Röda naglar

själv hemma och en lugn kväll. tog ett varmt bad och måla tånaglarna röda sen,bara för att piffa till vardagen. nu sova och jobb hela dagen imorrn.


ett huvud tungt

 konstigt väder,konstigt i luften,konstig i huvet. me jobbdagen flög iväg och jag slapp jobba kväll. blev hämtad av pappa och jag fixade ut födelsedagspresent nr 2. sen hem och premiärgrillade på mamma och pappas balkong. iskallt,men åh så gott! med tzatziki och allt. jag fixade efterrätt och hann nånstanns där emellan somna en stund i mamma och pappas säng. sånn är jag.jag somnar hemma hos folk,ständigt.
 gårdagen gick till att bara rensa,rensa,rensa. ska göra det här lätt för mig och bara ha kvar det som jag verkligen vill ha,sälja en hel del,och det går över förväntan,flytta kommer bli en baggis!

another time and place


checkar ut

Vaknade nyss med ett ryck!Helt jäkla lost i hela kroppen och knoppen. handla med mig sallad hem och proviva till magen och sen somna jag som en bebis i soffan.kaffekoppen står orörd brevid här på bordet,och snart tvättstugan hela kvällen.
med ändrade planer för dagen hade jag hoppas få lite gjort men lägger det åt sidan och tar det imorrn. ska drälla omkring i mina leggings och skjorta hela kvällen och mysa,titta förbi mamma och pappa och sen göra pannkaka åt mig och min blivande sambo.
jag checkar ut och återkommer kanske på fredag. <3


Läskigt underbart

känner fortfarande pirret,nervositet och en enorm förväntan. plötsligt känns det mesta lättare,och jagbär så jävla rädd att nåt kommer hända och ta bort den här känslan. men känner att efter allt är det faan min tur nu. Och inte vart som helst,utan i stockholm,underbara stad,staden i mitt hjärta,som jag har trånat efter dig.
Jag är fruktansvärt tokkär och ska bli sambo - på riktigt!


A womans right to shoes

Min käresta är helt såld på sneakers,det syns på han och i hans lägenhet. detta har ju resulterat i ett överförande på mig och ett x antal skor i julklapp/present. så nu är frågan vart mina skor ska få plats för jag vill ju ha med dom allihop! Det finns ju en ganska stor skillnad på skor och skor. Det finns de som man köper till varje ny säsong och slitet på de och sen kastar,sen finns det dom man köper med omsorg,bär med omsorg,tar hand om med omsorg och tvättar och pillar med för att de alltid ska se nya ut,har en hel del sånna,mesta dels Converse.

 

 


Mer att fynda


Skatan i mig

Som bara älskar sånt dom glittrar och är fint,har efter ett halvår av suktande och trånande äntligen slagit till på ett Voluspaljus,såå fint,jag blir så glad av att titta på den fina burken,och av att öppna och lukta. lite vardagslyx. Ja tack!

 

 


Sommartider!

Herregud,blev en heldag på stan idag också efter stadig frukost. vi leta kläder och födelsedagspresent innan vi ordagrant rann hela stan genom för att hitta ett ställe som servera våfflor! Och när vi väl hitta det optimala så stängde dom!^^_ såå det blev en stadig middag på jensens och våffla till efterrätt istället. nu har vi kommit hem,och det är fortfarande ljust ute,ska packa ihop allt och åka hem för jobb hela nästa vecka.
ska ordna med ett och annat denna vecka,ska bli en betydelsefull vecka har jag bestämt! <3

 

 

 


Mood

En trött älskling i morse så jag tog hunden och gick runt hela ön,fixade sedan stor frukost ihop innan vi gjort stan och inhandlat ny vårjacka och kollat in stans nya och premiärat på uteservering i kungsträdgården,nu blir det lite soffhäng innan middag ute på vårt stammishak

 

 

 


