Rubbat universum ?

 Luktar blöt hund i hela lägeheten. Precis inkommen från en lång promenad ute i regnet. Ganska skönt ändå,men mindre kul och komma in med blötaste Janne,men vi stängde in oss i badrummet och jag tog fram lilla handduken och torka,torka,torka (så gott det gick) Nu rullar han runt som vanligt på filten i vardagsrummet.
 Blev en tidig lördagsmorgon och upp med 08.40 tåget mot flempan och Maria. Hon fixa nytt pass hos polisen och sen tog vi bussen mot skhlmen. Hamnade på den mest udda bussen. Snett emot oss satt en kvinna som sminka sig,hon sminka sig så pudret yrde rent ut sagt! Smart,det kan ju finnas allergiker? Bakom oss,där satt en dam som lyssnade på radion,inte så låg heller,utan ganska högt.Opera var det,och sen dansband och sen nått annat popigt. Vi gissade att det var melodikrysset. Sen när vi närmar oss avstigning är det nyheter och vädret på bussradion varpå busschaffören skruvar upp ljudet så man knapp hör sina egna tankar ? Väl inne i skhlmen när vi sitter och fikar kommer det först en tjej förbi,enbart iklädd nattlinne (kort model) och flip-flop på fötterna?? Tätt efter kommer en dam som bär på en stor vit plaststol (model balokongutemöbel) Maria och jag bara titta på varann och undrar vad som gick snett i universum idag? Hahaha.
 Lyckades iallafall införskaffa två julklappar idag,vilket betyder att sågott som 3 personer redan är klara !!
Sitter i soffan och har inte ens ork att plocka upp shoppingkassen. Ska fixa en kopp thé och mysa lite i soffan ensam. Till kvällen ska jag fixa varma mackor tills min kära kommer hem. IMorrn blir det en tur upp till sthlm igen,kvällen ska avslutas med middag och bio. Sista Millenniumfilmen. Lite vemodigt känns det. Alla filmer har hittills varit SÅ bra,så det lär sista också vara. Ser fram emot en söndag inne i stan.'



" På torsdag är det dags igen,Salem på Bergdwallhallen . . ."

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0