do you know that tonight the streets are ours

stockholm,stockholm,igår var du riktigt härlig. tog en riktig repa på stan,helt ensam,för att kolla sommarrean. som sagt,rea är alltid bullshit,man hittar inget,och gör man det,ja,då har antagligen 100 andra personer köpt samma plagg,som man kommer se på samtliga när man väl är ute.inte speciellt roligt.orkade tillslut inte med drottninggatans jytter så jag drog mig ner till stans finare kvarterer för att hitta mina fynd.den där klänningen jag ville ha till helgens kommande kryss,blev en svart,lång klänning från indiska. mötte upp mina andra hälft sen och tog en middag i kungsträdgården med vin och cesarsallad. kvällen och natten spenderades ute på stan,först imperiet och sen drog vi vidare till f12. när vi väl var hemma var solen påväg upp,sådär härligt ljust och vackert så det nästan gör ont i mej.


ignore this

tror,seriöst,att jag den senaste timmen haft ett riktigt solstinganfall. satt på balkongen,tempen visade 34 grader. reser mig upp plötsligt,går in till martin och bara;jag måste lägga mig,väck mig när marten är slut. (jo,jag sa marten) somnar på stört i min säng och vaknar av att martin kommer in efter 15 min. hade total smärta i hela kroppen och känner mig helt totalknockad i huvet. nu får det räcka med balkonghäng för idag. snart ska grillen tändas och det blir en skön middag i skuggan. vore illa och bli tokig på semestern. däremot funderar jag på om man ska kolla in rean imorrn inne i stan? kanske dålig idé. men det kliar i mina shoppingfingrar n,och en klänning på brikabåten vore nice.




 bara vändan till ica vid 16 tiden höll på att ta kol på mig


om du var vaken

midsommar kom,och gick och 3 lata dagar med den. har spederat helgen lång i lindesbergskogarna,vid bella och villes stuga. full fart och liv i luckan,men väldigt mycket gräsmattehäng och sommarens första dopp i det blå. midsommarmiddagen blev kanoners med jordgubbstårta till efterrätt. massa härliga männsiskor att umgås med och en tokig vovve och massa gott vin. lika trevligt som vanligt,så det blir säkert same procedure next year .
 semesterhäng och kärleken kallar,vem har egentligen tid och lust med datorer när sommarn sjunger där ute ?
stockholm imorrn och förhoppningsvis lite drinkar och dans i sommarnatten. i helgen bär det av mot visby. tror jag har väntat hela livet på det .



midsommarhäng när det är som bäst





buffé och långbord ända inpå småtimmarna




redan första kvällen smällde vi högtalarna,och på spisen kokade potatisen




underbara söta valter





idag är det bara balkonghäng och läsning


happy midsummer

packat och klart. väntar bara på min käresta som ska komma hem,packa och sen sticker vi.har fixat god matsäck och precis bryggt kaffe som ska med,vad gör man inte för att behaga sin chaufför ? dagen har bara flugit förbi. mötte upp fia på byn och vi gick och fixade sushi till lunch. äntligen har hembyggden fått en riktig sushirestarang,mycket god sådan,så det blir flera lucher och middagar där. njöt av solen och i skugga innan vi drog fram lite brädspel och presterade så gått det gick. det där med bilar är ju inte riktigt min grej. Hallå liksom,vem vet vad en treudd är ? nä,han bosse är inte lätt inte,snarare svår. 
 hoppas ni alla får en trevlig midsommar !

muchas problemas

 är det bara vi kvinnor,eller drar jag oss ala över en kant nu? men varför ska vi ha så oerhört svårt för det här med packning? här ska man vara borta tre dagar,och hela väskan packas till max. för tänk om det blir regn,eller jättevarmt,eller kallt,eller blåsigt. alla senarier spelas upp i huvet och man tänker att det är nog bäst den här tröjan åker med också,annars kommer jag ju sakna den.sinnesproblem. hursomhelst är hela sängen full av prylar nu,dock inte bara mina. vet till expempel nån som som ska ta med sig tre par skor,eller var det fyra? hela hallen är belarmad med massa öl också,hjälp,det blir en fullpackad bil i kväll. ska bli härligt med en biltur i sommarnatten.
 ser ut att det blir ännu en dag av sol.bäst att smörja in sig,har lyckas få till n bra grund nu tror jag. hoppas på sol i helgen så det kan bli ett premiärdopp, isåfall blir det första badet i svenska vatten på mycket länge,tror jag,vad jag kan minnas iallafall. packa var det ja,sen blir det dejt i solen.


