I am not a robot

Imorse hade jag hjärtklappnining fram till frukost,inte så jävla bra,men vad fasen ska jag göra åt det då? Jag måste ju jobba. 12 arbetsdagar kvar till semester,det är inte många. Meen trots överarbetning och viss frustration är jag så glad för mina fina omkring mig. Idag blev det mera häng med fia och liam,jag vill bara äta upp den gobiten! Prata med michis från skåneland och fika sen med min fina familj!<3 helgen är fullspäckad. 25- års fest imorrn,grilla på lördag och frukost ute,och flytt på söndag. Helgen kommer gå fort,men den kommer bli den bästa!!

lost without you

 Är lite knäpp i huvet,och fick nån jävla konstig tanke och känsla i magen idag. Idag fick jag för första gången på länge,en riktig panikkänsla i hjärtat,hur det skulle kännas,om den jag älskar mest skulle vara borta.
 Fick panik och ville verkligen skrika rakt ut och bara gråta. Fruktansvärd känsla,men ändå,den fick mig att stanna upp,och inse hur skört livet är,hur det kan förändras på en sekund.

Min fucking jävla dag

började med en av vi var en mindre medarbetare idag,sen blev det stopp i avloppet,vi hade matbjudning fast vi fått meddelande om att de var uppehåll för sommaren,det kom en kund som påstod att vi lovat att vi skulle sponsra en klubb med 250 st korv med bröd,vilket var helt galet! och hon sa si,och han hade sagt så !  Min nyckel till skåpet på jobbet ligger i en låda uppe i stan och idag när jag handla glömde jag alla mina kort i kassan!?????????????

VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG OCH VEM VILL MIG ILLA!`????

 

(hur som helst,så skratta jag olyckan i ansiktet,gick hem till Fia och Liam och lekte med världens finaste kille,och blev bjuden på laxmiddag)

 

Kvällen har spenderats i köket,jag har städat nästan hela jävla skiten. under kylskåp,bakom spis,alla skåp och lådor,nu återstår bara fönster och element. Känner mig något lugnare i själen.

Dags o sova nu,om jag ska palla jobba imorrn,efter en sånn hära dag.


cred till mig själv!!!!!

Sista kvällspasset innan semestern är avklarat!!! Hallelulja,fan vad jag är bra!
men som en riktigt virrpanna,vet inte vart mitt huvud är just nu,antagligen på semester i förtid.
ikväll har jag äntligen adressändrat!! snart är jag officiellt 08,stockholmare,essingebo. känns skitbra. älskar redan,bara mer och mer,vår kära huvudstad. Igår,när regnet hade dragit sig tillbaka,gick jag och sambo och vovve på långpromenad runt hela kungsholmen,2 timmars promenad bland kanaler,båthamnar,kolonilotter och vildkaniner. alla fina och gulliga grönområden och fina restauranger,och utsikterna! oh my,jag har hamnat rätt,så himla jävla rätt,och jag är så jävla värd det,efter hur jag har kämpat och stretat och pallat,så är jag så jävla värd att få nåt gå min väg. bitar håller på ramla på plats som sagt,för första gången,nånsin,känns det som jag är ärlig,mot alla runt mig,jag slipper dölja nåt,hålla tillbaka,och framför allt är jag ärlig mot mig själv. är det nåt jag lärt mig under mina,faktiskt,kämpiga år,så är det att gå på magkänslan,för den ljuger aldrig,och den kan man aldrig lura. 
 
 

Slut

Tror jag sovit 14 timmar idag,och jag är lika trött fortfarande. Känner mig usel och helt trasig.
Men jag har lovat att jag ska klara 3 veckor till,sen kommer min belöning. 
Snart middag,och har jag tur vill min sambo titta på Tintin-boxen med mig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledig imorrn betyder guld!

så himla trött. Haft familjen över för lite grillkväll,trevligt men lite rörigt och yvigt,som vanligt alltså.
Tre ihärdiga och hektiska dagar på jobbet avklarade,tre kvar,men ska vara ledig en dag emellan bara. 
 Saknar min man i stan så himla myckey just nu. Längtar till söndag klockan 14,när jobbhelgen är över och jag får åka hem <3

sommarsurr

Min kropp lurar mig att tro att det snart går mot semester. Har fått den där tröttheten som bara infinner sig vid sådana här helger,när det är så mycket på jobbet att man knappt hinner lägga huvudet på kudde innan man är tillbaka på jobbet,och nu blir det tre långa dagar i helgen att jobba. och tre långa veckor till innan semester.
 igår sov jag hos mamma och pappa,min lägenhet blev occuperad av installatörer hela morgonen/dagen. kändes som en liten försmak på hur det kommer bli ett tag fram över. kändes riktigt mys,satt och prata i soffan på kvällen och sen var det bara att krypa ner vid kissen i sängen och blunda,fanns frukost och matlåda klart imorse,som att bo hemma igen ^^,
 
 saknar min man och sambo så himla mycket ikväll,vill ut och bort från den här lägenheten genast!
På torsdag väntar ledigt och storstädningen kan äntligen börja,jag läntar!!!
 
 
 
 längtar så himla mycket efter sommar och värme

She's home!

Äntligen!! Träffade mina finaste båda tjejer idag och finaste lillkillen. Köndes som det var igår vi alla sågs. det blir en fin sommar det här,på många sett och vis<3

Förlovad!!!!

