Mos-koma ?

 Vilken helg! Helt hysteriskt till och från. Flängt runt på stan hit och dit,allt från presentjakt till galna taxiresor i ett regnigt Stockholm. OCH vad vi har ätit!? Allt och lite till. Tror att falafel är det enda som fattas på vårt kulinariska äventyr som har ägt rum i helgen. Vi snackar pizza,kebab,hamburgare,sushi,tunnbrödrulle,glass och morötter,och ja just det,vi grillade i fredags också...
 Johans födelsedagsfest blev en hit. Först grillning ute i solen och sen drog alla hem och det blev hemmafest. Fullt med folk överallt,trångt på balkongen,med trevligt folk. Sen blev det utgång,dock inte som vi hade tänkt oss,p.g.a otroligt griniga vakter,så vi hamnade på East. Men det var ng bara till det bättre,och jag och Michis dansade loss hela natten. 
 Lördag och söndag har vi egentligen inte gjort nått vettigt alls. Blev en drink på Bauer,på söder igår kväll,trevligt ställe som vi säkert hamnar på igen. En mycket lång helg,och en nice avslutning på min semester. Nu tilbaka till verkligheten,men det ska bli trevligt.





" Michis solade sig i värmen från lamporna på East . . ."
 




" jag gjorde likaså och passade på att torka håret,efter vårt äventyr i regnet. . ."
 




" Johan var ett glatt födelsedagsbarn . . ."
 




" Martin shyssta skor . . ."
 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0