Kvällssvammel

en väldigt lång dag som avslutades med middag hemma hos den slutande kollegan,mycket trevligt,ett fint gäng,men många tankar rullar,så enkelt men ändå så jobbigt och svårt. känner mig nästa lite ledsen,orkar inte just nu och vill bara ha helg och vara med de jag tycker allra mest om. kvällstankar som inte leder nånstans,trött som bara den och imorgon har älskling första dan på nya jobbet,pirrigt. bli helg fort nu,ska samla på mig nya krafter och förhoppningsvis komma på lite fler svar.


Ibland är Jag fan grym!

Haft kanske den bästa dagen på länge,av egentligen ingen anledning alls,mer än att allt flutit på utan hinder eller problemas. jobbet gick bra och strax innan hemgång dök stans snyggaste morsa upp och bjöd in mig på fika,och bus med finaste pojken. gick hemåt och i bröstet dunka mitt hjärta glatt åt att det fortfarande var ljust ute vid halv 6! Hej våååår!
kom hem till en lagom förkyld man som kollat lägenheter och planerat framtid i sin ensamhet,och medans vi prata framtid så ställde jag mig och gjorde storkok på köttfärs vilket resulterade i köttfärssås och spagetti,köttgärspaj ich fetaostbiffar!!! Hallå? Är jag grym eller är jag grym?^^,


The real thing

Är helgen verkligen över? Otroligt!
blev en lugn och fin med min fina. Lynch i stan och på jakt efter hjälm och skidglasögon,och lyckades göra ett riktigt fynd. nu är allt komplett och jag är redo för fjällen v 11. promenerade runt hela dagen och kvällen och gick genom hela stan ut till vår ö där det blev middag ute och en flaska rött innan vi somna gott.
idag blev det bilen hem och medans martin jobba blev det middag med min familj och nästan hela högen somna i soffan efteråt,måste sett roligt ut,srog mig hemåt med vårkänslor i hela kroppen.
och äntligen är jag igång, rensningen är påbörjad och det känns så bra. allt skit ska bort och det som är värt nåt ska ges bort eller säljas. gäller o lugga före nu,för åh vad jag vill få igång den r karusellen på allvar. 5 dagars jobb nu och sen helg,längtar redan så himla mycket till på lördag<3


Tillräcklig?

ibland känner jag mig verkligen så otillräcklig och..bara dum. otillräcklig som vän,som flickvän,och dotter. så många man vill hinna med,alltid vara alert,trevlig,pratig,se fräsch ut,lukta gott,och allt annat som jag får för mig att jag borde!
ibland ifrågasätter jag mig själv om jag verkligen är nått o ha Varför gör man så? Varför gör jag så?


I väntans tider..

dock inte på det sättet!! ^^,
migränen tog över i natt och imorse så jag blev hemma på soffan. hatar min migrän men har lärt mig att den vara dyker upp när det blir för mycket,när bägaren rinner över. pallade mig ut nyss och köpte sen lunch. och äntligen införskaffat det där kollegieblocket. nu ska planer och tankar ner på print. inte i någon dator eller telefon. jag vill att mina tankar ska vara skrivna i bläck,på papper,känns mer äkta på så sett. lite vila nu och sen kommer älskling med middag,vi kör hämtmat ikväll.


vissa dagar börjar bättre än de slutar

vissa dagar börjar bättre än de slutar,precis som idag. ledig hela dagen och började med att möta mamma och handla lite inför söndag och fixade lunch. lite småknepigt nu när jag bestämt mig för att försöka undvika gluten,magen är en krånglig mekanism.än så länge mår bra,en aning bättre vill jag tro.
tror på största allvar dock att jag fått en släng av light narkolepsi,la mig i mapas soffa och somna på en sekund och sov i 2 timmar!!! tillslut tvinga mamma i mig kaffe så jag kunde palla mig hemåt och städa hela lägenheten och tvättade och mitt i detta laga mat. sluta med att jag bara känner mig trött och grinig nu,fett i håret och allmänt grå. Dags och sova.


