Vuxenpoäng

 Vuxenpoängen haglar in med jämna mellanrum,idag blev jag stolt ägare av nya utemöbler till den kommande balkongen,åh,vad bra det kommer bli,så jäkla snyggt ! Inne hela förmiddagen i S-tälje,varmt som i en ugn och det blev en lunch i solen och vi lyssnade på ett väldigt bra band som spelade i centrum,fyndade en riktigt fin klänning på kuppen,och födelsedagspresent. Spnderat resten av dagen på MaPas terass,legat i solen och i skuggan och njutit av min lediga dag,underbart!
 Gick sedan till jobbet för att möta upp Heléne och vi har varit ute och gått hela kvällen,köpte varsin glass och sen traska vi iväg och varit borta i nästan 2 timmar.Pratat en massa strunt,viktigheter och problem,alltid lika trevligt och givande gumman! Hoppas att tisdagens planer går ihop sig! 


 

" 27 C° + i min lägenhet,orkar inte röra en fena . . ."



" kommer bli perfekt ! . . ."

Glassigt


 
Vaknade upp till min 6.e arbetsdag på raken,kände mig som en klubbad säl,upp och på jobbet 05.50,är det normalt? Verkligen NORMALT?  Men dagen passerade fort och jag for hem och det blev hämtpizza med MaPa och sen ut med båten igen. Härliga 2 timmar och jag njöt varenda minut. Imorrn är jag ledig!!!!!kände mig en aning less när jag gick hem idag,länge kvar till semestern,närmare bestämt 5 veckor...


 

" Fan vad jag passar i neongul flytväst . . ."



" sommar,sommar,sommar . . ."




" Glassigt . . ."





" att tänka på iskalla dagar i december . . ."





" systeryster . . ."



La dolce vita

 Jag är så trött så jag håller på avlida!!!! Imorrn är jag inne på min 6.e arbetsdag i streck,sen får jag en dag ledigt.  Men helgen har varit mycket givande,varm och festlig. Igår var det utgång i Trosa med tjejerna på Tullen. Så jäkla mycket folk,och en hel del skumma lirare man gärna höll sig borta från,sånna där närgångna som kallade mig älskling ? Men också en hel drös från Stoppan och folk från waaaaay back.
 Mycket tjafs och struntprat,framförallt från min sida när jag föreslog att Michis skulle gå och handla på Imodium på drottninggatan.(kanske ska tillägga att Imodium är tabletter mot diarré så jag hade nog fått solsting)  Härlig sommarkväll i Trosa och stupade i säng 02.30 och sen upp vid 07.00 ör att jobba. Eftermiddagen spenderades på MaPas balkong med grillmat och avslutades med en lång och härlig båttur ute på Klemmingen med Ms båt. Imorrn är det jag som är kapten *blink*   Glassigt värre. . .




" Honey och princess . . ."




" sexiga sheerwood-skogs-bor  !? *skratt* . . ."




" mitt nya kamerasignum . . ."




" kaos på dansgolvet . . ."

















Miffot på bilden är jag . . .

 Nu är samtliga huvudpersoner för kvällen snart redo,och sen bär det av mot Trosa. Ska bli så himla trevligt,och vädret är bara så fabulous som det kan bli. Tror och hoppas på galet mycket härligt folk ikväll,lite dans,lite öl. Men lungt bara lungt,imorrn är det jobb 07.30.



" ready for a night on town with the girls . . ."
 

smells like leverpastej !?

 Kommer hem från jobbet och mitt hår luktar leverpastej !? Ja,jag antar att det helt enkelt är smällar man får ta när man är charkanställd,sexigt värre.
 Nu tajm för middag innan det är dags att så smått svida om till lite lediga utgångskläder. Ser fram emot kvällen.



 " Lätt middag i denna enorma värmen ! ..."

very very much

 Efter en mycket kaotisk dag,som ändå på nått sett såg ut att lyckas genomföras,så kommer,seriöst,den mest otrevliga kunden jag någonsin stött på under mina...4 år på Stoppan 10 minuter innan hemgång !? Jag som kände mig mycket nöjd med allas insats under dagen och kände att jo,det känns ändå helt ok att jobba hela helgen efter alla omständigheter,så kommer han och förstör allt?
Fucking jävla gubbe


 " Fuck you very very much . . ."

no time to sleep

Fått klagomål på bristen av inlägg på bloggen.*skäms* MEN det är ju sommar ute om det har gått förbi någon,plus att det händer alldeles för mycket saker omkring,så ja,man skulle kunna säga att det kallas " sommar-blogg-pause" 
  (vem tror jag att jag är?Blondinbella..)

