 18.00??? Usch,blev nästan rädd. Men nu könns det betydligt bättre,men ändå lite ont och illamående. Har iallafall bakat nu ikväll! Och det goda,fina,fluffiga drömmar !
 Ska till Jenny en stund senare,och Fia kommer också. Ska bjuda mina fina flickor på fina kakor :)


 " Inte så tokigt en mörk tisdagskväll . . ."


I hope this feeling wont go away

 Nu känner jag mig mycket nöjd med mig själv. Var fruktansvärt opepp och trött och ville inte gå på träningen,men jag hade lovat Ansa på jobbet och då vågar jag inte banaga. Så vi körde på så gott det gick den här gången,hell yeah ! Ska lägga mig i sängen och kolla Ullared på datorn,eller kanske grannfejden?
Blir jobbb tidigt imorrn och sen hemåt. Fundera på om man månne ska baka något gott ? och jag bara SKA se till att vinterstäda min balkong,in med möbler och krukor och sen borsta bort alla löv. På lördag blir det ikeabesök och då ska det inhandlas julens ljusslinga,spanat in en riktigt fin en. Åh,jag ÄR väl tokig men just nu räknar jag bara ner hegerna tills det blir advent ! 




" ♥ . . ."



November rain

 Varför känns den här veckan så otroligt lång? Kanske för att sömnen i helgen inte riktigt varit 100,och för att det konstant finns 1000 saker som borde göras. Ser såå fram emot helgen. 
 Dryga timmen kvar tills et blir träning igen.Orkar verkligen inte,men det kommer göra mig gott.



jag bara älskar . . .

 - vakna på morgonen och veta att man kan ligga kvar
 - första chipset ur en påse lantchips gräddfil
 - lukten från en tändsticka man just blåst ut
 - när regnet sprätter på fönsterrutan när man sitter uppkrupen i soffan under en filt
 - att sova sked
 - ljudet av en katt som spinner
 - att spela en riktigt bra låt på riktigt hög volym
 - doften av nybryggt kaffe
 - min balkong !
 - converseskor
 - min fjällrävenjacka,skulle jag behöva välja ett plagg att alltid ha på mig skulle det bli den,garanterat!
 - att susa nerför en backe i fullfart på cykeln en ljumen sommarkväll
 - känslan efter en riktigt jobbigt träningspass
 - skratta så mycket så man får ont i kinderna
 - kyssas
 - gå in i en thébutik och dra in alla underbara dofter
 - mjuka hundöron mot min kind ( last jag har kvar sen barnsben )
 - åka bil på kvällen/natten
 - dansa loss på dansgolvet med underbara vänner
 - Ryska dockor (samlar och har 7 stycken,från 5 olika länder )



Butterflies,goosebumps,euphoria

 Tog lång skön sovmorgon imorse med kärestan. Fixade frukost och sen blev det hundpromenad innan jag tog tåget upp till Södertälje för lite ensamshopping. Vissa fyller år snart ju *blink*  Lyckades hitta lite smått och gott,och kollade in alla juldekorationer som kommit. 3 veckor kvar och sen äntligen kan jag ta fram alla julsaker och börja pynta! Har som vanligt hanat i soffan nu,med Janne vid mina fötter. Till åtta blir det middag när min man kommer hem och sen lte söndagsmys som vanligt. Imorrn upp i ottan,som vanligt. 3 dagar tidigt som väntar nu. Men imorrn är det träning igen,ska bli skönt!


 


" Egen fotosession i provhytten . . ."





" Blev en fika,och strumpor till pappa till farsdag . . ."



Växeln hallå ?

Till alla som på ett eller annat sett försökt nå mig idag så har min mobil fått spel. Ljuden har inprincip försvunnit helt och hållet,låter inte ett dugg vid ringning/alarm eller sms. Plus att den stänger av sig då och då. Ny mobil behövs,men det är inte mina planer just nu,de här kan bli knepigt.
Vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Om jag ska stå,sitta eller ligga. Hela kroppen värker och skriker efter vila ! ar varit igång sen 07.30 imorse. Har burit,burit och svurit en del också. Har säkerligen burit några ton,pappa och jag. V-rumsmöbler,soffor,stoal,byråar och massa annat som vägde bly! Runt 17.00 var vi äntligen klara och jag hoppas att det inte blir någon ny flytt på mycket länge. Har för stunden lagt mig i sängen.vila ryggen och lindra mensvärken som lägligt kommit också . . .



 


Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!


" Helt fucking great ! . . ."




" Oslagbart roligt . . ."

 




Happy birthday

till min mamma såklart! Men det har vart lika med noll firande idag,vi har packat,konkat och skruvat ner,och jag måste säga att jag är väldigt bossig av mig. " Så får ni inte göra,ha inte så snälla,tänk på det här . . ." men jag menar bara väl och det vet dom,för de tar åt sig och håller med *blink* Familjens kissekatter är värre än nånsin. Gnäller,jamar,ser allmänt ledsna ut och på samma gång skitgriniga,men ändå keliga. Kluvna personligheter just nu och vi tycker alla att det är rikgit roligt,så vi retas lite med dom och s'ger att de ska lämnas kvar,då ser de ännu lite mera rädda ut *blink*  Känner en väldig separationsångest nu,helt plötsligt. Ska bli så konstigt att inte fira jul i mammas och pappas gamla lägenhet. Har ändå bott där i 16 år.
 Ska ta en långt,varmt bad nu och sen parkera i soffan,ska sova sova och sen upp tidigt imorrn och fixa nybakade frallor innan det är dags för det stora flyttlasset.  Blir mitt eget fredagsmys ikväll . . .



