på kurs med Ulla

jobbdagen började en aning annorlunda.spenderad förmiddagen i kommunhuset på en livsmedelskurs,med företag från hela hemorten. en del gamla bekanta och nya trevliga ansikten,kursledaren var underbar,och jag fick med mig en del nytt till hjärnkontoret.blev dock stood up av min kollega,elakt tyckte jag,men jag klara mig och en annan kollega kom och hämta mig med bil,snälla hon. resten av dagen har flugit iväg så det blev en skön höstpromenad med finaste hem,nu är det verkligen höst ute,den riktiga kylan börjar infinna sig och varje gång jag gömmer mig i min mysiga ullkappa njuter jag varje gång jag går ut. nu till min utvecklande matlagning. fiskrecepten fortsätter att dominera mitt intresse,fisk är verkligen så otroligt gott,och inte alls svårt att exprimentera med. idag blev det panerad torsk,med riven parmesan uppepå. till det en sallad med tomat,avokado,rödlök,pinjekörnor och äpple, till det serverades en fetaost och vitlökskräm.hur gott som helst! nu blir det idol i soffan,fast jag kommer nog mest kolla in snyggingen bredvid mig i soffan. imorrn tjejkväll med Fia i Trosa, sen är jag ledig en och en halv dag. skönt.

have you ever heard a song,whishing it would never end?

sitter och gäspar i soffan med älskling brevid mig. varit en mycket givande dag med jobb,middag med Fia och Daniel och träning och nu återstår mys i soffan med finaste. egentligen sitter vi brevid varann,med varsin telefon i handen och surfar på tumanhand,låter säkert förskräckligt osocial, men icke då!imorgon väntar föreläsning på förmiddagen och jobb eftermiddagen.hoppas på en givande dag. idag läste jag förresten i en barnbok(noterat att den var från 80-talet) vid graviditet rekommenderas att sluta röka, men har man svårt sluta bör man trappa ner till 5-6 cigaretter om dagen. tokiga de var då,folk !! onödig,småkul fakta. annars blir det här nog en bra vecka, har på känn. onsdag kurs på jobbet,kvällen spenderas Trosa med Fia och Ikea på torsdag innan jobb hela helgen.

Älskling

never felt like this...

ååååh stockholm

kommer somna med ett leende på läpparna ikväll,har haft den bästa helgen på mycket länge,kanske hela året. med stockholm kan det inte bli fel nånstanns och med stans underbaraste killar kan man inte misslyckas.blev i fredagsinbjuden på riktig grabbkväll med finaste hos Kristoffer,med Johan också. vi käka korv och jag drack massa rödvin och chips och dipp framför årets mest skruvade film,helt crazy. mötte senare upp Kristoffers pingla och hennes kompisar och drog till Debaser och dansade natten lång. lördagen,hela eftermiddagen,nästan in på kvällskvisten,spenderades i brommaskogarna med Johan och Martin,och Janne såklart.det skulle anläggas två orienteringsbanor och 23 kontroller skulle upp.vi gick över stock och sten,klättra i berg och kasta en och annan kotte,plus att vi hitta kantareller och höstisar också. efter nästan fyra timmar till skogs drog vi hemåt och tillagade godaste lördagsmiddag med biff och klyftpotatis och Johans egna svampsås med våra kantareller i,helt oslagbart. Kasta oss i taxin runt midnatt och hamna på Olssons och mötte upp alla vi känner på samma spot,dansa och drack drinkar in på småtimmarna,underbar natt. dagen har spenderats med finaste och jag bjöd på bio,wall street popcorn och läsk,innan det var dags att åka hem.vill inte åka hem,det vill jag aldrig. Stockholm,du gör mig aldrig besviken.snart kommer jag,jag lovar.

what do you want from me ?

 vet inte riktigt vart jag har varit idag. helt virrig,ofokuserad och tankarna någon helt annanstans. sista timmarnapå jobbet idag flög förbi,för att jag stressade iväg,nått helt otroligt. och jag bara längtade hem en snutta. imorgon är det iallafall fredag. ser ut att bli en långhelg i stockholm på det,ser fram emot det.
ikväll har mamma varit här,längesen sist.vi har ätit gott och avslutae med en kopp thé i soffan. mysigt och träffa mamsen. idag bokade fia också bord på trosa stadshotell inför nästa onsdags tjejkväll. blir mys och vin och lite shopping,på spa-avdelningen kanske. känner ikväll helt omotiverad till att skriva,så jag tror att jag låter det bli såhär..