Kvällssurr

Det här kan bli bra. Sitter här i soffan och tittar runt,fantiserar,föreställer mig,ser i framtiden.med lite av mina saker och av hans saker blir det vårt. tog hunden på promenad ikväll och gick där,och det kändes så rätt i magen,det här blir bra.
det som oroar mig är mest vad andra tycker,tror,anser."gör du ett smart val? " "Pendla,det är ju jättejobbigt" "ska ni bo i stan?" och även om jag inte vill ta åt mig så blir jag jättestressad och får ett inre kaos i huvet och ifrågasätter mig själv. Hur dumt?! det finns så många tusen fördelar med hemma där jag alltid bott,men tusen möjligheter här uppe.
Ska försöka göra och ta med det som en kolega sa idag; strunta i det "här" och gå ut och hitta din framtid!


Home alone

Karln har gått och nu blir det jag och en bra film,som jag har längtar!


Med röda läppar

Tar med mig hunden,sätter lite rött på läpparna,converse på fötterna och jackan öppen,men med en värkande mage på tåget mot Stockholm. Blir dock en mycket lugn kväll ensam ute på ön. med en trasig mage har jag bestämt att det bli soffhäng och hyrfilm medans mannen är ute och ölar,ska bara klara av den här tågresan med världens hispigaste hund

 


upp och ner

det stavas tydligen magkatarr det jag gått och dragit på mig. skitjobbigt,skitolägligt och bara skit.
vill inte flärka ut hela mina magproblem på bloggen,men nåt skit har det varit,det har jag haft på känn,men nu vet jag. dags och stressa ner och tänka på kosten.

 

kom och köp!












Undrar någon om pris och skick är det bara att höra av sig,priserna är väldigt överkomliga!


efter 2 glas rött

igår var det after ski,på riktigt. Blev då kalasigt att jag glömde spänna på mig skidorna innan jag tjöt;nu kööör vi! Och när vi väl kom iväg åkte jag ifrån min ena stav. Tur att det fanns en trevlig dam som gav min stav tillbaka. annars går det bra här uppe. massa kärlek!


Bildbomb


Bubbles

sov egentligen redan vid halv 8, men vill inte att den här dagen tar slut.äntligen är vi uppe igen,äntligen tillbaka i den här bubblan,som gör att man glömmer tid och rum och alla utanför den. det här är riktig semester,semester med träningsvärk. längtar redan ut till backarna,det här är när livet är som bäst.


red wine alone

Helt slut så jag knappt kan summera dagen, en timme jobb innan 4 timmar HLR-kurs och sen efter några fler timmars jobb stängde jag charken.
Imorgon onsdag och jag börjar mitt handledarskap kl 06.00,sen är jag fri i hela 5 dagar,ska njuta semestern osminkad med fläta och glida runt i underställ när vi inte är i backarna och åker,som jag har längtat,sen vi kom hem förra året!
Ensam i natt och det står klart för mig att jag längtar längtar tills flytten är gjord,kommer bli bra,min mage säger så.
Hämtade nya tröjan efter jobbet idag,älskar den! Men frågan är om den är lite tant? Är den det?


Bloppis! Säljes!

Kontakta mig om intresse finns!


Blir knuffad runt

då jäkla dåliga vibbar i fredags innan jobbet,kröp i hela kroppen och hade gjort nästan vadsomhelst för att slippa,mycket riktigt,var kaos och irritation när jag kom,blev så jäkla besviken och hatade redan att jobba hela helgen,sånt är piss. dagen gick iaf och det blev 30-prs kalas med tårta och vin och med människor jag verkligen tycker om,men en tidig kväll för jobb lördag morgon. Tack och lov jobba annie,hon kom med energi och rädda min morgon. när jag blev fri vid 4-tiden gick jag hem till den finaste familjen,fia och jag fixade vuxenvåfflor (sånna med gräddfil,räkor,caviar och rödlök) och drack vitt vin,liam sprang runt och höll låda,och jag har kommit på värsta födelsedags presenten han ska få! mot slutet av kvällen blev det välling i mitt knä med hans varma lilla huvud mot mitt,åh vad jag tycker om den lilla killen <3
Innan åtta trilla killarna in och entra soffan för mello! Blev värsta kvällen och rätt låt vann!!! Men det Fia och jag inte kunde komma över var sizen på Sarahs bröst!? Hallåååå? Herrrrrrrrrrrregud so
Ranelid sa ^^,
framför oss,på mattan,låg gravida knubbis hela kvällen,hon är beräknad till den 7.e april,lägligt att jag fyller den 9.e


Idag har jag och kärleken intagit den första lunchen på min balkong,nu är det inte bara en avlägsen önskan,nu är våren här!


