Fisherman´s friend är min bästa vän

 Jag blir tokig! Ju mer jag hostar desto mer ont i huvet får jag. Och ändå skulle jag vilja säga att jag mår bra,men faan också! Har fixat och pysslat hemma hela kvällen nu,i lagom tackt. Ska göra mig en stor kopp thé med massa honung i. Eller som Tobbe sa idag:drick honung!
 Efterlyst på tv också,sen dags och bädda ner sig. Kan ba konstatera att den här dagen blev inte alls vad jag hade hoppats/räknat med. Får ta igen det på semestern!




" Yes,just nu lever vi i symbios (eller vad det kallas....) "




" Ikväll plockades sommarens klänningar fram - har längtat ! "

just another manic wednesday

Ingen bra dag idag. Rösten är fortarande svajig och huvet dunkar,gick och la mig när jag kom hem,sovit i 2 timmar tror jag,känner mig mosig.  Bara en dag kvar,sen är jag ledig i hela 10 dagar,ljuvligt !




" Nyinköpta idag,redan mina älsklingar . . ."



" blev mumsiga jordggubbar till middag idag . . ."


" tillbehör till mina klassiska pannkakor såklart . . ."

Are you talking to me ?

Min röst är typ lika med noll just nu. Mår hur bra som helst i övrigt,lite småsnuvig kanske,men det kan lika gärna vara pollen. Men annars har jag gått från att vara rosslig i halsen till att låta som en pojke i målbrottet. Riktigt sexigt. Och av nån väldigt konstig anledning var det idag som alla säljare tydligen hade bestämt sig för att komma,och telefonen har gått varm,så inte har man kunnat vila rösten inte. Jo,jag tycker faktiskt lite synd om mig själv . . .
 Tajm
att fixa käk,får se hur det går,trodde pasta var på gång,men jag hade glömt sätta på plattan...
Blir iallafall pasta med bacon och champinjoner till,och så har jag lyxat till det med en bit parmesanost!

21;07 : Vet inte vad som hände nu ? Helt plötsligt kan jag inte sluta hosta,huvet dunkar som om det vill explodera och jag blev bara trött. Dags att bädda ner sig tror jag. Börjar tidigt imorrn så det blir nog besök på apoteket imorrn eftermiddag . . .




" 25-års presenter från bästa gumman . . ."





" Gårdagens fynd på Indiska . . ."




" Champinjoner ! . . ."

It takes a fool to remain sain

Stockholm,stockholm,stad i världen . . . Haft en riktigt lyckad estocholmodag med mina goda vänner.
 Andreas bjöd på försenad födelsedagsfika i Kungsträdgården och sedan blev det en promenad genom stan,tills vi mötte upp Maria på Hötorget och vi begav oss till Jensen´s för middag och dessert. Efter några timmar blev det en promenad upp till söder,och jag och Maria kan konstatera att det kommer födas MÅNGA barn i Juni/juli,oj vad det vimmla av gravidmagar där ute! Varit skönaste vädret ute idag,något blåsigt kanske men vad gör det,enda negativa är att jag tror Jenny har smittat mig *blink* (!) för nu är det jag som snart inte har någon röst kvar.Fortsättning följer . . .


Dagen i bilder ;


" Hela Kungsträdgården står i blomm - lovely ! "
 


" Andreas stod också i blomm *blink* . . ."




" Kungsgatan . . ."




" Maria med sin dessert,glad i hatten . . ."



" Seriöst bland de topp 10 godaste desserter jag ätit ! "



" I väntan på notan byggde vi torn . . ."



" Pose,pose,pose . . ."




" Stanna upp hela trafiken för att kunna ta en bild ! . . ."




" Klockrent tyckte jag och Maria . . ."





Ny människa

 Har sovit som en stock i natt,men drömt hela natten lång att jag campat ? Har tagit en riktigt sovmorgon på mitt egna sett,lång varm dusch,frukost i solen i köket och stereon på hög volym med en massa svensk trallvänlig blaja *blink*
 
Ska packa lite snart inför dagen som ska spenderas uppe i Stockholm. Ska först möta upp Andreas för lite shopping/fika i solen,och sen möta upp min darling,blir middag uppe i stan,och förhoppningsvis(troligtvis) en massa struntprat. Längesen som alla vi 3 träffades ! Åh,det här blir en bra vecka,det känner jag på mig! (hoppas,hoppas)




    " Redo för en heldag i Estocholmo ! . . ."



   " Frukostbuffén är serverad i solen. . ."



 " Frukostdejt med Leila,hitta några godbitar till framtida middagar . . ."

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? NEJ,det är igen vanlig dag,för det är världens bästa Helénes födelsedag!



