If i ever cross your mind?

behöver en pause. . .

vem är jag ikväll

 försöker fokusera på att packa väskan inför helgens stockholmsvistelse,men jag är lite för disträ och tankspridd för att göra en sak i taget,springer fram och tillbaka mellan rummen och plockar ner och upp,kollar banken,datorn,byter musik,borstar tänderna,målar naglarna och bara flummar runt! imorgon blir det maria och mariadag. vi ska göra stan och fika och antagligen slutar det med att vi efter en lång dag och några glas rödvin stupar i varsit hörn av soffan. söndagen ska också spenderas inne i stockholm. vi inleder den med en riktigt lyxfrukost på hotell reisen. hotellfrukost är ju bland det godaste man kan äta. blir ett av de tidigaste tågen upp imorgon,inte ens pressbyrån har öppnat då! allt för att vi ska hinna med så mycket som möjligt i morgon. blir troligen en tidig kväll för mig,lägenheten alldeles för mig själv. ibland är ensamt underbart,men ibland allt för påtagligt och sorgset. men musiken och salem håller mig sällskap ikväll. blev oplanerat bjuden på middag hos mapa ikväll och trots allt blev det en mycket lungt middag ock kväll,dock pös jag innan dobidoo skulle börja,inte riktigt min grej då jag beslutat att bojkotta fredagsmyset och låta tvn vara avstängd. ikväll är det bara jag och mina tankar...

 längtar som en galning tills mina nybeställda glasögon kommer,vill inte till tandläkaren nästa vecka,men nästa helg blir det dubbelkalas,för maja och min mamma. har beställt en ny klänning och underkläder över nätet som ska komma nästa vecka. på söndag är det halloweenfika hos fia på kvällen och på måndag är det dags att ta tag i den sista julordern. tisdag betyder jobbakväll men även massage på jobbet en hel timme. måndag betyder november och en timme extra får vi sova. november kommer nog att bli en av de bästa månaderna. födelsedagar,salemkonsert på debaser,första advent,resa till kap verde


 


virrpanna

 

 

canvas

tänk vad enkelt det blir när livet och dagar bara flyter på,de bara är och passerar utan krångel,motgångar och man känner att man orkar det där lilla extra. bra dagar som gör livet värt att leva. denna vecka har varit så, hittills. och har alla förutsättningar att fortsätta. efter hårt arbete och utbildning hela dagen spenderade jag eftermiddagen och kvällen med en av de enklaste man kan umgås med. vi krävde en bil och drog oss uppåt kurvan och gick igenom alla möbelvaruhus och käka middag,och hann även in på bolagret,inte bolaget. där inne köpte jag utrustning till min återupptäckta,gamla hobby/passion som jag hoppas kunna komma igång med snart. avslutade kvällen med Ikea och kan stoltsera med att jag gick igenom hela varuhuset utan att köpa nånting! eloge till mig. tog ett varmt bad när jag kommhem,är grymt trött Eftr. En trevlig kväll så nu ska jag bädda ner mig och jobba den sista arbetsdagen innan helg,återigen är den mycket välkommen.

min,min,bara min

 blankt,känner inget just nu. bara trötthet och en längtan efter värme och solstrålar mot kinden. att bli lite sådär lagom brun så man inte ens behöver en gnutta smink för att känna sig frisk och fräsch. vakna upp och det enda man beöver bekymmra sig över är om man ska ligga i solen eller i skuggan idag kanske? ta sin bok under armen och sen försvinna bort,långt bort. det är bara en tidsfråga,5 veckor för att vara exakt. jag behöver det . . .

  jobbdagen flög iväg,vet inte rikgit vart,men plötsligt var klockan sju och med hjärtat i halsgropen och stressad till tusen fick jag nästan skrika fram att det var den 26.e idag,och ja,då är det den 27.e imorgon och då blir det ju den 30.e på lördag. eller har jag fel? knäppskallar.  själv,en aning koko i skallen,blev det en lång,kall,men skön,promenad hemåt. den här veckan tycks springa fram,men det gör inget. ser fram emot söndag,då jag och finaste maria ska in till stockholm tidig morgon och äta frukost på hotell reisen i gamla stan. ska smida framtidsplaner och mysa gott. imorrn har jag däremot en date efter jobbet med min "nya kärlek" imorrn slår jag till. mitt hjärta och min hjärna won´t take no for an answer !  



