vardagslyx

 Tvättat hela långa dagen. Våldgästade hos MaPa som hade mycket fler tvättider att välja på,så jag kraschlandade där vid halv 12 och det blev lite fika och struntprat mellan maskinerna. Har umgåtts med våra 2 små monster till katter också. MaPa håller på tapetserar om i hallen så självklart ska de små terroristerna vara där,mitt i händelsernas centrum och skrika,rusa runt som små vildar och vara allmänt störande. Har jagat och busat så jag blev alldeles snurrig. Vårkänslor på G gissar jag,kattskrällen !

 Nu ligger jag i min nybäddade säng med laptopen på magen och knaprar på lite smågott,ska om ett tag knata iväg till jobbet,möta upp Heléne som slutar jobba,sen ska vi shoppa och sola,sen fixa middag hemma hos henne i Björnlunda. Jag sms:ade iväg en möjlig meny för kvällen och jo,det verkade som att det skulle kunna funka *blink*
 Solen har tillfälligt (?) försvunnit,men jag har redan bestämt mig,jag tar mina vita tygskor ! Fick min deklaration idag också,men jovisst,man får vara glad för det lilla,förra året fick jag betala,så jag ska inte klaga . . .




              " I morgon 1 månad kvar på pakten . . . "



" sen hoppas jag kunna inkassera dessa små darlingarna . . ."






 " tills dess funkar mina darlings från Esprit utmärkt . . . "

sms-terror !!

Vakna av att jag fick sms av min darling Maria,plötsligt fick jag ett till,och ett till,och ett till...slutligen hade jag 8 st i inkorgen - samma meddelande !? Och så fortsatte det, ett sms var 10:e minut (!?) Enda till klockan var runt 12.00,sen dess har de upphört *peppar,peppar,ta i trä * Hjärtat ringde upp för att meddela att hon INTE var deseperat *skratt* men man undrar ju vad som hände,tekninkens under - skumt!

down memory lane

 Hittade ÄNTLIGEN idag mitt USB-minne som är proppat med bilder,från förr och nu...



" Nyår 2007/2008 . . ."
(spritbilden nedan förklarar mitt tillstånd i denna bild...)




" Midsommar 2005, på den gamla blonda tiden..."









" nyår 2007/2008 - vi hade bunkrat upp må jag säga. . . "



" min baby . . ."




" Min underbaa vän Andreas är en hejjare vid spisen . . . ♥ "




" på den gamla goda turnétiden i GÖTEBORG ! - bilden högst upp med stjärnan,han tafsar lite oskyldigt sådär..."

Pysslig. . .

 Sådär ja,är man uttråkad får man hitta på nåt,så jag rota fram mina pärlor och sitter just nu och  lägger pärlplattor *ler* Barnaminnen kommer tillbaka,ska nog se till att fixa ett armband också *blink*  Men prio nr:1 blir nog att göra några shysta glasunderlägg. Billigt - och bra !  

 Måndag är förbi (jobbmässigt) Imorrn är jag ledig och hela dagen är redan bokad. Först blir det tvätt hela långa dagen (har säkerligen 2 fulla kassar) och sen blir det middag med Heléne på kvällen ! Blir en lång vecka då chefen reser iväg till värmen och jag "tar över"i 3 veckor framåt. Mycket rutiner som jag ska komma in i igen,men det brukar alltid sitta efter nån dag eller två. På fredag fyller brorsan år också, tårtorna är beställda,och presenterna färdiginköpta..

 Nu dags för middag och senare ikväll Step-up!



" Favoritsysselsättningen på dagis när det begav sig . . . "

Gröna fingrar ?

Aldrig. Inte hos mig inte. Jag lever snarare efter följande : Köp en blomma/växt. Gör så gott du kan. Vissnar den ? Kasta och köp en ny. Varför krångla och plantera om,peta och dona? Orkar inte! Herregud. Kommer jag någonsin kunna flytta till villa OCH ha en trädgård ? Jag är ytterst skeptisk.


" Hur gör jag för att rädda den här lilla darlingen ? Någon ? time is short ! . . . "

Slumdog millionaire

Helgen har flugit förbi som vanligt och en timme kortare har vi också blivit. Trött jag är,även fast man fick sova i morse till 10. Segade oss upp och tog en fukost på stan och sen lite eftermiddagsshopping på det. Hade en riktigt helkväll inne i stockholm igår med Maria. Vi öttes upp vid centralen och gick och bokade biobiljetter och sedanblev det middag på grekisk restaurang,fläskfilé med potatis och favoriten - tzatsiki. Jag kan bara inte få nog av det! Hade 3 timmar att slå ihjäl innan bion började så vi tog sedan en promenad till kungsgatan och satte oss på ett café och satt och småprata om ditten och datten. Sen blev det popcorn och SÄMSTA platserna ever i biosalongen. Sergels största biosalong typ,och vi fick sitta intryckta längst bak,trots att det fanns så mycket bättre platser lediga. Jäkla kärring som satt i biljettluckan.
 Hursomhelst. Vi såg oscarsbelönade " Slumdog millionaire  " och den var fruktansvärt bra och sevärd.
 Idag efter shoppingen kraschlandade vi i soffan och glodde på första säsongen av " Mia och Klara " Maria och jag är riktiga hejjare på att prata värmländska nu,jäklar i min lilla låda,får visa upp mina nya språktalanger i charken nu i veckan,vi som är så fruktansvärt bra på diverse dialekter där inne,men som Karin sa i fredags,den dagen vi pratar gotländska,då blir hon imponerad *skratt*



 " Världens mest onödiga fika. Kan ni tänka er att EN sån där liten kaka kosta 25 kronor !? "




" Maria ville såklart vara med på bild med de exklusiva bakverken! "



" Godaste frukoten imorse på " Castello" ..."



