frostbite

iiiiiiiiih vad Sverige har blivit kallt,stockholmsnatten var inte nådig. blev en tvåtimmarsresa upp till stan igår efter jobbet. Tack vare mina uggs och pälsmössan klara jag mig dock,och kom hem till min fina där det väntade inhandlad lax och rödvin. drog senare in till city och Kristoffer och satt och snacka skit till midnatt innan vi drog till fabriken där det blev kö i alldeles för lång tid, freeezing och massa folk! nu god,hemresan på morgonkvisten ska jag inte ens nämna,höll på att grina och dö av kylan!!!! nu påväg hem igen, ikväll vankas det födelsedagskalas och det blir godaste fisksoppan. Hem och ångduscha först och sen redovför ännu en trevlig kväll. Imorrn sista dagen i Sverige på en vecka.längtar efter solen!!!!

empty

 trött och börjar ana oråd och jävelskap på gång. nysigt flera gånger idag och igår,ont i ryggen och trött. blir jag förkyld nu ska jag faan stämma gud! kan inte bli sjuk innan,på eller efter semstern,isåfall efter.
ute faller snön fortfarande,men jag älskar det! det är precis så här det ska vara. bara några dagar innan första advent,och några dagar innan december. jag kan inte annat än mysa,men sen är det klart att det är lite jobbigt, inställda tåg,hala trottoarer,oskottade vägar och snön som blåser snett in i ansiktet och prickar ner mina glasögon.
 känner mig lite tom. vet inte alls hur den här helgen kommer bli,bara att den är fullbokad till hundra. är nog helt slutkörd på söndagkväll. då ska maria och jag ha riktigt mys - innan - resakväll. med middag på restaurang och sedan åker vi in till stan och går på nattbion,Harry potter!!! innan taxin kommer och hämtar oss vid 04.00 och tar oss ut till arlanda. känner jag mig rätt kommer jag somna som en liten bebis på flyget. blir ju trots allt en ganska lång flygresa,på 7 timmar tror jag så jag ska ladda ipoden med massa bra musik,lägga ner bok i handbagaget och sen öronproppar utifall att. hört mina kollegors skräckhistorier om deras senaste flygresa,K A T A S T R O F ! jäkla föräldrar som inte tar hand om sina skitunga. nä,tycker inte om barn,alls,alrig gjort. men det finns såklart undantag där ute ! guldklimpar. oroa dig inte fia,kommer bli en snäll tant.  *blink*



ingen ska nånsin få komma så nära

 haft en strålande dag på jobbet.den gick av bara farten,idag också,och liksom,allt bara flöt på. vad har hänt? kan det bero på den stundande semestern? eller kanske för att jag kläckt mina planer? spelar ingen roll,njuter så länge de varar. julpyntat i charken idag,riktigt roligt,när man får chansen att vara kreativ,för att senare ta hand om våran fina fiskdisk,och även där vara kreativ. skitskoj. vet ju att det är något kreativt jag vill jobba med,i framtiden.
 blev hämtad av min käre far som barmhärtigade sig över mig så jag slapp gå hem i snöovädret. men jag kan inte hjälpa att jag börjar bli lite julsugen. jag kan skippa det där med julklappr,det är bara stress och skit,men det andra. pyntet,glöggen,lussebaket och allt godis jag ska göra ! kommer bli tjock! först all inclusive en vecka på semestern och sen komma hem lagom till jul och äta mera tjockismat..
 har verkligen tagit tag i packningen idag,hela köksbordet är fullt! men jag kör på en taktiken. allt fram på köksborde först,sen packar jag och skriver pack-lista,lättare att skriva ner det man HAR packat,kanske konstigt?
blir mera packning och plock innan det blir ett långt bad innan desperates på kanal 5. det är mitt heliga program i veckan,det enda.


 men du fick mig att komma nära dig . . .
 


