SEMESTER - Because I´m worth it !

 3 långa häliga veckor ligger framför mig,härligt. Inleder semestern med godaste middagen i TRosa nu ikväll,och sen blir det såklart en visit i mitt nya casa ! Imorrn blir det full rulle! Wieeeeeee!




 " Redo för lite wining and dining i Trosa med familjen . . ."

So tired but I just can´t sleep

Alldeles för mycket tankar just nu,och en djävulsk hosta som inte verkar avta. Får se hur det blir med nattsömnen . . .




 " snurr,snurr i huvet såhär lägligt vid läggdags . . ."

Balle och trägolv !

Har gjort en Ernst under kvällen och " kännt in rummen" Tycker om den mer och mer,men USCH vad jag hatar badrummet. Katastrof. Vet inte hur jag ska stå ut,eller göra med det . . .



" Vardagsrummet ut mot balkongen . . ."

Längenheten är min !

Oerhört växlande dag måste jag säga. Vakna inte förrens 10 imorse helt igenomförkyld och kunde knappt röra en fena. Släpade mig hem till MaPa där det vankades ny hemmagjord vinbärssaft och sockerkaka. Somna som en stock för att sen ringa och fixa det sista innan nycklarna blev mina,så nu är jag stol och mycket glad ägare av 2 rum och kök! Till det bästa hör att mitt sovrum kommer nyrenoveras inom de kommande veckorna,och balkongen är rena drömmen,och köket! Iiiih,I love it allready! Men bäst är nog nästan trägolvet i vardagsrummet . . .
 Har precis varit på jobbet och snart kommer MaPa förbi för att börja flytta de första sakerna. Imorrn är det sista arbetsdagen innan semestern också,men det ska nog gå bra även om jag är förkyld. Kvällen ska spenderas i Trosa med god mat och rött vin,och lördagen blir full rulle med flytt och bästaste av vänner.Bättre start på semestern kan det nog inte bli va?



" Min,bara MIN! . . ."
 






from bad to good

 Vakna imorse och kände mig ganska nere och mosig,satans förkylning,varför nu? Varför NU!? Hursomhelst,så undrade Jenny vad om skulle hända efter jobbet,varför inte bio? Sa rakt nej först,tänkte i 5 minuter och vände som en pannkaka.Så efter jobbet blev jag upphämtad av 2 tokiga och taggade flickor med glass och sen bar det iväg till Heron City för lite fast-dinner and a movie. The Proposal,riktigt bra film faktiskt. Blev lite girlieshopping efter det innan det bar av hemåt,och Michis berättade väldigt intima detaljer angående hästars anatomi,och andra sköna skåneberättelse. Jag och Jenny kommer absolut att hälsa på M nere i skåne under hennes 2 år. Nu dags för sängen,jag tror att jar feber,imorrn är det en stor dag,TROR att nycklarna är mina då !!! :D


Not good tonight

 Usch,krascha i sängen för 2 timmar sen och har inte kunnat tagit mig upp. Inte alls bra,jag som har massor att göra . . .

Discomoves . . .


" Fixar musik till helgen,lets dance the day away . . ."




 
" så jäkla skön . . ."

I wouldn't stop it if I could

 Mamma har precis gått.Här har skurats och torkats och jag har rensat avloppen,mindre trevligt kanske,men det måste göras. Somnade i soffan en stund och sen kände nog mamma att det var dags att gå eftersom jag var så osocial. Ska ta mig en lång varm dusch och sen bädda ner mig. Halsen värker som sagt och jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. 3 dagar kvar,sen har jag semester,och ja,jag är sååå värd det!

Bildlånad av Heléne ;



 " Darling och jag redo för utekväll i köpingen in my new dress . . ."

Det löser sig alltid

 Efter att ha fått lite småpanik från morgondagen fick jag precis det telefonsamtalet jag behövde,så nu verkar det som att allt löser sig,sista pusselbiten ska på plats bara,och det fixar jag imorgon förhoppningsvis. Sista veckan,och nu gäller det att lägga på ett kol. Ikväll kommer mamma förbi för att assistera vid städningen och jag ska som tack bjuda på kvällsfika.   Jobbdagen gick fort,och Jocke är tillbaka!!! Han och jag har redan planer för hösten,och en del hemliga planer,folk skulle bara veta! *blink*  Nu är maten serverad och jag känner att jag börjar bli förkyld,men det kan vara svininfluensan också,man kan ju inte så noga veta . . .



