i could really need a wish right now

 tungt. ingen energi kvar i kroppen,inte det där lilla jag behöver för att göra det där extra. det finns inte. puts väck. känner mig gammal.trött,grå,sliten,torr. trött på vinterkläder,vinterskor. äckliga snön som ligger kvar,trött på torrt hår och avbrutna naglar. trött på alla gamla leggings och mina uggs. i hate them ! drömmer om vita tygskor...


 
hade en trevlig söndagkväll igår. god mat och rödvin med tända ljus och underbara människor och två galna hundar. blev mycket prat om fjällen och nu jäklar känns det,snart åker vi. det ska bli härligt. det är så hälsosamt och stärkande i fjällen har jag hört.dålig sömn men en god frukost imorse innan det bar in mot hemma och sen ut till stranden för att möta upp fia och det blev en god lunch och sen blev det fika och titt på barnkammaren hemma hos blivande föräldrarna. du är så fin med magen gumman!  imorrn jobb,hoppas att veckan går fort pch att det blir utan massa trubbel och konstigheter.

 väljer att citera en liten flicka som var inne igår med sin mamma och lillebror angående min arbetsplats:
 lillebror(3 år) var lite väl stökig tyckte nog storasyster(5 år) för plötsligt ryter hon till lite,lägger sin arm runt honom och säger ; det här är ingen lekstuga
! (kanske jag också skulle ryta det till mina kollegor?) 



 


 mamma och pappa kom över med namnsdagstulpaner ♥


the past few days

 aldrig har dagarna känts så långa och nätterna så korta. känns som tiden står stilla och att våren aldrig kommer att komma igen. det där om att decembers solsemseter skulle göra vintern lättare var rena bullshit ! när vänder det? för jag behöver det mer än nånsin just nu.


 två sköna lediga dagar i stockholm. middag hemma hos johan som bjöd på rödvin och älgfärsbiffar. träffa anna-klara,härliga kvinna! monica zetterlundfrälst! lång sovmorgon och californiacation på blueray. gjorde stan med älskling och vi kolla skor,skor och skor. köpte och bytte födelsedagspresenter,ingen blir nöjdare än oss. gick genom hela stan hem,efter en brakmiddag på texas burger. underbara stockholm. avslutade kvällen i soffan med marabou schweizernöt. sen gick det bara utför. dålig start på fredagens jobbdag och kvällen likaså,vuxna männsikor? orka? nä,funderar på att lägga ner helt och hållet,bara vara och inte beblanda mig mer? ska fundera på´t. seg lördag men skönt häng i charken med natahalie. drömde läskigaste drömmen i natt,verkligen så himla verklig,tänkt på den hela dagen,vad den betyder? för är den sann,är det hjärtekrossande. så sann så det gick nästan att ta på. nu ikväll blir det middag ute på landet med fina männsikor och imorgon blir det lunch på stranden med finaste fia. hoppas veckan passerar fort. på fredag väntar välbehövlig sparesa med min fina maria.


  


jag fick tillåtelse att ta en bloggbild ^^,  ♥







en riktig livsnjutare






 



PMS

upp tidigt,pucko och banan till frukost,mellanlanda hemma en timme innan jobb. opepp och seg dag, sjukt kort stubin,onödigt tjafs men köpte räkor och aioli till kvällsmiddag. servfram emot att krypa ner i sängen och gosa med min kudde, och älskling såklart. spenderade onsdag och torsdag i Stockholm. ville aldrig åka hem, blir aldrig besviken på stockholm , igår var precis så som jag drömmer om att dagar och kvällar ska vara och böi, när jag flyttar upp <3 ikväll på vägen hem åkte det förbi en bil med regskylt PMS det säger allt om hur det står till just nu. fuck you all...

deadline

 har fått ett datum,nu är det bara att hålla tummarna och boosta med positiva tankar att det går min väg ! har kommit fram till att det finns inga andra alternativ längre,vart det än leder så måste jag släppa taget och hoppa !

 inventering idag,räknade nonstop i 3 ½ timma,utan frukost,höll på dö, fick ett tråk/roligt besked på jobbet idag,men det fick mig att bara puscha mig själv ännu mera, hämta ut paket idag som innehöll födelsedagspresent och våriga överraskningar,skippade baddräkten men drog fram mina stavar och gick en powerwalk i 40 minuter istället ! nu ska jag bara fortsätta. ikväll blir det tapas till middag med älskling !