Saker och ting börjar falla på plats,harft en helg full av kärlek och glädje,med familj och vänner,som delat vår glädje,det har verkligen värmt i hjärtat hur glada alla varit för vår skull,men samtidigt har ingen varit så glad som vi ♥
 tänker tillbaka hur mina tankar gick förra året,visste varken ut eller in vad jag skulle göra med mitt liv,nu är läget helt upp och nervänt mot då,och jag känner sånn lycka så jag knappt vågar njuta av det. att jag år känna så här??
 vinkade hej då till min andra hälft för ett tag sen,det känns märkligt nu,att vi inte delar bostad,men snart,mycket snart blir det så,bara nån månad till,och sen så. Ska försöka njuta och surfa på den här vågen ett tag nu,det är jag och vi värda. går mot midsommar och det betyder jobb för mig,hela helgen,men ska göra den till den bästa jobbhelgen ever! på onsdag väntar grillning med familjen,den sista i min lägenhet,och imorgon ska jag äntligen får träffa mina favoritsystrar!! <3

 Bytte ringar i fredags,men betsällde redan förra helgen. Velat skrika ut till hela världen att vi förlovat oss,men ville vänta tills ringarna kommit. Äntligen!

Summerburst

Fantastisk lördag med fin fästman (ja!! Nu är vi festfolk!!!!)
grill och vin med fina människor och natten avslutades med simmerburst i soffan med johan och jossan. var helt euforisk,så kävla grymt,nästa sommar ska jag inte mussa det! Jag ska va där och dansa natten genom.
Vaknade i morse och hade en sjö utanför fönstret,vi tig hunden och gick ut,vi bada igenom byn typ. idag blir det flytt!

Världens lyckligaste!

Älskar morgondagen

Kan knappt vänta<3

Jag vill grina

Nu är det inte mycket kvar. Nästan allt i kartonger,möblerna ska magasineras och en del ska kastas på tippen. En stor klump i magen,att det snart är över i den här lägenheten. Det är slutet och början på en era. Allt kul o fint som hänt i denna lägenhet. Hur vi hatat och älskat varann,hur det tog tid att bli hemmakär och de bästa somrarna i mitt liv vi haft.
Det känns tungt,vill bara grina. ni förstår inte.

Kära vänner. Vill att vi ställer till med grill,en sista gång och avslutar med dans i vardagsrummet,det är stort som ett dansgolv snart!! Är ni med mig?
Så ska jag gråta av lycka och sorg.


små lätta moln

som jordgubbar med mjölk,en prinsessa,kalv på grönbete,handen i handsken,ler och långhalm,fisken som leker,barnen som skrattar,små rosa ponnyhästar,doften av kanelbullar!!! Känns det i mitt hjärta. Låt det aldrig ta slut.


mer än livet

det mesta känns bra,som att vända på en pannkaka,men det var inte så lätt, det krävdes en hel del. har aldrig känt så här. starkare,rakare,säkrare, jag känner mig trygg. Äntligen <3


älskar dig mer än livet


En buffé av matbilder ^^,


Firat kärleken

Fin helg,en helg att minnas.



Allvar

Tuffaste veckan. mått så fruktansvärt dåligt till och från,mest om kvällar när jag varit ensam,tänkt för mycket,svåra beslut. känner i kroppen hur alla tankegångar tagit min energi. finns liksom ingen styrka kvar.

Det här är det svåraste jag gjort.


Allt är inte alltid som det ser ut

det kanske kan ses som bra, perfekt i vissas ögon. Men det är det inte,långt ifrån. tänk alltid ett steg längre,döm inte och anta inte vissa saker. Tänk på vad ni gör och hur ni säger saker. vissa saker som sägs gör så ont..


Val och kval

Hur ska man veta vad som är rätt när magen säger en sak,hjärtat och huvet också? Allt kan bli så fel eller så rätt.
Fuckingjävlaskit.


Kris

På allvar


sad to go

 nästan allt nedpackat och alla möbler återstår,men riktigt än vill jag inte packa ner allt. hoppas på några kvällar till med mina fina vänner innan det är dags och lägenheten blir helt obebolig. kommer sakna den så otroligt mycket nu inser jag. från sovrum till loftsäng. från kök till kokvrå,från vardagsrum till ett rum. jag vet,det blir nog bra,men det är jobbigt. kommer sakna mitt,det som är bara mitt. det är svårt att kompromissa,att kräva utrymme.
 drömde i natt om min drömlägenhet. den var helt fantastisk. det kändes i magen hela drömmen. jag såg till och med hur kaklet och mosaiken såg ut i drömmen,helt sjukt var det. jag trodde det inte var sant,att den var min. det var bara en dröm. kanske det förblir så. det får den kommande framtiden utge.


 flytta suger

farytails full of shit

 är så himla besviken just nu,sårad,ledsen och så himla arg.
all jävla bullshit.

Tomma ord

Det har det varit hela tiden. Gud vad jag är naiv och lättlurad.


Här var det livat,här var det glatt

Eller?
Musiken och basen dunkar utanför,det lär bli en livad kväll och natt. när hela byn festar och stökar (hör konstiga ljud från ovanvåningen) så lägger jag mig tidigt för att orka med ännu en hektiskt arbetsdag imorrn. Herregud,idag gick kniven varm vid styckbordet och imorrn lär det bli värre.
hoppas nu bara elefanterna där uppe taggar ner senare.
Sova nu. Hoppas jag drömmer om soluppgångar,varma sommarregn,hålla handen,bebisar,picknick vid vattnet,kärleken,semester,allt på en och samma gång! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/862778/images/2012/pic_204948983.jpg" class="image">


RSS 2.0