 Haft en kanondag,tidig morgon på jobbet men slutade 15.00 och intog position på MaPas terass och har suttit i solen hela eftermiddagen och kvällen. Det bjöds på tacos och jag fixa melon till efterrätt och jag och syster satt och filosoferade i solen tillsammans ett bra tag,med sol och värme kommer hennes bättre humör...
  Jobb i helgen,och utgång i Trosa med massa skönt folk på lördagkväll,ååååh,älskar sommaren!
Precis in kommen från en lång skön promenad,Ipoden i högsta hugg,tankat på massa überbra musik sen midsommarhelgen.Nu blir det välbehövlig dusch och sen sängen,bordsfläkten fram.för min lägenhet är för tillfället rena bastun.



 " Vem,inte jag,kunde motstå !? . . ."



" fokuserad . . .? "




" sommar,sommar,sommar . . ."




" det gör nästan ont . . ."





wieneråtta eller wiene-råtta ?

 Knappt befunnit mig på hemmaplan på senaste,och mina tankar är på kommande hemmaplan,d.v.s nya lägenheten och soffa,det verkar riktigt strula till sig,jäklarns. . .
 Midsommar har passerat och det blev en lyckad sådan helg,lite fest,lite mat,lite vila,och en hel del regn. Väldigt skönt att komma bort,ingen tv,radio eller mobilkontakt what so ever,trevligt folk och skön musik,och lite P3 dokumentär.  Dagen har varit full rusch,jobba hela dagen och sen hem för lägenhetsvisning,riktigt seriösa filurer med måttband och anteckningsblock och 20 frågor,och sen spontan storhandling med Heléne på eftermiddagen. En rajd till Nkpg centrum,hann köpa en klänning på HM innan det blev middag/fika i solen och sen intog vi Citygross och hela butiken tjöt när vi gick in (!?) inhandling skedde av diverse produkter så som toabal till halloumi,men vart var köttfärsen och apelsinjuicen? men hushållsost för 15 kronor !? det kompenserad upp bristerna och jag hitta finaste finaste kudden för kommande lägenheten! Sen bar det av hemå,trodde vi,tills dess att vi,precis när vi kommit upp på motorvögen får röd lampa på besinmätaren?? Ujj,tog en rajd förbi Tystberga och sen tillbaka igen,och sen hem igen där vi stötte på en älg och en bambi och Heléne var nära att köra vidare mot Göteborg istället för hemåt. Rörigt? A en aning,men oj vad skoj!



" Knyckt av Heléne . . ."



" Ligan på D-day,ser för övrigt vettskrämd ut ?? . . ."

midsummer


 
packat och klart? Tror jag fått med det mesta,även om det bara är bort över helgen jag ska. Kläderna packade,sovsäcken står framme i hallen och spriten är inhandlad och på kylning. Hoppas på en lång och god natts sömn,efter den här långa arbstsdagen och morgondagens festligheter lär det behövas.  Varit en helt hysterisk dag på stoppan,allt från galna kunder till arbetskollegor som bakat bröd med larver i,till en annan som sett JÄTTESTORA igelkottar i butiken,höll på att kikna av skratt på lunchen. Tur att man mitt i allt kaos kan lita på sina tokiga kollegor.

Trevlig midsommar på er allihop!



" klänning på midsommar ? . . . "

framtidsdrömmar

Åh,vad jag längtar till min nya lägenhet,oj,om jag kunde måla upp alla bilder jag har i huvet,om det blir som jag hoppas,vill och önskar blir det så bra så bra ! Och ser fram emot och bjuda hem massa underbara vänner och familjen på middagar och fester. Hej vad livat det ska bli,och framför allt tiden som kommer att kunna spenderas på ballen! 
  Hård dag idag,började tidigast av alla på jobbet och hållt igång ända tills nu. När jobbet var slut for jag,Heléne,Sara,Emma och Natalie till Lager 157 och fyndade,och sedan blev det en fika innan hemfärd. Hittade ett par ursöta skor,50 spänn ! Imorrn sovmorgon och kvällsjobb. Sen är det 3 dagars ledigt och midsommar,blir en road trip med käresta.