 " Vitlöksbaguette som Jenny gräddat ;-) , och min sommarsoppa . . ."

They are real baby !

Vet seriöst inte vad som har hänt med mina läppar
. Hur jag än gör på foton just nu så blir det bara att det ser ut som jag överanstränger mig att pluta med läpparna så de ser uppumpade ut !? But I can asure you all,they are real. Och varma,mjuka och fylliga. . .*blink*




" Lite drinkar och diverse alkohol på Jennys balle i fredags . . ."



 " förmiska läpparna - kan eller borde man det ? *funderar* . . ."

Långa bollar och T(e)-Sprit . . .

 Vilken helg! Vi satt hela skaran ute i solen och åt frukost idag,och försökte minnas hur kvällen/natten blev som den blev? I ärlighetens var det ingen av oss som direkt blev jättepackade,men det var en hel del telefonsamtal som ringdes under natten som ingen kunde ge någon vettig förklaring på,ingen har pratat med någon *blink*  Det har bjudits på allsång,gamla skolminnen,kast och lyft med liten tjej(Daniel är skogstokig) och det är ju tur att Heléne (och jag,men främst Heléne) har värsta svallet.  Efter en mycket rörig och lite förvirrande natt hann vi dansa på 40-plusarnas avdelning,och märkte till vår besvikelse,när stället stängde att vi hade varit på helt fel våning!? Traskade hemåt i regnet senare och jag och Lina hamna under ett träd och D började av nån vääääldigt konstig anledning att börja prata om penisar till min och Linas förskräckelse. Turligt nog slutade regnet ganska fort och jag kraschade i säng och somna som en stock. Säga vad man vill om Malmköping,men fest var det iallafall.Tack honey för en kanonhelg ! ♥



" seriöst,helgens ENDA bild,stämpeln som jag försökt peela bort,omöjligt !? . . ."
 

Redo för köpingen !

 Fjällräven är packad och klar,och har fått veta att det redan är bäddat och klart åt mig over there,gulligt. Ingen sovsäck på bussen med andra ord. Ska en rajd förbi MaPa och fika,och planera lite inför nästa helg. Många som har erbjudit sin hjälp så det kan bara bli bra det här,hoppas jag. Hoppas,och tror att det kommer bli en riktigt trevlig kväll med massa nytt folk,och fan vad jag ska dansa ikväll!!!!!




 " Nya klänningen från Weekday, love it . . ."

" Vilka läppar . . ??"

  Vad som skulle(troligtvis) ha blivt en lugn kväll i soffan framför TVn (eller framför soffan som jag och Maria brukar säga) blev istället en kväll som slutade runt 01.00 efter att ha hamnat hos Jenny där det blev drinkar och diverse akoholiga drycker ute på balkongen. Jag,Martin,Jenny,Michis,Fia,David och sen efter myckt tjat kom nästa David,det blev lite förvirrande stundtals,David vem? Pratades mycket om nissar,trädgårdstomtar och jultomtar? Och får man inga nötter,ja då får man inga läppar heller! Var ett jävla liv iallafall och grymt kul,vi hördes ända bort till Humbleshuset enligt säkra källor,så ska det vara!
 Ikväll är det dags för köpingen,ska bli lovely att hamna i den metropolen igen,lite nervös för bussresan dock *blink*

"take a fall,take a shot for you . . ."

 WEEKEND! Och som jag är värd det! Idag stod vi på lagret några stycken,fick panik och började storstäda. Vevve plocka strumpor och gosedjur,Jenny körde och styrde med trucken (och Weine) själv plocka och flytta jag backar och diverse skit som bara ligger och tar plats.Och det blev så fint såå. Stefan blev glad iallafall. Bjöds på kräftor på jobbet också,kräsna jag tyckte inte någon smaka fantastiskt direkt,men vi har tjatat till oss en ny,riktig kräftskiva av Åke,och vi önskar oss en hoppborg den här gången!!!
 och om en vecka har jag semester - och flyttar ! Hjälp vad det händer saker nu,semestern ser ut att kunna bli så bra så bra såå. Blanda det med lite Sthlm,shopping,konsert och charter ? Givet.galet.Perfekt! 




" Lagom sliten efter 4 dars arbete . . ."




