Sista September

 Börjar äntligen komma till insikt att jag gillar min lägenhet. Den har potensial och sakta men säkert kommer det nog bli bra,och kännas som riktiga "hemma" Lite småjusteringar och ett och annat besök på ikea,så ska det nog lösa sig. Idag jar jag minsann hunnit med alla mina måsten och "hemmafrusysslor" (dock inte sk. fru Anka "hemmafrusysslor" ) *blink* Jobbat,tvättat,lagat mat,och t.o.m sytt ! Ska stupa i säng nu och hoppas att morgonedagens jobb går fort. Har tänkt belöna mig imorrn efter jobbet med höstens första solariebesök. Behöver färg i ansiktet!



 " Höstfika i centrum i söndags - härligt . . ."


Right here,right now

JAG HINNER INTE MED!! Veckorna bara flyger iväg,jag är konstant trött,men jag har och får ingen tid till vila. Fullt upp hela tiden. Känns som att jag aldrig är hemma,inte hos mina föräldrar heller. Spenderar dagarna på jobbet och övrig tid hos älsklingarna eller på träningen.
Kan ni förstå då att det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig hemma?
 Har iallafall en helt underbart skön helg bakom mig. For upp till Stockholm i fredagskväll och mötte upp bästa Maria. Vi fixa pizza och rödvin och somnade som 2 klubbade sälar. Spenderade lördagen med massa shopping i Nacka,middag och öl på söder och avslutade kvällen med bio. "Coco Chanel" - helt ok,men inte mer. Blev ett glas vin innan vi återigen somnade som två medvetslösa. Söndagen blev det frukost på stan och Maria bakade godaste muffinsarna och sen mötte jag upp min man på tåget och det blev en slappokväll i soffan och vi tittade på tysk långfilm - uruselt. T.o.m Peter Haber dubbad?? Worst ever av TV4. . .
 Är just nu.för ovanlighetens skull hemma hos mina föräldrar och tvättar. Passade på att fixa trådlös intenet från 3 idag,funkar kanon!  Ikväll blir det tv-kväll hemma hos Jenny. och sen blir det nog lite framtida planering. Ska försöka klämma in ett besök i Ullared om inte en för nar framtid. Snart dags för julklappsinköp! Plus att det är välrdens road-trip. Även om jag inte själv kör så lovar jag alltid att hålla mig vaken hela vägen,fixa kaffe och så kan jag stå för musiken. Lovely!
 På lördag hundvak och sen på kvällen kick-off- Samtliga verkar taggade på jobbet!



 " Har de underbaraste människorna omkring mig . . ."


Hjärtat är fullt utav dig

 Äntligen fredag imorgon! Varit en helt sannslös vecka,känner mig helt slut men ändå känner jag mig gladare än på mycket länge. . .
 Åkte med Jenny till jobbet imorse,och man kan väl säga att det var två zombies som öppnade portarna vid 05.50. Usch,varnade alla damer i fikarummet att jag minsann skulle vara grinig hela dagen,men jag är inte den som låter det gå ut över sånna jag" inte känner" så jag har stått och "köttat" idag och hållt mig på kanten och bara varit trött. Så bra då när vi,jag och Jenny stämpla ut vid 15.00 och hämtade upp Fia och sen bar iväg mot Trosa. Vi hann med lite shopping innan vi parkerade vis SPAt där vi fick basta och bada bubbelpool och myste i våra badrockar på relaxavdelningen. Precis vad jag och alla vi behövde. Avslutade sedan kvällen med middag på Trosa stadshotell över godaste maten på länge. Prata massa strunt och framtida planer. Mina Underbara flickor!
 När tröttheten sedan trängde på blev det ett stopp på Trossen där samtliga moffade åt sig en del lösgodis och proppade sedan munnarna fulla så vi knappt kunde prata med varann i bilen. Och på vägen hem såg vi en katt,eller vänta???!!! 4 RÅDDJUR som sprang ut framför bilen!! GHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

