Förhoppningar om regnbågar

 Mina 3 dagar ledigt flög iväg med vinden med en faslig fart. Knappt haft en lugn stund,men bara bra stunder. Gårdagen hanns med en välbehövlig sovmorgon innan jag fixa frukost till oss och sen blev det tvätta för hela slanten,innan det blev kväller och middag hos "mormor" Jisses vad mycket mat,efterrätt,kakor,godis,mätta och belåtna blev vi,men sen när vi väl hamna hemma igen i soffan satt vi och tryckte i oss massa choklad,bra där.
 Hela dagen idag har gått till att äta. Äta,äta och äta. Först en form av brunch/frukost vid 11.00. Vid 13.00 lev det iddag för Michis,med efterrätt till. Sen blev det soffhäng med chocklad,och sen lite glögg och mera chocklad. Sen bar det av mot Fia och sista måltiden med Pillan,wokmat och sen en kopp thé på det,massa popcorn och sen massa julgodis. Nyttiga ligan? Jajamän.
 Tog ett sista farväl av Pillan idag,imorrn bär det av mot LA och allt vad det innebär. Konstigt att hon inte längre kommer vara på jobbet. Men honn har fått många goda råd av oss under de senaste veckorna,så hon kommer klara sig galant! Nutajm och sova,back to work igen imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0