me and marilyn




 
 balkongen,min lilla pärla,min oas i sommar


kärlek

 är den inte fin så säg? blir varm i hela hjärtat. det är nånting med sommaren,det där som är svårt att sätta fingret på,men det bubblar liksom i mig. ser ut att bli en lugn kväll. ska fixa lite kvällsmiddag till mig och min man,som snart är på hemväg. senare ska vi ut för att hämta lite nödvändigheter som behövs för en lyckad midsommar. plus att vi ska fixa en bil. så snällt att vi får låna. lägenheten är nu städad,jag tog mig en välbehövlig dusch ör att få bort solskyddsfaktorn och har hoppat i lite sköna kläder. den stora frågan är ju ,klänning eller ej på midsommar ?



  nyduschat svall


solsting

parkerat i soffan efter många timmar i solen. blir alltid lite koko i huvet,så en powernap brukar ordna till det. och även om solen skiner och man inte borde vara inne så har jag lite jag måste göra. städa till exempel. blir borta några dagar så det är alltid skönt att komma hem till en städad lägenhet. ett besök på systemet gjorde också att midsommars alkoholinköp är avklarade. rödvin,rödvin,rödvin. packa,det borde jag också men det hinns med imorrn hoppas jag.imorrn blir det dejt med fia,sushi it is!






 min partner in crime just nu


luxury

 njuter precis varje minut. intagit balkongen sen imorse,hann med en frukost innan käresta skulle jobba. har införskaffat nya tidningar,lite frukt och lätt lunch och har inga om helst planer på att fytta på mig de kommande timmarna. i bakgrunden skrålar radion med massa lökig musik,men jag bryr mig inte,som sagt,jag bara njuter. 
 gårdagen var mycket kreativ och givande. for till stockholm ganska tidigt,det städades och packades medan jag själv jobbade på solbrännan. tog en rajd in till stan för våra planerade ärenden,och jag investerade i en riktigt skönhet till klocka. en certina. skulle kunna säga att det är min semesterpresent till mig själv.jag har förtjänat den väl. sprang förbi matpressen och handlade middag och mötte upp johan och linnea nere vid bryggorna och njöt av kvällen innan det blev fotboll i soffan och sedan tåget tillbaka hem.
 och nästa helg blir det gotland med bästaste maria ! tänk att nånting kunde går vår väg. så det blir kryss till visby och förhoppningsvis lite spabehandlingar att boka. ser så fram emot det. jag som aldrig varit på gotland. tror som sagt,att efter tre dagars (nästan) semester,så ska temat få bli lyx. jag ska inte missunna mig nånting,bara unna mig. fan,man lever bara en gång. nu ska jag och janne sola vidare .








 min nya skönhet


semester

 lite overkligt,men börjar ändå lite smått komma till insikt att,ja,jag har semester. i tre veckor ska jag gör allt,och ingenting och fullkommligen strunta i allt som har med plikter och jobb att göra. en salig röra som just nu inte tillför någon glädje,men det har ju som sagt varit ett mycket speciellt år hittintills,speciellt,i negativ bemärkelse. i helgen har det varit jobb och sen hela kvällen och natten var det bröllop,all in. hamna hos fia på tapas och vin,och drinkar och vi fullkommligen sög in oss av allt som visades på tvn. allt från middagen till sista valsen. många tårar,men ja,har man en liten romatiker inom sig är det inte lätt att hålla tillbaka. jag vet,jag är en tönt. 
 idag har jag mest gått som i ett töcken,trött mest hela dagen. antgligen behövs lite rehab såhär i början,men det får bara bli för en kort stund. midsommar hägrar och det bär av redan på torsdag. imorrn blir det stockholm med käresta,imorrn ska jag köpa en klockan,ingen uropenntjafs,en riktig klocka. ikväll blir det fotboll och grillning,idag har jag nämligen äntligen blivit med grill. ännu mera vuxenpoäng dräller in.
 