 Imorrn kväll dags för Sthlm och darligen.Blir en riktigt tjejhelg med shopping,vin och bio. Ska bli himla nice.
Nu dags och sova. Ska mysa ner mig i sängen och lukta gott,det tyckte både familjen och ena katten som blev som tokig när jag kom hem. Kattmynta i oljorn? *blink*




" Helgen är mycket välkommen . . ."






it never felt so good

 Fan vad jag är grym.  Haft en helt sannslöst bra dag där allt bara flytigt på? När kommer den fasliga och farliga vändningen? Började dagen med ett 8-timmars kassapass,mitt första på flera år,och det gick så himla bra,över förväntan. Riktigt nöjd med mig själv. Sista timmen kom bästaste systrarna in och frågade om vi skulle fixa middag ihop,så hem,packa gymkläder och sen hem till Fia där vi moffa i oss pannkaka med glass och färsk frukt. Sen tod vi raska steg upp till Stepen och körde järnet! Fan vad kul det var idag!
 
Har precis pratat med Maria,hon har fixat lådvin till helgen och bion är spikad,så det kan bara bli en bra helg. Imorrn jobb i ottan,sen blir det spa i Trosa med tjejerna och restaurangbesök !



" Trött,men glad . . ."


workweekend means monday off

 Varit en lång och seg arbetshelg. Men samtidigt har det inte gått någon nöd på mig,då jag haft sällskap hela helgen igenom. Fredag-lördag-söndag har jag varit sambo. Ätit god mat och somnat utmattade i soffan framför TVn,och igår högg vi in på andra säsongen! Den är fan inte bra,men på nåt sett vill man ändå kolla?!
 Hann med en långpromenad med Fia igår kväll också,5 km i elljusspåret och stannade vid källan och drack godaste vattnet,vi kände oss mycket nöjda med oss själva.
 Idag har jag varit världens duktigaste,om jag får säga det själv. Tvinga mig upp ur sängen vid 8-tiden,började spackla och tejpa i hallen och spridde ut massa tidningar över golvet och äntligen har halle blivit målad! Tog sedan en pause vid 12-tiden och cykla över till Fia för en lunch på en av de nyare restaurangerna här hemma,riktigt gott och avslutade med en kaffe. Sen var det ner till stationen och mötte upp mamma. Vi tog en promenad till kyrkan och sen hem och nu har jag ÄNTLIGEN dragit det sista med rollern,nu är det bara finliret kvar. Mycket nöjd !
 Hopp in i duschen nu och sen hem till MaPa för att hömta mina "varor" sen blir det step-up ikväll. Fullt upp,I like it!




" Hallen,innan målarmästarn satte igång . . ."




" Man blir faaan inte vacker av det här . . ."




" Hösten är officiellt här,enligt mig . . ."




" Passar på att njuta av den sista sensommarsolen . . ."


Stålande dag

 Stockholm hela dagen lång. Strosa först runt på stan,gjorde en hel del fynd och lite kändisspotting,jojo minsann. Krånglade mig till söder och mötte upp Maria i skolan och efter ytterligare lite shopping och promenad hamnade vi på Friday´s i kungsträdgården och beställde in godaste pastan och fick plats med lite dessert också,det får vi alltid plats med *blink*  Underbart att träffa min darling igen. Kom ikapp med struntpratet igen och planerat in en weekend framöver.
 Kom nu hem till en luktfri lägenhet,så jag kan helt enkelt konstatera att jag har rörmockar-skills ! Hell yeah !
OCH det lustiga/märkliga idag,som jag klart tar som ett tecken från ovan : Sitter i Södertälje hamn,bläddrar i City och slår upp tidningen på måfå,och vad står det där? Jo,precis om vad jag just nu gått och funderat på i veckor,helt sjukt stört. Som sagt,det måste vara ett tecken !? 
 