 


 


my perfect day

 


 


breakfast







lunch med fia och martin på gnesta strand






träna,träna,träna








rullade köttbullar





stekte köttbullar!



 


kärlek vid första ögonkastet

 det var direkt,en intensiv känsla enda in i magen och gick rakt in i hjärtat. en impul som sa att det var äkta kärlek och ren njutning,hela min kropp och hjärna skrek ja!! jag har hittat dom,och jag måste genast tillbaka. på onsdag,då ses vi igen. då släpper jag alla hämmningar och slår till . . .

day off

  ledig dag,soligt och kyligt ute,ätit dunderfrukost och dragit på mig långklänning. idag ska mycket hinnas med. en städtur i lyan innan det bir lunch med min finaste och fia på stranden,även idag. idag ska det göras köttbullar och ikväll äntligen träning igen! hoppas veckan springer fram fort,till torsdag,då ska jag återuppväcka min gamla passion. ska rensa i sovrummet så jag får lite space,sen ska det inhandlas diverse prylar och sen kan jag äntligen börja igen. känner i kroppen hur jag behöver det,en form av terapi kanske man kan kalla det? har jocke som expert,han får hjälpa mig med inköpen,det blir bra det.
 äntligen måndag,som våran tränare skriker varje måndag på träningen,jag är beredd att hålla med,äntligen måndag. 


 


 hoppbild från norge förra året,gick sådär ...


6 veckor kvar

 första gången på länge önskar jag att jag aldrig mer skulle behöva jobba helg. det tar så mycket på krafterna,faktiskt. ikväll jag tröttare än på mycket länge och ryggen värker. 6 veckor var,det är mitt mantra just nu,sen blir det sol och värme i en vecka. 
 tackade nej till uppdraget jag fick som förfrågan. kände efter,och magkänslan sa nej den här gången. med tanke på mina förhoppningar och planer så är det kanske fel att låsa upp sig på en plats,även om det hade varit riktigt kul kanske? det finns säker fler chanser och möjligheter som väntar. i veckan ska jag gå en handledarkurs på jobbet,de ska bli kul,och senare i veckan blir de en roadtrip med jocke. men börjar med att vara ledig imorgon,det är jag värd.


 

 


långklänningar är det skönaste just nu


carolina gynning 19-21 nov



garanterat där 



 


you saved my day

 tuff natt med noll sömn. inte ens en gnutta pepp i kroppen. men så kom jag till jobbet och mötte jocke !!my god,he saved my whole day ! en frisk fläkt som verkligen kan röra om i grytan,och ny musik hade han fixat,honom kan man lita på.dock är det han,och enbart hans fel att jag hela kvällen gått och nynnat på oskar lindros,inte ok,inte ok! annars en mycket lugn dag.

 har även gått och fått en förfrågan,ett "hedersuppdrag" !? som jag seriöst ska fundera över. det innefattar en styrelse,så en merit inför framtiden om inte annat? ska rådfråga med min expert,finaste vännen. har till imorgon på mig. bara det är hanterbart och inte för stort ansvar borde jag ju se det positivt. som sagt,har till imorgon på mig. nu ska jag ta ett varm bad,blir en kväll i soffan själv,det gör ingenting alls.




 känner mig helt utmattad ikväll,mycket som snurrat idag


Jobbhelg stundar,mycket trevlig kväll i Gl...

img_0209 (MMS)

Jobbhelg stundar,mycket trevlig kväll i Globen igår,special place in my heart,alltid,avgörande på nåt sätt... drygt 2 år sedan.   Nu dags för sängen,lite rödvin i kroppen,kommer sova gott brevid älskling.


Första snön!

img_0212 (MMS)

Första snön!


abso-fucking-lutely

 nää,jag skippa träningen ikväll,för att jag inte kände någon lust,det är kallt ute och varmt och gosigt i min lägenhet. tänt ljus och gjort godaste woken till middag,så varför skulle jag ge mig ut? jag har inte dåligt samvete,bara lite . . .
 