 " GRATTIS GUMMAN ! ♥ "

bedtime

 Precis stängt av TVn,kände att i kväll,då blev det en aningens för mycket av ren dynga på burken. Van Vetereen på 4;an. Vanlig man går från att ha varit läkare till att,av ren händelse,bli massmördare,och förresten,det var vaktmästaren/övervakarn som var utpressaren. Stängde över till 3;an,där var det "Grannfejden" och när Aschberg är i farten,då kan det ju som sagt bli en anings för mycket av just Aschberg. 
 Ledig
imorgon,men har hela dagen uppbokad. Sen är det bara 4 arbetsdagar kvar,sen har jag SEMESTER !
Hoppas på sol imorrn,då lutar det mot mina converse och leggings,och så blir det förhoppningsvis en fika i Kungsträdgården med Andreas,och sen kommer Maria !

knock-out

 ååååh,helt lost i knopp,kropp och själ. Fia och jag skoja att vi är jet-laggade sen Frankfurt,så är det nog. Varit en mycket kaotisk helg,på ett eller annat sett,och idag trodde jag faktiskt att jag skulle trilla av pinn,eller iallafall att någon där uppe vill mig illa. Har snubblat,skurit mig,knockat mig själv samt fått en plåt rakt i mellangärdet.SMACK sa det och jag tappa nästan andan,lite öm är jag *Stackar mig*  Blev en latte hemma hos Fia idag också,vi tänkte fira att helgen var över,men båda var helt apatiska,så det blev inte så livat,men hundvakt var vi och tog en långpromenad med übersöta Molle!


                                                        
" fick födelsedagspresent från Fia idag ! ♥ . . . "




Bor dom i huset ?

Jo,tack,mina föräldrars katter bor i huset. *asg* Herregud,precis fört ett udda samtal med en bekant till familjen,ibland får han till det så galet att man får hålla sig för kung och fosterland för att inte kikna av skratt. Blev en riktigt trevlig middag trots allt,var inte direkt på tiptop-humör när jag anlände,men glada miner,och bäst var nog nästan att min andra moster var där med sin man,har inte träffat henne på säkerligen nästan ett år,men det blev bara väldigt kort,men åh,så härligt!♥
 Vette sjutton vem som var dj,för det har spelats allt från Thorleifs (????) till Thåström, och pappa och några gubbar skulle som vanligt stajla med vem som har bästa steroanläggningar och datorer och hej va det går,och nån satt och läste instruktionsboken till stereon (!?) och innan jag kom hade det spelats dragspel,och någons skor hade blivit utelåsta på balkongen . . .Nä,jag kände att jag gick nog i rättan tid ?
 Dags och krypa till korgs snart,känner mig inte helt tiptopp,men jag hoppas arbetsdagen imorgon går fort,så det kan bli en vända med brorsan båt i solen !!


Bjuder på en gammal godig från mina gamla turnétider,med JOHAN som frontare! Hell yeah! *blink*


" aaaah,Anders,Henke och Jan i sina rosa byxor och Johan i skinn...det var tider det.."

longing. . .





 " Lykke Li - Nygammal låt jag är kär i . . . "

friday means sushi

 Nyss hemkommen,helt koko i bollen - fortfarande. Tjejkvällen = hysteri så det blir middag och sen sängen. Men jag har en del att stå i innan dess ändå. Måste rota fram nåt snyggt att ha på mig på middagen,har just nu noll lust,hur tråkig och elak jag än må låta.Men varför ska allt alltid inträffa de helger som jag jobbar ? *typiskt* 

Jag får köra på mitt mantra :
semester v 19,semester v 19,semester v 19 . . .
 Och ikväll en stor kram till Heléne,gumsan,hoppas det löste sig . . .




 " Min nya fredags-addiction . . ."


invalido . . .

 Sov som en klubbad säl i natt och tog en välbehövlig sovmorgon till halv 10 i morse. Men tro inte att jag legat på latsidan idag inte,även om kroppen och hjärcellerna inte riktgit vill i den tackten som man själv vill. Spenderade förmiddagen uppe i Södertälje med SysterYster. Vi traska runt i butikerna och käkade sedan korv och drack pucko. Eftermiddagen har spenderas hemma hos Fia,blev en fika ute i trädgården med Knubbis springade mellan benen och uppe i träden. Väl hemma har allt gått i slowmotion. Men middag har det blivit och snart ska jag ta tag i tvätten och hänga in resten i garderoben. Ska försöka håll mig vaken några timmar till innan läggdags. Helgen blir säkerligen ingen hit. Har fullt upp. Imorrn är det jäkla tjejkväll i Gnesta och cirkus så det lär bli massa folk som handlar,och lördagen blir det jobb till 18.00 och sen ska man på fancy-middag med jag- vet- inte- vad- för- folk- som kommer. Och sen jobb tidigt på söndag. Åååååååh,kan ingen bara skjuta mig nu istället ?