 





nya treggings (eller vad det heter) ge mig vår/sommar!




 
 

maria har gått och köpt sig klackar,8 cm för att vara exakt !


långsiktig planering



0  24/25 Maj - vårrustet stockholm 2011  med härligaste damerna  
0 - troligtvis gnestas och trosas marknadslopp -
0  13 augusti - midnattsloppet stockholm 2011
0  03  September - tjejmilen stockholm 2011


 


TRÄNINGSKÅT!

Jag vill ha mera! motion,löpning,styrka,smärta i musklerna,träningsvärk!

 
kan det inte bli barmark nu så jag kan börja löpträna och äntligen börja se fram emot alla löptävlingar under vår/sommar/höst? imorrn,då kommer jag ha träningsvärk,och kanske inte vara lika peppad,men imorrn,då blir det simmning,jag har hittat min aidasbaddräkt. inga undanflykter!



working at my new office

  ska inte lova för mycket,det gör man alltid ändå,men idag,från och med,ska jag fasiken ta tag i mitt liv. börjar med att skicka iväg ett viktigt mejl,betala lite räkningar och träna arslet av mig senare ikväll. Så så !

 ätit korv stroganoff,betalat härliga räkningar,skickat iväg viktigt mejl,fått skojsigheter med ett paket på posten,ätit upp alla polly som fanns kvar,önskar snön ute var borta imorgon när jag vaknar,laddar för inventering imorgon, ser fram emot ons/tors,funderar på födelsedagspresenter,älskar min iphone,funderar på att börja simma, nymålande naglar, katthår över hela tröjan,ser fram emot marias och min stundande kryssning ! ♥

  


mitt nya kontor! ÄLSKAR mitt nya matsalsbord .

  


shape up

 utbildning i dagarna två,kännt mig väldigt begränsad,insett att är jag ointresserad,då kan jag somna även om det är sju personer i rummet,och någon håller en powerpointpresentation (det hände nästan mig igår) kanske dags to shape up !?


 
nyrakade släta ben. stor banasmoothie till eftermiddagsmål. nytvättat hår. läst igenom alla bloggar jag följer. sorterat i garderoben. sex and the city på dvdn. krispiga tulpaner i vas. frusigt hela dagen. gullig vovve som sover i hallen. funderar på sommarens möjligheter. hyran kom med posten. bläddrar i dn bostad. längtar till fjällen.

kanske skulle stryka lite.ikväll blir det godaste lasagnen med getost och babybladspenat.



my valentine ♥

 Har aldrig varit mycket för presenter och sånt på alla ♥ dag,har mest bjudigt på god mat och bara myst dagen till ära.

men så i år blev det bara så av nån anledning,vi köpte presenter och njöt av god middag och efterrätt.
 


röda alla ♥ dagpresent från finaste,som blir perfekta till våren !

 


Efter lång arbetsdag och hårt träningspass...

img_1421 (MMS)

Efter lång arbetsdag och hårt träningspass är det snart alla hjärtansdagmys med min älskling. <3


sann vänskap är evig

 man vet att det är riktigt vänskap när man träffar vänner,som man inte träffat på 2-3 år,och det är som att ta vid där vi senast var. inga konstiga tystnader,krusiduller och märkliga känslor,utan bara äkta kärlek och vänskap. 
 
 igår träffade jag två(förutom min finaste maria)av jordens finaste människor. våra fina skånepojkar som alltid ligger varmt om våra hjärtan. delade en flaska rödvin och åt trerätters på Engelen i gamla stan och bara njöt av att äntligen vara samlade. samtidigt som mycket hade hänt så har det inte det,men kunde konstatera att det var 7 år sen det begav sig. SJU ÅR!???? makalöst 


 


 nere i malmö allihop,tror det var 2006 ?


split my personality

 fått klarhet i en del saker,kanske de viktigaste sakerna,som mitt hjärta behövde höra - och känna.

varit och är fortfarande väldigt jag och egocentrerad,men just nu behöver det vara jag och mina tankar,som att rannsaka sig själv och känna efter vad jag vill och känner.