 


 confused . . .


do you know how it feels ?

känner mig helt tom,i kroppen och i huvet. känner att jag inte riktigt hinner med. hur ska jag hinna med allt jag vill göra,när det finns SÅ mycket jag vill göra? det är inte så att jag inte gör nånting,utan det är nog tvärtom,jag vill för mycket. svårt. precis hämtat andan från träningen,riktigt roligt som vanligt,även om våran lilla jbbskara hade krymt något pga sjukdom,men en nykomlig från jobbet. fick skjuts hem av härliga ansa också. 
 återigen känns lägenheten tom,sambon har åkt hem och ensam sitter jag. ska hoppa in i duschen och sen fixa naglarna,både tå -och fingernaglarna behöver ny färg. sen är det carina flyttar in på fyran,det blir lagom innan det är dags att krypa ner. imorgon hoppas jag på en mysig dag. har bjudit över mamma på middag och vi ska mysa med lite god mat,alldeles för längesen vi sågs. nä,duscha var det. slow,väldigt slow känner jag mig.



 


ny vardagsklänning





gjorde,från scratsch,godaste baconinlindad torsk med parmesanfyllning till mig och finaste







en av mina nya cravings,smoothies .
 


en famn för dig

har svårt att hålla ögonen öppna,tvn står på och överallt pratas och hetsas det,fortfarande, om valet.kanske dags att sluta hetsa upp sig och sluta agera som dagisbarn och starta diskussioner,med varandra? sova kommer inte bli svårt inatt,orkar inte ens fortsätta skriva,sp jag lägger ner och hoppas på vettigare skrivande imorgon. Då är det träning igen, väntat hela veckan!

down memory lanes

 en dag som gått ruggit fort,kanske för att jag vakna med ett glatt humör brevid en varm älskling. hårt att lämna värmen för kylan ute,men nu är nya ullkappan invigd,och i love it. dagen flög fram,tiden bara försvann rent utsagt och både frukost och lunch gick åt till att vara upprörd och diskutera gårdagens val. vi kom nog alla fram till att vi inte känner en enda som röstat,så hur sjutton gick det här till? 6 % i kommunen SD ? hursomhelst så var vi alla överens att vi nog kommer vara mer intresserad av politiken framöver.
 efter jobbet mötte jag upp min finaste fia och vi handlande och begav oss hemåt henne och gjorde våfflor! med grädde,jordgubbssylt,kiwi och banan. mums. undertiden har vi pratat strunt och kollat på diverse sitcoms på tvn. planerat lite höstmys som vanligt och bara myst med katten i knät hela dagen. förutom mapas kissekatter är knubbis den underbaraste lilla kissen. vi kommer bra överens,tror hon gillar mig skarpt ^^,
 
sitter nu som vanligt i väntans tider och längtar efter min sambo,som är påväg hem från jobbet. maten är förberedd på spisen och på tv är det biggest loser,inte för att jag tittar,men det är sällskap för stunden,tills riktigt sällskap kommer. imorrn lyckades jag byta tid,slipper kvällen och fick en tidigare tid. det betyder att jag imorrn hinner ringa viktiga samtal plus att jag äntligen kan ge mig ut på en ordentlig joggingtur.

 vad det gäller andra personer och situationer ger jag upp nu. jag gjorde ett försök till,men det var bara förgäves. tråkigt,men hur länge ska man behöva ansränga sig utan att få nått tillbaka?

 

 

 


valvaka

vad fan ska SD in i riksdagen och göra? är vi så korkade i sverige,trodde vi hade lärt oss något om våran historia? vi är tydligen korkade,och glömmer lätt?