 


lite lockar

 
 



 japp,den åkte på när janne och jag skulle ut - gött


vi pratar samma språk,jag och maria

 herregud,matematik är bara att dö och spy över! har aldrig och kommer aldrig fatta något,inte ens en simpel reseräkning går smidigt i mitt huvud,men jag är inte ensam. jag och maria smsa fram och tillbaka,var tvungna att ringa varannn för att vi inte fick ihop det,men efter 5 minuter trilla poletten ner,så nu är vi på banan igen,rena nobelpris i matematik värda! men nu är resan betald och klar! Jaaaaaa,nu är det bara att njuta om ca 6 veckor,1 vecka i solen med all inclusive.det är vi så värda.

 usch,trött som jag vet inte vad och lite ont i kroppen,yes,jag gnäller och klagar ! i hallen ligger en fyrbent vän och har mardrömmar,han gnyr och småskäller i sömnen. sötnos
hade kortisdag idag,fått massa bra gjort,är en riktigt fixare på jobbet just nu,och det uppskattas,klart det,när ingen annan inte kanske såå mycket vill ta tag i det,men det gör jag så gärna. och prisa gud,även i år kommer byborna få sin julmat och ost på bordet,lagt massa förhandsorder till jul idag,samma sak där,det där vill man bara kräkas på. nästa vecka ser jag fram emot,ska få går kurs,bli lute viktigare än andra *blink*
 ledig imorgon och imorgon kväll är det rajraj med jobbet i globen,mamma mia VIP. ska bli himmla kul.


 


 


idag fryser ag mer än nånsin,är det snö på gång snart?


redo !




 


make it work

 butikschefen kom imorse och tycket jag var värd massagen,dock inte utav honom,utan av en tjej som är ute på företagspraktik. vad ska jag säga? första gången jag provade,det var himmelskt,underbart. 50 min av ren njutning. blir 3 gånger till,bara att tacka och ta emot. ikväll träning,nu tacos till middag!


 







mina nyinköpta ecco
 




 
 idag åkte vinter-reeboken på


confused

 det är svårt att ta sig in,att verkligen lära känna en person,till det innersta,kärnan,om man någonsin får det. endel vet knappt vem de själva är ju! men det är svårt,när man tror att man känner någon,men ändå så är det som att,känner man varann,egentligen? en del personer har bara det där ihop med andra,som man själv inte kan komma åt,man kommer inte in,de talar ett helt annat språk med varandra,i en helt annan värld som man inte förstår,eller har tillträde till,hur mycket man än anstränger sig. ibland är de som att de inte vill att man ska förstå,eller så gör man helt enkelt inte det. det kan kännas orättvis,men ibland känner man sig så otroligt utanför. kanske för att man inte är sånn som person som tar för sig,och är gå-påig,men sånn är inte jag. och jag har kommit fram till,sen länge tillbaka,att det finns ingen anledning att fejka,eller spela en roll,man kan bara vara sig själv,förhoppningsvis,har man tur så tycker folk om en för den man är,men det är så förbannat frustrerande när man själv ser på,att andra spelar rollen,när man i grund och botten,vet hur den personen är på riktigt,eller så har den spelat ut sin roll fantastiskt bra . . .?

sunday

 söndag,älskar söndagar. har nästan aldrig söndagsångest,utan tycker söndagar är sånna där bra dagar då man kan promenera,fika,städa eller kanske tvätta,ta en vända på stan eller bara slappa i soffan. hjälpt,jag låter som en hemmafru.men,allt är tillåtet på en söndag tycker jag. var uppe med tuppen idag,sovit som en liten bebis men upp tidigt och tog mig an badrummet.  drog ut rubbet och tvättat av allt där inne,så nu luktar det rent. ska börja i köket om ett tag och sen är det tvätt på schemat. har en date inplanerad kl 12.00,då blir det en promenad i solen,kanske t.o.m vinterjackan åker på? ska dra fram mina stävlar som jag införskaffade i stan igår,ett par snyggingar från ecco,mycket bra investering,ska inpregneras och fixas.