 Dagens härligaste människa; Jag och Maria är inne på Claes Ohlsons,står en man framför oss i kön med en STOR verktygslåda på rullbandet. Varpå han vänder sig om och frågar :
- Ursäkta,men visst är den här manlig? (pekar på verktygslådan)
- Absolut, svarar vi 
- Bra,ni ser nämligen ut som sånna som vet sånt
- Absolut,jättemanlig,fanns det ingen större ?
- Nej,det gjorde ju inte det,men tack för hjälpen
 Helt klockren snubbe,mer sånt tack !





 " I wanna dance with somebody !!!! . . ."


Holy Bananas !!


"Vad har jag nu get mig in på ? . . ."


I wouldn´t stop it if I could

 Riktigt confused just nu. Fan vad det snurrar i huvet,allt på samma gång!? Hoppas dock jag kommer till klarhet inom den här höst/vintern. Behöver en förändring,jag känner det.
 Snart dags för Stockholm. Blir ett stop hos MaPa först,ska plocka upp en mycket viktig sak för att överleva helgen *blink*


Jag är min egen rörmockare

 Jahapp,min första stängning ihop med Jenny gick helt ok.Jag ger mig själv knappt godkännt,även om jag inte gjorde såå mycket,fast jag ; Lyckades välta en hel trave med chips,bearnaisechips (!?) men som Jenny sa,Äh,de ska ändå ätas och gå sönder. Samtidigt får jag alla dessa över mig varpå mina glasögon flyger av mig och Jenny gastar AKTA DINA GLASÖGON!! En stund senare lyckas jag tappa 3 ägg på lagergolvet,och det går typ åt en hel papprulle för att torka upp detta,klockan är då 19.45 och ja,det var liiite dålig tajming om jag säger så. 
Och när vi väl var ute ur butiken så öser regnet ner,och jag och Jenny som skulle cykla hem ? Tur att vi kunde ringa David så han om och hämta oss. Intensiv kväll.
 Imorrn dags för Sthlm. Det blir en bra dag


Pass this on

 Längsta sovmorgonen imorrn,börjar inte förrens 15,blir chark och sen ska jag och Jenny stänga på golvet,hur tänkte de nu?? *blink*  Torsdag ledig och då blir det Sthlm och middag med bästaste Maria. Vi ska göra ännu en av mina research,ååååh vad jag vill ! Troligtvis åker jag upp tidigare för att shoppa runt lite. Nu blir det sängen och lite läsning,kolla mina finanser också kanske?




 " Hoppas jag kommer till klarhet inom kort,jag ska ge mig själv hösten,sen måste jag . . ."


future dreams

 Löste sig proppen precis??? Ja,det ÄR frågan det. Redan tisdagkväll och tiden går fort,hur förstår jag inte med tanke på mina nuvarande tankar? Fullt upp hela tiden,har knappt spenderat någon tid hemma på senaste tiden,och det lär inte bli ändring på det heller. Nya veckan borde ha börja sunt,men det blev äppelkaka,ballerinas och massa dynga på TV hemma hos Fia igår. Jenny och jag tog en promenad och stannade kvällen lång. Kan ju poängetera att jag HADE träningskläder med mig,så min tanke var god,men ack,jag syndade.
Helgen var iallafall kalas!Kräftskiva? Nja.Den var väl inte speciellt bra för nån,eller? Men i slutänden tror jag att alla blev nöjda,glada,och kom till ställning till med en hel del frågor? 
 När det gäller framtiden då? Jo,jag blir bara mer och mer övertygad. Ska göra mer research och sen se vad jag ska göra. Jag måste våga,för vad har jag att förlora,egentligen?



8 personer i en volvo kombi,med svenska schalgervinnare på högsta volym påväg till en kräftskiva? Farligt,farligt,men härligt härligt!
(Don´t try this at home...)



" Jenny och David bakom mig . . ."




" Andrea och andra David,framför mig,I was stuck in the middle . . ."




" Michis var superchafför *blink* . . ."



" På den här nivån var det . . ."