 








 



 
 lekt lite med min iphone


no sparks

jag biter ihop, så ingen ser. ingen kan ana, för jag är expert på att fejka ett leende. inom mig vill jag skrika men jag biter ihop, orkar inte visa mig svag. fan jag är som clownen, stort leende men på insidan gråter jag. jag borde bli skådespelare ...

trapped

 varför ska det vara så svårt. jag vet precis vad jag vill,tror jag,jag vet hur jag kan ta mig dit,men ändå är det nåt som fattas, varför är det så svårt att följa sitt hjärta? stanna eller bryta upp,vara kvar i det gamla eller ut till det nya? varför kan jag inte ha balls nog att våga,chansa,riskera. jo,för man vet vad man har men inte vad man får?
 
 litet tecken,en utsträckt hand? bara en liten gest. finns så mycket ja vill säga till någon,men mitt huvud säger nej,medans hjärtat skriker inombords. ja vet,det är bara jag som kan förändra saker,men skulle behöva en knuff i ryggen,någon som säger att jag duger,precis som jag är,att jag klarar det!
 


 snart går jag sönder . . .

part II

 dag två; fortfarande lika frustrarad. har sånna argressioner i kroppen just nu som jag inte vet vart jag ska göra av. körde järnet på träningen igår,men ändå bullar frustrationen upp i mig. hade möte på jobbet idag,och då fick jag chansen att ta ut andra agressioner,och jäklar om jag gjorde det. sa nog jävlar några gånger där också.
nej,det är inte frågan om pms,det är frågan om helt andra grejer.

pack my bags and leave?

 är så JÄVLA trött på gnesta och männsikorna som bor här. orkar inte. hade nån ett erbjudande om lägnhet eller alternativt boende i stan skulle jag inte tveka en sekund,jag skulle inte ångra mig,utan tacka ja på en gång.
 jag vet,jag blir alltid såhär schizo såhärs års,det slår aldrig fel. men jag känner mig inte glad,inte på det sättet längre,även om jag tror att det är en fas. den går över,bara jag får lite energi,men jag behöver få något tillbaka,känns som jag just nu bara ger och andra tar min energi,vem ska ge mig energi?
 ska upp och träna snart,ska fanimej kicka some jävla ass på träningen,jag behöver utagera mig. som sagt,hade jag bara oändligt med porslin skulle jag kasta sönder en hel jävla massa i golvet och sen låta nån annan städa upp det!
  


ok,tror jag skrivit jävlar ett x antal gånger nu.



fuck you right back

känner för att göra revolt eller nått annat drastiskt. är så trött på en del människor och ibland mig själv!
känns som damp och adhd i hela kroppen. Känner mig skitarg av vissa anledningar och så jävla less av andra. åh, bränna ner nåt eller kasta nåt jävla skit i golvet,min servis kanske?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

drömmer om

 våren,leggings med converse,weekend i paris,resa med min käresta,långa fikastunder med goda vänner,lägenhet i stockholm,tjocka stora modetidningar att drömma sig bort i,långklänningar,oändlig,gränslös kärlek, egen kakelugn,kattungar, floristutbildning,pärlörhängen,körkort, semester,ford mustang,sommarkvällar i Trosa, barn, tjejmilen/vårruset/midnattssloppet,grillkvällar,
homebuy-reunion,barcelona,balkonghäng med rosé,luncher i kungsträdgården,margeritas på mälarpaviljongen,massage,tavla från carolina gynning,cykla,bröllop,brunbrända ben,fjällen,doften av första sommarregnet,stjärnklara nätter,ett rum fullt av tända stearinljus i silverkandelabrar, sommarstuga,picknick på djurgården,mullberryväska,new york,stilettklackar,köpenhamn,överraskningar, solnedgångar vid havet,måla med akryl på canvasduk, solglasögon,långa mörka lockar,min älskling,äga och sköta ett katthem,skinnjacka,dansa natten lång som om alla problem var ut världen,lyckliga slut . . .

