i goda(bästa) vänners lag

med misshandlade fötter,fulla av skrapsår,myggbett,blåmärken och solbränna är det väl bara att kontatera att det blev en lyckad helg? efter mycket vin,drinkar och cocktails har alkoholkonsumtionen varit enorm,men trevlig ^^,  gnestahelgen brukar vara sommarens startskott,och vi kan väl fan inte fått det bättre? Hell no!

 
fredag; det storma i en massa glada vänner,fyllde kylskåpet med diverse drycker och mat och sedan bar det ut mot marknadsloppet. martin var duktig,grym som vanligt,och trots det hemska som hände under loppet,blev det sen en fin kväll på min balkong,men vin och grillat. sedan,framåt midnatt blev det margeritas och musikquiz innan det var dags att sova.

lördag; vakna 06 v att klockan ringde och trodde det var ett skämt,men jo,det var martin som skulle upp och jobba,själv hade jag en ovälkommen huvudvärk,men jag rangla upp vid niotiden,bakade cupcakes och spanande in marknaden från lägenheten,och spenderade dagen på balkongen istället innan vi möttes upp ett helt gäng på gnestastrand och käka och drack rosé. hem och bytte om,hela gänget kom hit och sen promenerade vi bort till fia och daniel där resten av folket satt och grilla. det blev rundpingis och drinkskola innan det var av mot matildas bar över gatan innan ishallen. dansa loss i nån timme innan det blev en promenad hem,tror jag somna på en gång när jag kom hem.

 idag har vi verkligen inte gjort nånting,nada. lämnade lägenheten för att köpa pizza,och där befanns sig nästa alla andra från igår,sedan har vi avverkat program efter program på tv,dåliga dokumentärer och filmer,men hur skönt som helst. imorrn väntar sommarfest ute ute hos ansa,och sen ska vi hämta upp martins cab och cruisa såklart ^^,



pepptalk och fördricka!






upp-pumpad innan





13.e plats. duktiga du ♥





hur fina är dom inte,alla 3 ♥







sommarens första hemma-margeritas





gnesta strand












lördagens sköna sommaroutfit





david var stekare . . .





och martin lekfarbror









sommarens första besök på matildas bar













 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0