 hoppas på att den blir välanvänd


allt som jag har längtan till

 helgen har passerat,måndag och snart tisdag också. dagarna på jobbet segar sig fram,då de är nedräkning som gäller för min del,bara 3 dagar till och sen är jag fri. i hela 3 långa veckor. och det härliga är att jag inte har någonting planerat (förutom en förhoppningsvis gotlandsresa me finaste tjejen maria) men utöver det hoppas jag på sol,lata dagar,besök i trosa,hänga på stockholms uteserveringar med kärleken och fira midsommar i lindesberg,precis som förra året. sitter nu med ett glas rödvin och ska se till och få någonting gjort. senare ikväll kommer finaste och imorrn efter jobb blir det sthlm tills det är dags för jobb på fredag. finaste,finaste finaste . . .


lonely friday

ikväll är sex and the city min bästa vän. höll på somna i badkaret och sen ringde fia för att styra upp lördagmorgonen. blir tidigt imorgon och sen blir det raka vägen hem för paketinslagning.pucko som glömde presenten i fias baklucka.bävar fruktansvärt för morgondagen. högtider är inte min grejj,de blir sällan lyckade dagar. bara idag var fruktansvärt påfrestande,inte ens en middag? nä,som sagt,ikväll är sex and the city mitt sällskap,annars skulle jag känna mig fruktansvärt ensam. . .




det där med familjer är inte lätt ibland

  

fina fia

 varit en lång men produktiv dag. körde min lilla strategi idag,gick bra,men mindre framåt dagen,vilket berodde på yttre omständigheter.men det blev en middagsdejt planerad under dagen så med ett glatt humör tog jag min cykel och for hemåt. hann städa och röja undan lite innan jag hamna hemma hos fia som ordnat godaste middagen. har för första gången i mitt liv ätit blåmusslor idag. bjöds på en skaldjurssoppa med ötaioli och pommes på sida om,så himla gott,med vitt vin till maten. och en knubbis som mer än gärna ville vara med. till efterrätt blev det vattenmelon.,prata om ditten och datten. bl.a om gröna människor i rockar.och när daniel kom hem kolla vi på nästan hela strul innan jag for hem.
 har sovrumsfönstet öppet lite nu och jag hör hur det festas och tjoas en bit bort. är 9ornas avslutningsbal ikväll. blev alldeles rörd när jag mötte de tidigare ikväll såå fina. där har man varit,men det är länge sen nu.
dags och sova,imorrn mera jobb,sen blir det mera fia och mariatid. vi ska till södertälje en sväng för lite ärenden. blir säkert en bra dag och bra kväll imorrn.



 puss gumman


strategier

har lagt upp en strategi,efter mötet som vi hade idag. ska gör ett test imorrn för att se hur lång det håller,om det funkar mån tro? har även andra funderingar,om framtiden. det är inte lätt när det är svårt,men det är lättare när man vet hur man känner. jag vet hur jag känner iallafall. tiden får utvisa.



 ikväll blev det mycket grubblerier


saknar sambo

 kom hem till en tom lägnhet ikväll. saknar dig sambo . . .

fabolous mina vänner

 sitter i soffan och mår ungefär som jag förtjänar. ont i halsen och trött efter en helg med stort h. helgen inleddes med marknadslopp och jag bjöd sedan hem våran vinnare och co till margeritas och hemmapizza på balkongen. blev riktigt kalasiga på en flaska tequila och jag bara inser mer och mer hur mycket jag älskar min lägenhet,äntligen kan jag bjuda över folk. lagom trött på lördagen blev det en rajd på byn genom marknaden med fia,samlade gänget och käka.en powernap innan det blev en till vända och mötte upp hemmavändaren från åre. hela kvällen spenderades på balkongen med pojkarna och sedan blev det buss mot ishallen där vi dansade natten lång. imorse hade man främmande utanför ytterdörren,trots att dörren var olåst hela natten ? sedan blev det kebabfrukost innan det var dags för nationaldagsfirande hemma hos bästaste ansa.finare hus får man leta efter,blev så inspirerad.grillat och tipspromenerat och pratat massa strunt i solen. mycket lyckad helg,varm i hela hjärtat. denhär helgen blev födelsernas helg. fölunge ute på landet och stort grattis och all kärlek till malin och pontus som igår äntligen fick sin lilla prinsessa till världen. ♥