 

 

 


lite ensam

 jag saknar mina vänner,och andra som jag håller kär.dom som är nära och dom som är långt bort. känns som det är så mycket hela tiden,man har eller tar sig inte tid,alla har sitt och fullt upp på sina håll,och jag själv också,men jag saknar dom. men det kanske är såhär det blir när man blir vuxen,på riktigt?
ta en fika,åka och shoppa,en spontan utekväll. känner mig lite ensam faktiskt.
 vad skulle jag göra utan min sambo? han får mig skratta och får mig att rycka upp mig när jag som bäst behöver det. men ååååh,saknar alla mina vänner. massor ♥

skitungar

nästan 11 timmars lång arbetsdag. jag är mör. palla jobba hela helgen ?
nä,inte jag. nån som vill ta äver? just nu ogillar jag allt som har med sjuka barn att göra..
är det nån sorts barn-epedemi på gång som alla vi utan barn inte fått nån vetskap om? vore ju skönt om vi hade lite personal på jobbet,så man slipper jobba för två hela tiden.
ja,jag är bitter,bitter över att behöva jobba helg,plus att det har snöat idag. nej.jag tror inte det är nåt som är bra idag. 


 




 


love will always find a way

 har varit riktig husmor idag. handlat,tvättat,dock var en maskin TRASIG (!?) så det tog lite tid. storstädat hela lägenheten,tvättat ett stycke skitig hund,vikt och sorterat tvätt,bäddat rent. ja,ni fattar va? har bara gjort massa bra-saker. därför sitter jag nu hör och undrar vad jag ska få för belöning,men jag kommer inte på nåt,förutom att jag vill att min man kommer hem och ser hur fint det här hemma ^^, 
  i helgen blir det bara jobb,jobb,jobb. slipper iallafall jobba kväll imorrn,vilket känns som en enorm skillnad. men innan kvällning och läggdags ska jag och mannen hinna med en löprunda och god middag. återkommer antagligen efter helgen,den lär bli lång...





 byter sida,för omväxling . . .


Dagens STORA utmaning :

















En skitig och illaluktande (ja,han lukta verkligen skitig hund)
är nu ren och fin,och luktar gottis ^^,




Part of my world............. helt slut ef...

img_8763 (MMS)

Part of my world............. helt slut efter årets första riktiga träningspass. ett grymt roligt sådant som kommer bli nåt att bita i, men så bra när det väl sitter. träffa underbara Louise där uppe så vi peppa varann innan och efter. var helt skakis när jag kom hem så jag klämde i mig en dammsugare innan jag började med maten, som blev klar lagom tills min man kom hem. nu nyduschad och småfrusen är jag på vippen till att somna på stört, ska bara krama lite på sambon först.  imorrn är jag ledig! ska tvätta och stöka hela dagen har jag tänkt, det blir och ska bli skönt. ska fixa en lite present till kärestan också.


Power off

 idag slapp jag jobba kväll,jag som hatar jobba kväll! men varit helt koko på jobbet. sprungit hit och dit. glömde stämpla ut på lunchen och lämnade mitt skåp,med alla värdesaker i,på vid gavel,skrev STORT över hela fiskdisken;laxfilé extrapris,men det var ju torsk det skulle stå. frågade om priset och glömde,säkert 3 ggr. åt en dammsugare/arraksrulle på luchen som smaka tvål/tvättmedel,varpå jag får panik och alla i lunchrummet skrattar åt (med) mig. åt en sträv banan istället,det hjälpte. fick sms av min fina maria att det sker trevligheter nästa fredag i stockholm,så nu måste jag fixa ett och annat,jag menar verkligen MÅSTE fixa ett och annat. eftersom jag kom hem mycket tidigare blir det en städkväll ikväll,och baconinlindad torsk till middag.


 tackvare,eller snarare pga den migrän jag fick igår eftermiddag så uteblev mitt startskott på träningen. det får bli imorrn istället,har en dejt där uppe,så jag är inte ensam. kommer anatgligen känna mig som bambi på hal is imorrn,säkerligen 2 månader sen jag var på träning. men på torsdag fortsätter löpträningen. 



 


flummar runt i sanden på kap verde
ungefär så kände jag mig idag - flummig . .

 

RSS 2.0