" GÅ OCH SE DEN !!! ... "






 


Solstolle

 Jo,jag lever (om det var någon som undrade) Vilken vecka! Är det någon annan än mej som är konstant trött,allmänt smågrinig och känner sig lite grå och sådär? Ingen?  Snälla,I´m beging you,fixa våren till mig nu!

 Fast,det där med att vara grå stämmer inte riktigt. I torsdags var det äntligen dags för mig och Heléne att återinföra våra " veckerliga" middagar. Har säkerligen haft ett uppehåll på 3-4 veckor p.g.a sjukdomar.semester etc. så vi slog på stort och inhandlade baconinlindad torskrygg,pressade potatis och hade godaste vitlöksåsen och salladen till. Till det skulle vi druckit citronvatten.men uppenbarligen kan koncentrerad citron på flaska bli gammal,och min då i det här fallet (1 år gammal!?) hade dragit till sig någon form av brunaktig färg och vattnet blev alldeles grummligt,snusk!
Hursomhelst. Kvällen inleddes med sol som vanligt,och jag mitt pucko frågar: Hur länge ska vi ha ansiktskanonen igång? 15 minuter? Javisst... Innan läggdags var jag röd som en kräfta i ansikte och på halsen så heeela långa fredagen på jobbet gick jag omkring med tröjan knäpp upp till hakan,hade rödsosiga kinder,folk fråga t.o.m om jag nyligen varit utomlands !? Illa...Vill man va fin får man lida pin.Men gud vad jag skratta åt mig själv,flera gånger när jag upprepade gånger fick förklara för mina kära kollegor vad som hänt. Helené däremot såg bara allmänt fräsch ut,lyckos dig gumman *blink*   men det har börjat lagt sig nu,så nu är man solkysst i ansiktet...

 Fredagkvällen spenderades i soffan (inte framför,som jag kasta ur mig för Maria) käresta och jag fick knata hem i snökaoset,jag i mina tygskor,Martin i sina jympadojjer och ja,man kan väl säga att båda var måttligt glada när vi kom innanför dörren. Men jag smällde ihop godaste middagen med vitlöksrullader och rotfrukter i ungnen så vi blev mätta och varma och parkerade sedan i soffan och trängdes bland alla kuddarna. ♥



                                                                   
" Godaste jag ätit på mycket länge..."




  " Kolla,redan här började det märkas,jag märkte ingenting dock..."




" Heléne ♥ och ännu en gång insåg vi att vi har samma klädsmak - likadana koftor från hm..."





" Fredagkväll och middag för 2 . . . "




Or else forget about it .

 Onsdag,lill-lördag och våffeldagen ! Allt på en gång! Ska snart hem till MaPa och våldgästa och äta Våfflor (dagen till ära!) Solen skiner också! Gått från smått uttråkad på jobbet till att nu vara överaktiv och fejat omkring hemma. Jobbdagen har faktiskt inte alls varit så illa ändå. Min alldeles favorit-Heléne kom in till oss i charken,och vi har plockat ihop hela dagen *glad*  Imorgon ska vi äntligen ta vid där vi sluta senast,och vi har bestämt (och beställt) godaset maten,imorrn blir det middag delux. Tajm att svida om till träningskläder - jo det ÄR ju onsdag and that means Step - up! Föst ska lite sopor slängas,tråkigt men väldigt nödvändigt.



" Riktig klassiker ; Ärtsoppa med knäckemacka..."



" Ready for some poweraction ! ..."


nine million bicycles




 " hörde låten i helgen,och jag blev helt kär igen. . . "

vad blir det för mat ?

 Var helt inställd på att INTE laga någon mat när jag kom hem ikväll,men nääääee,jag ska inte vara slarvig och äta slarvmat,så jag fixade pasta med tonfisksås och äpple till,mums,och så matlåda imorrn. *duktiga jag*
 Teambuildningen idag var över förväntan!! En 2-timmar lång diskussion som stundtals var riktigt rolig,många skratt och förklaringar,mera sånt! 
 Varit pissväder idag också,och när Heléne idag kom och visa mig sina "nya" men oanvända Converses,åhh! Tillåt mig kräva att det snart ska bli vår !!!



                                                                                  
           " Älskar bbook.se - This one I got . . . "







 " Dinner ; Pasta med tonfisksås och äppelbitar..."

glad i hjärta och själ . . .





sommar sommar sommar

:. grilla . solglasögon . sommardrinkar. jordgbbar. tzatziki . ballerinas . klänningar . uteserveringar . kubb . utomhuskonserter . solsting . solbränna . semester . isbitar . tygskor . sommarnätter . skinnjackan . vinkvällar . sommarregn . båten . skärgården . sandhamn . sill och potatis . midsommar . myggbett . skeppsbron . glass .

ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL ALLT DET HÄR,och tills jag kan få dra fram min underbara klänning från " Rules by Mary " (se bilden nedan) Ge mig sommar nu...



 " min kära vän andreas och jag,Maria bakom kameran..."