Tungt

konstig dag som började så himla fin och bra med mina två favoriter. Fia och jag åkte till skärholmen och sen till ikea och liam flörta och skratta hela tiden,med allt och alla,charmtroll,åh vad jag vill ha en sånn också.
Kom hem skapligt men migränen slog till och jag hamna hos mamma o pappa som fick i mig lite mat innan jag slumra en stund i soffan,drog hem och fann en tim lägenhet och ensamheten kastade dig över mig,blev nästan rädd,och jag som hade planerat vinkväll. så jag vände i dörren och gick tillbaka.mina fina föräldrar,vad gjorde jag utan er? vad skönt det är att få känna sig lite ibland,och bli omhändertagen. trött och huvet känns tungt,känner mig sorgsen på nåt sett.jobb hela helgen,även det känns tung,men på lördag, åh vad jag längtar så hårt till! !


av längtan till dig...

knappt har det börjat och jag tycker redan det är lite jobbigt tomt,separationsångest och långa dagar,sena kvällar,dålig sömn. men vi klarar det!!


Hinner inte!

tiden springer rent utsagt ifrån mig,oss. efter jobbdagar yr vi omkring här hemma,jag som en yr höna och Martin vid datorn,nånstans där emellan hinner vi umgås innan vi somnar som stockar i min 120 säng. helgerna är heliga. har hur mycket mejl,sms,vänner som jag knappt hunnit med,helt mot min vilja och jag känner mig usel,men det här är väl vuxenlivet på riktigt?:-/


du är min man

kan inte vänta,utan jag bara längtar tills det är du och jag,vi två,sambo på riktigt!!
Snart...<3


Superwoman

Återigen intar jag supereiman-mode på måndagar.iväg tidigt till jobbet,jobba hela dagen,hem till vovve och sen umgänge med mamma o pappa,tvätta och matlagning.känner mig alltid väldigt nöjd med mig själv efter en sånn dag,speciellt efter skitjävlagubben på jobbet idag. fuck you!!

drog hem till mamma o pappa efter jobbet som sagt,träffa kissenissarna. en sak jag upptäckt eller snarare bekräftar är att,även om jag älskar hundar o så,så har och kommer alltid katter att ge mig ett inre lugn.det som katter ger mig är svårt att få någon annanstans ifrån.
Nu blir det choklad som älskling hade med sig hem <3


Bloppis!

Funderar starkt på att läggs upp lite prylar här? Hur funkar sånt??


Weekendlife

helgen är inte riktigt slut än,men snart är det dags att krypa till sängs.haft en riktigt bra helg med en galen sambo och två galna hundar. igår blev det överraskningstrip till trosa med älskling och jag bjöd på afternoon tea på trosa stadshotell,så himla gott och mysigt. på kvällen blev det hemmagjord pizza hos fia och daniel och idag blev det vasaloppet i soffan hela dagen,från start till målgång,men tillslut tig vi tag i våra liv och tog en löprunda runt gårdarna,snart middag innan det blir bilen mot gnesta igen och jobb hela veckan och helgen,sen blir det fjällen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/862778/images/2012/pic_192400726.jpg" class="image">


Säsong 2012

årets (!?) första löprunda ikväll och kändes grymt bra. har lagt upp en liten plan i huvet och ska göra allt för att hålla den.
gav upp tv-soffan nyss,öppnar imorgon och sen är det helg,hoppas på en lång,lugn och mysig sådan,har planerat in en överraskning för älskling och sen blir det schlagerpizza hos familjen norrby/westerberg.


RSS 2.0