" Jenny har rätt,konstig blandning ( diarrétabletter? ) . . . "

weekend

 Äntligen fredag imorgon. Har gått och fått världens migränattack(eller liknande) vilket jag nästan aldrig får,men nu har jag haft ont sen i eftermiddags och det blir bara värre. Men jag får skylla mig själv när jag ändå sitter vid datorn. Inte rört ett finger i lägenheten idag,hade Jenny på besök efter jobbet och sen efter det drog jag mig hemåt till MaPa och gnydde lite och fick pannkakor med jordgubbar,mamma satt brevid och jag kände mig som 12 år igen *skratt* Mamma är alltid mamma,och pappa,har återigen blivit omtalad på jobbet,fan vad vi skrattar han och jag. Knäppgök.  N ska jag mörkerlägga hela lägenheten och sova.




 " Börjar bli tomt lite varstanns nu . . ."

" You had me att hello "

 Blivit kanontrött,sov ytterst lite i natt,rena kalabaliken hela natten i huset med spring,gap och skrik och mopeder överallt.Tidig morgon betyder tidigt kväll tror jag. Fick HM´s höst katalog på posten idag.så det blir bra och lagom kvällsläsning. Tidigt imorrn också,jag ska vara fiskmästare,det ska bli kul! Sen efter jobbet har jag massor som måste,och ska göras!!




" Luften gick liksom ur mig . . ."
 


 " En av de bästa filmerna ever . . ."

Ordinary day

 Ännu en dag på jobbet passerad
. Tror att det var lite allmän mobbning som ägde rum idag. Tobbe hade fula jeans,Heléne gäll röst,jag blev skräckfilms-skrämd igen,och så har det fortsatt hela dagen,men tror vi kom fram till att samtliga hade asfula jeans - let us all go to Vingåker!!  Och enligt Tobbe jobbade jag över idag för att det stod en het kille vid drickaavdelningen - INTE ! (hjälp!)  
 Blev middag hemma hos MaPa idag,de bjöd på middag och jag på efterrätt. Kvällen ska spenderas precis som vanligt,det är jag och alla kartongerna. Veckan går annars med rasande fart,lördag är redan spikad,och på fredag har jag en dejt. Det går bra nu . . .




" Jo,tillvaron känns lite upp o nervänd just nu . . ."
 
 

Tänk att få ha en man i byrån . . .

Nytvättat hår efter att ha haft knut på jobbet,känt mig,och kallats för Lilla My hela dagen,den blev lite sned med tiden . .
Alla kvällar ser likadana ut,jag plockar,springer runt bland alla kartonger,och spelar hög musik,bloggar lite. Och på dagarna jobbar jag. Nusitter jag och väntar på mitt nattliga sällskap dock. 22 dagar kvar till sol och bad i TUNISIEN!!!!





 " Överförfriskad i kungsan igår . . ."



 " Pinsamt så man dööööööör !!!! . . ."

Piiiiiiiiiiiiip säger fiskmåsarna över Lidingö

(det vet både jag och Heléne) Strålande dag/kväll i charken. Glatt gäng,samma styrka imorrn,det blir alla tiders.  Ingela och jag var kvar till sist,ick en fråga ang Parmesanost,varför det heter olika,Ingela kläckte ur sig att det nog hade nåt med religionen att göra *skratt* Tur att inte kunden var med då,hon menade ju REGIONEN!
 Pappa kom och hämta mig med bil idag och brorsan också,langa in fler banankartonger och börjar att uppstå nån form av ordning i mitt kaos,organiserat kaos tror jag det kallas. Och idag bokade jag och Maria biljetterna,Mosebacke i Augusti.Perfekt.  I helgen blir det kanske fest,det vore precis vad jag behöver,dansa,dansa,dansa!!!!



 " Mitt senaste fynd från Weekday,75% rea,70 spänn,tackar,tackar . . ."

You can't play on broken strings

Estocolmo all night. Suttit i kungsan hela kvällen och snackat strunt och druckit öl,käkat gott och tagit i hand och lovat MASSA saker,som jag hoppas att jag kommer hålla . . .



" kall öl med godaste av vänner - perfekt . . ."





" Andreas har fyllt år och fick present av oss . . ."








" Maria hade snyggaste leggings på sig - avundsjuk ! "




" Stockholm snyggaste cykel ?? "



" That´s me . . ."