High energy

Inte riktigt idag kanske,fruktansvärt trött hela dagen,trots att vi sov bort halva söndagen. Det är inte lätt när man ska ut och roa sig...Ytterst lugn dag på jobbet idag,men vi fick reda på att vi ligger under med 4 % i tävligen!? HUR är det möjligt? Nepp det går inte för sig. Och Tobbe fick idag agera spionage,på telefon,vi behövde få reda på ett och annat så han tog telefonen och ringde runt lite,ohhh,we are soo bad! *blink*  Idag var Heléne tillbaka på jobbet också,äntligen! *saknat dig gumman!*  På torsdag,då är " we back in buisness ! "
 Imorrn har jag sovmorgon och sen ska vi ha "Team-building" på eftermiddagen. Vad sjutton nu det är,men jag har en föraning om att det nog kommer bli ganska kul !



" Dinner ; Karré med rotfrukter och tzatziki..."





" Idag har jag lite ont i fossingen efter step-upen,snygga märken..."




" nattamat,sen ska jag sova gott..."


Transor all over the place

 Söndagkväll och helgen snart till enda,men haft en mycket lyckad sådan uppe i Stockholm med min käresta. 
 Sammanfattar man det hela så skulle man kunna säga att vi igår kväll hade en riktigt hedelig dejt. Först blev det bio på Rigoletto,bästa bion i stan,och "Män som hatar kvinnor" och jäklar,fruktansvärt bra film. Brutal och riktigt hemsk stundvis,ibland stod håret på mina armar upp av ren avsmak.Men stunder då det blev för läskigt hade jag en hand att hålla i ♥
Efter bion blev det gourmetmiddag på Jensen´s på vasagatan,inget går upp mot deras kötträtter,jag lovar,mörare och mer prisvärt får man leta efter ! När klockan närmade sig 23.30 och restaurangen stängde drog vi vidare till "Olssons" och mötte upp Kristoffer och vi hamna i baren och satt där och snacka strunt till klockan blev 03.00. Var en jäkla salig blandning folk där igår,nån form av blandning av studentfest och transvestit-träff,och sen snyggingen jag träffa i toalettkön,jävla dreggel. Kvinna som hatar vissa män?! *blink*  Hursomhelst så var det en riktigt trevlig kväll med härligt sällskap och idag har vi sovit,ätit onyttigt och just det,det blev lite valpar idag också tror jag bestämt..*blink*




 " vad är det med mig och min "dryg-attityd? "




" GÅ OCH SE DEN !!!!! "



" Riktigt,riktigt bra bok,tjock som en bibel men jag är halvvägs redan..."








Beautytreatment

Rise and shine,men idag är jag trött,och helt omöjlig att somna om...
 När man för en gång skull kan sova ut,vaknar man 07.30 på en lördagmorgon!? Fixade dunderfrukost iallafall och nu ska jag stänga in mig i badrummet för lite välbehövlig kroppsvård.




 " allsidig frukost ? men gott iallafall..."



" man tager vad man haver..."

Tingeling, Tingeling come on baby shake that thing....

Kvällen hos MaPa slog verkligen bakut. Fick en Irish coffee, hade med mig egna chips och var smått laddad,men icke. Blev helt lamslagen,och jag har fortfarande lite ont i ryggen sen styrkan i onsdags,så jag låg mest i soffan och ojjade mig,bra där. Ska istället nu parkera i min säng och kolla på "Hundtricket" på svt1.Väldigt gullig film faktiskt,men jag lär nog somna på 2 röda. Ska vi slå vad?




" Fick i förra veckan hem den här super söta och fina blusen,från Nelly.com. Den blir perekt under våren/sommarn..."
 

It´s only you...

FREDAG! Finns det något bättre än fredagkvällar när man är ledig helgen?!
(favoritdagen,frånsett söndagar...)
 Haft en riktigt bra arbetsdag idag faktiskt,friskt humör,gick in med den inställningen idag,och det funka! Det smusslades och försegick hemlisar idag på jobbet,och jag var delaktig (och nästan alla anställda också för den delen) Jag och Mimmi drog ner på systembolaget runt lunchtid (på betald arbetstid!) och fixade chefens födelsedagspresent,en korg full med sprit och diverse drycker *blink* men Christina fyllde upp med lite frukt sen så det skulle väga lika typ *hahaha* En mycket uppskattad och glad chef har vi nu(och antagligen hela helgen,undra dock hur han mår måndagmorgon??)  
 Kvällen blir lúgn och ska spenderas hos MaPa,blir nog Let´s dance för hela slanten,och imorrn får jag äntligen sova!
I want,I need sömn!




" Jo,jag har nog det där lite dryga över mig va ? "





" klockan är 18.00 och solen lyser fortfarande - I´m alive !  "





                                                          
             " klickat hem ny bok ,många har sagt att den faktiskt ska vara riktigt bra..."



mamma är alltid mamma ♥

urgulliga mamma har alltid koll,även om jag inte är liten och tonåring som bor hemma längre så har hon koll på mina husgudar...


 " mamma tog med sig ett tidningsklipp hon hitta idag..."

för mycket av det goda ?

 Jo,det skulle man nog kunna säga. Hade köpt hem paj och vaniljvisp som sagt,och fixat lite kakor och till det skulle det serveras the. Men tror ni inte då att bror min,han köper med sig ostkaka,vispad grädde och jordgubbssylt?! Och till råga på det så tar pappa med sig världens skummaste likör,så här har man suttit och moffat i sig både det ena och det andra. Inte undra på att hela högen sen satt och nästan somna,eller var det sockerkoma det kallas? hursomhelst riktigt trevlig kväll blev det. HAr redan hunnit tagit tag i disken,ordnat lite tills imorrn och betalat denna månadens räkningar. Den här månaden sved det lite,men å andra sidan så har jag bara mig själv att skylla då nära hälften bestod av internetshopping *ujj*  Nu dags och krascha i säng,lär somna på stört.