" Min nya finfina blå väska inköpt i Tyskland,rymmer allt som jag kan tänkas behöva . . ."





" Fia busade med Knubbis - gulliga tissenissen . . ."




" Och det blev ju middag - Pasta carbonara . . ."





What happends in Frankfurt . . .(part III)


" Frukost på Frankfurts fygplats i väntan på bussen . . ."


" Bara glada miner på bussen . . ."





" Fia honey ! . . ."



" Michis übersnygga princess - give me !! "



 " Bland det godaste jag ätit någonsin - Mango chiken .
Lovar,varje tugga var det en kör som sjöng " Hallelulja,hallelulja . . ." Matorgasm ?



" Starbucks ! "




" Malin mumsa glass istället för koffein . . ."



" Frankfurts skyline . . ."



" Mina fina flickor by the riverside . . ."


" Michis o jag ville inte shoppa mera - vi ville ha öl !! "


" och det fick vi ! (och Malin var inte så arg som det ser ut på bilden. . . )



" Den charmiga servitören som gav oss dricks . . ."




" Klubbade loss på "Unity" lovar - vi ägde på dansgolvet, hell yeah !!! . . ."





What happends in Frankfurt . . .(Part II)

 Känner mig mer död än levande. Känns som att någon tvingat mig till ett träningspass,klubbat och sen drogat ner mig. Efter en resa att minnas forever. Gissar att jag fått drygt 4 timmars sömn på 2 dygn. Kan säga att jag är ingen vacker syn just nu,men det är det såå värt. 6 galna och glada tjejer tog staden med storm,och jag tror inte vi lämnade någon oberörd.

°
Hostelet var helt perfekt för den korta vistelsen vi var där,6 stycken ikea-sängar och heltäckningsmatta
º Hostelet var lägligt granne med " world of sex " så vi kände oss som hemma
º Jag stylade med mina Frankfurt-fakta och poängterade säkerligen 5 gånger vart Europas centralbank låg någonstanns...
º  Så fort vi tågade in i en av av de större galleriorna är det några (absolut ingen aning vilka) som yppar orden ; Kolla där är Gnesta-bor " ( aldrig får man vara ifred. . .)
º shoppingen gick sisådär,bra för somliga,katastrof för somliga. Själv fynda jag en väska,och en parfym.
º Det är SOMMAR i Tyskland. Hela dagen var det strålande sol och 29 Cº + i solen.
º Jag och Michis kan intyga att vi till lunch käkade bland det godaste vi någonsin satt tänderna i,ljuvligt.
º Blev ett obligatoriskt besök på Starbucks. En frappuccino med caramel och SÅ mycket grädde att hela gommen kändes som ett fettlager.
º Vi tog en långpromenad runt floden och njöt av solen,och ville inte åka hem !
º Efter shoppingen satte vi oss på en uteservering och tog en öl. Fick charmigaste servitören,och när vi gick fick vi dricks,5 svenska enkronor.
º När mörkret lagt sig och samtliga hade svidat om,tog vi en promenad för att hitta en shysst restaurang. Tog nog av vid lite fel gata så vi hamna på red-lightkvarteret och förunnades/äcklades över hur proppat det är med place. Vi tg tag i varandra,2 o 2 armkrok,och beslöt oss för att åtminstonde uppge oss för att vara lesbiska tills gatan tog slut.
º Vi hamnade tillslut på samma uteservering,beställde in 2 flaskor vin och käkade jättegod middag. Runt omkring talades det om " oh,de där 6 tjejerna är från Stockholm och ska ha 100% service" och inne från baren fick vi höra att vi hade en fanclub. Plötsligt fick Jenny något varmt över sin arm,hennes reflexer var blixtsnabba och när samtliga tittade upp såg vi att bven i dramat var en jävla duva ! Personalen blev helt hysterisk och började kasta stenar,vi andra böev bara hysteriska och vek oss av skratt,men kände stor empati för stumpan...
º  Fick sällskap vid bordet av en Chris Martin (inte han i coldplay dock) han hade en mamma i england,och jobbade för nintendo. Och han lärde sig förljande ; " Jaaag diskart åt digh . . ." (jag diskar åt dig) för det är ju det som alla svenska tjejer vill höra från en man *skratt*
º Plötsligt styrde vi kosan mot klubben "Unity" en mörk och liten klubb inne på en bakgata,där röjde vi gärnet tills jag och Jenny,med sin trasiga röst lämnade stället med taxi runt 02.00 tiden. Resten av tjejerna dök upp på hotellet drygt en timme senare,en powernap på det och samtliga vaknade upp 2 timmar senare,onödigt pigga och fräscha och tog sedan bussen mot flygplatsen 05.00. Hemma i Sverige runt 11.00,efter en mycket intesiv med jäklar var rolig resa. Har vid flertal tillfällen under resan fått höra att " we are crazy !!" VARFÖR åkte vi till frankfurt bara över ett dygn? Jo,för att vi kan och vill. Och för att det var såå jävla värt det !


what happends in Frankfurt stays in Frankfurt


" To be continued . . ."