Good girl gone bad

(följande inlägg kan komma att låta lite rörigt och osammanhängande,det har sina anledningar) 
 Häng hos Jenny,vi prata framtidsdrömmar och nojjor.Sen klev bästaste syskonen in,och hade paj med sig!! David och polare Kjell(?) droppa in senare och vi håva i oss massa massa vin. Sen bar det av mot Nypan. Eller,nääää,vi drar till Södertälje istället!!  Jag,Jenny,Martin och Michis drog ner till tåget,och mötte jobbkontorspersonalen minsann,dock påväg hem. Nere vid tågstationen fanns inget tåg,vi ringer vår chaufför och raceade mot O´learys,fast där var det dött,och inget Hamnmagasin heller,det blev Fem,Fem,Noll. (Samtliga fick nojja och flaschbacks till gymnasietiden) Vi klev in,hyfsat med folk. Vi drinkade och slog oss ner och prata,prata,prata,och sen blev det dans,dans,dans. Flydde stället vid 2-tiden,då Michis ragg despert väntade på henne,dock inte sååå lockande att hänga med nån som prompt kallade henne Rebecka?? Efterfesten höll på donken i moraberg,jo men fest blev det,för vi var fulla och högljuda och höjde stämmningen där inne ganska regällt. jenny pruta på dippen också.Spännande hemfärd och samtliga nöja och glada.




" jag var packåsna för kvällen,mycket kort blev det . . ."



" Me and my princess . . ."




" It´s ALL aboute the shoes !!! . . .



" Vi skapar fotokonst ? . . ."



" Min snygga man och underbara Jenny . . .



" Vi hade heta diskussioner . . ."



She works hard for the money

Yes I sure do ! Helt jävla mör i kroppen och ryggen. Ville (nästan) gråta när klockan ringde imorse 05.00. Min kropp skriker efter vila. Och ändå har hösten inte ens börjat? Vad händer? Hamna hos MaPa på middag idag och direkt när jag kom hem blev det ett varmt bad. Så nu ligger jag i soffan,vilar ryggen och målar naglarna,real girley. Ska se över min garderob om en stund och fundera över på vad man ska ha på sig ikväll. Kanske ska fixa lite lockar i håret? Tack Gud för att det är fredag och helg!




" Behöver sova i 100 år . . . "


She´s back !

 Precis hemkommen efter en låååång dag,men en trevlig sådan. Började dagen med att vara i frukten. Jag och A-M,och det var riktigt roligt,så nu vet jag vart sötpotatisen och sånt ligger. Bra där. Vid 14-tiden dök hon upp,den förlorade dottern/ systern/vännen. She´s back in town for the weekend - Michis.Och jäklar vad vi har planerat helgen nu. Och det kan ju bar gå på ett sett,illa. Spontat drog vi ihop till en middag idag,så det blev tacos hemma hos Fia och Daniel och sen lite BJ´s på det. Nu dags och sova,imorrn jobb och sen blir det vindrickande hemma hos Jenny imorrn kväll. Och på lördag stundar kräftskiva. Känner på mig att det blir en tuff helg,rolig,men tuff. Oj. *blink*




" I cut me open,men fick sötaste plåstret av Fia . . ."


Natti natti

Sista låten på step-upen idag . . .



 " Hon är så fruktansvärt vacker . . ."



Ready to give up ?

 Jo,så illa var det idag,i ett svagt ögonblick. Men vi körde järnet och överlevde ännu ett hårt pass.
Fullt ös hela dagen.hunnit med massor. Jobbat och rent utsagt spenderat hela dagen inne i kylen,vid kvarnen för att se till att alla våra kunder kunde köpa köttfärs,satan! Hem och tvätta och hann springa in på systemet för att fixa helgens dricka,och sen hem för att svira om. Sitter nu nyduschad och red för Idol. Måste ju knna hänga med i snacket vid lunchbordet imorrn. Lite thé och mackor på det här. Sen dags och sova. Imorrn ska jag vara i frukten på förmiddagen. Me like !