" mamma kom förbi en halvtimme tidigare,hann prata och fick en blomma...♥ "



" homemade applepie ? nästan... "
 


" Moffa var ordet..."

let there be light

 Åh,solen är tillbaka,härligt. Även om det inte är vamt ute så blir jag såå mycket piggare av att ljuset är tillbaka,lusten att göra saker kommer så sakterligen åter. Som ikväll, snart kommer hela min familj ramla in här,och då vankas det äppelpaj med vaniljvisp,och så har jag fixat lite småkakor också. Jag har tillochmed hunnit dammsuga och moppa golvet lite snabbt,enbart för att jag var tvungen! och tänt lite stearinljus runt omkring i lägenheten,mysigt när det kommer lite folk såklart! Nepp,pajen ska in i ugnen,nu!



 " Blev himla nöjd med min Paris-vägg..."




" Gjorde det lätt för mig idag; Grillade revben med stripes och coleslaw..."


I just love skåningar !

Hemma och helt död,näst intill iallafall. Brukar känna mig på högvarv efter passet,men idag vart det tummen ner. Hade t.o.m glömt min vattenflaska så jag var uttorkad efter 1 timmes pass...
 Imorgon är det tidigt igen. Har massor att göra sen när jag kommer hem,och senare så kommer hela familjen hit på kvällsfika. Ska fundera ut vad jag ska bjuda på,men det lutar åt någon form av paj,mned vaniljvisp ! Helgen närmar sig,hoppas på en solig och härlig sådan!



 

 " Thiffany är underbar,men fejk-skratten i bakgrunden? Come on... ?

Wednesday means Tacos !

Tog en power-nap,vakna helt mör,men jag satte in Salem al Fakirs nya skiva,och vips är jag på topp igen! Alltså,jävlar,nu snackar vi,skivan kommer snurra varmt o länge i min spelare. Bara ett spår till,sen ska jag bege mig. Mamma ringde precis,undra vart jag var *ler* Ska bli skönt och träffa MaPa,inte setts sen i söndags.(jaja,jag vet,men jag är väldigt mammig och pappig av mig...)  *blink*




 " bacardin ingick dock inte i detta receptet..."

shape up damned !

  Har kraschlandat i sängen med laptopen på magen,somnar jag nu så har jag förstört hela eftermiddagen/kvällen...
Vissa stunder idag har jag känt att det varit nära att rinna över,överkänslig? Varit en riktigt rörig dag,kunder har dragit och slitigt i en(är det pensionärsdag så är det...) plus att vi varit en kort. Ljuspunkten idag på jobbet var helt klart I. Småprata lite om helgen,blev lite fel i helgen när vi jobba,så hon trodde hon hade salt-förgiftat några kunder!!Men jag försäkrade henne att så icke var fallet *blink* Jag har gått och blivit hennes mentor/lärare,och ja,det går väl sisådär,eftersom jag kan vara lätt förvirrad  ibland,men det är hon också,så vi matchar varann ganska bra *skratt*  Ta till exempel idag;
 
Jag står och ska kasta kartonger i en större kartong och får in en fullträff.
Ingela; Åh,en 10-poängare!
Jag; åh,vart då nånstans? (jag vänder mig om och tittar bort mot delikatessdisken)
Ingela; (först tystnad) Ja,alltså,kastet,en 10-poängare...(!?)
Jag ; Eh,jahaaa,jag trodde nu mena nån kille...?
(Ingela går in på lagret,kommer ut igen,skrattar)

 Ikväll är det äntligen dags och röra på sig igen,Step up ! Det behöver jag,känner att jag har massa energi som måste ut, även m lusten inte är sådär jättestor för tillfället. Ska snart svida om och titta förbi MaPa.
För övrigt en bra dag,men finns en sak att tillägga - Jag HATAR grillad kyckling!

Hallelulja- moment!

Är det julafton eller är det julafton? Vem vet,men idag var det roligt att öppna postfacket,förutom att hyran låg och vänta då...


 " happy,happy,happy..."

desperat - saknar - längtar ...

 Fick ett vansinnigt ryck nyss ,tittade in i min garderob - bombnedslag !!!
(var det i helgen det skedde,har ett vagt minne...)
Hursomhelst,
har plockat om,så på ytan ser det bra ut,men åh,vad mycket jag skulle kunna kasta som sagt,eller ge bort ? Får göra som A gjorde,ha en mini-loppis på jobbet. Mmmm,får se,det där med att orka spelar in en del också.

 Åååh,ikväll är jag såååå longing for you...♥





 " kan det inte få se ut såhär jämt? Jag säger bara Mr Big,sex and the city ; walk- in-closet - "
 
 


underbara vännen min

precis haft ett telefonsamtal med en god vän,det var välbehövligt,från min sida,(och hans ?) att höra att allt är ok. men jag ska vara på min vakt,jag vet hur du funkar min vän,alltför väl...♥

  Jobbade kväll idag men ändå så hade jag ork till att ställa mig och steka pannkakor när jag kom hem!
*en eloge till mig* Fick ett såndär akut begär efter nånting vi åt när jag och Maria var i Paris,så jag gjorde tunna,tunna pannkakor,med egengjord jordgubbssylt,och så ringlade jag chockladsås över (vem har sagt att man måste äta nyttigt?) Imorgon är det äntligen dag för Step-up igen! Har verkligen legat på sofflocket nu (som M sa igår??) *hahaha* men nej då,helt ofrivilligt från min sida *blink* imorrn ska jag köra järnet! Sen på torsdag har jag bjudit hem MaPa på fika på kvällen,det blir trevligt. Som vanligt,fullt upp ! Nu - disken väntar...