 På måndag har jag lägenhetsvisning,ringde en tjej idag,som avslutade vårat samtal med ; men vart bor du?
Jadu,det borde hon väl veta,om hon ringt på en lägenhet som hon förhoppningsvis vill bo i,eller??



 " Bäst just ju . . ."

a lot of iron in the fire

 Konstant trött,vad kan det beror på? Jo,kanske att man aldrig får eller har en lugn stund ? (eller dold kvinnosjukdom?) Börjar känna mig lite småstressad,men idag har jag adressändrat,fått flyttlådor av pappa och börjar så smått lägga upp en plan om när var hur detta lilla projekt ska gå ihop sig. Sen ska även jag hinna ; komma underfunn med vad som ska med på midsommar,packa inför detta,muta någon att gå till systemet åt mig(redan gjort) städa inför lägenhetsvisning,gärna sova också...? men först focus på jobbet,2 intensiva dagar kvar innan midsommar,och imorrn blir det road-trip med tjejerna till Lager 157,det blir nice.  

 

 " många järn i elden nu . . ."

rain

 Regn,regn,regn och ännu mera regn
,det sammanfattar hela helgen. Regn när jag kom upp till sthlm i lördags och sen höll det i sig,24/7,först nu börjar det ljusna här hemma. Trots många sega själar så blev det utgång i lördags,och vi hade himla trevligt hela högen,och fick igång dansen och fyllde hela dansgolvet,we know how to do it. Igår födelsedagsfika och idag jobb,jobb,jobb. Och idag blev kontraktet klart! Lägenheten är min,dags att börja packa,och nånstanns undrar jag vad ja gett mig in på . . .?



" we know how to do it  baby. . ."



" Blev en hel del egobilder i lördags . . ."






" våra kavaljeér . . ."


" red lips,ntten till ära . . ."



" finest . . ."


Lägenheten är MIN !!!

 Äntligen. 1 Augusti är man hemmasägare till en mycket stor och rymlig 2;a med gigantisk balle! Imorgon systers födelsedag,dömt att misslyckas . . .



" Morgondagen är dömd att misslyckas,tyvärr . . ."
 

 

fuck you right back


 " Funkade då,nu,alltid . . ."

Rosé och räkor



med mamma och syster,ibland går det,ytterst sällan,men idag var det en av hennes bra dagar. . .
Life is a fucking bitch sometimes . . .
 Pratat lägenhet,och det kan ju inte annat än bli bra,eller?
 

yours to keep


 
Herregud vilket gäng man har hamnat i,helt underbart lovely!
Blev en rajd till Nkpg igår med tjejerna,en fika först hemma hos Fia,som ÄNTLIGEN bjöd på en riktigt god och skummad latte. Skam den som ger sig. Hann plöja igen de flesta butikerna innan Jenny och Michis hittade varsin klänning,och jag och Fia satt i varsin fårtölj och sjöng " Poker face " för kunderna. Sen fick vi "äldre" lågt blodsocker och stanna på donken för att inhandla lilla menyn,som vi dock inte fick ensamrätt på utan det tiggdes från samtliga håll *blink* Sen in på Citygross och jag och Michis blev antastade av en massagestol från OBH,inte alls prylar att lita på . . och vid köttdisken tillrättavisade vi en annan kund att han ABSOLUT INTE fick köpa brunt kött!!!!!!Det är inte mörat,det är gammalt,fråga oss som VET!  
 Sen blev det turbobilen hem,in på stoppan och försökte ragga med Stefan på grillningen,men förgäves. Väl hemma hann vi knappt innanför Jennys dörr innan Tobbe trilla in,och hej vad det gick undan med städningen när han innefann sig  lyan *blink*  drygt en halvtimme senare dök min man upp,blöt,svettig,grusig och blodig. Stackarn. Blev iallafall en mycket trevlig afton,med god middag,efterrätt och singstar. Tobbe och Jenny inledde med " It must have been love" och inte ett öga var torrt. Och sen blev det ett hopkok av både det ena och det andra innan vi samtliga tänkte på refrängen och drog oss hemåt. Väl hemma somna man alldeles för sent,men var pigg och alert idag på jobbet och sen gick det bara utför,say no more... 
 
 Efter jobbet stanna jag till hos MaPa,moster är i byggde med vovven och det bjöds på korv och rödvin. Pappa den token gick ner till tivolit för att köpa EN lott,och kommer hemsläpandes med en BAUTA STOR TOBLERONE !? Herregud,karln är inte klok tycker mamma,och vi övriga *skratt*





" Nu börjar det mesta ordna till sig hoppas jag . . ."
 