Do I attract you or do I repulse you ?

  Städa,slänga,måla,packa,diska . Yes - det här är min vardag för närvarande.
Nu dags att röra på sig...



Psst . . .

Nu vet jag och Heléne hur " Gökarna" ser ut . . .

Truth be told simple and bold I think your special

 Helt slut men kan ändå inte sitta still efter lite kall öl
,far runt här hemma och plockar och gastar med vidöppet fönster. Gott och vara ledig imorrn. Blir en mycket välbehövlig sovmorgon och eftermiddagen/kvällen ska spenderas uppe i Stockholm. Ska äta middag ute på stan med mina underbara, Maria och Andreas.  Blir en rajd förbi banken på förmidddagen,en del som ska fixas och ska se över mina finanser...



" Hur jag än gör så är botoxen där . .  ;-) "



 

" 1 ton skor ska också flyttas . . ."
 



 " Den fastna hos mig också,Heléne . . ."

Den är min!!


Yes,thank God,det löste sig. Tack bästaste pappa ! !






 " efter många om och men,min . . ."

Jag och Heléne har dålig humor . . .




" man kan inte alltid vara ascool och ha torr humor - kom igen,döm mig inte . . ."



If you win me I´m forever ?

 Äntligen är min 6-dagars arbetsvecka över. Och varför inte avsluta den på IKEA bland Sveriges alla semesterfirare?? Vilken O-bra idé det var,och vem träffa man inte i matkön och köade med i ca 30 min? Jo självaste chefen själv med familj. Han ville prata kalv och sånt. Aldrig får man vara riktigt ledig från homebuy *blink*   Jag och Heléne fyndade och sen bjöd jag henne på god middag och dessert tills vi hamna i matkoma och gick vidare. Efter 4 långa timmar blev det bilresa hem med bra musik (det var öken Heléne . . ." ;-)  Tack hunny bunny för att du ör min driver när jag behöver ♥



 " Köar på IKEA . . ."

Jag börjar känna mig tom . . .

 Flytten påverkar mig nog mer än jag tror? Känns som det ena skiter sig efter det andra? Kände lite idag att jag skulle ge upp,men pappa kom till min räddning och prata och nu känns det betydligt bättre,men det återstår väl att se? Börjar bli tight om tid,men har ändå hunnit ganska mycket,med tanke på att det är bara 6 veckor sen jag fick veta att jag fick lägenheten. Som sagt,separationsångest?

 Fördelar med min nya lägenhet;

 - Mycket större
 - Jag får ett sovrum
 - Ett stort kök så jag äntligen kan ha massa middagsbjudningar
 - En egen och stor balle
 - Nya grannar
 - Inflyttningsfest någon?
*blink*

" Hur tycker du det känns att det går för mig ? "

 Usel kväll,med spöregn och noll motivation att göra nånting. Tror jag tackar för mig,bytt tid imorrn och sen ska Heléne och jag umgås,precis vad jag behöver...





Börjar bli tomt nu

 Strulet på jobbet fortsätter,men nu kan det väl inte bli värre? Eller? Hursomhelst,har varit sådär jobbig och börjat räkna dagarna så nu är det "bara" 10 dagar kvar att jobba,sen har jag semester 3 veckor. Ljuvligt.
 Gårdagen började i kaos,men det löste sig framåt dagen,och vi hade the greatest time i charken. Jag,Heléne och Matilda. Spelade musik alldeles för högt säkerligen,men det var inte en mänska som brydde sig,tror det tyckte att vi gott kunde unna oss det. Och vi prata bara massa strunt,men jag lovar att vi sakerna gjorda ändå! Slutade senare och for ut på landet till hästar och hundar.Hade en riktigt lugn och skön kväll med lite vin och sen middag. Precis vad jag behövde tror jag.  Nu jobb lör-sön. Och på söndag är det H&M-dag igen,ser såå fram emot det gumman. I buy you dinner,you know *blink*


 

 " känner mig konstig,separationsångest? . . ."

Just like a circus

Det var SÅ värt varenda dyr krona. Trots playback,inga kameror och lite skoskav så var det en helt galen konsert och show - rena cirkusen. Såå snygg och fucking amazing. Vad ska man säga? Det är Britney Spears.Kommer hon tillbaka går vi igen baby!!





" Reebok vs. Converse . . ."



" Min honey bunny baby . . ."