mitt köksbord so far






nu är det jul i mitt hus




" du är helt enkelt skitbra!! "

det fick jag berättat för mig idag på jobbet. kändes skitbra,precis vad jag behövde höra,när man känner sig som tristas och gråast och motivationen är i botten,då behöver man boosta sig själv och kommer det från andra känns det extra. värme i hjärtat. la en del kort på bordet idag. nu är frågan ute,den finns där,och det kommer inte som en överraskning nu om så det sker. är ärlig mot mig själv,och det är huvudsaken.nu hoppas jag bara,in i min vildste fantasi att mina mål kan nås. min magkänsla känns rätt,sådär rätt som det kändes för drygt två år sen.,då jag bara hade en sån där bra känsla i magen,på att nåt bra skulle hända. och då stämde den,mer än jag anade ♥  
  veckan är redan igång,måndagen har bara sprungit iväg från mig! har massor som ska hinnas med innan helgen,den är fullspäckad!






So he throws her at the wall and kisses burn like fire,
And suddenly she starts to believe
He takes her in his arms and she doesn't know why,
But he thinks that she begins to see . . .

 


<3

jag har banne mig den finaste av dom fina. älskling

i think to myself

 haft tre härliga dagar ledigt. känner verkligen att fredagen gav det där lilla extra,precis vad jag behövde. har hunnit städa,julhandlat,fikat med mamma,tvättat och tagit hand om mig själv. är fit for fight för en veckas jobb innan det blir semester.smakar bra i munnen,semester.
 har sannerligen tagit tag i packlistan och just nu är hela stolen i sovrummet full av linnen,klänningar och annat somrigt som ska användas i solen. är lite rädd att det snart är dags och att jag är mitt i resan och snart är det över. jag vet,jättekonstigt. men just nu flyger tiden förbi med en så faslig fart att jag inte hinner med ! snart är november slut,jag undrar vart oktober/november tog vägen?
 presic sagt hej då till min älskling. alltid lika . . .tungt? att säga he då- även om jag vet att vi snat ses igen och att dagarna springer iväg. men man blir snabbt van med att ha någon nära,sova brevid. snart är det fredag ♥









seriös (!?) läsning på semestern ;)




 


 
 


never give up






 nya glasen


vapiano/debaser













 ♥

 



















Under produktion, fortsättning följer!

img_0310 (MMS)

Under produktion, fortsättning följer!


weekend

morgondagen ledig vilket betyder att helgen redan är här för mig.fixade god middag till finaste och mig och varsit glas vin. kände mig som en riktig helgfirare.hoppade på cykeln efter jobbet och susade ner till systemet. visade som vanligt id innan kassörskan fråga, jättebra fick jag till svar. nått av det bästa jag vet är att vakna en fredag och veta att jag är ledig. lång frukost i morgonrocken i soffan med en stor kopp the. efter jobbet idag hann jag städa halva lägenheten innan jag blev tillsagd att lägga ner och bli socia li soffan. har hamnat framför lyxfällan, jäklar. skönt att inte har några lån,vett nog att ha sparat pengar och inte lever över sina tillgångar. hur tänker folk? inte alls. imorrn blir det shopping i stan, ska faktiskt börja med klappjakten. en och en halv klar så en bit på vägen. ska inhandla några böcker som ska med till kap verde,vet precis vilka som ska med. ska njuta av min tre dagar ledigt med några av dom jag älskar mest <3

kylan är verkligen här och idag använde ja...

img_0307 (MMS)

kylan är verkligen här och idag använde jag mina "nya" uggs!! prisa Gud,va sköna! varför har jag inte haft några sådana mysskor innan? en dags jobb kvar sen blir det långhelg. ska njuta varenda minut. blir en sista veckas jobb och sen väntar en veckas värme. sol i mitt ansikte och värmande vindar omkring med en drinkjävel i handen, Maria! känns orealistiskt på nåt vis att det är dags och åka,har inte ägnat en enda stund eller tanke åt packningen,så det kanske jag borde under kommande ledighet? Blir en lugn helg med min finaste som jobbar hela helgen. han är verkligen den finaste,min fina. älskling


trött trött trött trött! usch, även om jag...