 


 " Yes,I´m not a quiter !! . . ."


you got me burning

 Mycket givande promenad ikväll. Dock insåg jag att reflexer är en given investering jag borde göra omgående,frågan är vart,kollar Intersport på jobbet imorrn. Vi hade först tänkt ta en vända i elljusspåret,men det gick inte så bra eftersom det fanns inget ljus i spåren??  Så vi snitsade mellan villor och skogsvägar istället och hittade världens längsta uppförsbacke. 1 timmes promenad,mycket skönt. Nu dags för thé och mackor sen sova !



 " Fått mammas gamla thékanna - I love it !! . . ."


Home and away

 Smet lite tidigare från jobbet ikväll (10 minuter är alltid nåt)  Ska svida om för att bege mig ut på joggingtur med Fia. Eftersom träningen uteblev igår gäller det att inte tappa stinget. Magen mår bättre idag,även om det inte är helt hundra nu heller,väldigt konstigt,men NEJ,jag är inte...ja ni vet.(även om 3 pers kläckt ur sig det idag)
 Jobbdagen flög iväg idag,det planeras och försigår lite projekt på bygget,som troligtvis kommer ske inom kort,och det kommer bli SÅ himla trevligt. Nu ser jag fram emot helgens kräftskiva,kommer bli alla tiders och hell vad jag ska dansa!!


 " Oh,my honeys fick idag se solljuset . . ."




"Sex i påsen?? Inte helt ok va?? . . ." *blink*



longing for fall

 Blev hemma idag. Snopet,men ja,så blev det. Vakna inatt med magont och det höll i sig,och gör fortfarande ? Inte gjort nåt vttigt på hela dagen,förutom handlade till middagen. Men har ändå kännt mig rastlös,så imorrn blir det jobb igen,vilket på telefonen idag lät som en gåva från himlen? Är det kaos som vanligt kan man undra? Hur som. Mamma kommer förbi ikväll,blir lite thé i soffan och sen läggdags hyfsat tidigt. Suttit och letat höstkläder på nätet idag,ser såå fram emot hösten,faktiskt,hoppas på en bra sådan. Känner ett bubbel i kroppen,ett positivt bubbel =)



" Gjorde det enkelt för mig och fixa pannkisar idag . . ."




" Ännu en av mina höstlåtar . . ."




Bra musik från helgen

 


" Favorit från midsommarhelgen . . ."


" Johan rekommenderade,I think I like it . . ."


" Jag skyller ENBART på Kristofer . . ."


I think I like it . . .

 Söndagkväll och ännu en helg är helt borta. Dock varit en riktigt lyckad sådan uppe i Sthlm med min man.
Fredagkvällen spenderades ute över godaste middagen på mycket länge och en flaska rödvin. Vi tog en chansning och vi blev positivt överraskade båda två hur bra det var,så dit går vi absolut fler gånger. På lördagen blev det lång sovmorgon och efter hundpromenad och frukost/brunsch blev det en rajd in till city för lite shopping. Lyckades hitta fina chinos på Weekday. Har letat hela våren efter ljusa,och först nu hittar man dom?
 Lördagkvällen var också spikad. Hemma hos Kristofer blev det Stockholmspelet med seriösa(och mindre seriösa) deltagare. Det var jag och alla grabbar. Martin,Johan,Kristofer,Jens och Ludde. Mycket grabbsnack,men jag är inte den som är den,även om jag står för att jag är pryd *blink* hans med både en intervention (?) och massa shyst musik,och det gamblades om en hel del,både om föremål och personer. Tror att vissa både blev av med hund,lägenhet och flickvän? *blink*  Sen drog vi oss alla till Olssons där Neil spelade,trevlig kväll som vanligt,även om jag och M själva fick stå för dansen. Idag ansträngde vi oss inte heller direkt. Promenad med hunden och middag innan hemfärd.
 Imorrn ny vecka,fullt upp. Träning och på onsdag kommer Michis hem,på lördag kräftskiva och vem vet mer vad som händer?



                                         


 " sommaren lever kvar en stund till . . ."