" blev väldans trångt på min lilla diskbänk..."



" Blää för burksylt - tacka vet jag hemmagjord ..."


" Voilá - slutresultatet - Supérb..."

Lyssna och njut

För åååååh,han är så bra...




 " Härmar darlingen,och lägger också upp nya videon ♥ ... "

Måndagar med Maria ♥

 Hemma och tillslut nerbäddad i en renbäddad säng. Är fruktansvärt trött men haft en toppendag med min darling på stan. Måndagarna var tredje vecka är heliga,och guld värda när vi hinner ses,käka god mat och bara snacka massa strunt (och allvar)! Hursomhelst,somliga ska till Göteborg i helgen och var ute efter lite festkläder så vi kryssa mellan butikerna på drottninggatan,kors och tvärs tills vi vart alldeles vimmelkantiga. Och mitt i detta rusade ser jag plötsligt någon jag känner igen,och jovisst,det var min käreste som var ute på stan,fan vad världen är liten,pytteliten.
 Slutligen
hamnade vi på restaurang Drottninggatan,på just drottninggatan. Men allvarligt talat var det inte mycket där som var till belåtenhet,tyvärr. Överstekt fläskfilé,isig glass och antagligen det starkaste kaffet jag någonsin druckit... men men,bästaste sällskapet,så det var helt okej *blink*

 Imorrn jobb,
och ÄNTLIGEN är min cyckel lagad (tur att min pappa är såå händig!) slipper gå till jobbet,även om det kan vara ganska skönt,men det är hem man vill komma fort,så akta er i backarna nu!!



 " Inte så gott som det kanske ser ut - tyvärr..."



" Min bedårande Maria fick sina julklappar - bättre sent än aldrig..."



" Måndagstrött men glad ändå..."


drömmarnas land

I morse fick jag sova ut! men vad jag har drömt i natt. Om sängar,näbbmöss och Blondinbella (!?) som sagt,ibland blir jag rädd för mig själv. Ska göra ett ryck och sen få i mig frukost. Idag skiner solen också,så jag skiter i hur vädret blir framåt dagen,idag ska jag ha mina tygskor,jag lär ångra det djupt,men men...
 Sen of to Stockholm !




" Favorit i repris..."





" kolla vilket latmask jag är,har inte ens orkat byta blad i min kalender..."
                                                        

Stockholm igen

Seg som få,har inte ens orkat engagerat mig helt och hållet i Beckfilmen på 4.an som jag tänkte se. Har pysslat och fixat istället,fast egentligen inte fått nånting gjort. Imorrn ska jag garanterat ta en välbehövlig sovmorgon innan jag tar tåget upp till Sthlm,ska träffa min honeybunny.  Först  blir det lite ensamlunk,tills Maria slutar skolan. Sen blir det middag på nån trevlig restaurang och sen lite shopping eventuellt (mest troligt) och sen blir det nog lite terapisnack... Nu ska jag decka totalt i min mysiga och fluffiga säng. Jag är APtrött...




 " two hot chicks...*blink* "

Touch you right now

Herregud! Dom lever än idag !? trodde de hade "gått i graven" kommer ihåg dom från 90-talet( Disco i matsalen på dansutskola !) Och jag kan inte hjälpa det,men jag blir oerhört danssugen,låten har hamnat i min Ipod *ler stelt*



  " Sångaren är ju sååå cool - eller inte,fjant  *Skratt* "

kylskåpspoesi

Jobbhelgen till enda och det gick riktigt fort och över förväntan (var lite anti) men lite sliten,som vanligt. Gårdagen var en rikitg heldag om man säger så. Hade öppningen och mastodontpasset på jobbet (6-16.30) sen raka vägen till tårtkalas hos Nicklas och Lisa. Där var det full rulle som vanligt,lite Moraträsk (dock sluta det med att alla vuxna kolla,ingen av småtöserna. och sen blev det hockey och jag somna nästa i soffan.) Sen hem,duscha och iväg till Jenny för schalgerkväll och Margeritas! (Mums!) Jenny var en riktigt hejjar på att fixa och dona med drinkarna (eller var det Fia?) Hursomhelst, vi var väl någolunda engagerade i finalen,och det blev nog riktigt bra tillslut. BÄST var helt klart Måns min när han insåg att han inte skulle vinna  *hahaha* Loooser ! Sen tog vi steget ut i köket och körde ett parti yatzy igen! Denhär gånger var samtliga mycket,mycket mer nyktrare än sist,så huvudräkningen gick som på räls *blink*
 Blev hyfsat sent,och sen hemgång,men M och jag hamna i mitt kök och fastna där för tok för länge och snacka bara en massa strunt,Så hela 3 1/2 timmes sömn fick jag i natt,härligt. Men jobbdagen idag gick över förväntan,solen har skinit idag,vår i luften,glad i själ och hjärta,vad mer kan man begära?



" Efterfest på vårt sett...*blink* "




" I sommar blir det garanterat fler Margeritas..."

TRÖTT

Inte alls varit någe speciellt jobbig dag på jobbet
,inte alls mycket mer att göra eller så,men jag är så fruktansvärt trött nu!! Åh jag som köpte hem godaste Sushin tills ikväll,och jag är inte ens sugen,men jag har lagt upp den fint och ska fixa nåt att dricka,så,jag kanske blir sugen? Råkade visst få ett paket med kläder i posten idag,hjälp.tror det är dags för vår-rensing snart,jag drunknar i kläder...!! Eller kanske jag ska ha en loppis? Åh andra sidan känner jag knappt nån som är lika liten som jag,så---men nån kanske har nån lillasyster?? *skratt*
 Middag var det ja...eller inte?