Resfeber . . .

 Heléne åkte precis,vi tog en spontan-dejt och har druckit thé och suttit i soffan och snacka,mycket fika för Heléne idag *blink* Har precis packat ner det lilla som ska med,blir inte mycket,vilket är oerhört skönt för en gång skull,då jag alltid tar med mer än nödvändigt! Känns också konstigt på ett sätt,min darling Maria har hitills alltid varit med på mina utlandsresor,så jag kommer sakna min reseledare ♥ men det kommer bli såå bra så med tjejgänget.  Kommr antagligen få oerhört svårt att sova,eftersom man ska upp innan tuppen,väldigt intensivt,men ska bli kul!
 Ready or not,I´m returning to frankfurt ! ( var där en weekend sommaren 2007 )


 Har nu avslutat samtliga "viktiga" telefonsamtal samt hunnit ta en varm dusch,har ställt klockan,ska krypa ner i sängen nu,så får jag se om det blir några timmars sömn eller om det bara blir en dvala ?


 
 " Pass,pasetas,p-piller och poletter . . .(eller hur var det nu) *blink*



 
" Gick förbi idag och insåg,GUD vad skor jag ska ha på mig i sommar  . . ."

gammal,äldre,äldst

Känner mig oerhört klubbad i huvet nu. Kommer somna om en stock sen. Ska ta en stor kopp thé och sen knapra i mig lite bridgeblandning. Känner mig så mycket gladare efter helgen ! ( tack alla underbara vänner där ute . . .)



" min übergamla och färsprakande regnjacka,som förövrigt Martin passa utmärkt i . . ."



" Bridgeblandning = Jag är officiellt gammal . . . "

Blandaren !!!

Just dom orden vakna jag till i morse,mysigt. *skratt*   En mycket krävande och deprimerande arbetsvecka slutade iallafall med en riktigt lyckad helg. Med goda vänner kan det aldrig misslyckas.♥ Blev en rajd upp till Stockholm igår,tog tidiga tåget för lite sista - minuten - födelsedagsshopping,men hann även köpa på mig ett par skor och lite annat smått och gott. Blev en fika i solen också...
 For hem för att powernappa,och sen på kvällen var det 25 -års fest för Fia ! Smörgåstårta,jättegoda som Jenny hade gjort! Och en massa gott rödvin,och sen blev det lite sherry på det,iallafall för mig och Martin. Blev en riktigt trevlig kväll där alla var samlade runt köksbordet och babblade på o dittan och dattan fram till klockan blev runt ett.
 Imorse såg det ut som ett bombnedslag hemma,låg vinterjackor hit,och regnjackor (!?) dit,undra vad som hände i natt? *förvirrad*  och istället för söndagspromenad blev det cykeltur genom Gnesta med min man,och en chorizo i parken,det är vår nya favorit i repris.



" onyttigaste frukosten igår i sthlm,icke att rekommendera . . ."





" soligt i stan,så det blev chinos och tygskor. . ."




" Fias Födelsedagspresent ! . . ."




" Igår var det premiär i mina nya converse - älskar dom !!! . . ."






Noll motivation . . .

 Lugnat ner mig en aning. Mycket också för att jag fick ett mycket positivt besked med mejlen idag,gått och gnagit mig en tid. Fått mat i magen samt en kopp thé. Ska ta en lång,varm dusch,och sen släcka. Öppnar imorrn och hoppas så innerligt att dagen går fort. Stefan bokade in en "dejt"  imorrn innan jag går hem,har ingen lust alls att stanna längre. Har fixat så ja blir hämtad med bil också,underbara han. MaPa har också lovat mig middag imorrn,så ska jag vara "liten" och se till att bli ompysslad,det behöver jag. . .



 " Nya t-shirten från Gina- lovely ! .  . . ."

Blir så jävla less

Nu känner jag att jag tappat orken,och tålamodet. Varit en riktigt pissdag (igen) vill inte mera,och även fast det bara är en dag kvar nu så känner jag noll energi eller lust. Om jag inte hade sånn jävla arbetsmoral hade jag sjukanmält mig på ett ögonblick,men som Tove skrev igår,man ska vara så jävla vuxen !  Fan,fan,fan,fan . . .


polis polis . . .