" Vi på Olssons  ♥ . . ."






Bara glad


" En av alla mina "höstlåtar" . . ."


BRUTALT

 Tillåt mig skryta,men faaan vad bra vi är. Step-up måndag och onsdag,och styrkepass idag. Passet gick fruktansvärt fort och var helt klart roligast på hela veckan. Det här blir en bra höst.
Nu dusch och sen en stor kopp thé innan sängen kallar. Äntligen fredag imorrn.



 " Blev en skön promenad hem i mörkret och regnet . . ."


Hejja Norge!

 Jajamän,det menar jag sannerligen. (varför visar sig inom en mycket snar framtid)
En mycket seg dag,släpade mig till jobbet trött som jag vet inte vad,och mötte en lika trött Jenny vid dörren. Och på den nivån har det hållit sig hela dagen,stod nästan och slumrade vid packmaskinen,så frågan är vem som var packad? Nää,usch. Körde järnet på Step upen igår och det känns i kroppen idag,men snart är det dags igen. Styrka ikväll. Min första gång,så det får bli en lugn testgång ikväll. Ser ut att det blir Sthlm i helgen,härligt,längesen det blev en hel weekend. Mycket på gång nu framöver. Nästa vecka är det one and only tillbaka på blixvisit,Michis! Och till nästa helg blir det kräftskiva. Yes,hösten rullar på . . .



 " Kolla in mina muskler,syns dom??? . . ."


Let´s make this a good day

 Vaknade av regnet och blev dyngsur påväg till jobbet imorse,upplagt för worst day ever,men icke. Varit en mycket givande arbetsdag. Trevliga kunder,jag undkom fruktkillen,vi har haft världens charmigaste praktikantkille i charken(som jag fick en brandbil av) och jag lyckades springa in i Vevve efter jobbet,och hann säga adjö innan hon far till amerikat. Nu är Oktoberfesten spikad också,det kan inte bli annat än bra!! Och Jenny har researchat under morgonen så Oktober kanske blir ännu lite bättre ?  Yes,Life´s gooooood !





 " Dock fundersam över mina framtidsplaner,här krävs noga eftertanke . . ."


Hysterisk kväll ?

 Kvällens middag resulterade i :
* Potatisen brände fast i plåten
* brandvarnaren går igång
* jag får hjärtattack innan jag inser vad det är som låter
* Jag springer in i badrummet,hämtar badlakarn och vevar under varnaren,den tystnar
* Ringer mamma för att lugna ner mig
Summan av kardemumman ? ; Mitt sovrum + mitt hår luktar nu stekos 

Imorrn är det öppning som gäller,känner inte för det nu,3 mornar på raken. Det betyder att jag måste ta emot fruktleveransen. Killen/mannen som levererar frukten anser tydligen att han är väldigt charmig,det anser inte jag,usch och fy! Det är skillnad på fruktkillar och fruktkillar, Jag har redan min fruktkille :) Nu hopp in i ducshen,sen blir det kvällsläsning i sängen,jag har fått post!



 

Just another day

 Wow,ikväll när jag kom hem spred sig en doft av peach passion i hela lägenheten,det luktar inte avlopp!? Än finns det hopp. Arbetsdagen flög iväg,och morgondagen blir inte ett dugg så som jag hade trott,men ärligt talat gör det inget,inte det minsta. Full fart mot helgen. Jenny och jag stod och prata Kina idag,lovely,annorlunda,men spännande. Smidigt planer med Darlingen också. Nästa gång jag är ledig i veckan ska vi göra research och sen ska jag fan göra slag i saken! Vad,det visar sig.
 Ikväll blir det middag på balkongen,ensam dock. Men jag får se till att ragga hit sällskap lite titt som tätt under hösten,har fixat filtar så det ska funka att sitta där även när kylan kommer ! 
 



 


" Rotfrukter till middag - böand det godaste . . ."





" FYNDAT IDAG! Blir perfekt till träningen i höst . . ."


RSS 2.0