solblekt goes brunett

 efter en lång och härlig helg,har jag nu kraschat i soffan framför vad blir det för mat ? orkar inte sappa.
mycket tjejsnack,mycket rödvin,mycket sömn,en del shopping och massa mumsig mat. härlig och fab helg med min finaste maria. hela gårdagen spenderades i skhlm. tog det ganska lungt med shoppingen och kom därifrån med underkläder och en ny väska.det var allt,jag försökte tygla mig och köpte inget onödigt,ibland kan man,om man anstränger sig. det bar hemåt,lite huvudvärk och frusna. tog en liten siesta innan vi färgade hår i köket och hungriga begav oss till o´learys för middag. beställde och EN TIMME och 15 MIN SENARE fick vi maten! skandal! vi sörplade vinflaskan vi hade beställt in och var mer än snurriga när maten väl serverades. men som plåster på såret tog den härliga personalen hand om oss och bjöd på dessert,det är ändå service kan jag tycka. de gjorde misstag med kompenserade,så ska det vara.
 idag har det varit valdag. maria och jag mötte upp mats och de gick och röstade innan vi tog tåget in till stan och stockholms finare kvarter. på öfvre östermalm intog vi scandics brunchbuffé,helt fantastiskt! massa godsaker,men jag lyckades hålla mig borta från dessertbordet,det blev nara en biscotti till en kopp thé,för att värma mig,har frusit hela långa dagen,fingrar och nästippen har varit iskalla,hua,nu börjar det,hösten,på riktigt.
hann med en liten vända på stan innan vi tog tåget hemåt.
ikväll blir det valvaka i soffan. har en sambo som jobbar stängning och tills dess ska jag ordna en middag. blir stekt lax med sallad,och cole slaw. har blivit mycket inspirerad av maria i helgen. innan matlagning blir det ett varmt bad,måste få bukt med håret. alltid när jag färgar det blir mitt hår väldigt yvigt,svårt att hantera så jag har kännt mig som en cocker spaniel idag,två långa längder på var sida.
kommande veckan blir nog lång. jobb mån - fre. men ska se till att fylla veckan med massa aktiviteter. imorgon ska jag och fia ha mys hemma hos henne efter jobbet,och grädda våfflor! onsdag blir afrodans. och till helgen hoppas jag kunna boka in min sambo för lite kvalitetstid.



underbar brunch på scandic östermalm




min fina,tjusiga maria








öfvre östermalm,här trängs trenchcoats och minihundar,och lever i symbios




min nya fina höstiga weekendbag
















 

ego


 

 













förvirrad fotosession på scandic östermalm

 


alldeles för mycket av det goda idag. god ...

img_0073 (MMS)

alldeles för mycket av det goda idag. god mat,gratis dessert och alldeles för mycket rödvin. hur ska detta sluta? vi ska gå i pension,maria och jag. det blir bra. skriver nog ett mer utförligt inlägg imorrn om jag minns,vågar och kan.


she´s got both hands in her pocket

 ååååååååh!vilken bra dag det här blev!!! trots en något mindre bra start. imorse var det för det första SÅÅ mörkt när jag vakna,att jag till en början (innan jag vakna) var helt övertygad om att klockan ringt en timme för tidigt,så var inte fallet. halvvägs till jobbet imorse,på cykeln,öppnade sig himlen och regnet öste ner. på en minut var jag rent utsagt dyngsur. undra vad städarna tyckte jag såg ut som när jag kom . . .
 hade alla planer på att efter jobbet susa ner till stationen och ta tåget till södertälje,men så blev inte fallet. nä. min finaste fia hade ring och smsat tidigare och först när jag sluta såg jag det,så spontant och härligt begav jag mig hem till henne istället,så tog vi bilen upp tilsammans och strosa runt och fynda. har äntligen tagit slag i saken och bokat in lite höstmys-träffar,så nästa vecka blir det våfflor och veckan efter det tjejkväll i trosa. mycket trevligt med en av de finaste. 
 efter hemkomst var det bara att svida om och traska upp till hallen för ännu ett afropass. är min tredje gång nu,och börjar faktiskt känna att det här,det blir bra. det är min grej. blir motion på måndagar,afro på onsdagar och däremellan ska jag hinna med lite springning också,den där jackan bara som måste införskaffas,det fixar jag i helgen. påvägen hem nu från passet insåg jag förresten,kanske dags för reflex nu?
 imorgon ännu en jobbdag,men slutar hyfsat och imorrnkväll ska jag packa väskan för en weekend i stan.
den här veckan går fort. bra.



 


flätorna är kvar





nyaste fyndet till soffan,från indiska

 


spring i benen

 även om jag så ville,så var jag klok nog att inte ge mig ut i regn och rusk för att springa ikväll. tror och vet att jag skulle halvt frysa ihjäl,eftersom jag inte äger någon långärmad jacka att springa i,en som är gjord att springas i. därför blir det ett besök i diverse sportaffärer imorgon. behöver en om jag ska kunna springa hela hösten och vintern för den delen. en färgglad vore nått,en en shyst mössa att springa i kanske?
 nu soffan och idol på tv. 