Hearts and love

Händelserik dag med mysigt avslut


Underbart är kort


Upponervända världen

Kvällens urladdning kunde inte hjälpas,var tvungen att få ur mig allt. det är bara för mycket ny, för mycket frågor, tankar,krav,skuldkänslor,förhoppningar.
Så rädd att allt går åt skogen,att jag vill för mycket..


Tid för förändring

Ja,vad ska jag säga...
Är bollen i rullning nu? Typ.
idag blev det klart,nu blir det förändring vare sig jag vill eller inte. Men det vill jag,vi!!!


Min kärlek

• att du kliar mig på benen sådär skönt, när jag kliar dig på ryggen
• att du spelar mina favoritlistor på spotify även om jag vet att det inte är din typ av musik
• att du fluffar kuddarna åt mig i soffan
• att du vet att jag inte vill att thépåsen ska dra för länge i mitt thévatten
• att du överraskar mig med blommor när jag som minst förtjänar det
• att du håller om mig varje natt
• att du alltid lyckas övertyga mig om att allt ordnar sig
• att du vill hålla min hand när vi sitter i biomörkret
• sättet du får mig att känna mig varje gång du tittar på mig

och inte ens efter detta axplock görs bilden rättvis hur mycket jag älskar dig..


Vad betyder det?!

Märker tydligt hur min inre stress påverkar min sömn och mina drömmar. drömt om samma saker, flera nätter, i olika perioder.
jag befinner mig i ett stort hus,där jag känner mig vilsen och bortkommen, jag vet vilket hus det är,en gammal kompis från förr,hennes föräldrars hus,och varje gång är det just det huset.fullt av ängslan och oro. drömmer sedan att jag ska till jobbet, men hur jag än försöker så hinner jag inte i tid, jag bara kommer senare och senare, tittar på klockan och ser hur den går och i magen skriker oron..


Magknip

Söndagen började med frukost på sängen och sen snabbt upp mot Stockholm för lite shopping,och mycket blev det inte. en sväng in på NK och sen snurra jag runt gallerian och Åhlens,inte många fynd,men känner att jag snålar lite nu för kommande inköp.
iskallt och pendeltåget hela vägen hem, och middag hos mamma och pappa. vill så gärna berätta om allt som snurrar i mitt huvud just nu, men känner att jag inte orkar just nu, och mycket annat bubblar hemma hos dom,en dag i taget fast jag tror den här veckan kan bli lång och otroligt psykiskt krävande.
Är jag stark nog?


mina egoönskningar

på en av de bloggar jag följer hade det skrivits om ens egna topp tio egoönskningar så jag gör en liknande... Kanske kan anses en aning matriallistisk,utan världsfred,men vafan..

• att allt löser sig med jobb,bostad och att mina framtidsdrömmar slår in inom kort
• att jag och mina älskade får vara friska och lyckliga
• en louis vuittonväska,neverfull
• att jag och älskling kommer iväg på en utlandsresa under våren/sommaren
• att jag innan jag fyller 30 år har fått chansen att bli mamma
• det där doftljuset från velouspa
• börja sjunga i kör
• att jag alltid kommer ha mina underbara vänner omkring mig
• springa stockholm marathon
• att jag får alla dessa önskningar att slå in..


vad har ni för egodrömmar?


leave my worries behind

så skönt med helg, lämna alla bekymmer för en stund,de återkommer på måndag antar jag.Men just nu är det vara lördag och jag är ledig med den jag älskar mest.
vakna och gick upp i ottan och möte upp supermorsan vid tio och tog en lång promenad i kylan och solen. kände mig som världens friskaste och nyttigaste. tog en repa förbi jobbet och småhandla innan det blev brunch hemma hos fia. Jag fick agera babymatare, måste säga att jag var skeptisk men liam är verkligen världens snällaste och all mat gick in i munnen och ner i magen. Martin var lekfarbror och väldigt rolig enligt liam. sen frossa vi i scones och smoothies tills vi storkna. hemåt sen för att svira om för prinsesskalas och tårta,fullt hus och ännu fler barn! nu har vi landat i soffan helt färdiga efter alla underbara barn.
Imorrn blir det shopping i sthlm.


Mitt i allt kaos

ska jag skryta om min bror som ska få pris av kungen!! Wohoo!


RSS 2.0