 " Bitarna med sesamfrön runt om är snuskit goda! "



 "Ser ganska sliten ut va? Men kolla snygga tröjan! *blink* "

Socker-chock

Vilken lång dag! Gjort allt och lite till,och vad jag har ätit,ätit och ätit och ätit,och inte världens nyttigaste. Åt en groteskt stor snickerskaka på Lager 157,tror jag fick en sockerchock som hette duga. Spenderat hela dagen med mamma,pappa,bror och moster. Alla gjorde vi våran shoppingfynd och väl hemma väntade en galet söt och busig Vincent . (Idag fick jag hångla med hund Fia! ) Hemma ganska sent,annat viktigt som behövdes göra,men nu är jag hemma,ska duscha,dricka the och sen sova. Jobbar hela långa helgen.



" Vincent tiggde gärna köttbullar av pappa..."



" fick nöja sig med sitt tuggben... (?)



" Han var skeptisk..."








" Mina shoppngfynd ; Jenas från JL,2 tröjor från Bondelid,allt till en kostnad av 450 kr..."

up and away - gone all day

Sovit alldeles för länge idag ! Typiskt. Ska hinna med ett och annat innan vi ska åka iväg.
Snabbfrukost,sen är jag på gång!




" Hann vara lite kreativ i köket imorse..."
 




Kvällsfika

Blev inte alls ensam ikväll. Fick sms av Jenny,och plötsligt var man inbjuden på fika av sötaste systrarna!!
 Blev en stor kopp the och alldeles nybakad och ljumen morotskaka *mums* Jenny är fortfarande invalido,men det börjar arta sig. (hoppas vi ses på jobbet lördag!) Tusen tack för att ni rädda min kväll *blink*




" tre små grisar - piggly wiggly..."






Såååå kär

Salem al Fakir ! Fan vad underbart att nya albumet kommer snart - och det är bokat och klart!
Härlig ny hemsidan; www.salemalfakir.se  Jag kan inte annat än älska honom! Är och förblir min husgud!




 " räddar den värsta av dagar...."




 " Snart min,bara min
  !! "

lay all your love on me


 " Kvällen är räddad ..."

vad svenska barn mest av allt vill ha...

 Precis hemkommen från MaPa
(dock utan mamma i huset,bortrest) Pappa hämta mig på jobbet idag och vi fixa goda middagen,men sen så får man helt plötsligt veta att pappa ska på möte??Jamen tack för att du berätta det. Så nu spenderar jag kvällen ensam hemma,men det ska då inte gå någon nöd på mig.  Ska fixa och dona lite och sen se om jag hittar någon hyfsat bra film jag kan roa mig med. Imorrn är jag ledig och ska sova,sen blir det som sagt shopping på Lager 157 med mamma,pappa och kära moster min. Bli säkerligen en trevlig dag.





" Sanslöst roligt..." 

Karin är klockren!

Karin,idag i bilen påväg till V-härd ;
" Jag satt på tåget,och en tjej satt och prata
HÖGT i mobilen,hon berätta att hon hata jumpa. Vem vill bli svettig och andfådd ? (Hon satt tydligen med en kille...) " Stackars honom,vad ska han med en sånn tjej till,om hon inte vill bli svettig och anfådd..."  Om ni fattar vad hon menar...*blink*
FAN vad vi alla skratta i bilen...




 " Andra koppen ikväll redan,med godaste chokladen..."

It´s too late to stop now - rock on !

Ja,Martin,du kanske fattar vad rubriken kommer ifrån iallafall ??  *skratt*
 
Vilket otroligt enormt cp-väder det har varit idag!?
Seriöst.nu får det bli vår. Jag vill ha leggings,converse och skinnjacka!! Idag blev det studiebesök i v-härad,över förväntan,men kaffebryggar´n var inte såå fantastiskt va?  
 Imorn onsdag och jag öppnar. Pappa ska hämta mig så ska vi ha lite mysmiddag på kvällen. Är ledig hela torsdagen,ska hämta mamma på torsdag och vi ska passa på att shoppa loss lite på Lager 157.  Träffa Vincent igen - han har tydligen blivit tjock som en korv !?  Och helgen är redan spikad,til fullo *blink*

Lite nya bilder från helge som var . . .(samtliga lånade av Fia )



" Sötaste systrarna "



" Förfriskade och glada..."


   " Michis och jag - Khalúa i glaset..."



Livet är konstigt...

Varför,är det det som är meningen? Att allt helt plötsligt bara ska bli ingenting värt?
 Önskar att jag visste precis vad jag kunde göra för att hjälpa dig. Men jag är rädd. Hur ska man veta vad man ska göra,vart börjar man? Och hur vet man att det man gör ger nånting? 
Om Du bara visste vad värdefull du är för mig min vän ♥ 





Måndag igen.

Hade noll lust i morse när klockan ringde. Men jag överlevde som vanligt och ligger och slöar i sängen nu. Men det blir Step-up igen ikväll,so I´ll make it up for it. Maten är klar och imorrn har jag sovmorgon,och så blir det studiebesök imorrn! Senare ska jag till pappa och hälsa på,han är gräsänkling den här veckan...