 


leggings och poncho,bara bekvämt.





redo för idol i soffan

 


i would trade away the stars and the moon

 höstrusk i sin rätta bemärkelse. himlen är så grå som den kan bli och regnet är så smått och blött så man känner sig dyngsur på en minut. därför har jag tagit på mig skönste kläderna,tänt massa ljus och dragit på spotify med massa bo-kaspers. får mig att känna ett riktigt bra höst-mood. varit en bra dag,efter en annan bra dag. igår blev mycket gjort och samtidigt blev det massa mys med särbon,som blev kvar en extra dag. ingen var gladare än jag ♥ efter en mycket välbehövlig sovmorgon tog vi vovven och gick och handlade frukost. frallor och egengjorda smoothies innan jag begav mig till banken för viktigheter. gick riktigt bra och kändes bra,så det blev raka spåret hem och kastade ihop lite drömmar innan middagen. vid sjutiden blev jag upplockad av kollegorna och ut på "landet" bar det till chefen med fru som ordnade middag för underbara carina. bjöds på vin och massa god mat. härligt ändå,kollegorna man har. 
 jobbdagen gick bra idag,kanske den här veckan blir en bra? men ser så grymt fram emot helgen då jag ska umgås helt och fullt med maria. vi ska käka middag ute på fredag,shoppa och bio hela lördagen och på söndag har vi bokat in oss på fantastiskt brunch inne i city. känner jag oss rätt blir den endel rödvin,massa struntprat och viktig-prat,och en hel del godsaker ;) honeybunny !
 ikväll lär det inte bli så mycket mera gjort än att jag ska ta mig ett lång bad,sen blir det nog en stor kopp thé och gosa ner mig i min filt. imorgon lär det bli fullt ös från morgon till kväll. börjar i ottan och dirkt efter jobbet tar jag tåget till södertälje,måste ordna med lite saker. sen på kvällen blir det afrodans! heöt ärligt,det låter säkert helt otroligt lökigt,men det är otroligt roligt och givande. imorrn ser det ut som jag troligen får med mig 4 jobbisar,jag håller en tumme !

ps. idag åt jag årets första tomteskum på jobbet! åh,jag längta nästan lite efter . . .jul




 


 fastnat för flätor . . .





making and baking dreams 

 


so what if i break down ?

 äntligen är den här veckan över,den har inte varit rättvis mot mig,i min mening. in i det sista känner jag stor frustration över tillvaron,stundtals. men veckan har givetvis varit fylld av guldkorn,som betyder mest. idag lyste lilla stina upp min dag på jobbet. hann hälsa en snabbis på lillskruttan som varit och badat,och ätit pannkakaor! hon är så söt.  även idag har huvet varit en uppsväld boll(känns det som) jobbdagen kändes lång,kom hem och efter mindre promenad och en kopp thé har det varit sova,har sovit sen halv fyra,fyra tills nu. trött.känns ibland som att förkylningen sitter i nånstanns dolt där under. konstigt det där. den här veckan har verkligen segat sig fram som ingen annan,ändå,när man ser tillbka är det redan en vecka sen tjejmilen ? som sagt,konstigt det där,vad tiden ändå går fort.
 imorgon räknar jag med en välbehövlig sovmorgon innan det blir bankesök,vet inte riktgit vad jag ska komma fram till,men lyssna och lära sig nåt kan man ju alltid. sen blir det antagligen en joggingtur innan det är dags att svira om för middag med jobbet. nu väntar jag in min sambo som ska komma hem med middagen,ugnen är på så det är bara att kasta in klyftpotatisen och sen är det så gott som klart. en lung kväll i soffan får det bli kan jag konstatera.




alltid dig nära

 kom hem med världens migränattack i bagaget. typiskt. varit en bra lördag,och fredag var också positiv överraskning. mycket på jobbet,på ett positivt sett,häcken full betyder att timmarna flyger iväg. vilat ett tag,tog en välbehövlig dusch och nu är det tända ljus lite varstanns och en kopp thé ska sitta fint. efter jobbet idag hämtade jag ut min ullkappa,herregud,jag är kär,så himmla nöjd. den är svart,jättefin form,och fodret är ROSA,en helt underbar kreation.värd varenda dyr krona. ska vila huvet mera för att inte göra saken värre. i väntan på min käresta,som stänger idag,ska fixa lite goda tapas till han kommer hem. en dag jobb till,sen lite ledig. på måndag möte på banken,och sen på kvällen blir det middag med jobbet för att tacka av en kollega,ska bli supertrevligt!