 


hela skaran nyår 2009

 

 


duktiga finaste

Män 6200 m:
1 Daniel Nilsson Nyköpings OK 21:35
2 Peter Lindblom AstraZeneca IF 22:48
3 Björn Pramlid OK Klemmingen 22:58
4 Marcus Lindén Marcus Elit 23:00
5 Mattias Bråström OK Klemmingen 23:09
6 Lars Soldagg OK Klemmingen 23:10
7 Mattias Dahlström IFK Gnesta 23:11
8 Lars-Ola Lundin OK Klemmingen 23:13
9 Ulf Hylander SLK Oxelösund 23:42
10 Peter Lindström Stjärnhov 24:02
11 Daniel Hellmark Team Work Strängnäs 24:08
12 Victor Ewman Nyköping Hocky 95 24:09
13 Joakim Andén Södertälje-Nykvarn OF 24:11
14 Simon Martinsson OK Klemmingen 24:11
15 Martin Eriksson Essingejoggen 24:30
16 Samuel Karlsson Team Work, Södertälje 25:38
17 Daniel Frisk Kvarndammen IF 25:51
18 Albin Jansson Team Work, Flen 25:54
19 Jimmy Lindqvist Nyköpings BIS Friidrott 25:57
20 Daniel Bendelin Österkärven 26:36
21 Markus Känngård Gnesta Taekwon-Do 27:08
22 Robin Johansson Team Work, Flen 27:13
23 Jesper Hammarlund Socialdemokraterna 30:46
24 Viktor Karlåker-Langset Gnesta 31:04
25 Christer Anden Gnesta Komun 32:51
26 Ted Modén Gnesta 34:02
27 Miro Reznik Gnesta 34:50
28 Mats Gustafsson Gnesta 36:20
29 Jonny Karlsson Socialdemokraterna 38:33
30 Fredrik Huldt Tumba-Mälarhöjden OK 39:44
31 Göran Berg Sjögesta hantverk 40:18


underbar helg

tack alla mina underbara vänner. älskar er.

sommarkväll .

nyss hemkommen.haft en lång underbar sommarkväll med bästa fia hemma hos henne och daniel. fikat,myst med kissen och pratat sommar,inredning,bullar,tårtor,jobb och massa annat strunt,medans daniel spika panel på garaget.tog varsin filt och mumsa i oss fika och gav till sist upp innan myggen åt upp oss. en kopp thé i soffan innan jag tog cykeln hem. älskar sånna här kvällar när klockan bara tickar iväg och det känns som man kan vara vaken hur länge som helst. nu ska jag dock inte vara det. ska snart lägga mig,måste ju orka jobba imorrn,för då ska jag vara handledare för min nya kollega - fia ! yes,nu blir vi kollegor honey.


 


 dags att bättra på brännan på benen,blir nog inga problem
då jag har sol nästan hela dagen och kvällen.
pendlade mellan balkonegen och tvättstugan hela eftermiddagen .



oväntat besök i butiken idag. stupid skate,som tobbe sa.


fabulous women

 sommar.helt underbart. väldigt varmt ute,men jag får nästan dåligt samvete varje gång jag går in,det är ju det här jag väntat på i 6 månader,om inte längre. har iallafall smörjt in mig med spf 20,så nu måste jag ändå vara inne en stund och låta det sjunka in. hade en strålande kväll igår,och hur roligt som helst allihop. var sammanlagt 11 stycken tappra tjejer som begav oss mot universitetet. hade lite otur i starten när vi hamna i bilkö som sega sig fram,men 10 minuter innan start rusade jag och kerstin iväg mot start,vi var taggade till tusen ! satsade på springa fort men hamnade dock i fel fålla,så det blev springa istället,men vips var starten igång och vips var man i mål. riktigt roligt och bra tid,plus att vi hade snyggaste hejjaklacken bestående av martin och johan. njöt sedan av våra picknickar innan vi drog oss hemåt och somnde gott. är ännu mera taggad nu,så jag och kerstin har bestämt att det blir tjejmilen i september !



RSS 2.0