img_0287 (MMS)

trött trött trött trött! usch, även om jag älskar hösten är den här delen av året den tyngsta. mörkt,kallt,längesen semester och jag bara går och väntar på snö. om en vecka hänger jag upp adventspyntet och hoppas att lite julstämmning infinner sig lite tidigare i år än förra. ska försöka planera in lite pyssel,av den ätbara och drickbara typen.  idag blev det sovmorgon och massage när jag kom till jobbet. helt underbart. var min sista gång och jag måste se till att hitta en bra massör jag kan börja gå till. en timme av ren njutning min nacke tjuter av förtjusning.   blir en kort vecka då jag fått ledig fredag, betyder långhelg. det är jag så värd!


jobbigaste helgen över drar till Stockholm...

img_0288 (MMS)

jobbigaste helgen över drar till Stockholm för att möta upp finaste Maria. restaurangbesök och sedan salem al fakir på Debaser.


tung helg

 ute med hunden och kyrklockorna dånade över hela byn,var det för dig? för mig var det för dig . . .
jobbig helg men det går ändå. vi lever just nu i förnekelse,det har inte hänt. du finns visst,sluta nu va och kom hem ?! men det är sant. helvetes jävla skit.



önskar

 ikväll är ensamheten allt för påtaglig. ingen bra dag idag. men jag vet att det finns så många fina där ute,men ikväll är det hemskt att ha lägenheten för mig själv. känner mig mer ensam än nånsin ...

Arvid <3

älskade vän,varför?  du fattas oss,du fattas mig...



inner core

till endel behöver man inte säga ett ord,man kan mötas i ett ögonblick eller i rätt tidpunkt,och de vet precis vad jag menar och hur jag känner,inga frågor,inga förklaringar. de är dom som jag har gett en bit av mig själv,en del av min själ,en del av mitt inre jag,dit nästan inga har tillträde,det innersta som kan vara så mörk,eller ljust,så hemligt,eller ömt.














du säger inget till mig

ibland undrar man vart folk tog vägen,folk från förr och nu,som man stod nära. vart blev de av? de som gled bort,där jag försvann eller de som valde att försvinna. ibland måste vänskap ta slut,på gott och ont, varesig båda eller bara en av parterna är med på det. ibland måste man " göra slut" ,det känner man ganska lätt,när det inte längre finns nåt att ge eller ta. tråkigt,men nu efter flera försök lägger jag ner, jag kan inte göra mer eller hjälpa det. kanske man ses igen,som några i mängden,men inte mer. sen finns de dom,de där finaste av de finaste som kommer finnas för alltid. ni gör livet värt leva.

fia och maria















































 


en ensam flickas tankar

 ibland infaller den där känslan i hjärtat och då känns det i hela min kroppen,som ett lyckorus,för att i nästa sekund bli helt sönderrasad av tankar från hjärnan som gör mig livrädd. det är hårfint det där,mellan himmel och helvetet,salt och sött,dröm,mardröm. finns så mycket vilja i mig just nu som bara måste ut snart,innan jag spricker,eller blir tokig. så mycket jag vill ha sagt,men inte våga,kanske för att jag inte är redo? eller kanske för att det kommer förändra så mycket,men att det kanske är just det jag behöver göra,för att komma ett steg vidare,eller kanske jag hamnar en ruta bakåt? jag vet att man måste våga för att komma någonstanns,men är det något jag lärt mig de senaste året så är det att gå på magkänslan,och min magkänsla är inte riktigt där,ännu,men det kommer. har bestämmt mig att iallafall lägga korten på bordet,vid givet tillfälle. lika bra att vara ärlig från start och kanske hjälper det mig en bit på vägen,som en knuff i rumpan? vill inte bli tagen förgivet,det är det värsta jag vet. intalar mig att det kommer bli bra,jag hoppas på det och vill man något tillräkligt mycket,då ser man fan till att det blir så ! 


  


 


peacefully




















 


















spenderade söndagförmiddag på rosendals trädgård med maria.
godaste frukostbrödet på länge



RSS 2.0