Efter denhär pissdagen har jag gått och fått världens huvudvärk nu (migrän?)  ska dricka lite thé och sen lägga huvudet på kudden. Får hoppas att grannen inte får besök av polisen i natt igen. Höll på att dö av chock,mitt i natten,till tisdag,sånna stunder hatar jag att bo/sova ensam . . .



" 25-års presenterna fortsätter att trilla in - fick det här av Heléne igår ♥ . . . "


" Tunikan jag fynda igår,verkligen helt underbar ! . . ."


" Efter en dag i knut : mitt hår ser rent ut sagt ut som ett fågelbo !? . . ."

Snart ÄR eländet slut !!!!

Varit en riktig pestdag på jobbet ! Segat sig fram och hänt absolut nada (kundmässigt) men framåt hemdags,då skulle minsann ostdisken pajja och blev übervarm,så samtliga charkenanställda + pillan,weine och Stefan fick hjälpas åt och lassa ur halva disken. I väntan på klartecken på att den var ok hann alla gå hem eller gå på fika,så det blev pillan och jag som tappra fick ösa ner allt igen,och vid det laget var klockan redan hemdags och jag hade ännu inte städat,eller beställt några varor !? och hemma väntade tvättid så det var bara att cykla som en galning hem för att hinna med kvällen sysslor. Böev ingen step - up eller promenad med Fia *buhu* men vi tar igen det en annan gång.
 Idag kommer Jenny hem också !!!




Snart är eländet slut!

 Igår var det shopping med världens bästa Heléne !  Slutade 15.00 så H kom och hämta upp mig på stoppan och sedan bar det iväg mot Eskilstuna,som jag faktiskt aldrig varit och shoppat i.  Till tonerna av Peter LeMarc och en massa struntprat så gick resan in himla fort,och vi hann både strosa runt i E-tuna och sen for vi ut till E-tuna Park och blev kvar tills de nästan stängde. Sedan blev det en sväng förbi Malmköping och H´s föräldrar,och alla katterna! Där bjöds det på thé och bullar och runt 22.00 trilla jag in innaför dörren,trött men glad av dagens sällskap och shoppingfynd!
( Det funka ju jättebra gumman o shoppa ihop,som vi trodde !)  *blink*



" Det blev lunch/middag bestående av tacos "



" Istället för grädfil var det godaste vitlöksdressingen . . ."




" Vid E-tuna park blev det sedan en fika . . ."


" Mina shoppingfynd; Topp + tunika från Gina,leggings från Vila och 2 übersnygga klockor från Uropenn..."


" tissenissen hos H´s föräldrar ; gissa om jag var SÅ nära att ta med hem !! "

Jag och Heléne

Vi drev lite med Tobbe i veckan ;



 " Det var nästan så han bad om det juh . . . ! "

Alltid sena nätter,du kan nå mig på mobilen

Whoaaaaaa,vilken helg det har varit !!  4 dagar ledigt,och jag känner mig faktiskt ganska utvilad,konstigt nog. Var dock inne på jobbet en snabbis i eftermiddag och beställde varor till onsdag,men MaPa bjöd oväntat på grillat idag,så det blev en mycket bra avslutning på en fullspäckad helg.
 Lördagen var det Piggly Wiggly som stog på agendan. Åkte upp till stan,och sen kom tjejerna lite senare,så vi körde klassikern,pizza och vin och laddade upp innan vi körde in till Nordic Light Hotel,där TSLP körde live !!!! Vi röjde dansgolvet tills det stängde och hamna tillslut på Berns och körde där sista timmsn tills det också stängde. Grym kväll med jävligt sköna människor. Tur att man tog tygskorna så man orka hela natten !
  Söndag tog vi sovmorgon och körde sen en brunch ute i solen på uteserveringen Papas deli. Godaste primörsalladen och rostbiff. Sen på kvällen drog vi ihop lite folk,fixade lite engångsgrillar och köpte korv och kebabdressing och körde årets premiärgrillning i Rålambhovsparken. Kallt blev det,men med filtar,lite vin och mössa och vantar blev det ändå himla mysigt,tills vi gav upp och jag,Martin,Tove och Johan drog hemåt och hyrde film och köpte smågodis som vi vräkte i oss. Filmen var dock mycket skum,och jag sov hela slutet . . .
 Idag blev det skön långpromenad med hunden och en sen frukost innan det blev dags och fara hem till Gnesta igen. Nu blir det thé och lite tv sen sovdags. Imorrn jobb till 15.00 sen ska jag och Heléne in till Eskilstuna och shoppa hela eftermiddage,ska bli görskoj gumman!


Helgen i bilder :


 " David,jag och Michis "


 " TSLP - joggar staden . . . "


 " Martin ! "




" Fia posa i sina übersnygga skor . . ."


" Utanför Nordic  . . ."



" Klämkäck ? . . ."



" Johan ! Piggly Wiggly  . . ."