 " Dagens ; Pasta med paprika/chili creme fraish och bacon med sparris "

Grisfest

Gjorde stan med bästa tjejerna igår,fan vad vi höll igång. Från 23.30 tills stället stängde runt 04.00,damn,längesen jag dansa så mycket,fan vad vi ägde - hamna tillslut i säng nångång runt 08.00. Det gör vi snart igen ! 


























girls only

Äntligen tillbaka till mitt vanliga jag igen. Det blev lite fest igår. God mat,trevligt folk och många hundar,överallt! I ansiktet,i knät,mellan benen,innanför tröjan,i örat,på halsen (Fia vet,hon fick ragg!)  Och det fortastte idag också,hade en hund i knät under hela frukosten,och en hund som rafsade mig på benen. (Men jag är och förblir en kattperson,helt klart)
 Nu är det tajm to hit the shower,och riva ur hela garderoben. Ikväll drar vi 4 tjejer upp till stan för lite middag ute och sen lite drinkar innan det är dags för lite seriös clubing!  Hoppas samtliga från igår har humöret uppe så det blir en lyckad kväll,men det kan väl inte bli annat med denna skara töser?



" Michis fick rosa rosor igår..."




" Glömt visa min nya fina "Paris-vägg.."




" Mina nya pumps! Love them..."




Spektakel !

 lite bilder från senaste helgen - pure madness ! ( samtliga bilder lånade av Tove )  
Får kanske passa på att be M om ursäkt ? men what the hell,vi är bara jävligt coola,de bjuder vi på *blink*



 " ser ut som en kärring som hytter med näven,väldigt o-prinsesslikt..."




" stadigt berusade,undrar dock vad som hänt med min frisyr?..."



" lägg märke till finfina hårspännet "Uggla" har i luggen..."



" Yes,det är Markoolio och jag nu,så är det..."

dagen efter . . .

sovit som en stock hela natten/morgonen.Som vanligt när jag är sjuk så drömmer jag en massa konstigheter,ett helt virrvarr av onormala händelser.(usch,blir nästan rädd för mig själv ibland) Vakna av att min mage var i uppror,dock denna gång av hunger. Efter en fasta på 1 ½ dygn är det ju inte så konstigt. Fixat lite havregrynsgröt,kanske inte det mest ultimata för en nyss återhämtad mage,men jag ÄR hungrig. Så det måste ju vara ett gott tecken? Så glad att detta verkade vara en kortvarig "bug" även om jag känner mig helt slut.




 " Apelsiner och apelsinjuice måste vara bland det godaste som finns ! "



" ikväll blir det lite födelsedagsfika för underbaraste och syster M..."

Black out

äntligen uppe på benen igen(någolunda) efter en skitjobbig natt.Sovit hela dagen och äntligen känns det bättre,men helt koko i huvet och kroppen. (vad hände?) Tacka vet jag förkylningar,de kommer liksom lite smygande sådär,men det här,det kommer bara poff,rakt på en...Ska ta några staplande steg ur sänegn och fixa lite nyponsoppa,det gjorde alltid mamma åt mig när jag var liten och hade "magsjuka" (om det nu är det jag har/haft)

nu kan du få mig så lätt

hitta en gammal Håkan Hellströmlåt på Youtube. Hade en riktigt galen Håkan Hellström-period på gymnasiet. Jisses,vilka minnen som dyker upp. Människor från förr,romanser,hjärtesorger,galna upptåg.En del mindre bra,andra helt underbara...





 För den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
På midnattsgatorna
För vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?

(" håkan hellström - det är så jag säger det...")

Uppsnärjd i det blå

 Hemma igen!  Fan vad kul det är,Step-upen har helt klart blivit ett lyft i år,terminskortet visar sig vara en mycket bra investering. Ikväll känner jag mig dock helt slut efter passet,en aning konstig...? Men ska trycka i mig en apelsin eller två.
 Sen är det dusch och sova som gäller. Som sagt,känner mig en aning konstig,suttit och stirrat på skärmen i 10 minuter nu. Dags och släcka tror jag...? Prata med underbaraste för en stund sen,longing for friday ... 
 
 


 " Godaste vaniljyougerten till apelsinerna..."

Inga fel ! (som vi säger i branchen)

Mätt och belåten,rullar nog ur sängen snart.
Lyckan är enorm!
Min frys fungerar igen! *thank God!* Behövde turligt nog inte byta ut hela skrället,men tjockisfrysen står fortfarande kvar på samma plats,undrar lite stillsamt varför de inte tog med den på en gång? Den är ful,ful,ful och förstör hela "imagen" i mitt kök !
 Ska snart traska till MaPa (har blivit en hel del häng där i veckorna,med alla helgerna uppbokade)  Sen drar jag och Angelica upp till Step-upen igen. Som Pillan sa på jobbet " Du är verkligen fast i det där nu! " och ja,det är bara tacka för att hon drog med mig dit en gång i höstas,men vart blev du av gumman?
Snart helg igen! Kommande helgen är ett vinnande kort,hell Yeah !!
 


 " Pizza for everybody - jag börjar bli en hejjare på det här nu...  "
 



 " Tack Ove :) "




                                                                                           " alltid redo..."
 

Signed Sealed Delivered ,It´s mine !

Bokad,och min inom kort!





 " Snart hela serien komplett hemma hos mig..."