 


själv är inte samma sak som ensam

 en riktigt bra dag,blev spontant bjuden på middag,och det var inte alls fel,fixade god efterrätt,även om jag läste fel på receptet och det blev lite för mycket av det ena,men gottis gottis blev det,dock blev alla supernojjiga och samtliga ställde sig på vågen !? kan dock avslöja att den som vägde mest var nog våran tjockiskatt. kan konstatera att jag ligger på ett bra,strålande BMI. kvällen tänker jag spendera hemma,själv,i soffan,och överallt annars i lägenheten,som sagt,jag är en plockare,så jag har rensat lite i förrådet,ställt fram sådant som ska kastat. välbehövligt. hittade mina julsaker där inne,lite utspridda,så nu ligger allt samlat i en bananlåda,det är ju inte såå långt kvar tills den ska fram. får nästan ligga en vecka före i år,eftersom jag är bortrest sen första veckan i advent.kom att prata lite om julklappar nu i eftermiddag,vi har lagt upp en plan,en summa så att det inte blir så himla mycket julklappar som det brukar,vet att det troligtvis inte kommer hålla,men vi får ge det ett försök.
 
  för övrigt är hallen belarmad med strunt som ska ut i sophuset imorgon. har en hel radda med saker som jag hoppas,och vill göra mig av med. men hoppas framförallt att jag orkar med en härlig springrunda. den här veckan har varit super ur ett träningsperspektiv,kommit iväg varje gång och efteråt har det känns urbra,så nu hoppas jag att det fortsätter. riktigt kallt idag,lite sugen på att dra fram fjällräven,även om jag tror att det är i tidigaste laget,drog på mig den en snabbis i lägenheten när jag kom hem från stockholm.
 annars börjar hjärtat klappa lite extra hårt och får en konstig känsla i magen när jag tänker på hur fort tiden går. snart nytt år(de går fort!) sen måste jag ta tag i vissa saker. fortfarande,eller kanske mer än nånsin känns det rätt,men samtidigt är jag rädd. tänk om det inte går vägen? men jag ska ta mig tid,jag ska våga,jag ska ta reda på all fakta,jag ska våga berätta,jag ska våga,jag måste våga!




rufsig i håret,behöver nåt som ger volym! Hjälp nån!






långklänning på :)

 


fullkomligt kaos

har väntat och längtat hela veckan att helgen skulle komma. turligt har veckan sprungit iväg i ett alldeles för högt tempo,jag hinner,i ärlighetens namn inte med om det ska fortsätta såhär! en av de härligaste mornarna imorse. sov tills jag vaknade med en varm älskling brevid mig,minusgrader ute och löven regnade ner.smet ut tidigt och handlade frukost till oss,frost och is på de få vattenpölarna som blev vid senaste regnet. inte en människa ute mer än nån enstaka som skrapade bilen eller som också morgonhandlade. blev en stor och god frukost snabbt innan vi tog tåget mot Stockholm. vi skiljdes vid Årsta, då jag spenderat hela dagen själv i stans butiker. det därmed shopping är egentligen inget jag gillar jättemycket, och ska jag väl göra det,på riktigt är det skönast när jag är ensam,med mina egna tankar,tycke och smak. Vet hur jag fungerar,vet på en gång när jag provar nått om jag ska ha den eller ej. annars är jag snart ute ur butiken,iväg mot en annan. annars blir det gärna så att nån man går med vill ha smakråd,att man ska vara med och välja,stå utanför och vänta,och vips har den personen handlat händerna fulla och jag inget! Låter kanske hårt,eller tråkigt,men så funkar jag som bäst. är lite av en ensamvarg,dock bara i vissa situationer. nu på väg hem,blir en lugn kväll med lite vin och nåt gott att äta.,ska hem nu och ta på mig långklänning och bara vara själv,inte ensam,bara själv:)

njuter av soloshopping i sthlm

img_0151 (MMS)

njuter av soloshopping i sthlm


sen en tid tillbaka

inleder helgen med min nyfunna "vän" Melissa Horn på spotify. sådär härlig musik med underbara texter.

