Bästa jobbhelgen - ever!

Vet inte riktigt hur eller vad som hände igår,men det var väl inte nånting som riktigt var som det skulle,men det gjorde inget,inte det minsta...
Kom till jobbet och följande har hänt,eller händer;
* Bröd och golvpersonalen är sjuka,så hela morgonstyrkan har haft fullt sjå att fixa in folk.
* Byggets samtliga 3 chefer är typ på fjällensemester och nån form av konstig telefonförbindelse uppstår mellan typ 10 av alla anställda,inkl.cheferna.
* "Gardinerna" till mejerikylarna,som automatiskt ska gå upp när man öppnar på morgonen har fastnat,så Tobbe,som fick gå från charken,för att jobba på golvet istället,fick stå och serva folk tills dess att elsnubben lokaliserat elskåpet,som fanns uppe på mejeridisken,i ett skåp,i en lucka !? *krångligt*
* Heléne skulle komma istället till oss i charken,men så paja hennes lånebil,som förövrigt pajade tidigare under veckan,men hon kan få åka med Emelie,som också ska jobba extra,fast i kassan,men hon har redan åkt,så det gick inte heller! Men efter mycket om och men,och ännu en lånebil så droppa hon in i charken strax efter 9 * vilken pers*
 ALLT detta har alltså hunnit ske inna klockan slagit 9 en helt vanlig lördag,sen gick det bara utför...

* Fiskvågen framme vid delikatessen har pajjat och vi springer som attan mellan kunderna och packmaskinen,med fisken i högsta hugg.
* Vi kommer på den brajta idén att vi vill se när Tobbe gjorde "bajsfyndet" så det slutar med att hela charkstyrkan står inne på kontoret och har filmvisning,fan vad vi skratta så vi kikna!
* Heléne ringer Tobbe från charken och lyckas lura i honom att hon ringer från Telia kundtjänst och undrar om hon kan hjälpa till med något? " Eh,va nänä,jag vet inte...ehhh!? "
* Tobbe ger igen och kanske inte lika bra lyckas lura i Heléne att nån skum kille varit inne och frågat efter henne,medans hon och jag satt och fika. (jag som har noll pokerfejs kan inte hålla masken och avslöjar bluffen)
* Vevve och Tobbe tar på allvar tag i fotbollsderbyt som ska äga rum mellan Gnesta och V-härad i sommar,skrivet ut en lista som typ ser ut som följade:
* Tobbe - skelögd
* Jenny - fd. Elitspelare
* Maria - Väldigt dålig förlorare
* Martin - Agressiv
* Stefan - Bollrädd
* Jocke "Zlatan" Johansson
* Vevve - Jättesnabb
Detta faxar han sedan över till butiken i V-härad och ringer upp och kallar dom bönder !

* GW är inne och handlar och Vevve överväger att gå fram och gå igenom några teorier hon har,samt undrar om kanske inte han kan hjälpa oss med " Bajsdamen" ??
* Heléne står och öser potatissallad och lyckas snubbla och NÄSTAN drar i backen.
* Tobbe ropar ut i högtalarna : "Vevve till frysrummet,vevve till frysrummet." Vi berättar att han ropat och Vevve går till frysrummet,ingen Tobbe där,har han lurats igen? Jag går sedan förbi SKYLTRUMMET och hissen går slutligen upp och jaha! Han ropa: "Vevve till SKYLTRUMMET,Vevve till skyltrummet." *asg*

 Ja,detta var alltså en helt vanlig lördag på Jobbet - Homebuy.
Fan vad kul vi hade igår,älskar mina underbara arbetskamrater!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0