" hårt festande inne på Berns  . . ."




" Alla hade vi tänkt bekvämt för kvällen  . . ."




" On my way home . . ."




" Faan,vad ,mycket skit man ska ha med sig jämt  . . . "





GLAD PÅSK !




Man blir trött av släktmiddagar . . .

 Hemkommen och så otroligt trött,och mätt. Tryckt i mig både fika med tårta,godaste middagen med fläskfilé och sen en lass med glass till efterrätt. *jisses* Men himla trevligt har det varit. Parkerade ganska omgående efter fikat på balkongen med hund i knät och alla övriga gästerna omkring,alla bara njöt och lapa i sig av solen. Hur härligt som helst! Och det har busats och nafsat pch slafsats med vovven idag vill jag lova. Hela middagen låg Vincent och bet och rev i mina fötter,är antagligen helt rödriven nu,men har är ju så fruktansvärt söt att man kan inte motstå honom !!
 Nu hemma,ska hoppa in i duschen,och sen ivög till mamma o pappa igen för lite tv-mys,om jag håller mig vaken d.v.s.





" Vincent, söt som socker . . ."






" slicka -örat-typen,men det är dom väl allihopa va? . . . "






" + 28 C° i solen på ballen . . . "




" mina första tussilago för i år !!! "




" Vovven blev också trött av (eller på) allt för mycket folk. . . "




" Flera presenter !! . . ."

Obligatoriska släktmiddagen . . .

 Långfredag och uppe med tuppen!  (men har hört,och vet genom säkra källor att äldre ÄR morgonpigga...) *blink*
Har meckat och skruvat nu på morgonen,fick en " köksö" av min käre bror i födelsedagspresent,så nu har jag extra plats i köket och ska äntligen investera i en kaffebryggare från OBH !! Men aaah,ibland hatar man bara ikeas j*vla bygginstruktioner...*sucka* 
 Idag blir det bilresa ut i buschen igen,mot Hälleforsnäs och den obligatoriska påskmiddagen med moster och co. Ska bli riktigt trevligt,och om vädret tillåter är det jag som ska inta postition på ballen och lapa sol hela dagen.
 Har jag tur är Vincent på bra humör så jag kan pussa och krama på honom också,blir ev. en snabbvisit med moster på Lager 157 också. Let´s make this a good day !




 " Voilá - a real masterpiece . . ."



" AAAAAJ! "



" Inte det minsta sexigt . . . "

Allting är nästan perfekt . . .

 Vilken dag! Egentligen så har den varit sådär perfekt och bra,som man alltid hoppas på att en födelsedag ska vara.
 Fick ett underbart uppvaknande,och bästa finaste presenten. Kom till jobbet och möttes av Jenny och Heléne som gratta mig,och nån timme senare blev det allsång ut i högtalarna  " Ja må hon leva..."   Fick tillsägelse senare på dagen att jag inte fick stanna en minut längre än till 15.00,sen var jag bannlyst inne i charken,söta underbara dom. Pappa kom och hämta mig så det blev tårta hemma hos MaPa,för att sedan svida om och for till Nyköping för en helt fantastiskt underbart god middag på " Birgers" inne i stan. Nyss hemkommen,mätt och belåten,i kväll var det fullmåne,så hela bilresan hem lyste månen stor och gul,helt fantastiskt!! Som den sanna pessimist,som jag faktiskt är,så måste jag ändå säga att fylla 25 inte är så pjåkigt ändå *blink*



" Finaste blombuketten från mamma och pappa "



" Några av presenterna ♥ "






" 25 år fyllda . . ."




" Dagen började grå och disig,men det blev sol dagen till ära! "


" oxfilé provencál med potatis och rotfrukter i ugn,på Birgers i Nyköping . . ."





" Tog en skön promenad genom Nyköping efter långa middagen - hur härligt som helst . . ."



" Fick tillslut mina darlings av underbara Martin . . ."


Slafsat som djur . . .


 " Är hon inte underbar så säg ?!  . . ."

det blir inte alltid som man har tänkt sig

tror att den här och förra veckan sammanfattar det ganska bra. Nu gäller det ju inte allt,men visst faan ska det strula till sig så fort katten är borta? Men det där löser vi alltid,men ibland kan jag bara känna mig såå frustrerad,men jag försöker att inte visa det,men jag vet,jag har nada pokerfejs. . .
 Varit en kaotisk dag idag också,till och från,haft några incidenter,var helt koko när jag kom hem idag också,så det blev ingen riktig middag ( vågar inte ens skriva vad jag käka.Onyttigt? You bet!)
 Imorrn är det pansionärsdag,håll i hatten!!
Räknar med ännu en kaotisk dag,men jag har de bästa arbetskamraterna omkring mig,och efter jobbet blir det sola med Helén,och sen på kvällen blir det lite hemmagjord pizza med kärestan..
 