Vad gjorde jag i helgen ?

Det här sms;t droppade nyligen in från Maria ;
 " Hej hjärtat! Du...din napp ligger i min hall!! Puss "
 *skratt* Say no more,say no more . . .


you're a thousand dollar playboy I just can´t afford



 Morgonpigg och är ledig?

Är det inte såå typiskt? Har iallafall hunnit med hundra saker nu på morgonen,så jag kan absolut ge mig iväg senare idag på shoppingrunda med gott samvete. Ska förbi Fia påvägen och fika och sen möta upp resterande sällskap på Stoppan. Ska bli väldans trevligt,och senare på kvällen blir det grilla hemma hos Jenny,får se hur många som dyker upp,men blir det bara oss tjejer så blir det iallafall en given succé !
 Lite mera som ska göras,and then I´m off to my honeys!


 " Blev en riktigt brakfrukost imorse,äggröra - mums! . . ."

I´m not in control



 Loooong day. Vakna fruktansvärt trött,som vanligt- Men pallade mig till jobbet och stod ut i 9,5 timme. Sen hem till MaPa och tvättade och umgicks. Ringde Heléne och prata strunt,och gumman mår äntligen bättre,men hoppas snart du mår prima så vi kan umgås snart,Kom tillbaks till jobbet!! Ledig imorrn och har massa inplanerat,men jag ska börja med att sova ut,I need my beautysleep,desperately !





" Vem har sagt att man är för gammal för dockor? I love my russian dolls . . ."
 


 " Röjde lite i min "hallkorg" och insåg att jag har ännu mera småmynt . . ."

sommar 09



Med allt som ska hända under sommaren

(och som redan är inplanerat) är det inte utan att jag lite stillsamt undrar hur alla dagar,veckor,månader,året,ska räckas med!? I helgen går startskottet,sen är det fanimej bokat ända fram till...Jul?
 Har som vanligt haft en mycket trevlig kväll med tjejerna,trots att strömmen försvann sista timmen? Imorrn dags för jobb igen.sen ledig hela torsdagen. Då är det shopping med tjejerna och sen grillning med jobbet på kvällen,härligt,härligt.



 " Nu finns det snart ingen tid för att ligga på latsidan . . ."

" Vii säs i Kaaalíngrad . . ."

 Gick och sov de första timmarna på jobbet. Så himla trött på mornarna,hur var varför ? Det är ju nu man ska vara pigg,det är ju sommar!? Men vi kom fram till att det nog beror på att man är uppe och vaken längre om kvällarna.
 Fick iallafall rycka upp mig,för idag var jag styckmästare och hade Tobbe som lärling,det börja ju sisådär...
Han skar sig,och kanske bara 15 min senare slår jag i diskmaskinen och skrapar upp min hand,jo jo,ingen bra kombination. Det gick iallafall galant för praktikanten,och vi stod och citerade " Hammarkullen" från igår en hel del (de´ e goa grajjer . . ."   Ikväll är det TV-kväll med tjejerna igen hos Jenny,I like !




 " Lite Omega-3 ; Rökt makrill med potatismos,morötter och romsås . . ."

21;55

  Kollat TV,ätit praliner och hunnit städa hallen,och slängt skor!  Fan vad jag är effektiv,trots det rådande tropiska klimatet . . .



 " En riktigt nostalgi-pralin. En sådan fick jag varje söndag,när jag var liten,av pappa,efter att jag härdat ut simskolan som jag HATADE ! Men pappa visste redan då hur man muntrar upp mig - med choklad ! . . ."



 " Tröttnar aldrig på henne . . ."

underbart är kort

sommar ute,idag blev det jeansshorts och ballerinas. Satt på ballen hemma hos MaPa och efter middagen det bjöds på blev det en långpromenad upp till kyrkan och sen hem,vi höll på att dö,av både den ena och den andra anledningen. Nu ska jag svulla i mig en massa popcorn (riktiga popcorn,inte sånna där äckliga micropop) och en kopp thé på det,på TV är det "Hammakullen"



" Med matfett och popcorn i huvet blev det en någolunda bra bild . . ."

 

 
 " Hitta en klänning i helgen,som troligtvis ska användas på lördag,men vi åker till Nkpg iaf Jenny!!!"

RSS 2.0