" på plats i Globen . . ."




" kan inte klaga på våra sittplatser . . ."




" all of the boys and all the girls are beggin to If You Seek Amy . . ."



" jag var såklart bara tvungen . . ."

















 

Britney one more time


It´s Britney bitch !

Tröttisdag blev till lovely day,allt tack vare underbara vänner,och veckoplaner. Och idag blev hela lägenheten full av banankartonger,och soffan som jag bara älskar,och ska köpa,är nedsatt med 1.500 kronor.  Tacka vet ja min pappa som har full koll på det där. Hela kvällen har spenderats hos Fia,vi har planerat (jo,vissa saker måste planeras) *blink*  och biljetterna är uthämtade. Senare kom Jennygumman förbi och snuttiskatten har bott i mitt knä hela kvällen,sötis. Och efter lite övertalning så LOVAR jag att jag hänger med till Kina nästa år,och hoppas jag får ledigt!
 Nu dags och sova,börjar tidigt och sen är det Britney bitch!


Gåshud


" 8 juli Centralstation Sthlm . . ."




 " Sergels torg . . ."

Onda fötter

 Tidig morgon denna söndag också,blev avsläppt hemma vid 05.30 och somna om. Men har varit jätteduktig idag och målat hemma,och imorrn blir det mera rensning. Ska släpa hem banankartonger från jobbet och försöka organisera lite mera,så att sista veckan blir det bara tavlor och gardiner som ska tas ner,det satsar jag på. Varit seg idag också. Gårdagen var rena rehabeliteringen. Hamna i soffan med J och M och vi slötittade på film och käka chips,med hundar överallt. Blev kvällsmiddag senare och sen hamna alla i soffan,en däcka totalt,och runt 23. var det min tur att tacka för mig. Idag,av alla dagar,har mina fötter och vader värkt,tokdansade i mina klackar (jo,det är klackar för mig Jenny) *blink* men Johan var snäll och masserade min ena fot igår,lovely...
 3 veckor kvar,en 6 dagars arbetsvecka väntar nu.Men på tisdag är det Britney i Globen!



" Punsch med is var inte riktigt min grejj . . ."




Disneyklubben,60-talisterna och kotletterna ägde i helgen



 Fredagen,och helgen blev precis så som jag hoppades och behövde.
Underbara människor och de bästaste av vänner. Det har sjungits,dansats,spexats och ätits (hånglats på begäran,men klart man ställer upp för laget). Dansade natten lång och avslutade med lite sång i köket och det sluta med att jag åt upp resten av krutongerna(typ 1 kilo,men det är det bara Johan som vet om)  Tror att jag avstår från pastasallad resten av året dock.





" Redo för 50-års fest. Ser dock ut som jag har fått botoxläppar??? . . ."


" Disneyklubben . . ."



" David och jag polade under middagen,och Jenny hade min man,så vi gjorde ett spontant partnerbyte för stunden . . "



" Mina underbara partyprinsessor . . ."


" Johan fick micken och ägde på scen . . ."





" Jenny körde så hårt att hon drog ner en av gardinerna . . ."



" Burn baby,burn,disco inferno . . ."


" Vi försökte oss på lite pardans,jag kände mig mest lost,men i goda händer . . ."








" She knows how to pose baby . . ."







" Johan siktade högt . . ."




" Jag och Nicklas . . ."




" allt avslutades med en jamsession i köket . . ."


Pass this on

Slutade 17.30 idag och regnet ÖSTE ner ute. Hade som tur var en mössa och typ halsduk i väskan,tog på mig och sa hejdå till de som körde kvällspasset,varpå Stefan yttrar ; Men Maria ! Det är Juli månad,man kan inte ha toppluva på sig då!?  Och det har han ju rätt i,seriöst,toppluva i Juli,men ja,så jävla ruttet är vädret just nu. Kom förresten hem och såg ut som ett blötdjur,kunde nästan vrida ur regnvattnet ur mina chinos. Tog sen en promenad hem till Mapa där det bjöd på middag och sen fika,innan jag slumra med Tusse på magen,och sen poppa syster popcorn åt mig och det hann med lite mys i soffan innan jag släpade mig hemåt,har slagit in presenten och agt fram kläderna,nu är det jag och kudden,måtte grannarna vara helt utmattade efter de här 2 nätterna,men,vem fan tror jag att jag lurar? Klart det ska gökas i natt också . . .
Någolunda koll på morgondagen,en sak är säkert,jobb 05.50,det vet jag.