Och förlåt igen gumman,jag är FÖR vimmsig. . .



Sova med gott samvete

Varit en total fullproppad dag på jobbet, fick stanna dryga timmen längre. Så jag belsöt mig för att bojkotta step-upen totalt idag,hade helt och hållet bestämt mig för att ligga på soffan och bara lata mig,men så fick jag sms av Fia,och istället blev det en lång och härlig promenad i vårkvällen. Bra initiativ gumman - det gör vi igen!
 Nu sitter jag med en stor kopp citronthé och en alldeles färsk Amelia-tidning som kom med posten idag. Ska bläddra lite och läsa en och annan artikel,sen sova. Bara 3 dagar kvar nu,sen liten mini-semester !
( Och programmet är inspela Heléne,jag tar med bandet imorrn gumman! )




 " Kvällsmys . . ."

Never ever be the same . . .

 Ja,dagen blev ju inte bättre än att jag gått omkring som en zomie hela dagen. Blev bjuden på middag hem till mamma,som är "pappaledig" i 1 dygn nu. Men jag kan nog inte påstå att jag var mycket till sällskap där inte,gick och la mig hos katten i deras säng,och vips så hade jag somnat igen. Social? Javisst. Och gissa vad jag ska göra nu? Sova såklart. Först plugga in min Ipod i öronen och sen slumra in. Som sagt,en tuff vecka framför mig,och på torsdag,då blir jag gammal nucka. *ujj*



" Hamna i soffan tillslut - inte mer än rätt! . . ."




" Min thékanna från Paris åkte fram,och så lite choklad till det . . ."

SÄKERT!

Whoooooooooaaaaaaaaa!!! GRYM!!!!



Till Jenny

Här har du den Jenny,ett praktexemplar ! *skratt*




 " Välanvänd, I told you so...*Blink* . . . "

Tröttaste helgen?

 Vet inte vad som hände igår kväll,men det kändes som att vi blev klubbade i skallen,för vi kraschlandade först i soffan,nån timme eller så, och sen i sängen,och kunde inte tas ur därifrån förrens klocka vart runt 20.00 då jag insåg att jag var hungrig! ("men du är ju jämt hungrig" var det någon som sa,och ja,det stämmer nog...*blink* ) Middag och sen ett glas vin på det - ingen bra kombination. Totaldeckade i soffan runt 22.00 och sen var det tack och godnatt.
 Fast det var en lång dag igår,det skyller jag på. Jobbade mastodonttiden som sagt,men det var såå otroligt strålande fint väder,och skönaste folket som jobba igår. Jag och Jenny hade både frukost och lunchdejt ihop,och på lunchen satt jag,Jenny och Martin ute i solen och glassade - underbart! Blev en skön promenad hem sen med kärestan,och äntligen sitter skinnjackan inte så illa när värmen börjar smyga fram. Kommande veckan blir nog en pärs ! Påsken stundar,men det är 4 dagar,det ska jag väl överleva?

Han räddar den tråkigaste dagen . . .

Min officiella vårlåt 2009,seröst,han är så grymt jävla bra!!!




 " Oavsett så räddar han min dag,går inte att deppa till hans låtar . . ."

Happy birthday to you (and me)

Ååååååh,såå fruktansvärt mätt,och lite smålullig (!?)
Trillade in hos brorsan strax efter 19.00 och där var det fullt hus,för ovanlighetens skull. Fruktansvärt trevligt,med godaste smörgåstårtorna,rödvin och öl och diverse tilltugg efteråt. Längesen jag gjorde ett besök hos brodern min,och det går framåt med inredningen (bra jobbat!)  Massa presenter,diskussioner och skratt efteråt så banga jag och gick hem. *partypooper*  men det har varit en helt vild och crazy dag på jobbet. Som Stefan sa; det måste gå troll,iaf när mimmi är borta,det slår aldrig fel!? Men Tobbe,han ÄR en klippa!!! Och mina kollergor är ju guld värda och världens gulligaste. Fick en tidig födelsedagspresent idag,blev alldeles generad,och väldigt glad såklart ♥ OCH idag,har jag varit jätteduktig och blev väldigt stolt över mig själv. Jag tog mod till mig (hade inget val!) och använde köttsågen på jobbet,alldeles själv! Och då snackar jag mega,bauta,superfarliga  butchersågen!!!!!

 NU
" Carina flyttar in" sen är det dags och sova !



                                          " och detta var inte alls alla presenter han fick - bortskämd ? Svar ja . . . "





  " Vevve hade gjort såå fina specialare till oss - mycket uppskattat ! "


                                                         
   " Harriet var inte så förtjust i att det blev så mycket fokk,gumman  . . ."