finaste vänner

bra dag,riktigt bra dag med full fart på jobbet enda till hemgång.,mötte upp Fia och tog cyklarna hem till mig och möttes av en förkyld sambo(!?) och en kissnödig vovve,tog långpromenad i blåsten innan vi tog cyklarna hem tillbaka till Fia där det bjöds på lasagne och äppelpaj,mumsigt. har myst med gulligaste kissen och sett på ormar på tv,konstigt nog,en mycket trevlig kväll med massa tända ljus och lite bebisprat. min finaste Fia. nu ska jag krypa ner med min finaste,imorgon är det fredag.välkommen helg!

ordinary wednesday

Onsdag,det gick fort att ta sig till mitten av veckan,det känns bra. fullt upp konstant,och jag kan inte riktigt greppa att jag inte hinner med det jag önskar,fast ändå tycker jag att jag får ut nog av dagarna,men det är väl det där med att man aldrig blir nöjd? sen kommer helgen och man trycker in så mycket som möjligt att göra och när söndagen kommer är man helt slut och önskar att man fick en dag till att bara sova,konstigt va?tror faktiskt att helgen som kommer blir riktigt lugn,men man ska aldrig säga aldrig. idag har det varit jobba,träning och samboliv. efter träningen fixade jag och finaste en redig middag med hemmagjorda köttbullar,sås och grönsaker,vi undviker potatis,pasta och ris,so far so good. imorrn blir det eftermiddagsdate med finaste fia,honey pie. har utlovats lasagne och äppelpie <3

jag behöver inte leta längre...

bra dag,även om det kändes motigt igår,men jag går in med alla möjligheter att denna vecka kommer gå fort och bra den också. strålande väder idag,sådär så man känner sig glad enda in i hjärtat,man blir glad bara av att se knallgula löv mot en klarblå himmel.mer sånt,även om jag hade de första minusgraderna den här tidiga morgonen påväg till jobbet. kanske snön är här om inte allt för länge? mycket prat om jul på jobbet,vare sig man vill eller inte. mesta dels eftersom man jobbar där man gör.vad ska beställas? julskinka hit,lutfisk dit. på tavlan i charken hade J skrivit lördag; 75dagar kvar till julafton. galning,men vi planerat in ett besök på juliga Ikea framöver. idag när jag precis hade handlat och gick genom butikens brödavdelning kom en ljuvlig doft av saffran över mig,jag lovar,jag var tvungen att stanna till för att insupa ögonblicket,när jag sen kom till fikarummet fanns saffranskaka på bordet,liten skiva blev det fast jag lovat att vänta.saffran är bland det godaste jag vet,tack vare att man äter det så sällan och då oftas vid speciella tillfällen. och total lycka när jag inser att jag visst är hemma första advent!!!!! vi åker ju först på måndagen,så det blir fika med familjen som vanligt. och mitt hjärta som hade sorg över att missa advent,helt i onödan. tränade idag.det var underbart att få svettas och kämpa. Tidigare idag baka jag mazariner,bra dag.hållt mig sysselsatt,Inge tv förrens kvällen.så behöver det vara,då säckar jag inte ihop.nu krypa ner med finaste.

från nu och till oändligheten

ett år tillsammans. fortfarande nöjd som fan,lägger märke till den då och då,och tänker,shit,jag gjorde den...















 