Om jag fick önska
skulle tiden stå still
Jag skulle vilja kunna
ta oss dit du vill
å våra käraste vänner åt samma håll
( Bo kaspers orkester - Innan klockan slagit tolv )


Veckan i bilder ;



" Fika,det tycker jag och Heléne om . . ."



" Mätta och belåtna i Nyköping. . ."



" det ser illa ut,och så illa var det . . ."



" surprice. . ."




" klänning imorrn,ser inte så märkvärdig ut,men jag älskar den . . ."





Check this hand because I'm marvelous

 Nä,ingen god natts sömn i natt heller. Vakna runt ett-tiden och det var som vanligt aktivitet hos grannarna. Nej,det handlar inte om att jag är avundsjuk,eller nåt sånt ÖVERHUVUDTAGET,men seriöst,jag vill inte höra!! Va ska jag ta mig till,är öronproppar min enda räddning?
 Hade noll motivtion till att jobba idag,framförallt eftersom arbetsdagen började med en promenad i ösregnet. Men dagen artade sig tack vare mina underbara kollegor,och det blev ju inte sämre av att min man var tillbaka i landet,och på bygget. . . Nu dags att packa lite inför morgondagen,lägga fram lite kläder kanske? Men vem orkar? Känns som jag lagt in min reservväxel nu,jag är trött,fruktansvärt trött,i kropp och själ. Hoppas på en mycket trevlig kväll imorrn.



 

 " klackarna i taket,imorrn blir det pumps"

Jag och Jenny

 Haft hela eftermiddagen/kvällen fylld med massa trevligt prat,och things to do. Jenny kom,som bestämt,och hämta upp mig på jobbet och vi for ut på landet,jag (nästan) helt ovetande om vart vi skulle,och det visade sig att vi hamnade hos Ingela !!  Vi har också planerat in en Sushidag framöver,blir kanon! Hur trevligt som helst,och finaste och gulligaste huset,och Ingela hade bakat äppelkaka och bjöd på thé och kakor. Blev kvar där flera timmar och bara prata strunt innan vi drog vidare till katter,hundar och hästar som behövde ses om. Vi tog alla 3 odågor till hundar och tog en lååååång promenad ut till Taffsnäs och sen tillbaka,och sen blev det lite mera hästar och lite mera hysteriska hundar,och jag KLAPPDE och stod brevid en häst (t.o.m flera hästar) idag !! Har seriöst inte ens varit i närheten av att klappa en häst på år och dar (eftersom jag är lite rädd) Modigt av mig tycker jag. 
 Väl hemma bjöds det på middag hemma hos Jenny,som David hade lagat,mumsig fisk med potatis. Nu är det dags och sova,har liten sovmorgon imorrn,och det tänker jag utnyttja. Hoppas dock att mina jävla kåta grannar tagt in på hotell i natt,för det börjar bli en aning jobbigt nu. Skönt man snart är härifrån . . .

Tisdag

 Arbetsdagen gick fort,det tackar jag för. For hem och hann byta om innan Heléne plocka upp mig och vi for in till Nkpg,hade siktet inne på att besöka en loppis,och göra några fynd,men nej,det var semesterstängt,otur som vi hade. Så vi tog ytterligare en rajd inne i centrum,lite småsega och trötta. Men vi fyndade iallafall,och sen blev det "middag" och fika innan vi körde hemåt. Har kraschat i sänegn nu,orkar inte göra nånting,så det blir nattinatt snart. Tidigt imorrn också,sen efter jobbet imorrn kommer Jenny och hämtar mig! Vi ska ut och försöka tygla 3 galna hundar,och Jenny får ta hand om hästarna,jag håller mig på säkert avstånd *blink*


 

you make me whole darling

 Precis haft en session med min psykolog och som vanligt känns det SÅ mycket bättre. Verkar som vi har samma problem, " men annars är det bra" *ler*  Nu har vi i allafall en helig dejt inplanerad framöver,så ska vi lite smått börja planera inför Tunisienresan i Augusti. Bara vi två,och lämna alla jävla cp-måsten hemma. Ge mig semester nu . . .


 

 " piff,paff,puff . . ."