 " Min käre bror skulle tortera mig om han visste att jag la upp denhär bilden. Hihi..."


 " Fick dricka rödvin ur plastglas,blev dock kanske lite väl mycket på en gång ?? . . ."

cold shower is a blessing

 Min ADHAD tycks ha lagt sig,det gick ganska snabbt ?! Har parkerat i sängen nu,och har nog inte tänkt göra så mycket mer ikväll,läsa blir det nog iallafall. . .




" min lilla vita är back in businesse. . ."





" Tog ett svep med min orangea vaccumcleaner . . ."




" Faaan att man inte har nån balle . . ."

7 days later I´m messed up and nowhere to be find. . .

 Vår,vår,vår !!!! UNDERBART ! Strålande sol hela arbetsdagen,jag och Tobbe kom fram till att man kanske borde börja röka?? Så har man anledning att gå ut på rasterna? Hm...jag funderade,och övervägde men näää. Fick se nya tatueringen idag också - jäkla snygg Tobbe! Blir som sagt sugen själv. . .

 Hunnit massor idag,både på jobbet och hemma. På jobbet är jag just nu en vecka framåt i tankarna,hur ska man veta vad som blir rätt,eller mindre rätt? Men Stefan kommer med lugnande ord hela tiden,det är skönt det. Men men,vi får väl se hur det låter nästa vecka,då kanske det blir ord och inga visor...Tog en rajd på "stan" på vägen hem,tänkte jag skulle fixat lite födelsedagsblomster tills imorrn,men icke,föll inte i smaken.
Fixade äntligen idag ner Itunes !  på datan,inte kunnat använda min Ipod sen förra datorn kraschade,men nu.nu är min lilla baby tillbaka,redo att användas! Dags och inta position i soffan,eller så fortsätter jag att dona och plocka..? Har lite ADHD ikväll tror jag,så det blir det sistnämnda.Imorrn blir det jobb till 19.00 sen blir det fest !! börjar dock jobba 06.00 lördag,så vi får se hur jag mår då. .



" fixade egna hamburgare idag . . ."



" Slutresultatet . . . ! "




" Magnum dinner till efterrätt . . ."




" med fruktsallad till såklart ! "





Before bedtime

Stängt av TVn (som oftast står på för sällskaps skull) Tänkte jag skulle läsa innan jag lägger huvet på kudden och sover. . .



 " Inte så mycket kvar på boken nu..."

vår is in the air !!

Gympaskorna fick ligga på hyllan ikväll. Tog en promenad till MaPa och sedan gick jag och mamma ut på långpromenad och njöt av kvällssolen istället. Så passade jag på att prata av mig lite för mamma ♥
 Sen när vi kom tillbaka hade pappa fixat fika. Vi fikar en hel del i min familj - we love it ! always have,always will.

 Nu blir det en lång,varm dusch,sen en stor kopp the och lite frukt till det,som jag inhandlade på jobbet idag.
Ska sen in och rota i min garderob,är småsugen på att börja dra fram lite vårtröjor o.s.v Hursomhelst så ska alla tråkiga vintergrejjer som ligger och skräpar in.För NU ska våren stanna... Och så har jag och Heléne bokat in en shoppingdag nu här i April ! Ska bli kanoners,för det verkar som att vi kör på samma strategi du och jag gumman *blink*






 " Blev broccoli till middag idag också (till gulaschsoppan) . . . "




" Mitt nu välfyllda kylskåp,bara nyttigheter,nästan . . . "


" Herre på täppan "

Som sagt,vet inte riktigt hur eller vad jag tycker om min nygamla position på jobbet.? Det är ju inte första gången,jag vet ju vad som gäller,men nu,när det ska vara över påsken ?! Kära nån,OM prinskorven tar slut,och kunderna blir arga att påsken är förstör,då är det väl mitt fel ? *ujja* kanske borde börja med terapi? Jag får ta mina kära kollegor till hjälps,och hoppas de säger ett och annat lugnande ord på vägen *blink*

 Igår var det Heléne och Maria-dag!
Sola,shoppning och middag. Gjorde det lätt för oss och fixade pasta med bacon/vitlök/purjolökssås. Till det blev det broccoli och till dessert vaniljyougert och honungsmelon (måste ju väga upp fettet med lite nyttiga grönsaker och exotisk frukt) och ja,vi måste alltid ha någon form av dessert efter våra middagar!

 


" stylar vid spisen . . ."



" Voilá -  ett säkert kort,fruktansvärt gott . . . "



" lilla jag  . . ."



" Söta Heléne . . ."



" Jag försökte hålla i den STORA kissepojken. . ."



" Ingen katt borde egntligen kunna ligga såhär,men cosse kan . . ."


RSS 2.0