10.10.10

 idag blev inte alls som jag har tänkt. känner mig tom,och nästan lite ledsen,men jag vet inte varför.
  klockan är snart åtta och inget vettigt har blivit gjort,inget speciellt har hänt eller,en helt obetydelsefull dag i en helg som passerade alldeles för fort. hade planer på att baka,men jag tog tag i att fixa min dator. har inte haft tillgång till den de senaste tre veckorna,något med inloggningen. efter att tjatat på min käre sambo en för många gånger lessna jag och kontaktade min andra datorexpert,keep it in the family,pappa är ju faktiskt pensionerad datatekniker,så jag fråga,vi funderade och testade och sen efter några om och men,så var det fixat,äntligen är jag tillbaka med min fina lilla svarta. men tack gode gud att jag haft min iphone,hur hade jag annars överlevt? haft kontakt med omvärlden? ;)
 imorgon är det äntligen dags för träning. har som sagt varit träningstorka under snart två veckor. har haft för mycket inplanerat som krockat med passen,eller så har jag fortfarande kännt mig risig,men imorrn blir det järnet och sen ska jag försöka springa minst en gång den här veckan. är sambo nästan hela veckan tror jag,så jag hoppas vi kan sporra varandra. men jag avslutar helgen med lite tända ljus och melissa horn på spotify. ska inte dra igång tv. skadligt och utttråkande. ska plocka lite också. jag är en plockare. inte nödvändigtvis pedant (gud nej,damm,damm...) men ordning på mina saker det vill jag ha! när käresta kommer blir det thé och mackor i soffan.
 


rakt i hjärtat

Texten är precis som jag känner,rakt i hjärtat









Sen en tid tillbaka har jag varit trött Försökt att vara allt på samma gång Så mycket man kan göra och borde och vill Mitt i allt så ska man räcka till Sen en tid tillbaka har jag varit tom Och försökt att hitta spår som leder rätt Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan Och mitt i allt så ska man vara sann Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler Och samlat damm på min gitarr För allting jag skriver blir ändå för kort Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Sen en tid tillbaka har jag varit tyst Och försökt att känna efter hur det känns Ja man gör som alla andra och försöker att bli van Men jag har tröttnat på att vara likadan Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag Och försökt att vara nån till lags Ja man kämpar för en plats som passar både här och där Och snart har man glömt vem man är Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler Och samlat damm på min gitarr För allting jag skriver det blir ändå för kort Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär Och insett att jag måste börja om Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där Men snart ska jag hitta den jag är Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder Och samlat damm på min gitarr Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler Och samlat damm på min gitarr För allting jag skriver det blir ändå för kort Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort Har jag förmågan att glömma bort

det var allt,kyssar,puss och hej då..

suckare.sånn är jag.en riktig suckare. har alltid varit,kommer alltid vara. djupa suckar som kommer i tid och otid,som egentligen inte betyder nåt. fast jag egentligen,på senaste tiden har förstått att folk tror att jag är uttråkad,ledsen eller less när jag suckar.men det är helt omedvetet och inget jag gör av mening.men frågar man några av mina närmaste så får man höra att det är rätt ofta det sker,men när man lärt känna mig kommer man förstå att jag bara är en suckare,inget annat drygt beteende jag ådragit mig..

iskalla vindar påväg och brasan är tänd

vaknade med onda halsar bägge två,men utvilade och till (o)ljudet av tre små hundar som ylade i köket.upp och ut och tog morgonpromenad innan det blev en långfrukost i köket med morgontidningar och god frukost,ok,klockan var runt 11,12,men frukost var det. inga planer utan bara lung och ro har dagen passerat med tvättning,läsning och diverse skrot på tv. eftersom båda känner sig lite mosiga var det ingen idé att göra nått ansträngande,plus att gårdagens äventyr med vilse fölunge på gården har vi varit lite stand-by,just in case. dock runt 18. tiden ryckte vi upp oss och tog alla hundarna med oss på långpromendad runt gårdarna,det är väl nån halvmil,så det var friskt och ruggit fuktigt,häftigt när man såg hur man gick genom dimmorna,älvor kallades det när jag var liten. nu har vi hämtat in ved till brasan,fyllt på varsit glas vin och snart blir det middag bestående av lax och sallad.blir ännu en lung kväll i soffan,men hoppas dock att utbudet på tv är liiite bättre än igår. igår tror jag att vi såg tre (eller snarare såg och såg,vi gav upp emellanåt)filmer iallafall. ett ûbersnuskig komedifilm med chavy chase,med snuskig menar jag äcklig,oaptitlig och bara blää. sen var det nån film med will ferelle men det gav vi upp på också innan vi somna i soffan till en beckfilm. huruvida detta är intressant för er vet jag inte,men så var min kväll igår iallafall ;) annars så har jagspec. idag kännt hur det rycker i shoppingtarmen. Är det därför du jenny shoppar så mycket,för att du bott här på landet??? ;) hursomhelst,så är jag så sugen på att köpa nya stövlar,och jag har hitat ett par som blir perfekta till hösten nu,från ecco. ska se till att de blir mina snart,kanske till nästa helg. imorrn söndag. då blir det nog bakning. är så sugen på att baka nptt,kanske mazariner? finaste ska joba hela kvällen så jag har hela eftermiddagen på mig att stöka i köket. sen är det full fart på nya veckan. hoppas att förkylningen lägger sig snart så jag kan träna,både måndag och onsdag. känner mig så b när jag inte får röra på mig! nepp,till middagen nu kanske.