 


 








tydligt att man inte är den piggaste just nu 





bilden ger den inte rättvisa,men den är helt outstanding fin (från ichi)

 


the long day is over

den långa dagen tog slut,till slut. men det blev en lång sådan. tåget upp,strosa runt,fika,köpte en klänning (jag vet,det är påväg att bli höst,men det är en långklänning för hösten) gjorde det jag skulle,och efter det kändes det mycket bättre,i hjärtat. tåget upp till stockholm,strosa runt lite till innn jag tog t-banan till fridhemsplan och mötte upp maria,bussen in till city och sen godaste mongoliska buffén med dessert.
 måste ligga nåt i luften,hela stan vimmlar av galna människor,ingen verkar klokare än nån annan.
0 på drottninggatan går det omkring en gammal dam med ullkappa,handväska och plastkasse och svär,och spottar och skriker åt alla runt omkring (hon har varit där sen somras,jag vet)
0 i västermalmsgallerian låg det en kille på backen och påstod sig att han blivit hemskickad från st görans psykmottagning
0 på tunnelbanan satt det en kvinna med grovstickad tröja,med bara en liten nätt bh under,man såg allt
0 innan tunnelbanan kom,kom det en man gåendes som sedan stod och röt in i tunneln,konstant innan tåget kom 
 
inte fan konstigt att man själv blir lite knäpp när man är omringad av knäppgökar stup i kvarten.en alldeles perfekt torsdagkväll med maria,som de brukar vara då vi ses. har planerat en långhelg nästa vecka med drinkar,shopping,bio och söndagsbrunch på stan nånstanns,ser så fram emot det.nu är det snart dags att krypa ner,rena sovmorgonen imorrn,men har de senate dagarna velat lägga mig tidigt,jag somnar på stört,sover görbra just nu,älskar sova! jobbhelg som gäller nu,hur otiverad tror ni att jag är . . .





redo för långdag i stockholm


 


en ny till samlingen,fick en av min finaste maria,en polsk !

 


tidig morgon

vaknade alldeles av mig själv i morse kl 06.30,utvilad. låg och tänkte och glodde npn halvtimme innan gick upp och satte mig i soffan men det kliade i hela kroppen så jag satte igång att plocka lite och fixa,käkat frukost och hunnit dammsuga. antagligen nervositeten i kroppen som behöver tyglas. snart dags att ta tåget. blir en lång dag det här.

isnt it weird hos we all feel a little bit weird sometimes?

träningen var suverän,tränaren var så svettig så mascaran rann längs hennes kinder.själv var jag helt blöt i håret. hjärnan är på högvarrv,ständigt. ska ta en kopp the,sen en dusch innan sängen.

imorgon . . .

ännu en dag fylld av besvär,olust och noll motivation. vet inte riktigt vad som är felet,men ändå vet jag det såå väl. ibland önskar jag att man kunde förändra sitt liv i en handvändning,men det gör det ju inte,inte i mitt fall,det är för många pusselbitar som måste falla på rätta platser,men viljan finns,och i mitt huvet blir det så som jag vill. jag måste bara orka vänta,vänta lite till,eller ganska länge. 
 sitter och meckar med min iphone,som vi prata om i fikarummet på jobbet,man blir lite kär,det är liksom som ett förhållande,svårt att vara ifrån varandra.  ikväll bir det träning. blev alldeles nyss av med min träningspartner som håller på bli förkyld,men jag är på´t iallafall! känner att om jag sitter hemma ikväll blir det bara pannkaka och det är ju prova-på vecka som gäller nu,så jag ska upp.
 imorgon är jag ledig. har dock hela dagen inplanerad till max. upp tidigt till stan,har ett möte inplanerat,ganska jobbit,sen blir det raka vägen till stockholm för att möta upp min fina maria. vi har massor att prata om och vi ska käka gott och dricka gott. förhoppningsvis får jag sällskap med mig hela vägen hem också av min finaste,jag tjatar,TJATAR! nu dags att packa träningsbagen,en rask promenad upp och jag är uppvärmd.


 













today i have

• varit lika omotiverad som igår • saknat någon så otroligt att det gör ont • önskat att jag bott nån annanstans i landet • fått reda på att någon har gått bort • lagat mat som varken innehöll laktos eller gluten • blivit tillrättavisad,och det koka i mig • haft svar på tal,och ett ruggig bra sådant • önskat att helgen redan var över • fruktat men ändå så otroligt väntat på att det ska bli torsdag • svichat hem på cykeln och njutit av höstluften • ringt någon och berättar en tråkig nyhet • tänkt på julafton • velat gråta rakt ut,men jag höll igen • gjort rent grillen på jobbet så att jag hade både fett och rengöringsmedel i håret • trott att jag såg ett ufo • önskat att jag slapp sova ensam i natt

guldkorn


min vinst,min egen seger,jag klara det










fucking dra åt helvete

SSSSSSSSsssssssnnääääääääääälla nån!!
 åh,vad jag vill KRÄKAS på hela den här dagen. usel från början till slut. så otroligt störd har jag kännt mig idag,anti,arg,ilsken,döless,uttråkad,omotiverad,mensig,gnällig och ooootrooooligt sammanbiten och tålmodig. den här dagen kan fucking dra åt hevetet. jag säger inget mera. hoppa,bara hoppas på att allt blir,tillslut som jag vill. andas,andas.andas.