 


 " Jo,precis,idag känner jag mig som en jävla kärring,helt trasig efter styrkan igår . . ."


just shoot me now

 Satt mig som en potatis i soffan. Är helt mör,men det var vi alla tre. Ansa,Fia och jag,men fan vad kul det är! Och jäklar vad man känner i kroppen efteråt. Får se om det blir som sist,jag kommer antagligen gå som en j*vla kärring hela dagen imorrn på jobbet. Bära  mamma och pappas stora skinnhörnsoffa 2 trappor uppp på lördag känns inte sååå lockande just nu . . .
 Nu lite dödtid framför TVn och sen ska jag sova som ett litet barn. 




 " Nu är det projekt magrutor som gäller . . .*blink* "


BLUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

 Jag trotsar regnet och lämnar min varma lägenhet för en timmes styrketräning. Har stökat hos MaPa idag igen,det kommer aldrig ta slut!! Sa till idag att de får lägga upp en plan,och på lördag är det jag som ska stå för frukosten kl 08.00. Hej och hå,konka på. OJ,vad jag ser fram emot helgen . . .*inte*

Home sweet home

 Första snön har fallit idag,och julsakerna på jobbet har börjat plockats fram. Måste säga att jag börjar längta lite,jag kan skippa det där med julklappar men resten,det kan jag gärna börja med nu. Glögg,pynta,göra godis och gå på julmarknader. . . I år ska jag ha gran också !!
 
Blev en lite annorlunda dag idag,började tidigt och kommer göra det nu 4 dagar i rad,tufft,men det går. Var hyfsad lugn dag idag och iskallt hela dagen,och det blev inte bättre av att Jag,Stefan,Tanja och Mimmi begav oss ut på parkeingen för att ändra skyltningen på våra nya reklampelare. Det var sagt att man skulle klara det med bara EN person.men vi var hela 4 pers. Stefan på ögsta stegen och vi andra nedanför med skyltarna på sniskan. Måste sett väldigt lustigt ut ^^,
 Efter jobbet gick jag och la mig i solariet och drömde mig bort som vanligt. Fixade pannkakor och ska nu se till och komma igång med mitt nya projekt. Imorrn blir det stök hos MaPa och sen troligtvis styrketräning på kvällen.

Bonus på kortet

 Mooooaaaahaaaaaaaaa. Jag är helt slut!! Var helt brutalt att börja om igen,kände mig helt lost och ringrostig idag,men jag ger mig nog iallafall godkännt. Lite nya saker,bl.a gummibanden som inte riktigt ville som jag ville. men skönt att vara igång igen. Träffade även härliga Louise. Vi kör igen på onsdag. Har kraschat i soffan nu med en kopp thé och en burk med pickles som jag mumsar i mig. Kommer nog somna som en liten bebis och back to work igen imorrn. Blir nog en bra vecka det här. Imorrn sovmorgon,och gröt till frukost. *blink*




" Ångrar mig inte ett dugg,jag ÄLSKAR den !!! . . ."


Tillbaka på banan . . .

 Rörig dag,blir en rörig vecka för att inte tala om rörig kommande helg. Idag fick MaPa sin nya lägenhet,var där en snabbis och den är verkligen jättefin,endel detaljer är jag sååå avundsjuk på,men det ska jag nog kunna fixa själv,och en del har jag redan fixat under dagen. På lördag går det stora flyttlasset så i helgen blir det inget ledigt inte. Ikväll är det äntligen dags at ta tjuren i hornen igen och palla mig upp till jumpan. Var 100 år sedan jag va där nu,men ikväll blir det jag och Fia som kör järnet igen !



 


" Dags att inta step-upbrädan igen snart . . ."





" Har idag införskaffat lite bra vitaminer . . . "




" Samt klickat hem en långkofta,vill inte frysa mera . . ."


you sexy mother fucker

 Varit en lång helg,men den har ändå gått fort,konstigt. Jobbat,jobbat och jobbat,och hunnit med en hel del annat också,helt slut i huvet,skönt med söndag,snart bir det lite söndagsmys med thé och mackor och lite film i soffan när min man kommer hem. Igår blev det lite "fest" hemma hos Fia. Blev nog mera nåt i väg med vindrickande/godisätande och samtliga inbjudna höll på somna i soffan redan vid 23-tiden (!???)
Har kvar tröttheten i kroppen sen Norgeresan,plus att jag och Martin varit hundvakt åt 3 DAMP-hundar från ons-fre. HYSTERI!!!!! Men nu är det bara en Janne som ligger utslagen här vid mina fötter,efter en långpromendad i mörkret. Ska tända massa ljus och få upp mysfaktorn lite. Men jag kommer antagligen däcka i soffan inom några timmat ändå *blink*



" Ett hopp i det blå utanför slottet,i Oslo . . ."




" Partners in crime . . ."




" Torbjörn,Majsan och Arvid . . ."



 

RSS 2.0