En kväll vid brasan med älskling

img_0142 (MMS)

En kväll vid brasan med älskling


min kärlek

du är den finaste

bored with myself

lite trött,eller ganska trött.både fysisk och på mig själv lite grann. samma gamla vanliga lunk,eller är det bara hösten,som jag i vanliga fall älskar? eller är det för att jag är ensam för ovanligheten? lägenheten är tom,förutan mig,tankarna flyger hit och dit och man önskar att om jag bara blunda tillräckligt hårt skulle jag kunna byta miljö och förflytta mig dit jag vill. ni ser ju,uppenbarligen är jag alldeles för ensam för mitt eget bästa. tänk vad snabbt man kan vänja sig vid någon,hur lång tid det tar att vänja sig bort någon(inte för att det är aktuellt,men skillnaden) lite frustrerande,jag vet precis vad som fattas mig,men jag måste orka vänta lite till,ett litet tag till. sen ska jag sätta bollen i rullning.tro inte att det är några stordåd,men ett stort steg för mig är det,nånting jag behöver för att inte bli less på mig själv. dags att sluta svammla och ta tag i lite lätt packning.helgen ska spenderas med älskling på landet,tillsammans med tre galna hundar. kylskåpet är enligt säkra källor laddat med godsaker,jag har införskaffat lite modetidningar och hoppas på lite rödvin,sen så ska helgen säkerligen bli sådär lagom spännande och avkopplande,hoppas att jag får min vilja igenom också på mitt lilla förslag;) idag köpte jag årets rosa band. är det någon insamling jag stöder så är det bröstcancerfonden. med tanke på att det finns i släkten är och har jag alltid varit på min vakt.det lilla man kan ge är alltid något. snart dags för en stor kopp the och en macka.blir lite soffhäng och halv åtta hos mig,ett av de mer sevärda programmen på tv just nu,jag vill äta allt de lagar!my god! imorrn fredag,äntligen.

Redo för promenad i ovädret

img_0140 (MMS)

Redo för promenad i ovädret


time goes by

förkylningen vill inte ge sig,men den blir inte värre heller ,utan den ligger bara sådär och irriterar. huvet spränger men sova får jag göra i natt. varit en ganska lång arbetsdag,med möte vid lunch och givetvis blev vi sittandes ett bra tag.jäklar.bara våran lilla skara skulle kunna sitta en hel dag,om inte mer,och bara diskutera och bolla idéer,men det gäller att vi tyglar oss och inte hetsar upp oss,får se om vi lär oss nåt av det eller inte. har som vanligt vid den här tiden hamnat i soffan,kollar på förkväll,kanske egnyligen bara massa blaj men avkopplande och precis vad jag behövde. tiden flyger iväg,redan torsdag imorgon. Hjälp. nån sa på jobbet att på fredag är det 11 veckor till julafton.hjälp.