´cause i am a champion

känner mig ganska tom,trött,ledbruten,lycklig,stolt,trött och jag ska frivilligt titta på TV4sporten,och allt detta till anledning av tjejmilen 2010. tog mig runt på drygt en timme,några minuter över och jag är jättenöjd. min första tjejmilen och det var så fruktansvärt roligt,fatta att jag sprungit en hel mil,i stockholm,på gärdet/djurgården. härlig känsla. jag och kerstin är grymma. medaljen som ligger framför mig på soffbordet väger tungt.
 annars har det varit en härlig helg,som bara rusat iväg! igår blev det fotografiska museét och stockholm hela dagen/kvällen innan jag drog hem till min man och käka kvällsmiddag innan film på tv och sen tidig sömn för att palla idag. tog mig ett varmt bad när jag kom hem. har precis fixat en stor kopp thé med vaniljsmak.blir en stund i soffan innan jag byter till sängen och ska bläddra igenom amerikanska elle innan det är dags att sova.
bra dag 2010. en dag att alltid minnas.



tjejmilen 2010

img_0022 (MMS)

yes,vi klara det. dryga timmen. stolta och glada!


thank God its friday

suttit och stirrat på skärmen i en evighet nu,känner mig lite lost efter en redig och god fredagsmiddag. biff med klyftpotatis och basilika/fetaostkräm. min fins är tillbaka i min famn och ikväll blir det fotboll på tv innan läggdags.blir nog en tidig sådan eftersom jag är så himla trött redan. En bra dag på jobbet annars.lyckades sälja två av mina loppisfynd,och sen fick jag en fin rosenbukett av en kollega idag,jag som älskar rosor.imorrn blir det Stockholm för hela slanten. ska framförallt. hämta nummerlapp till tjejmilen.sen blir det ett besök på fotografiska museet och sen lite härlig höstshopping innan jag ska hem till min man och vara hundvakt. på söndag är det tjejmilen hela dagen för Kerstin och mig,vi är pepp som sjutton!!! kanske skulle packa lite nu,innan jag blir ännu tröttare.

Just another day. nu kaffe och läsning in...

img_0016 (MMS)

Just another day. nu kaffe och läsning innan det blir en redig joggingtur.


Kom att tänka på

blev en lugn jogg med frisk luft i lungorna. känner att jag ännu inte är helt hundra frisk men imorrn bli det en tur igen,påt bara! efter en stund i soffan gav jag upp,bara strunt på tvn och helt plötsligt blev jag stelfrusen,så hopp in i duschen med hetaste vattnet och nu har jag krupit ner i min varma säng. ska bläddra i mitt modemagasin innan sömnen får komma. idag kom jag att tänka på alla små(och stora saker) här i livet som får en att vilja leva för alltid,de där personerna som man älskar mer än nått annat,jag kan inte låta bli att känna mig lite larvig och le för att jag just då känner enorm lycka. en alldeles för trött jag ska nog lägga iphonen åt sidan nu och läsa tills tidningen ramlar över mig.nu är september igång,välkommen höst

joggingtur och sushi,min kväll den första ...

img_6687 (MMS)

joggingtur och sushi,min kväll den första höstdagen


jag har den finaste

 det är märkligt. en del männsikor har bara det där som antingen drar fram det positiva eller negativa i en. inte egenskaper,utan snarare tankegångar. oftast är det samma personer som kan vara helt fruktansvärt positiva,som peppar,för att i nästan stund vara helt och hållet negativa och missnöjda. vet inte. det kan vara både positivt och negatit att ta del av deras tankegångar. det positiva för att man blir pepp,det negativa kan även det vara positivt,man börjar ifrågasätta sig själv och sina val,och det kan vara bra. idag var det bra för mig. nu vet jag att jag är påväg mot rätt riktning. att jag valt rätt.hur det än blir.



RSS 2.0