Kan det gå fel,då gör det gärna det

 usch,ingen vidare start på nya,långa arbetsveckan. Redan sur,trött och tvär! Idag hämtade jag ut mina nya möbler i allafall,så nu blir soffa nästa projekt.  Hoppas så oerhört att veckan bara flyger förbi,i allafall arbetsdagarna.Men har lite lösa planer som förhoppningsvis blir av,och på fredag är det fest ! 4 veckor till semestern,känns så tungt . . .

 

 

 " jordgubbar med mjölk . . ."

tycker om när du tar på mig



Bra helg som har kännts lagom lång,och lagom ansträngande. Nu väntar en veckas jobb.

Helgen i bilder ;



" I  fredags blev det en visit hos Fia och vi gjorde godaste smoothiesarna,innan det bar ut på landet till övriga gänget . . ."



" Lördag ; och redo för ännu en dag/kväll ute på landet . . ."




" Fick idag till uppgift att ta ut båda katterna,Ludde och jag sola ikapp de studer solen var framme . . ."




" Det finns ingen som bakar så gott som mamma,blev inte en bit kvar av tårtan . . ."



" Sen blev det godaste grillat till middag,bra avslut på bra helg . . ."















definitely maybe

 Precis vaknat,för andra gången den här morgonen. Första uppstigning vid 04.00,ute på landet. Jag kunde ha avböjt,men det blev sent igår så... Det var jag och den resterande familjen som skulle uppe i ottan,lite småkaos så jag höll mig på kanten och observerade,kunde inte hålla mig för skratt. Trevlig kväll igår om än lite småkaos hit och dit.Fixade käk och det var hundar överallt,och ganska mycket tunga på mina ben *skratt*  Imorse blev avsläppt hemma,och somna om bums och vakna nu,lite seg och stel. Idag ska jag få mycket gjort,sen ska jag krascha hos MaPa och göra ingenting resten av dagen,förhoppningsvis njuta av lite solen. 



 

 " In the summertime . . ."

Igår var det alla vi,och Roland

 Igår blev det inte riktigt som vi hade planerat,inte ens i närheten. Men vi hade det trevligt iallafall. Jag,Fia,Jenny,Michis,Martin och 2 föräldrar. Såg på en hel del skumma filmer och tröck i oss pizza,läsk,godis och massa chips. Det var nästan så gullig så vi hade nästan kunna stämma in i allsång ; Nu är det sluuuut på veckan det är dags för fredags myyyyyyys (oh,God vad jag hatar den reklamen) 



" Hoppas på en ny resa till hösten med tjejerna - right !? "

Min nya vardag ...

Usch,vad rörigt det är,fuck vad a whole lot of crap man har lyckats samla på sig (trots mina ynka 3 år i denna lägenhet) 
 Det är jag och flyttlådorna några veckor till. . .Nån som vill komma över på flyttthé sen,innan jag lämnar mitt hjärtegryn????




 " nu bor jag med clas olson överallt . . ."

Jag och Ernst = sant ♥


Blev en rajd in till stan i eftermiddag
. Skönt med egentid ibland,strosade runt och fått massa ideér till lägenheten,samt hann med middag och shopping innan jag,dövarm och trött satte mig på tåget hem,sov förbi nästan alla stationer,helt slut i huvet. Ska hinna med att rensa ut badrummet idag,kanske låter onödigt,men vill slippa med ALLT sista veckan innan flytten. Mycket tjat om flytten,men just nu lever och andas jag flytt! *blink*




 " Jajamän,en sånn får det bli . . ."

kan inte sova

varmt,varmt,varmt,för varmt ! Blev en kvällspromenad idag också,behövde komma ut från min bastu och rensa skallen.Har varit skitduktig idag och tvättat,och rensat massa skit ur lägenheten! 2 flyttkartonger är fyllda så nu kvarstår garderoberna att tömmas på skit som inte behövs längre,sen är det bara att packa ner resterande varsamt i bananlådor. Längtar mer och mer varje dag efter mitt nya casa,bara mitt!
 Imorrn blir det en ride in till stan efter jobbet,det blir bra!




 " Kan inte sova alls . . ."

Goes around comes around

Bara så Du vet . . .






Usch,vilken dag,lång,varmt och klibbigt. Försökt fixat med flytten,men det blir bara skit och inget går min väg just nu ?? Jävligt bra låt.

RSS 2.0