Just another day in paradise

Nyss hemkommen. Fick skjuts av en mycket förvirrad pappa min,han prata,prata,prata så han körde "fel" åtminstonde 3 gånger,jag fick helt enkelt en extra titt av Gnesta idag. Höll på att skratta ihjäl oss när han missa att köra in på min gata...
 En mycket rörig dag på jobbet,men är det pensionärsdag så är det. Och inget ont mot pensionärer,men,det blir lite omständigt hit och dit. Karin var i ångorna idag och på hugget. Hon frågade idag,när chaffisen ville ha en autograf på ordersedeln " om han inte skulle ha en till brorsan också?" *skratt* sen när hon kom tillbaka drog hon på radion och ut dånade Dolly Parton och " 9 to 5"  Själv har jag trakasserat Stefan hela dagen,men någon måste ju bossa med bossen också,det vågar jag *blink*

 

Barndomsminnen och framtidsdrömmar

dag och sova,lägger som vanligt upp en "bed time song"  Den här får mig att drömma tillbaka till Öland,där jag och familjen spenderade alla våra sommrar,är och förblir mitt smultronställe.Än idag har jag en hemlig dröm,om att nångång,en sommarkväll gå på konsert på Borgholms slottsruin,på Öland,en sån där perfekt,sval sommarkväll...


 

" Precis sån stämmning som här,så vill jag ha det *ryser*..."

 

Homebuy

Yes,en lång dag på jobbet. Jobb och sen "kurs". Nu gäller det att komma ihåg att sträcka på sig,inte lyfta si,inte lyfta så,böjda knän,armarn nära kroppen...Sen fick vi beröm från chefen! Fan vad vi är bra - och ja,de är ett härligt gäng vi är,alla vi på Stoppan.
 Nu har jag kraschat i sängen,tappat lite sugen på att fixa här hemma,eftersom mitt kök är belarmat med tjockisfrysen,och överallt står det saker till höger och vänster. Det är som dåliga vibbar,Feng shui kanske?
 Och till er som försökt nå mig på mobilen - jag är superfattig (igen) jag hör av mig!






 " Pumpsen jag beställde igår ! (pyttigaste bilden,men men..."

Into the night


" kvällens bed time - song,love it ..."

Födelsedags-hemlisar

Fick minsann i helgen veta av mina föräldrar att min stundande 25-års dag är fullbokad,eller snarare,mina föräldrar har bokat upp den åt mig,och jag får inte ha några andra som helst aktiviteter inbokade den dagen (förutom att jag ska jobba såklart...) Åh,vad spännande! Men lite läskigt också. Men känner jag mina underbara päron rätt så kommer jag inte bli besviken! ♥





 


Ont i fossingen . . .

Hemkommen från Step-upen. Okej,jag är inte knäpp,men idag var det fasen svårt det där med höger och vänster,det gick liksom inte ihop,men det var det fler som tyckte,och musiken var kass iadg (tyvärr) En aningens känningar i min ena fot,foten jag vrickade(vred ur led) rejällt när jag var liten,det sitter i fortfarande,tyvärr. Men vad gör det? För jag gick och beställde nya skor idag minsann. Ett par pumps som säkerligen blir perfekt till våren/sommarn! Internetshopping = härligt,härligt,men farligt,farligt *blink*



" Ajajaj,dumma dumma..."






Beach 2009 ?

Ny vecka och känns som att varje dag är planerad till fullo (hur blev det plötsligt så?)
 Var ju en aning nojjig i morse när man hade öppningen,men det visa sig att det (troligen) var falskt alarm. Jäkla snorungar och leka med människors liv sådär,kanske var menat som "ett skämt" men åh,dagens ungdom/barn. Det var bättre när jag var liten - helt ärligt. Barn idag har noll respekt! (blir bara mer och mer tveksam om jag vill ha egna en dag...)
 I veckan blir det födelsedagsfirande också! (2 stycken t.o.m!) Äntligen är presenten klar,och jag är nog ganska nöjd med resultatet,hoppas födelsedagsbarnet också blir det,man kan ju aldrig riktigt  veta... *blink*

 Nu åter till min tvätt,fram med vanish (blev tydligen lite väl mycket rödvin i helgen) (HUR?)
 Fick precis sms av Jocke också,så nu är sällskap och skjuts fixat till träningen ikväll - härligt!


 

" Kan lova att vi inte är såhär avancerade *skratt* "

come away with me and we kiss . . .


" det här får bli min "bed time song" för ikväll . . ."

are we human or are we dancer?

Söndagkväll,och intagit position i sängen framför "Mia och Klara"  Helgen har flugit förbi som vanligt,en mycket bra helg,om man jämför hur galet virrig den här veckan har varit,alldeles för mycket,en enda stor  röra. Lördagen bjöd på bubbelbad och middag,sen bar det av mot inflyttnings/maskerd! Helt galet. med världen härligaste blandning folk. Där var allt från vildaste(tokfull!) kycklingen,en skånsk basketspelare (älskar skåningar!) M kom som Markoolio/Magnus Uggla,Kristoffer kom som nyhetsuppläsare(kom fram till att han borde jobbat på tv4,om slipsen varit bredare)  J var utklädd till schweizisk flicka och var jättesöt med sina långa blonda flätor. Men coolast var nog ändå Johan som var 80-tals rockare! (själv kom jag som prinsessa,eller jag hade iaf en tiara på huvet och en lite vippa i handen...) Idag blev det vasaloppet  och söndagspromenad med vovven. Tror jag sovit alldeles för mycket idag,för jag har lite huvudvärk,men jag somnar nog som en gris snart iallafall. Ny vecka,ny månad,nya tag - imorrn är det Step-up igen. Härligt!




 " Äntligen är det Mars,snart kan man vänta sig våren..."

RSS 2.0