höstmys

img_0138 (MMS)

höstmys


fröken duktig

tar min snuva och går och lägger mig.helt oförberedd på detta,blir jag förkyld igen? konstigt,jag som aldrig är sjuk annars,och jag var ju det nyss? iof varit hemskt trött på senaste tiden,men får väl se hur det utvecklar sig. Varit en bra ledig dag,hunnit med massor idag,till och med mer än jag räknar med,så klapp på axeln till mig. nu är balkongen höststädar så allt gapar tomt och ödsligt,alla dynor och filtar åkte in och även grillen. om ett halvår är det dags igen, men vem vet om det blir på en annan balkong? idag har jag faktiskt för första gången tänkt på eventuella julklappar! jag vet,märkligt och kanske onödigt,men hjälp,snart är vi där.ska dra i lite trådar och fråga några kunniga vänner så får jag se om det ens är nåt att fundera på eller inte. inte utan att det känns som att Jenny borde vara hemma i Sverige så vi kunde ta det obligatoriska besöket på Ullared och köpa julsaker! men o andra sidan är ett besök där inte en dans på rosor, men det har varit kul varje gång jag varit där. känner mig just nu så opepp och ofräsch som man kan. dags och sova.

blåsig måndag

fick upp mig ur sängen rätt tidigt idag faktiskt,vaknade med älskling tidigare i morse som jobbar hela dagen,själv är jag ledig. Precis inkommen från en promenad med Janne.blåser rätt rejält ute,mötte ett gäng gäss som troligtvis ska söderut,härligt för dom,men det ska ju jag med. cirka 2 månader kvar,sen blir det en vecka på Kap verde,Kanarieöarna. lagom till advent bär det av,känns ruggigt bra,samla lite kraft till julruschen. igår var det middag ute på landet,blev bjudna på råddjursstek med rotfrukter och godaste såsen, till efterätt pannacotta med hallon till,så himla gott. samtliga kraschade i soffan senare och pratade strunt tills alla gäspa så intensivt att det var dags att åka hem. en trevlig kväll. Idag ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt.ska till banken,affärn,rensa balkongen och pyssla om hemma. får se hur mycket jag hinner och hur motiverad jag känner mig.halsen börjar värka igen,bådar inte gott,har inte tid servars förkyld igen!!

Yes,snart är det dax

img_0135 (MMS)

Yes,snart är det dax


jag vill kasta något tungt genom ett fönster

intensiva veckan,minst sagt.haft agendan full från dag ett.det har varit kurser,dater,shopping,bakning,hemmasysslor hundgöra och tjejkväll. onsdagen blev riktigt lyckad.blev sen från jobbet då vi fick en liten intensivkurs över fiskdisken.hem och bytte om innan Fia hämta upp mig och vi styrde bilen mot Trosa och kvällens event. stanna först på spat och hälsade på fias härliga chef,otroligt trevlig! gick en runda på stan och inköpte diverse inredningsprylar och finchoklad från marsipangården. njöt av en god middag på Stadshotellet senare med ett glas gott vin innan vi tog en fika i spashoppen och jag inhandlade en härlig bodyspray innan vi for hemåt. planerade in en tidig dejt på torsdagen,och mycket riktig kom ett sms vid åttarycket och frisk och kry blev jag hämtad vid nio och styrde kosan mot Skärholmen och sedan ett obligatoriskt besök på Ikea och avnjöt deras utsökta köttbulltallrik. blev en långdag på stan innan vi nästan däckad hemma i fias soffan.men icke. drog på oss skorna och plockade med oss äpplen. Fia gjorde massa äppelmos och must,och jag fick till en god äppel och kanelpaj. har annars varit min tröttaste vecka,och typiskt nog min sambovecka. har näst intill(eller nu ljuger jag) jag har verkligen deckat varje kväll i soffan,runt tio och sen somnat som en liten bebis i sängen,plus att jag drömmer uberkonstigs drömmar. helgen har betytt jobbhelg, en till dag sen lite ledig,men jag ser fram emot morgondagen då jag och min käresta ska bort på middag,det blir rådjursstek!mums! ikväll blir det bara lungt med godaste middagen med my love. på menyn står det oxfilé med rostade rotfrukter med rödvinssås. åter igen är frustrationen tillbaka. kan bli tokig på tillvaron ibland,särskilt igår,men jäklar vad jag ska säga till,blir så less. men jag har mina planer i bakhuvudet.de hjälper. plus att hösten,vintern och våren kommer bli spännande av helt andra anledningar,en helt annan syn på tillvaron tack vare en av mina närmaste. ska bli spännande!! <3

intensiva veckan

img_0131 (MMS)

intensiva veckan


RSS 2.0